امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه نوشتن برنامه پروكسي منيجر با دلفي( ProxyManager)
نویسنده پیام
The_Gladiator آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
پروژه نوشتن برنامه پروكسي منيجر با دلفي( ProxyManager)
عرض ادب و احترام!
دوستان عزيز همانطوريكه از موضوع پيداست قصد نوشتن برنامه پروكسي منيجرProxyManager را با دلفي دارم
اين برنامه براي اراپه و تقديم به تمامي مردم -

قبل از هر چيز اين نكته را هم خاطر نشان كنم من اطلاعات انچناني در مورد دلفي ندارم و به عنوان يك مبتدي وارد دنياي دلفي شده ام بنابراين به هر كمكي از شما دوست عزيز حساب مي كنم و صميمانه تقاضاي كمك و ياري شما دارم!

هدف برنامه لود پراكسي از يك سايت يا به عبارتي هاست كه پس از لود كردن انها به صورت يك جدول نمايش مي دهد و يا از طريق ايمپورت كردن فايل از نوع تكست كه حاوي پروكسي هاست !

پس از آن كاربر با دكمه چك بايد از باز بودن يا عدم باز بودن آن اطلاع حاصل كند تجزيه و تحليل پروژه فعلا تا همين حد كافيه!

در قدم اول كساني كه مايل هستند در نوشتن اين برنامه با من باشند و كمك كنند اعلام امادگي كنند
درضمن اگر كسي از دوستان سورس كد برنامه اي شبيه به اين كاراپي سراغ داره لطفا لينك دانلود يا پيچ آن را در اينجا بگذاره! يا به ايميل من بفرستيد!the_gladiatoor@yahoo.com

موفق باشيد- منتظرم!
:arrow:
۲۳-آذر-۱۳۸۴, ۰۱:۵۰:۲۳
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #2

اين كاره خيلي ساده اي هست.مهم قسمتي هست كه پروكسي رو چك كنه ببينه باز هست يا نه.البته ميشه نمونه سورس صفحه اي كه مخابرات درست كرده رو با يه صفحه اي كه فيلتر شده مقايسه كنيم ولي وقت زياد ميگيره.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۳-آذر-۱۳۸۴, ۰۳:۱۲:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
The_Gladiator آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3

lolohacko نوشته است:اين كاره خيلي ساده اي هست.مهم قسمتي هست كه پروكسي رو چك كنه ببينه باز هست يا نه.البته ميشه نمونه سورس صفحه اي كه مخابرات درست كرده رو با يه صفحه اي كه فيلتر شده مقايسه كنيم ولي وقت زياد ميگيره.
سلام دوست عزيز! از اينكه اظهار نظر كرديد سپاسگزارم!

كاره ساده اي به نظر مي رسه ولي در واقع اگر بخواهيم اصولي نگاه كنيم بايد از
programing socket كمك بگيريم چرا كه با مبحث پورت و آي پي سرو كار داريم! :wink:

البته از توابع API و يا ActiveX نيز ممكن زودتر به جواب برسيم! من نمي دونم شما چقدر با اين مباحث كه گفتم آشناپي داريد؟!

اگر توابع API استفاده كنيم خوب نياز به تابع مورد نظر داريم! در ActiveX هم كه اگر بخواهيم از ابجكت هاي اينترنت اكسپلورر استفاده كنيم من ابجكت مورد نظر را پيدا نكردم! بنابراين تنها ترين روش معقول پروگرامينك سوكت به نظر مي رسه!

به هر حال من مواردي كه فعلا نياز داريم را توضيح مي دهم شما اگر در توانتان بود كد هاي مربوطه را به همراه عملكرد لطفا توضيح بديد!
۲۳-آذر-۱۳۸۴, ۲۳:۰۴:۳۰
The_Gladiator آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4

خوب در ادامه تحليل پروژه موارد زير را بايد مشخص كرد :

در ابتدا برنامه پس از اجرا بايد كانشكن به اينترنت را چك كند به عبارتي چك كند كه مي تواند به اينترنت متصل شود يا خير اگر توانست با پيغامي مانند ارتباط برقرار شد بيان كند و اگر نتوانست بايد پيغام دهد دسترسي به اينترنت امكان پذير نيست!

پس از آن دكمه ها (button ) و كارائي هاي نسبت داده شده به آنها :
import | save | add | edit | delete | copy| check | download

دكمه import كه پس از كليك آن بايد بروزري باز شود و قابليت خواندن فايل txt.* را داشته باشد و بتواند تكستها را در داخل جدولي در فرم اصلي بريزد

دكمه save بايد بتواند پس از كليك بر روي آن اطلاعات داخل جدول را در فايل تكستي ذخيره كند

دكمه add نيز يك فرم ادد شامل وارد كردن آي پي و پورت مورد نظر باشد و پس از ادد در جدول قرار دهد

دكمه edit كه پس از كليك بتواند فرم اديت اطلاعات جدول را باز كند

دكمه delete كه پس از كليك بايد بتواند ركوردي از جدول شامل پورت و آي پي را حذف كند

دكمه copy كه بتواند پروكسي مذبور را كپي كند

دكمه download كه پس از كليك بتواند اطلاعاتي از يك سايت يا هاست بگيرد يا لود كند و در جدول بريزد

و اما باتن check كه اصلي ترين قسمت برنامه است بايد بتواند با استفاده از پورت و آي پي مذبور از باز يا بسته بودن آن اطلاع كسب كند

خوب چون هدف گروهي كار كردن هر عزيزي كه توانائي نوشتن هر قسمتي از برنامه را داره يا حتي كل برنامه را شروع كنه و كدها را بنويسه( به همراه توضيح ) به كمك هم بهبودش ميديم
درضمن اگر سورسي پيدا كرديد در ارتباط با اين برنامه خواهشا لينك آن را در اينجا بگذاريد!

توجه كنيد كه اين برنامه قراره در دسترس مردم قرار بگيره و كساني كه در اين كار سهيم باشند نام انها به صورت كامل يا مستعار در قسمت اباوت برنامه ذكر خواهد شد پس از آن وبلاگ يا وب سايتي ايجاد و سوروس به همراه كامپايل برنامه در دسترس مردم قرار خواهد گرفت!

پس هر كمكي يا پيشنهاد يا نظري داريد بيان كنيد! :arrow:
۲۴-آذر-۱۳۸۴, ۰۰:۰۴:۱۴
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #5

خوب براي باز كردن و خواندن بايد از تابع Open patch For Output\Input as #Free File استفاده کنی.برای مرتب ذخیره شدن باید یه Type تعریف کنی و به صورت رکورد ذخیره کنی.برای گرفتن یه فایل تکست از اینترنت هم میتونی از اون سورسی که گزاشتم با عنوان (کرک بوسیله اینترنت) استفاده کنی که خیلی ساده هست.بوسیله وین ساک هم میشه پروکسی رو چک کرد ولی طولانی میشه حال ندارم بگم چون سورسش زیاده میتونی یه دانلود منجر رو بگیری و روی سرسش کار کنی بفهمی چه کار میکنه.

ولی در هر صورت این کار فایده ای نداره چون مخابرات میاد اون لینکی که تو برنامت گزاشتی رو فیلتر میکنه و برنامت دیگه نمیتونه اپدیت بشهAmaze .

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۲۴-آذر-۱۳۸۴, ۰۴:۲۳:۳۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
The_Gladiator آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6

lolohacko نوشته است:خوب براي باز كردن و خواندن بايد از تابع Open patch For Output\Input as #Free File استفاده کنی.برای مرتب ذخیره شدن باید یه Type تعریف کنی و به صورت رکورد ذخیره کنی.برای گرفتن یه فایل تکست از اینترنت هم میتونی از اون سورسی که گزاشتم با عنوان (کرک بوسیله اینترنت) استفاده کنی که خیلی ساده هست.بوسیله وین ساک هم میشه پروکسی رو چک کرد ولی طولانی میشه حال ندارم بگم چون سورسش زیاده میتونی یه دانلود منجر رو بگیری و روی سرسش کار کنی بفهمی چه کار میکنه.

ولی در هر صورت این کار فایده ای نداره چون مخابرات میاد اون لینکی که تو برنامت گزاشتی رو فیلتر میکنه و برنامت دیگه نمیتونه اپدیت بشهAmaze .
به نكته هاي خوبي اشاره كرد ممنون :) اما اگر كدهاي اون را هم ميذاشتي يا يك لينك به برنامه آنها هم ديگه چه بهتر مي شد!

سورس دانلود منيجر را هم گير نياوردم ( به صورت كامل ) اما اگر شما محبت كني و سورسش را پيدا كني يا حداقل سايتي در ان زمينه معرفي كني ممنونت ميشم! چون برام خيلي مهم شده چنين برنامه اي را جفت و جور كنم! :cry:
درضمن چون قراره سورس برنامه هم در اختيار مردم قرار بگيره هر دلفي دون نا واردي مثل من پيدا ميشه در صورت بسته بودن لينك خودش يك لينك جديد براي دانلود بگذاره!
۲۴-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۱۴:۲۲
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #7

اخي ببخشيد فكر كردم وي بي كار هستي اشتباه نوشتم.
براي باز كردن يه فايل در اصل اختصاص يه متغير توي حافظه موقت به روي هارد ميتوني از دستور:
Assignfile(متغیر و مسیر فایل) استفاده کنی.
حالا فایل رو باید به یکی از این روشها باز کنی:Reset,Rewrite,Append
اینها هر کدوم یه کاری میکنند ولی چون طولانی میشه بهتر بری از روی یه کتاب بخونی.
حالا میتونی با دستور Readln و یا Writeln از توی فایل بخونی یا بنویسی.

مثل چیز قبلی که کفتم برای مرتب شدن باید یه Type تعریف کنی
کد:
Type
Typename=Record
s:string[50]
end;
سورس زیاده باید بگردی ولی فکر کنم توی www.pscode.com بتونی نمونشو گیر بیاری.

۲۵-آذر-۱۳۸۴, ۰۴:۳۵:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
The_Gladiator آفلاین
تازه وارد

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8

lolohacko نوشته است:اخي ببخشيد فكر كردم وي بي كار هستي اشتباه نوشتم.
براي باز كردن يه فايل در اصل اختصاص يه متغير توي حافظه موقت به روي هارد ميتوني از دستور:
Assignfile(متغیر و مسیر فایل) استفاده کنی.
حالا فایل رو باید به یکی از این روشها باز کنی:Reset,Rewrite,Append
اینها هر کدوم یه کاری میکنند ولی چون طولانی میشه بهتر بری از روی یه کتاب بخونی.
حالا میتونی با دستور Readln و یا Writeln از توی فایل بخونی یا بنویسی.

مثل چیز قبلی که کفتم برای مرتب شدن باید یه Type تعریف کنی
کد:
Type
Typename=Record
s:string[50]
end;
سورس زیاده باید بگردی ولی فکر کنم توی www.pscode.com بتونی نمونشو گیر بیاری.
سلام دوست گرامي و استاد خودم!
ممنون از راهنمايي هاي كه كردي فعلا دست به كار شدم و در صورت تكميل اين پروژه حتما اينجا هم قرارش ميدم!

درضمن من وي بي هم كار كردم ولي دلفي كمتر دردسر داره! :)

از اينكه در كنار شما عزيزان هستم و مي تونم اطلاعاتمو بهبود بدم خيلي خوشحالم! :wink:
۲۶-آذر-۱۳۸۴, ۰۱:۰۱:۵۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  نوشتن پلاگین برای ollydbg lord_viper 2 3,271 ۰۴-مرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۰۴:۴۰
آخرین ارسال: alimogmov
  Component هاي دلفي veyskarami 20 29,704 ۰۶-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۵۴:۰۶
آخرین ارسال: veyskarami
  Quick Report در دلفي مهدي دهقان 2 5,637 ۱۴-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۲۰:۴۷:۵۳
آخرین ارسال: saadati1042
  تغيير رزوليشن با دلفي NabiKAZ 5 6,142 ۲۶-فروردین-۱۳۹۲, ۱۰:۰۶:۲۵
آخرین ارسال: m.havakeshiyan
at سورس کد ميل سندر براي دلفي 7 Ar4sh 6 11,800 ۱۱-دى-۱۳۹۰, ۱۰:۳۷:۳۷
آخرین ارسال: lord_viper
  نوشتن درایور با دلفی lord_viper 1 3,019 ۱۶-خرداد-۱۳۹۰, ۱۰:۱۰:۰۷
آخرین ارسال: lord_viper
  نكات مفيد براي كار در محيط دلفي storng_function 0 2,662 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۶:۴۳:۱۸
آخرین ارسال: storng_function
  مشكل با restore در دلفي amolrobotic 0 2,680 ۲۷-مرداد-۱۳۸۸, ۱۰:۴۲:۲۴
آخرین ارسال: amolrobotic
  كامپوننت نويسي در دلفي 7 mostafa_mohammadi 7 7,402 ۰۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۴۶:۵۲
آخرین ارسال: Programmer
  كرك كردن اگزه دلفي ahvig 8 8,027 ۰۳-خرداد-۱۳۸۸, ۱۳:۳۳:۵۰
آخرین ارسال: lolohacko

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS