امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زبان برنامه نويسي فارسي
نویسنده پیام
barmaki آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
زبان برنامه نويسي فارسي
سلام به همه اهالي ايران ويج
چند وقت پيش برنامه اي رو دانلود كردم با عنوان اولين زبان برنامه نويسي فارسي كه برنامه نويس اون ادعا ميكرد با ويژوال بيسيك نوشته و 1200 خط كد نويسي داشته من با اين برنامه كار هم كردم(كه نگيد لابد خواب ديدم) در ضمن نمونه برنامه هايي هم با اين زبان توسط برنامه نويس اون نوشته شده بود كه من اونها رو هم ديدم خلاصه بگم فوق العاده بود اونهم يه نفره
الان مدت زيادي از اون ميگذره و من آدرس سايتي كه اين برنامه رو از تو اون دانلود كردم فراموش كردم و در خواستم از دوستان اينه كه در صورت امكان :
اولا اين برنامه ياآدرس سايتش رو برا من بفرستن
ثانيا اگه ميشه با برنامه نويس اون صحبت كنيد تا در صورت امكان آموزش هايي در اين مورد رو تو سايت بذاره.
متشكر ميشم كمك كنيد...
۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۲۳:۳۷:۵۳
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #2

من اينو خيلي وقت پيش ديدم.اتفاقا يادمه فايل اجرايي نميداد ولي من باهاش خيلي حال كردم(ايده جالبي بوپد) ولي به نظر من كاره ساده اي هست.اون برنامه رو ميشه فقط با يه IF ساده نوشت.ولي اگه بخواي خيلي حرفه ايش بكني ميتوني از Case استفاده بكنيAmaze .در هر صورت برنامه جالبي بود ولي فقط ايدش :wink: .

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۲-آذر-۱۳۸۴, ۰۳:۴۷:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روشن کردن يک lED با usb با کد نويسي در vb6 هوشیاری 14 22,100 ۲۹-آذر-۱۳۹۳, ۱۳:۳۹:۲۰
آخرین ارسال: avrpicarm
  [سوال] فانکشن برای تشخیص زبان عبارت متنی eppagh 0 1,726 ۱۳-شهریور-۱۳۹۳, ۱۰:۲۵:۲۵
آخرین ارسال: eppagh
Exclamation ویروس New Folder به زبان VB! [Moosa] 1 4,550 ۰۳-فروردین-۱۳۹۳, ۲۳:۲۷:۰۸
آخرین ارسال: vistaweb
  مشکل با زبان فارسی در کیلاگر XSS 11 9,477 ۲۶-اسفند-۱۳۹۰, ۱۷:۱۵:۴۰
آخرین ارسال: mohammadmohsenamiri
Exclamation [سوال] یادگرفتن vb یا c# یا هر زبان دیگه ای esafb52 20 11,536 ۲۴-اسفند-۱۳۹۰, ۱۶:۴۶:۴۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  تشخیص وضعیت زبان جاری صفحه کلید RAMA2009 7 6,910 ۰۲-بهمن-۱۳۹۰, ۱۳:۱۱:۱۴
آخرین ارسال: RAMA2009
Wink تواناترین زبان برنامه نویسی دنیا مرد یخی 3 5,391 ۳۰-آبان-۱۳۹۰, ۱۱:۵۴:۵۳
آخرین ارسال: lord_viper
Question [سوال] روش sort بر اساس الفباي فارسي در شيء listview Hamidreza95 3 3,988 ۱۶-شهریور-۱۳۹۰, ۱۷:۳۶:۱۸
آخرین ارسال: Di Di
  [سوال] مشكل برنامه نويسي در vb لطفا كمكم كنيد galaxyking 3 3,647 ۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۱۲:۴۴
آخرین ارسال: galaxyking
  درخواست ياهو مسنجر به زبان vb كامل tebyandn 1 3,853 ۲۴-اردیبهشت-۱۳۹۰, ۱۸:۴۶:۰۳
آخرین ارسال: D4RK3NZZ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS