امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رابط کاربری (دسکتاپ) در لینوکس
نویسنده پیام
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #1
رابط کاربری (دسکتاپ) در لینوکس
سلام

موضوع در مورد اولن دستک‌تاپ‌ها در لینوکس هست؛ شاید قضیه در اوایل یکم گنگ باشه! چون در ویندوز (طبق معمول Biggrin) چنین امکانی نیست Biggrin

اول با یه مثال از ویندوز شروع میکنم؛ شما بعد از اینکه ویندوز رو نصب کردید؛ فقط یک محیط کاربری دارید که یک منو در پایینه صفحصت که برنامه‌های باز شده توش قرار میگیره و شمت راستش ساعته و سمت چپ منو استارت که برنامه‌های نصب شده میره در all program ,......

جدیدا هم رابط کاربری ویندوز ۸ بانام مترو معرفی شده و .....

دیگه نهایتا گاهی اوغات برناهم‌هایی میامدند که یک سری تغییران جریی میدادند! و مثلا منو استارت از حالت بیزی میشد دایره Biggrin

در لینوکس قضیه کمی پیچیدست!
قبلا گفته بودم هزاران توزیع متفاوت داریم؛ علاوه بر این چندین نوع مختلف رابط کاربری متفاوت هم داریم!

هرکی با به سلیقه‌ی خودش و نیار کاریش از یک نوع دسکتاپ مختلف استفاده میکنه؛ مثلا اگه بخوام چندید نوع دستکتاپ رو نام ببریم (مشهور تریناشو):

KDE
Gnome
XFCE
GnomeShell
Cinnamon
و . . . .

هر نسخه‌ای از لینوکس میتونه با هر نوع دسکتاپی که دلش میخواد عرضه بشه! در این بین بعضی توزیع ها با چندین دسکتاپ عرضه میشن:

اوبنتو خودش با دسکتاپ Gnome عرضع میشه (جدیدا با gnome shell)
علاوه بر این وقتی یک نسخه دیگه داره بنام کوبونتو که پایش همین اوبنتو هستش اما با دسکتاپ kde عرضه میشه
زوبونتو با XFC
و ...

مینت با چهار نسخه‌ی:
MATE
Cinnamon
KDE
Xfce
عرضه میشه

حالا یه سوال پیش میاد! اینا چه فرقی دارن؟
هرکدوم یه خصوصیاتی دارن که بقیه ندارن! مثلا XFCe فوق الاده سریع میاد بالا!
KDE به شدت زیباست!
Gnome کار کردن باهاش راحته!
و ....

چند نکته دیگه هم لازم به ذکره:
۱ - اینکه هر دسکتاپ برنامه‌های مخصوص خودشو داره! یعنی اوبونتو وقتی نصب بشه فایل منیجیرش هست ناتیلیوس اما اکه کوبونتو نصب کنی فایل منجیر دلفین نصب میشه! Biggrin

۲ - میتونید وقتی یه نسخه‌از لینوکش رو دانلود کردید؛ روش یه دسکتاپ دیگه نصب کنید!
مثلا خود من الا کوبونتو دارم اما با XFCe کار میکنم! هروقت بخوام سوییچ میکنم به KDE !

۳ - میشه روی هرکدوم هم theme نصب کرد!

۴- بعضی از دسکتاپ‌ها روی یعضی از نسخه‌های لینوکس واقعا محشر میشه؛ مثلا KDE رو میگن روی OPENSuse ببینید! هر چند خودم قسمت نبوده تا الا Biggrin

--------------------------------------------------------------------------
پس واسه دانلود یه نسخه از لینوکس به ۳ چیز باید دقت کنید!
اول چه نسخه ای رو میخوایین؟
مثلا اوبونتو
با کدوم دسکتاپ
مثلا KDE
سیتمتون چند بیتی هستش؟
مثلا ۳۲

پس باید نسخه ۳۲ بیتی کوبونتو دانلود بشه!
---------------------------------------------------------------------

منبع: خودم Biggrin
۱۷-فروردین-۱۳۹۲, ۱۵:۴۶:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : WhiteNoise, lord_viper, aKaReZa75, koorosh.k, Ambassador, saeedsmk, alaska, hadikh73

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  برنامه نویسی تحت لینوکس godvb 16 19,478 ۱۴-خرداد-۱۳۹۴, ۱۸:۰۳:۳۷
آخرین ارسال: عباس مقتدایی
  حذف متغیر read only در لینوکس javaweb 4 6,242 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۷:۱۰:۲۰
آخرین ارسال: ilius
  حداکثر تعداد connection به یک port توی لینوکس ajlajlajl 2 2,647 ۱۷-آذر-۱۳۹۳, ۱۲:۰۵:۱۳
آخرین ارسال: ajlajlajl
  مشکل در شناسایی وایرلس در لینوکس اوبونتو england 5 5,240 ۰۹-آذر-۱۳۹۳, ۱۴:۲۸:۴۶
آخرین ارسال: england
  [فوری] Lenovo G510 ,نصب لینوکس مشکل نداشتن درایور hossein5050 3 4,305 ۰۳-مرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۵۴:۲۰
آخرین ارسال: behzady
  [آموزشی] بستن فال هندل پروسه‌ در لینوکس babyy 0 3,032 ۲۹-تير-۱۳۹۳, ۱۸:۲۰:۴۸
آخرین ارسال: babyy
  [مقاله] زیر نظر گرفتن پوشه و فایل در لینوکس babyy 0 2,179 ۱۴-تير-۱۳۹۳, ۲۲:۰۱:۵۸
  [سوال] مشکل نصب کالی لینوکس رو یVMware Workstation hossein5050 4 6,245 ۰۹-تير-۱۳۹۳, ۲۰:۰۶:۴۵
آخرین ارسال: hossein5050
  [مقاله] شروع لینوکس babyy 165 89,538 ۰۶-مهر-۱۳۹۲, ۰۲:۳۸:۵۲
  [مقاله] پشتیبان‌گیری و بازگردانی mysql در لینوکس babyy 0 2,564 ۰۱-شهریور-۱۳۹۲, ۰۴:۲۳:۰۷

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS