امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک در چاپ pcb
نویسنده پیام
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 2054
( 2515 تشکر در 826 ارسال )
ارسال: #1
کمک در چاپ pcb
سلام به دوستان گلم یه مشکل دارم من الان مدارم که اتو کردم و رو فیبر افتاده یه مشکلی دارم و اون اینکه کاغذ ها هر کاری میکنم از مسیرها و پدها پاک نمیشه اگه مسیرها بمونه مشکلی داره ؟ سوراخ پدها چطور؟ ممنون میشم هرچه سریعتر Whistle کمکم کنیدBiggrin

در لحظه زندگی کن  (;
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۴۶:۱۱
تشکر شده توسط : Ambassador, orange signal
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک در چاپ pcb
سلام
کاغد باقی مونده بین ترک ها رو باید پاک کنید.... در غیر اینصورت ترک ها بعد از اسید کاری، به هم میچسبن...

هر جا که کاغذ اضافی بمونه، مس اون قسمت توسط اسید خورده نمیشه

در مورد پد ها هم هر طور راحتید، چون در نهایت اونارو با دیرل سوراخ میکنید.... فرقی نمیکنه....
۰۱-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۵۹:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sara90, babyy, omid_phoenix, Ambassador, hadikh73, orange signal, aKaReZa75
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #3
دوست عزیزم بذار کاغذ و برد را داخل اب تا خیس بخوره بعد دست بکش روش پاک میشه

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۰۴-تير-۱۳۹۲, ۰۹:۵۶:۴۳
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, omid_phoenix, salehjg, sara90, hadikh73, orange signal, aKaReZa75
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #4
سلام به همگی دوستان یه سوال من الان مدارم رو اسید کاری کردمالان خطوط باقی مانده رو با سمباده بکشم نمیدونم خیلی سفته می ترسم محکم بکشم کنده بشه Shy

در لحظه زندگی کن  (;
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۵۶:۱۹
تشکر شده توسط : salehjg
akbar8 آفلاین
عضو افتخاری

موضوع‌ها: 67

تشکرها : 1080
( 2045 تشکر در 565 ارسال )
ارسال: #5
نه کنده نمیشه.
با سیم ظرف شویی یکم روشو بکش که برق بزنه.همین.
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۱۳:۱۵:۳۱
تشکر شده توسط : hadikh73, salehjg, babyy, sara90, Ambassador, aKaReZa75
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #6
ببخشید دوستان اگه سوالام خیلی مبتدیانه اس وشاید...Shy میشه در مورد لحیم کاری صحیح قطعات روی برد یکم توضیح بدین

در لحظه زندگی کن  (;
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۲:۲۶:۰۹
تشکر شده توسط : Ambassador
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #7
دوستان الکترونیکی منتظر پاسخ هاتون هستما اگه تجربیاتتون رو هم بگین ممنون میشم میدونم این خیلی پیش پا افتادس ولی من مشکل داشتم نمیدونم چرا هر کاری می کنم نمیشه شاید مشکل از هویه هست یا قطرسیم لحیم یه جای مدارم قطع شده بود کم مونده بود خوده بردم ذوب بشه!!!؟ تا سیم لحیم اینقدر که لفتش دادم!!! شایدم من طرز کار درست لحیم کاری رو نمیدونم به این خاطر پرسیدم فک کنم برای قطعات حساس اید سریع باشم میشه در این مورد توضسح بدین و اینکه چه قطعاتی حساسن ؟

در لحظه زندگی کن  (;
۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۴۰:۱۷
تشکر شده توسط : Ambassador
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #8
سلام

خب باید موقع لحیم کاری چند نکته مد نظرتون باشه تا لحیم تمیز داشته باشید، نو ک هویتون تمیز باشه محل لحیم تمیز باشه، ممکنه جنس سیم لحیمتون خوب نبوده و ذوب نمیشه،‌یا وات هویتون پایینه،

معمولاً برا لحیم اول اونجایی رو که قراره قلع ریخته بشه(همون محل لحیم کاری منظورم) رو یکمی گرم کنید و بعد سیم لحیم رو قرار بدین و... الان دوستان میان می گین :-)

START...

۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۳:۵۵:۲۶
تشکر شده توسط : babyy, sara90, kimiafars, aKaReZa75
saeed_a_1990 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 8
( 23 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #9
(۰۵-تير-۱۳۹۲, ۲۲:۲۶:۰۹)sara90 نوشته است: ببخشید دوستان اگه سوالام خیلی مبتدیانه اس وشاید...Shy میشه در مورد لحیم کاری صحیح قطعات روی برد یکم توضیح بدین

سلام راستش من تازه عضو شدم و الان سوالتون رو دیدم
دوستان دیگه خوب توضیح دادن ولی من نیز یه سری نکات دیگه رو می گم
1- مهم ترین نکته اینه که تا حد امکان باید (بسته به نرم افزاری که استفاده می کنین) مدارتون کوچیک باشه تا علاوه بر صرف جویی در هزینه برد و اسید در هنگام اتو کشیدن (البته اگه از این روش استفده می کنیین) راحتتر باشین هرچه اندازه ی مدار بزرگتر اتو کشیدنش نیز سختر
2- بعد از اینکه کاملا برد رو سمباده کشیدن باید سطحش تا حد امکان براق باشه
تازه فاصله ی بین پرینت گرفتن مدار تا اتو کشیدنش نیز هرچه کمتر باشه مدار تمیزتر در می یاد
3- اگه قشنگ اتو زده باشین وقتی 1الی 2 (برای اطمینان)ساعت مدار برد رو داخل آب بزارین به راحتی با دست کاغذ جدا می شه
4- قبل از اینکه برد رو داخل اسید بزارین حتما حتما باید جای سوراخ پایه ها رو چک کنین چون ممکنه جوهر همه سوراخ رو گرفته باشه با یه وسیله تیز مثله سوزن یا نوک مدادفشاری و ... مرکز سوراخ رو طوری از جوهر پاک کنین که مس دیده شه اما نیاید کنارای سوراخ یا محیط جوهرش پاک شه (امیدوارم منظورمو گرفته باشین) اگه این قسمت رو رعایت نکنین هنگام سوراخ کردن جای پایه ها به مشکل می خورین چون سر مته حتما سر می خوره و به برد آسیب می رسه
5-لحیم کاری که دیگه چیزی نداره !!!
فقط قبلش برای راحتی بهتر حتما چک کن ببین نوک هوییه ات تیزه یا نه - هرجه قدر با سوهان تیزترش کنی موقع لحیم کاری دققت می ره بالا
ولی به نظر من مهمترین بخش تو pcb:اول کشیدن مدار در حداقل فضا و بعد اتو زدنه
اگه هرجاش نیازی به توضیح بیشتر بود بازم بپرسین!!!
۲۵-تير-۱۳۹۲, ۰۴:۳۶:۰۰
تشکر شده توسط : hadikh73, رسول, babyy, omid_phoenix, aKaReZa75, Ambassador, orange signal
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

ارسال: #10
سلام به شما دوست عزیز ومرسی از توضیحاتتون من مدارم رو تکمیل کردمBiggrin ودقیقا به همین مسئله ای که شما گفتین رسیدم اینم برای کسایی می نویسم که ممکنه یه زمانی عین من بخوان از 0 شروع کنن همونطوری که شما هم گفتین حتما و حتما بعد اتو عجله نکن که کاغذا رو بکنن و چند ساعتی اونو تو اب بزارن که من نگذاشتم و عجله کردم و بازم تاکید میکنم که کاغذ رو از محل پدها بردارند چون موقع سوراخ کاری خیلی اذیت میشید ومن سر این قضیه یه بردم خراب شد بازم ممنون از اینکه نظر دادید موفق باشیدHeart

در لحظه زندگی کن  (;
۲۵-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۰۰:۵۶
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, aKaReZa75, Ambassador
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #11
چندتا نکته :)

نوک هویه رو نباید سوهان بزنید !!!!
سطحش ماده ی خاصی هست که با این کارا از بین می رهه! اصلا نباید خراشیده بشه!
بعد از لحیم کاری و یا در حین لحیم کاری با اسفنج نسوز ( که باید نمناکش کنید ) نوک هویه رو تمیز کنید همه چیز اوکی هست و کافی.

سیم لحیم رو نباید موقع لحیم کاری به نوک هویه زد ، البته بعد از مدتی که دیدید لایه ی نوک در حال نابودی هست کمی با قلع تقویتش کنید تا بازیابی بشه.

اوایل یه نوک هویه ایرانی گرفتم ، 2 ساعت جواب داد ، یه گوت چینی گرفتم چندین ماهه که اوکی هست :)
جنس نوک هویه هم خیلی مهمه.

لازم نیست برد چند ساعت تو آب بمونه! اما هر جور که راحتید :) ( کاغذ ترنسپرنت رو امتحان کنید تا تفاوت رو احساس کنید )

موفق باشید.

۲۵-تير-۱۳۹۲, ۱۴:۴۶:۰۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : salehjg, aKaReZa75, babyy, Ambassador, sara90, saeed_a_1990, hadikh73, orange signal, omid_phoenix

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS