امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خاموش شدن ناگهانی لب تابم
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #12
RE: خاموش شدن ناگهانی لب تابم
باز شروع کرد .
نه بابا مگمه میشه.
پراب رو یکی از بیرون به بدنش بزن و اونکی هم داخل اون سوراخش کن ، ببین چند نشون میده ، راستی ولتاژ مولتی متر رو 20 ولت بزار.

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : sara90
orange signal آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 7077
( 9352 تشکر در 3221 ارسال )
ارسال: #13
باسلام و وقت بخیر
دوستان راستش قبل از عیدی گهای اوقات باتری لپ تاپم حتی با اینکه پر بود روش نشون میداد اون علامت چشمک زنی قرمز که باتری داره تموم میشه
اما درسورتی پر بود و خوبم کار میکرد
تا اینکه الان چند روزه باز همین جوره همش باتری چشمک میزد زیاد توجهی نکردم
منم همیشه باتری روی لپ تاپم هست و میزنم شارز
و متوجه شدم اگر باتری حتی فول شارز هم باشه از شارزر دربیارم
سه سوت تموم میشه و خاموش
باتریم یعنی رفته فنا؟؟
باید عوضش کنم؟

.
نقل قول: شما شارژ کامل کن ، بعد شارژر رو جدا کن وقتی روشنش کردی ، Delet رو بزن و برو تو قسمتی که ولتاژ هارو نشون میده ببین چی به چیه و اینجا اون اعداد رو بزار تا ببینیم میشه چیزی ازش دراورد یا نه که

شارز میزنم و نشون میده فول شارز شده
زمانی از شارزر درش میارم بااینکه نشون میده باتری پره علامت چشمک زن میاد روش و زود شارز تموم میشه .
کدوم قسمت ولتاز منظورتونه؟
لطفا کمی توضیح بدین.ممنون

نقل قول: بعدشم با مولتی متر ولتاژ شارژرت رو اندازه بگیر و با اون عددی که رو شارژرت نوشته ( Asus معمولاً 19.5 هست ) مقایسه کن و اینجا بگو .
انداره گرفتم تقریبا میشه گفت همون 19.5 هست

نقل قول: یکار دیگه هم باید با شارژرت انجام بدی که اونو بعد از این مرحله بت میگم.

منتظرمRolleyes
شنیدم اینقدر من بی تفاوت نسبت به این موضوع بودم لپ تاپم ممکنه اسیب جدی دیده باشه
و باید هرچه زودتر درست شه وگرنه ممکنه مدار تغذیه و ..اسیب ببینه درسته؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۵۳:۰۲، توسط orange signal.)
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۴۱:۵۳
aleas آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 183

تشکرها : 2946
( 2592 تشکر در 1223 ارسال )
ارسال: #14
باتری 30 دقیقه بذارین تو سردخانه یخچال گاهی اوقات جواب میده قبلا واسه من جواب داده!

و اینکه شما اگر باتری جدید هم بخرین زود خرابش میکنین ! چون عادت بدی ما ایرانی ها داریم از وسایل به درستی استفاده نمیکنیم !
باتری لپ تاپ برای زمانی طراحی شده که در حال مسافرت باشیم نه جایی که برق کنارمون است !
حداقل 90 درصد مردم همیشه باتری به لپ تاپ هسته که نباید اینجور باشه
روش صحیح اینه
که وقتی پریز برق موجود است باتری لپ تاپ در بیارین از شارژر استفاده کنین و زمانی قراره مسافرت یا جایی ککه برق نیست برین دوساعت قبل تر بذارین باتری شارژ بشه بعد برین

در اخر باتری خراب بود بدنیش به من بترکونم صفا میده Biggrin

یا اگر باتری حداقل 5 دقیق شارژ نگه میداره باتری دور نندازین یه باتری دگه بخرین برای زمانی که پریز برق وجود نداره
و برای زمانی پریز برق وجود داره همین باتری کهنه رو بذارین که اگر برق یکدفعه رفت لپ تاپ یکدفعه خاموش نشه !

قیمت باتری هم برای تمامی لپ تاپ ها از 100 شروع میشه

ما کرم درختان پر باریم در حسرت سیبی سرخ و چه بس دور است بین ما ، دستانمان را ميگويم و سيب سرخ حوا
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۰:۵۹:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, sara90, aKaReZa75, orange signal
orange signal آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #15
منم فکر میکردم مشکل بابت اینه باتری نباید همیشه روی لپ تاپ باشه تا اینکه یکی بهم گفت کاملا اشتباه میکنی
گفت زمانی باتری روی لپ تاپ نباشه به مدار تغذیه فشار میاد جریان زیادی میشکه و اسیب جدی میزنه بهش و...بقیش یادم نیستTongue
حالا دقیقا دلیلش رو یادم نیست همین بود که نوشتم
و گفت که این واسه لپ تاپ های قدیمی بود که میباسیت باتری رو بردارن الان نباید همچین کاری کرد.
==========================
قیمتش حدودا چنده؟
عوض نشه چی میشه؟
نیم ساعت بذارم توی فریز بعدش روی لپ تاپ گذاشتم به برقم هم باشه یا نه؟
مرسی
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۰۱:۰۶:۵۰
تشکر شده توسط : sara90
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 2054
( 2515 تشکر در 826 ارسال )
ارسال: #16
با سلام به همگی من ولتاژش رو اندازه گرفتم به جای 19.5 ، 19.15 هستش!! این مشکلی ایجاد می کنه من احتمال میدم از همین سیمش باشه که خوب برق نمیده...
این قضیه هم برای من خیلی سوال بوده و همیشه هم هرکی یه حرفی میزنه بالاخره نفهمیدم چی درستهConfused خود من که همیشه باتری رو لب تابمه .. این قسمت ولتاژها رو هم هنوز پیدا نکردمWhistle

در لحظه زندگی کن  (;
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۳۸:۵۷
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

موضوع‌ها: 74

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #17
سلام
خوب هستيد
ولتاژ 19.5 يا 19 و يا 20 و يا 18.5 براي قسمت سوچينگ لپ تاپت كه مي خواد 5- 3.3-3-3.6- 11 بسازه فرقي نميكنه
تازه 19.15 و 19.5 توي رنج خطا شازژ هستند .
در مورد باطري ما دو نوع باطري داريم يكي ليتيوم نسل قديم و نسل جديد
توي نسل قديم كه راندام كمتري هم داشتند و وزنشون هم زيادتر بود باطري نيايد هميشه روي سيستم بود
توي نسل جديد اين قضيه فرق ميكنه ميتونه باشه و ميتونه نباشه اما اگر نباشه مثل كارخونه بايد حدود 30-40 درصد شارژ باشه اگر كمتر باشه بعد از يك مدتي پديده اي به نام مموري لوز اتفاق ميافته . اگر زياد تر از 80 باشه بايد زودتر دشارژ بشه چون باعث توليد گرما توي باطري ميشه و گرما اصولا براي باطري مضره
توي اين صفحه به جدول شماره 3 مراجعه كنيد ميبينيد كه اگر حدود 40 % باطري شارژ باشه و حدود 1 سال باطري بمونه باطري توي 25 درجه همش 2 درصد از عمرش كم ميشه اما اگر 100 % باشه تا 15 % عمرش كم ميشه

http://batteryuniversity.com/learn/artic..._batteries
اميدوارم كمك كنه

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۱:۲۵:۳۴
تشکر شده توسط : sara90, aKaReZa75, orange signal, babyy
sara90 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 2054
( 2515 تشکر در 826 ارسال )
ارسال: #18
مرسی از توضیحاتتون دوست عزیزWink من هنوز این ولتاژها رو پیدا نکردم033
کجا نشون میده ایناروSad

در لحظه زندگی کن  (;
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۲۰:۱۶
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

موضوع‌ها: 74

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #19
سلام
خوب هستيد توي اكثر لپ تاپ ها (99 %) اين گزينه پاور وجود نداره با برنامه هاي جانبي مثل اين
http://www.iranled.com/forum/thread-2603...#pid199201
ميشه ولتاژ ها زو اندازه گيري كرد.
اما به نظر من اين ولتاژ ها مهم نيست
احتمالا باطري دستگاه خراب شده توي همون لينكي كه دادم يك نگاه كن مي بيني هر چي مقدار دشارژات بيشتر باشه تعداد سيكل نهايي شارز كمتر ميشه جدول شماره 2
يك سئوال چند وقته لپ تاپ رو گرفتيد ؟ اگر در حدود 1 سال چند ماه است با توضيحاتي كه توي پست اول داديد احتمالا باطري خراب شده
. يك سئوال ديگر اينكه ايا هنگامي كه دستگاه توسط شارژ شارژ ميشه هم دستگاه خاموش ميشه و يا فقط زماني كه باطري روشه يهو خاموش ميشه
به اميد ديدار
به اميد ديدار

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۴:۰۳
تشکر شده توسط : aKaReZa75, orange signal, Ambassador, babyy
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #20
نقل قول: باتریم یعنی رفته فنا؟؟
باید عوضش کنم؟
چند وقته که لبتاب خریدی؟
نقل قول: کدوم قسمت ولتاز منظورتونه؟
همونی که مینویسه ولتاژ CPu اینقدره و ...
نقل قول: منم فکر میکردم مشکل بابت اینه باتری نباید همیشه روی لپ تاپ باشه تا اینکه یکی بهم گفت کاملا اشتباه میکنی
حالا لبتاب شما رو نمیدونم چیه ولی اینی که من دارم تکنولوژیه ساختش این طوریه که زمانی که شارژر وصل شد دیگه از باطری استفاده نمیشه و فقط اونو شارژ میکنه و نیازی به درآوردن باتری نیس.
بعدشم این باتری یه عمر مفید دارن ( بین 2 تا 3 سال ) بعده اون دیگه باید تعویض بشن.
نقل قول: با سلام به همگی من ولتاژش رو اندازه گرفتم به جای 19.5 ، 19.15 هستش!! این مشکلی ایجاد می کنه من احتمال میدم از همین سیمش باشه که خوب برق نمیده...
فرقی نداره ، شما یه اتصال کوتاه بزن ببین جریانش چقدره ( این کار درستی نیس و بهتره همین یکبار اونو انجام بدی ) ، مولتی متر رو آمپر متر بزار و به شارژرت بزن و سری اونو جدا کن ، ببین چقدر آمپر میده.

( اگه غلط املایی داشت عذر میخوام وقت ندارم الآن تصحیحش کنم )

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۳:۳۶:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal, sara90, babyy
orange signal آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #21
(۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۲:۴۴:۰۳)saeedsmk نوشته است: سلام
خوب هستيد توي اكثر لپ تاپ ها (99 %) اين گزينه پاور وجود نداره با برنامه هاي جانبي مثل اين
http://www.iranled.com/forum/thread-2603...#pid199201
ميشه ولتاژ ها زو اندازه گيري كرد.
اما به نظر من اين ولتاژ ها مهم نيست
احتمالا باطري دستگاه خراب شده توي همون لينكي كه دادم يك نگاه كن مي بيني هر چي مقدار دشارژات بيشتر باشه تعداد سيكل نهايي شارز كمتر ميشه جدول شماره 2
يك سئوال چند وقته لپ تاپ رو گرفتيد ؟ اگر در حدود 1 سال چند ماه است با توضيحاتي كه توي پست اول داديد احتمالا باطري خراب شده
. يك سئوال ديگر اينكه ايا هنگامي كه دستگاه توسط شارژ شارژ ميشه هم دستگاه خاموش ميشه و يا فقط زماني كه باطري روشه يهو خاموش ميشه
به اميد ديدار
به اميد ديدار

جواب سوال اول:
بهمن ماه89 خریدم.منم مشکل سارا رو دارمTongue
جواب سوال دوم:
نه زمانی باتری روش هست و حتی با اینکه نشون میده فول شارز هست زود تموم میشه و خاموش میشه
خیلی ممنون از جوابتونHeart
۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۵:۱۴:۲۶
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #22
آره دیگه الآن 3 سال شده و باید یکی دیگه بگیری .

۲۱-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۱۲:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, saeedsmk, Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Question موس لیزریم مرتب خاموش میشه حین کار saeed450 6 6,502 ۰۴-آبان-۱۳۸۷, ۱۹:۴۲:۵۰
آخرین ارسال: mehrdadgh

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS