امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چت باکس لینوکسی
نویسنده پیام
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #45
RE: چت باکس لینوکسی
گرافیک من اینتل هست درایورش ازادهBiggrin
الان هم خوبه ولی به کیفیت ویندوز نیست
---
راستی کانتر هم اجرا میشهBiggrin

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۰۹-خرداد-۱۳۹۳, ۰۱:۲۸:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #46
سلام
من یه مشکلی توی این مینت جدید دارم
انگار بعضی وقتا موس درست راه اندازی نمی شهBiggrin
وقتی بوت می شه تنظیمات تاچ پد روی حالت دیفالتش هست (سرعت پایینه - کلیک نداره - اسکرول نداره و ...) توی تنظیماتش هم هر تغییراتی بدم اعمال نمیشه انگار اصلا بهم وصل نیستنBiggrin ولی اگه یه موس دیگه بهش وصل کنم مشکلی اون نداره
وقتی این مشکل پیش میاد یه ریست دوباره میدم حل میشهBiggrin
اصلا از کجا بفهمم مشکل از کجاست و چه کدی تو سرش بریزم این برنامه مرده رو ؟Biggrin

ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #47
سلام.
من الآن با بی تی عن که وصل میشم بعد چند ثانیه قطع میشه .
چرا اینطوریه ؟‌ :|
بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟
بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره‌ ، باید چیکارش کنم ؟
و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/
واقعا جای تاسف داره :|

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #48
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: من الآن با بی تی عن که وصل میشم بعد چند ثانیه قطع میشه .

متوجه نشدم چی نوشتی!!

(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟

آپدیت سیتم عاملو؟! فکر کنم بشه! تست نکردم خودم هیچوقت!

(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره‌ ، باید چیکارش کنم ؟

یک نگاه بنداز! باید دانلود کنی درایورشو و نصبش کنی!
داخل cd پرینتر رو هم ببین شاید درایور لینوکسیش باشه!
http://askubuntu.com/questions/174474/in...untu-12-04

(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/

اینکه ترمینال رفته زیر رو میگی؟!
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۲۱:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, behzady
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #49
نقل قول: متوجه نشدم چی نوشتی!!
نخواستم کامل بنویسم VPN
نقل قول: اینکه ترمینال رفته زیر رو میگی؟!
آره

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۳۴:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #50
(۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۱۱:۲۸)h.unique نوشته است: سلام.
من الآن با بی تی عن که وصل میشم بعد چند ثانیه قطع میشه .
تو ترمینال اجراش کن بزار اینجا ببینیم چه ارروری میده
نقل قول: بعد یه چیز دیگه اونم اینکه این آپدیت هارو میتونم جداگانه دانلود کنم و نصب کنم ؟
اپدیت چیو؟ پکیج هارو؟ عملا نهBiggrin عملا بلهBiggrin
شما میتونی یکی یکی به apt بگی آپدیت کنه فایل هاش رو هم ذخیره می کنه می تونی نگه داری
اگه مشکلت دانلود کردنشه میتونی از نسخه هایی از apt استفاده کنی که مثلا از axel استفاده می کنن
اگه کلا می خوای خودت دانلود کنی دو راه حل داره یکی اسم کاملش رو از تو apt در بیاری و بری توی سایت ابونتو دانلود کنی
می تونی لیست فایل ها رو از سایت ابونتو بگیری فایلتو پیدا کنی ادرس ریپوزیتوری اونتو هست از اونجا لینکو دانلود کنی
خود سیستم عاملم آپدیت نمیشه
نقل قول: بازم یه چیز دیگه من الآن یه پرینتر کانن 6000 دارم ، اما اوبونتو درایورشو نداره‌ ، باید چیکارش کنم ؟
اگه توی سایت کانن نبود باید بری ببینی چه پیرینتری شبیهشه اونو به خوردش بدیBiggrin
نقل قول: و در آخر عکسی رو که پیوست کردم رو حتما ببینید :/
خو DNS سرورو عوض کن چیزی که عوض داره گله که ندارهBiggrin

(۱۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۰:۰۹:۲۰)behzady نوشته است: سلام
من یه مشکلی توی این مینت جدید دارم
انگار بعضی وقتا موس درست راه اندازی نمی شهBiggrin
وقتی بوت می شه تنظیمات تاچ پد روی حالت دیفالتش هست (سرعت پایینه - کلیک نداره - اسکرول نداره و ...) توی تنظیماتش هم هر تغییراتی بدم اعمال نمیشه انگار اصلا بهم وصل نیستنBiggrin ولی اگه یه موس دیگه بهش وصل کنم مشکلی اون نداره
وقتی این مشکل پیش میاد یه ریست دوباره میدم حل میشهBiggrin
اصلا از کجا بفهمم مشکل از کجاست و چه کدی تو سرش بریزم این برنامه مرده رو ؟Biggrin

فهمیدم مشکل از اینجا هست که موس رو تشخیص می ده ولی نمی فهمه که تاچ هست و به عنوان PS2 معمولی میزنتش برای همین تنظیمات اعمال نمیشن
بعد فهمیدم که توی grub - پرامتر profile رو زدم که درایور هارو کچ کنه
چند وقتی هست اونو برداشتم مشکلی نیست ولی در تعجبم چرا در ورژن قبلی این مشکل نبود؟Amaze

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۴۱:۰۱، توسط behzady.)
۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۹:۳۹:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #51
آقا ن بجای ویندوز 8 ، ویندوز 7 نصب کردم ، اما دیگه موقع بوت شدن نمیپرسته اوبونتو یا ویندوز.
چیکارش کنم ؟
یکی گفت ویندوز که نصب کردی باید از اول اوبونتو رو نصب کنی :|

۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۵۳:۴۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #52
مشکل از اینه که ویندوز نمیتونه بوت درایو لینوکس رو تشخیص بده!

راه حلشم سادست؛
اگه از توی ویندوز میخوایی حلش کنی این برنامه رو نصب کن
http://neosmart.net/EasyBCD/
بعد از نصب باید بوت لینوکس به لیست اضافه کنی - با اینکار گرینه‌ی لینوکس به منو بوت ویندوز اضافه میشه

و یا میتونی با سی دی لایو لینوکس بیایی بالا و دوباره منو بوت لینوکس (گراب) رو به عنوان راه انداز اولیه ترمیم کنیش

اون برنماه EsayBCD ساده تره

راستی اینم هست:
http://gag.sourceforge.net/pics.html

Biggrin روی فلاپی نصبش کرده بودم؛ bsd رو میاوردم بالا BiggrinBiggrinBiggrin
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۵۶:۰۰، توسط babyy.)
۲۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۵۳:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #53
خب بوت با easybcd حل شد ، واقعا این Easy تو اسمش بیخود نیس Biggrin
خب حال من از همین uubunto softwar center یه برنامه واسه اجرای بازی ویندوز به اسم playonlinux گرفتم ، اما حجمش ۲۰۰ و خورده ای هست.
حالا این دقیقا کجا ذخیره میشه که اگه بعدا اوبونتو نصب کردم دیگه دانلودش نکنم ؟
و بعد نرم افزاری داره که برنامه های exe ویندوز مثه اتمل استدیو و ... رو اجرا کنه ؟

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۲۰:۳۷، توسط aKaReZa75.)
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #54
(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸:۰۷)h.unique نوشته است: حالا این دقیقا کجا ذخیره میشه که اگه بعدا اوبونتو نصب کردم دیگه دانلودش نکنم ؟

با ubuntu software کار نکردم؛ نمیدونم کحا ذخیره میشه! ولی احتمال میدم در مسیر زیر باشه:
کد php:
/var/cache/apt/archives

اما توصیه میشه هرباز که نسخه جدید لینوکس رو نصب کردید برنامه‌های همون نسحه رو نصب کنید! اینطوری هم بروز تر هستی و هم مشکلات کمتری پیش میاد!

سعی هم کن نسخه‌های LTS رو نصب کنی! این نسخه ها پشتیبانی طولانی مدت دارند؛ مثلا اینی که من دارم نسخه 12.04 هست؛‌ تا ۵ سال پشتیبانی میشه!! واسه همین تا ۵ سال آینده احتیاجی پیدا نمیکنم به نسخه جدید برم و کل برنامه‌هام تا ۵ سال آینده میمونه واسم!!

(۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۸:۰۷)h.unique نوشته است: و بعد نرم افزاری داره که برنامه های exe ویندوز مثه اتمل استدیو و ... رو اجرا کنه ؟

wine ؛ برنماه‌های ویندوزی رو اجرا میکنه
در این مورد بهزاد نصب کرده نرم افزارهای الکترونیکی رو؛ بیشتر میتونه کمک کنه
۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۳۴:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #55
الآن من نسخه 14.04 LTS رو دارم.
wine رو شنیدم اما میگن playonlinux بهتره.
بهزار زود بیا جواب بده ببینم Biggrin
بعد یه مشکل با ویندوز دارم.
از وقتی که لینوکس نصب کردم صدای تو ویندوز هر موقع حال کنه به اسپیکر اکسترنال صدا میده ، اما با اسپیکر اینترنال مشکلی ندارم.
یه مشکل دیگه هم اینه که تو ویندوز با نرو نمیتونم چیزی رایت کنم ، اما با خود ویندوز میتونم رایت کنم.
و یه سوال دیگه لینوکس خودش ابزار رایت داره ؟

۲۵-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۱۴:۵۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS