امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آشکار سازی سیگنالهای بدن
نویسنده پیام
cortex-m3 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 11
( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #1
آشکار سازی سیگنالهای بدن
با سلام به همه دوستان:
اگه بخواهیم یه بیوسیکنال رو - مثلا سیگنالهای مغزی - آشکار کنیم مراحل کار چیه.در واقع تاکید من روی مقدار دادن به المانهای مدارش هست تا یه شکل نوعی مدار.مثلا معلومه اول باید یه تقویت کننده تفاضلی بزاریم حالا بحث اینکه چه ترانزیستوری .چه مقاومتی چه خازنی باید بزاریم.
در واقع ما وقتی میتونیم این المانهای مذکور رو انتخاب کنیم که بدونیم سیگنال ورودی چجوریه در حالی که ما میخواهیم اونو اندازه بگیریم یعنی نمیدونیم چجوریه
الان این به یه خوره برام تبدیل شده.ممنون میشم اطلاعاتی در این زمینه بدید

با تشکـــر
۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۳۳:۴۴
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #2
RE: آشکار سازی سیگنالهای بدن
دوست من شما رشته ات چیه
؟
ما در کل باید تقویت سیگنال بسازیم حالا بحث فیلتر و ... فعلا کاری نداریم از اینها مهمتر اینه که باید یک سری پراپ و گیرنده روی سر کار بزاریم که بتونه سیگنالها رو بگیره و بعد باید مشخص کنیم این سیگنال از چه نوع حس نشات گرفته مثلا موقع خشم چه سیگنالی بوجود میاد
این مرحله از همه مهمتره بعدش که بخوای انلیز کنیو مانیتور کنی کار زیاد پیچیده ای نیست
شما میتونید دستگاههای پولی گراف رو مورد تحقیق قرار بدی
البته یک سری شرکتها دارن روی این زمینه کار میکنن حتی دیوایسهایی رو ساختن که میتوانید با فکر بازی کنید اما بسیار ابتدایی

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۱۹:۰۲، توسط babyy.)
۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۲:۰۰:۴۹
تشکر شده توسط : babyy, aKaReZa75, WhiteNoise, lord_viper, Ambassador
cortex-m3 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #3
با تشکراز شما دوست عزیز
من رشته برق الکترونیک کارشناسی هستم
این امواج فرکانس بالا هستند یا نه؟ و مثلا چند حس با هم داشته باشیم در یه لحظه ولی میخواهیم فقط یکیشو تحلیل کنیم معیار فیلتر چیه؟+خود وسایل گیرنده باید چه خصوصیاتی داشته باشند تا سیگنالو فیلتر نکنند]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۵۳:۲۰، توسط cortex-m3.)
۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۵۲:۳۲
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #4
اتفاقا این سوال را من تا به حال از چند دکتر پرسیدم اما میدونید که دکترا... خلاصه خودم پی گیرم اما بهتره تو سایتهای لاتین پیجور بشی
برای فیلتر باید یه برنامه قوی بنویسی تا بتونی اونو تحلیل کنید قدم اول اینه که ما بدونیم سیگنالها از چه جنسی و... می باشند
بعد براشون ریسیور درست کنیم یا بهتره بگم بخریم
اخر سر هم یه برنامه بنویسیم تا بتونیم تحلیل فرکانس انجام بدیم من برات جستجو میکنم اگه چیزی بود برات میذارم

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۱-مرداد-۱۳۹۲, ۲۲:۴۶:۳۳
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, cortex-m3
cortex-m3 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 24 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #5
با تشکر ز شما دوست عزیز:
ولی جوابهاتون خیلی خیلی!!!کلی هست.اگه یه منبع بدید که مفهومی گفته باشه ممنون میشم.در ضمن از ماژول هم نمیخوام استفاده بشه چون میخوام یاد بگیرم هدف اول:یادگیری .دوم:ساخت هست

در ضمن برای اینکه زیاد کلی نباشه اگه یکی از ابزار دقیقهای مهندسی پزشکی رو در مورد روش ساختش اطلاعاتی دارید ممنون میشم اشتراک بزارید.
۱۲-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۰۷:۵۸
تشکر شده توسط : Ambassador

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS