امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل عجیب و قریب
نویسنده پیام
من عاشق ایرانوج آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 8

تشکرها : 123
( 144 تشکر در 45 ارسال )
ارسال: #1
مشکل عجیب و قریب
برا یه سییتمی یه ویندوز ایکس پی نصب کردم ، چون این سیستم هیچ درایو نوری ای نداشت به خاطر همین دی وی دی رایتر خودمو بهش وصل کردم تا باهاش دی وی دی ویندوز رو بالا بیارم. بعد ازینکه نصبش تموم شد، دی وی دی رایترمو در آوردم ، با کمال تعجب دیدم ویندوز بالا نمی آد و ری استارت میشه ، یه خورده باهاش کلنجار رفتم بازم نشد ، بلاخره یه بار کاملا اتفاقی دی وی دی رایترمو وصل کردم دیدم خیلی راحت بدون هیچ مشکلی بالا اومد . بعدش که فهمیدم مشکل از دی وی دی رایتره اومدم و تو ویندوز اول غیر فعالش کردم و بعدش در آوردم بازم دیدم بالا نمیاد ویندوز ، دوباره تو خود ویندوز دی وی دی رایترو در آوردم بازم همون مشکل برخوردم ، حالا من موندم این الان ینی چی ؟
نمیدونم دی وی دی رایتر من نکنه حافظه ای توش داره یا شاید ویندوزو تو دی وی دی رایتر ریختم Biggrin نمیدونم والا
اگه کسی اطلاعی در این زمینه داره خواهشا کمکم کنه
در ضمن من الان دی وی دی ویندوزو کپی کردم تو هاردش از روی هارد براش نصب کردم و مشکل حل شد فقط میخام بدونم چه طوری میشد این مشکلو حل کرد!

یه سوال دیگه هم داشتم: هاردمو که روش ویندوز نصب بود رو وصل کدم به یه مادربرد دیگه ای بعد باهاش ویندوزو بالا آوردم ، اما وقتی که خواستم دوباره هاردرو برگردونم رو سیستم خودم اون صفحه لعنتی ( صفحه آبی) میاد و سیستم ری استارت میشه
الان باید چیکار کنم؟
۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۰۹:۱۸
تشکر شده توسط : babyy
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 4898
( 4581 تشکر در 1478 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل عجیب و قریب
سلام.
دی وی دی رایتر که خودش حافظه نداره و ویندوز هم روش نصب نمیشه.
بدعشم اون صحه آبی نشان دهنده اینه که سخت افزارت مشکل داره ( نگران نباش سخت افزارت سالمه ویندوزت خراب شده ).
بعدشم شما این ویندوز رو تاحالا امتحان کردی؟
شاید مشکل از ویندوز باشه و به قولی واسه بالا اومدن ویندوز نیازمند به سی دی داشته باشه.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, WhiteNoise
من عاشق ایرانوج آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 144 تشکر در 45 ارسال )
ارسال: #3
(۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۱۸:۰۱)h.unique نوشته است: سلام.
دی وی دی رایتر که خودش حافظه نداره و ویندوز هم روش نصب نمیشه.
بدعشم اون صحه آبی نشان دهنده اینه که سخت افزارت مشکل داره ( نگران نباش سخت افزارت سالمه ویندوزت خراب شده ).
بعدشم شما این ویندوز رو تاحالا امتحان کردی؟
شاید مشکل از ویندوز باشه و به قولی واسه بالا اومدن ویندوز نیازمند به سی دی داشته باشه.

خوشبختانه تا این حد اطلاع دارم که دی وی دی رایتر حافظه ای نداره اون شکلک خنده رو هم برای همین گذاشتم . در ضمن مث که شما سوالو به طور کامل نخوندی من تو ادامش نوشتم دی وی دی رو تا هارد کپی کردم بعدش بدون دی وی دی روش نصب کردم و مشکل حل شد . فقط خواستم بدونم اون مشکل چی میتونه باشه و قطعا به خاطر ویندوزه اینکه خیلی تابلوئه فقط میخواشتم بدونم چه طوری میشد برطرفش کرد.
در ضمن سوال دوم من رو هم اگه کسی لطف کنه جواب بده خیلی ممنون میشم.
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۷:۴۲:۰۷
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #4
سوال دوم
از منم یه بار همینطوری شد سی دی وینوز گذاشتم توی سی دی رام و کامپیوتر ریستارت کردم درست شد
اگر اینطوری نشد ویندوز repair کنین درست میشه

۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۸:۱۲:۰۷
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #5
(۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۰۹:۱۸)من عاشق ایرانوج نوشته است: در ضمن من الان دی وی دی ویندوزو کپی کردم تو هاردش از روی هارد براش نصب کردم و مشکل حل شد فقط میخام بدونم چه طوری میشد این مشکلو حل کرد!

AmazeAmaze دقیقا میشه بگید اینکارو چطوری انجام دادین؟!؟! Amaze

(۲۸-اسفند-۱۳۹۱, ۰۱:۰۹:۱۸)من عاشق ایرانوج نوشته است: الان باید چیکار کنم؟

خب ویندوز موقع نصب درایور ها رو میشناسه و همونا رو نصب میکنه؛ اینکه از سیستم دیگه بردارید و به سیستم دیگه بزنید معمولا همین مشکلات پیش میاد!
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۱۹:۴۳:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #6
خب وقتی شما کپی که میکنی تو هارد دیگه نیازی نیس سی دی توش باشه خب.
شما این ویندز رو تاحالا امتحان کردی؟
نقل قول: AmazeAmaze دقیقا میشه بگید اینکارو چطوری انجام دادین؟!؟! Amaze
ببین وقتی کپی تو هارد میکنی بوت رو هارد میزاری خودش شناسییش میکنه.

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۰۴:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, من عاشق ایرانوج
من عاشق ایرانوج آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 144 تشکر در 45 ارسال )
ارسال: #7
نقل قول: AmazeAmaze دقیقا میشه بگید اینکارو چطوری انجام دادین؟!؟!Amaze

خیلی راحت . اول دی وی دی رو با دی وی دی رایترم تو هارد کپی کردم بعدش دی ویدی رایترمو زمانی که ویندوز هنوز بالا بود غیر فعال کردم بعدش از مادر برد جداش کردم و بعد از توی هارد گزینه setup رو زدم بعدشم اومد بالا و فایلها رو کپی کرد بعد ری استارت شد بعدشم رفت توی قسمت نصب ویندوز. به همین سادگی.

نقل قول: خب ویندوز موقع نصب درایور ها رو میشناسه و همونا رو نصب میکنه؛ اینکه از سیستم دیگه بردارید و به سیستم دیگه بزنید معمولا همین مشکلات پیش میاد!

این درسته ولی این هارد برا خودم بوده از اولشم رو سیستم خودم بوده بعدش که رو یه مادربرد دیگه وصلش کردم اولش این ارور رو داد ولی بعدش که گزینه start last good work ... رو زدم درست بالا اودم ولی بعد ازینکه کارم با اون مادربرده تموم شد دوباره هاردمو به سیستم خودم وصل کردم ولی هر کار کردم دیگه نتونستم بالاش بیارم فقط و فقط توی safe mode میتونم ببرمش .

نقل قول: از منم یه بار همینطوری شد سی دی وینوز گذاشتم توی سی دی رام و کامپیوتر ریستارت کردم درست شد
اگر اینطوری نشد ویندوز repair کنین درست میشه
من ریپیر هم کردم fixboot ؛ fixmbr رو هم امتحان کردم ولی باز درست نشد.
واقعا عجب بد شانسیه که ماداریما بهه خدا قسم اصن فکر کنم یکی از باگای مایکروسافتو من کشف کردم . داره دیوونم میکنهAngry اون از مشک اول که مجبور شدم ویندوزو دوباره بریزم اینم از دومی ولی اینو دیگه نمیخام عوضش کنم چون برا خودمه کلی توش برنامه ریختم کلی براش تنظیمات انجام دادم خواهش میکنم کمکم کنید نمیخوام موقع سال تحویل سیستمم خراب باشه آخه میترسم تا آخر سال بعد سیستمم همینجور خراب بمون Tongue
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۱۰:۳۳
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #8
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۰۴:۲۶)h.unique نوشته است: ببین وقتی کپی تو هارد میکنی بوت رو هارد میزاری خودش شناسییش میکنه.

دقیقا واسه همین پرسیدم؛ چون با کپی؛ بوت سیدی کپی نمیشه!

احتمالا از روی همون دوبار کلیلک کردن روی ستاپ انجام داده! نمیدونستم اینجوری میشه!
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۰:۱۲:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #9
چرا میشه.
من یه سی دی ویندوز رو تو فلش ریختم و بوت شد!
در صورتی که خودم انتظارشو نداشتم !

۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۴۷:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #10
(۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۱:۴۷:۳۵)h.unique نوشته است: چرا میشه.
من یه سی دی ویندوز رو تو فلش ریختم و بوت شد!
در صورتی که خودم انتظارشو نداشتم !

کپی کردیش؟!
ctrl+a رو توی سیدی زدی و copy کردی و توی فلش paste کردی؟! و بعد بوت شد؟
۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۲:۰۲:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #11
آره باورت میشه ؟؟؟؟؟؟
خودمم باورم نشد.

۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۲۲:۲۳:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  برنامه ای عجیب و پررو!! amirhasan.king 7 5,285 ۰۷-فروردین-۱۳۹۲, ۰۰:۳۳:۰۷
آخرین ارسال: Loyal
Question یه عیب عجیب در ادیتور ایران ویچ t3r!p3000 6 4,281 ۰۳-تير-۱۳۸۷, ۲۱:۲۶:۵۹
آخرین ارسال: vz67

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS