امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هم كار مي طلبيم
نویسنده پیام
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #23

منم هنوز هستم ، خيلي جا ها هم بودم ! اما نمي دونم چرا هر وقت يكي يه ايده اي ، چيزي داره ، فقط آدماي پايش رو جمع مي كنه ، بعد هم ولشون مي كنه به امان خدا ! :roll:

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۱۹:۴۸:۵۵
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #24

اي بابا !‌چرا من اين تاپيك رو نديده بودم ؟ :cry:
آقا من برنامه نويسي وب كار نكردم !‌
اما خيلي دوست دارم ياد بگيرم ! :roll: منم هستمAmaze كمكم كنيد تا بتونم كمك كنم !‌
پايه هستم تا آخرش !‌ :wink:
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۳۱:۲۶
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #25

من اینجا می خوام یه حرف تاریخی بزنم :
کار گروهی جواب نمی ده . اصلا ، به هیچ وجه ، به هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ هیچ وجه ! . کار گروهی شروع داره پایان نداره . کار گروهی 50 صفحه گفت و گوی کارشناسی تو انجمن داره ولی هیچی نداره . باور کنید راست می گم .

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۰۸-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۵۶:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #26

نقل قول: اما نمي دونم چرا هر وقت يكي يه ايده اي ، چيزي داره ، فقط آدماي پايش رو جمع مي كنه ، بعد هم ولشون مي كنه به امان خدا !
(اينجا يه كلمه بزارين كه بفهمين يه شاخ يك متري در آوردم) يعني تاپيك دوم من رو خوندي ؟ هيچ نظري هم نداشتي ؟ خوب كجاش مي خواي انجام بدي؟ ولي مي دوني اين آدم هاي پايه قرار بود يه ID‌ تو سايتم بهم بدن تا يه اجازه دسترسي بهشون بدم تا بشه مسايل غير عمومي رو اونجا مطرح كرد ولي فقط mehdivirus اين كارو كرد. 8O
نقل قول: اي بابا !‌چرا من اين تاپيك رو نديده بودم
چشم بصيرت مي خواد :wink:
نقل قول: پايه هستم تا آخرش !
خوب الان يه كاري بايد بكني ولي نمي دونم من درست منظورم رو نمي گم يا شما ها نمي گيريد حالا هرچي كه هست نمي گم چي كار كني :wink:
نقل قول: کار گروهی جواب نمی ده
مي گن يه ايراني خيلي بهتر از يه ژاپنيه دو تا ايراني با دو تا ژاپني برابرند و لي سه تا ايراني به پاي سه تا ژاپني نمي رسند ولي كار گروهي هم مي شه آدمش بايد پيدا بشه

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۹-دى-۱۳۸۴, ۱۲:۰۲:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #27

نقل قول: چشم بصيرت مي خواد
Amaze
نقل قول: خوب الان يه كاري بايد بكني ولي نمي دونم من درست منظورم رو نمي گم يا شما ها نمي گيريد حالا هرچي كه هست نمي گم چي كار كني
جان ؟‌ 8O
۰۹-دى-۱۳۸۴, ۱۳:۰۶:۳۵
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #28

نقل قول: (اينجا يه كلمه بزارين كه بفهمين يه شاخ يك متري در آوردم) يعني تاپيك دوم من رو خوندي ؟ هيچ نظري هم نداشتي ؟ خوب كجاش مي خواي انجام بدي؟
نه ! :oops: يعني اصلا نديدمش ! :oops: Biggrin ولي كودوم قسمتش رو مي خوام انجام بدم كه خودت گفتي گرافيكش ! Biggrin
نقل قول: ولي مي دوني اين آدم هاي پايه قرار بود يه ID‌ تو سايتم بهم بدن تا يه اجازه دسترسي بهشون بدم تا بشه مسايل غير عمومي رو اونجا مطرح كرد ولي فقط mehdivirus اين كارو كرد.
من و لولوهكو پس چي ؟! :(
نقل قول: amirjan ‌و lolohacko رو اضافه كردم

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۹-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۱۲:۳۷
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #29

اقا من ASP رو شروع کردم و تقریبا کارهای جالبی هم یاد گرفتم .اگر هم چیز دیگه ای لازم داری بگو یه کتاب بخرم ردیفش کنم.در هر صورت من هم هستم.

در ضمن کار گروهی شدنیه.من اعتقاد دارم که میتونیم.از لحاظ تبلیقات توی شیراز تا یکی دو هفته دیگه شرکتمون راه می افته میتونم یه کارهایی بکنم.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۹-دى-۱۳۸۴, ۱۶:۰۰:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #30

نقل قول: من و لولوهكو پس چي ؟!
خودت گفتي اصلا نديدمش
نقل قول: يعني اصلا نديدمش !
پس يه سر بزن
نقل قول: كه خودت گفتي گرافيكش
بقيه شم انجام بدي توري نيست ها :wink:
فقط بگم بريد تو سايت من بريد قسمت گفتگو و بريد قسمت portal يه چيز هايي نوشتم اگه چيزي كم يا زياده يا نظري داريد بديد تا تعريف كامل سايت رو شروع كنيم البته اگه id رو به من نداديد نريد چون چنين چيزي نمي بينيد
نقل قول: اگر هم چیز دیگه ای لازم داری بگو یه کتاب بخرم ردیفش کنم
همون جا يه تاپيك هم زدم براي كسايي كه مي خوان تازه شروع كنن چي نياز دارن
اين كه مي گي" اگه چيز ديگه اي هم لازمه بگو يه كتاب بخرم رديفش كنم" مثل اون پسره بود كه به باباش مي گفت " ما دو تا داداش رو بالا خره بايد زن بدي امثال يكي مونو زن بده سال ديگه هم داداشمو"Amaze

هادی امین زاده
۰۹-دى-۱۳۸۴, ۲۰:۵۲:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #31

نقل قول: اين كه مي گي" اگه چيز ديگه اي هم لازمه بگو يه كتاب بخرم رديفش كنم" مثل اون پسره بود كه به باباش مي گفت " ما دو تا داداش رو بالا خره بايد زن بدي امثال يكي مونو زن بده سال ديگه هم داداشمو" Amaze

Amaze Amaze Amaze
من نمیدونستم کتابهای PHP زن هستند منم تو زن گرفتن اینقدر عجله دارم.Amaze

میگم هادی جون من رفتم توی گفتگو ولی چیزی به اسم پرتال ندیدم.تازه گفتی اگر ایدی ندارید اصلا نرید اونجا چون یه همچین چیزی رو نمیبینید ! خوب حالا از کجا میتونی تشخیص بدی طرف که اومده ایدی داره یا نهAmaze .

بابا اگر میخواهیم با هم همکار بشیم از اول بگم من چشم هام خیلی ضعیفه چیزهایی مثل پرتال رو بزار یه جای تابلو که این چشمهای منم ببینتش. 8O

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۰۲:۱۱:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

ارسال: #32

نقل قول: میگم هادی جون من رفتم توی گفتگو ولی چیزی به اسم پرتال ندیدم.تازه گفتی اگر ایدی ندارید اصلا نرید اونجا چون یه همچین چیزی رو نمیبینید ! خوب حالا از کجا میتونی تشخیص بدی طرف که اومده ایدی داره یا نه
حتما لاگين نكردي تو قسمت گفتگو پايين ترين قسمت هست با اين ID هم بايد لاگين كني lolohacko
دي شب تا حالا سه نفر ديدن ولي كسي چيز خاصي نگفته :cry:

هادی امین زاده
۱۰-دى-۱۳۸۴, ۰۸:۵۲:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

ارسال: #33

کد:
نام كاربري و كلمه عبور شما مطابقت ندارد .ممكن است اشتراك شما در حال حاضر غير فعال باشد

براي تلاش مجدد اينجا را كليك كنيد

براي برگشت به صندوق نامه هاي رسيده در اين محل كليك كنيد

اقا هادي رفتم دقيقا همين كاري كه گفتي كردم يه چيزي مثل بالايي اومد :roll: .در ضمن رفتم سراق PHP خیلی حال میده.منتهی یه کم طول میکشه که چیزهای جالبش رو یاد بگیرم ولی دارم کتاب PHP (زن میخوامAmaze ) میخونم. :wink:

۱۰-دى-۱۳۸۴, ۱۵:۳۸:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS