امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت ماژول
نویسنده پیام
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #12
RE: ساخت ماژول
یه پست اون ور زدم ، تا شرایط اون ور درست بشه ، اینجا دوبارهه می ذارمش.
منتها در مورد این پستتون.
ببینید ، در مورد این موارد همینطوری نمی شه بحث کرد.
با توجه به صحبت های قبلی ، اول باید ببینیم شما که این پیشنهاد رو می دید ، خودتون تا چه حد از کارهاش رو می تونید تقبل کنید؟
برد آموزشی و ... رو قبلا زدن ، با این روش کمی خز شده به نظرم.
با این وجود ایده های جدید هست ، اما به موقعش.
خودمم طرح زدم و الان هم با بردهای خودم مشغولم. تو سایت هم بچه های توانمندی هستن و برای طراحی اینجور چیزا مشکل خاصی وجود ندارهه.
مشکل سر ارائه اش هست ، اگر شما یا دوستان بتونن از عهده ی این قسمت بر بیان ، کارای فوق العاده ای می شه کرد.
اما اگر کار شروع بشه ، وسط کار نمی شه ولش کرد. بی اعتمادی و بدنامی نباید به وجود بیاید. اینه که زیر پرچم ایرانویج هم همینطوری نمی شه کار کرد.
شما یا کسایی که مایل به این کار هستن ، اعتماد سازی کنن ، از پس 2 قسمتی که قبلا گفتم مشکل هر طراحی هست ( 1- پیدا کردن نیاز بازار و صنعت ، 2- تبلیغات و بازاریابی ) بربیاید ، مشکل تا حدودی حل هست.
فعلا وارد جزءیات نمی شه شد ، بعد از اینکه کسایی پیدا شدن که عهده دارهه این قسمت ها بشن ، بعد یه جایی در دید گروه روی جزئیات بحث می کنیم.

اینم آخرین پست اون تاپیک ( به موقعش به اون تاپیک بر می گردیم )

در مورد ماژول ها به وقتش باید بحث و بررسی بشه.
در مورد حساب کردن روی ایران لد ، همونطور که مسلم خان گفت باید با خودشون صحبت کرد.
اینکه بخواد بخش فروشگاه به ایران لد اضافه بشه ، یا اینکه 2 سایت جدا همکاری نزدیک با هم داشته باشن ، چیزیه که 100% باید با رسول خان و هادی خان صحبت بشه . چون اعتماد هم به این سادگی نیست ، باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت.
اینکه محصولات زیر یک نام هم باشن مهم هست ، اگر الان جایی راه بندازید و بعد از اطمینان از موفقیت مثلا با ایران لد توافق بشه که ادغامی صورت بگیرهه هم ممکنه بخاطر تغییر نام مشکل ساز بشه.

از نظر اینکه ایران لد هست و از فروم های قدیمی هم هست ، اگر توافق بشه که فعالیت ها در همین سایت انجام بشه از نظرهایی بهترهه ، چون شناخته شده هست و نیازی به دوبارهه کاری نیست ، باعث رشد خود فروم هم در شرایطی می شه ...

اما اگر اهداف کلان اینور چیز دیگه ای بود ، اون موقع باید رفت دنبال یه سایت جدا.

----------

بحث مهم اطمینان سازی هست ، چه تضمینی برای سالم جلو رفتن کار و ... هست ، که این موارد رو باید شفاف کنید تا افراد بتونن بیان جلو...
حرف رو می شه زد ، اما برد عملیاتیش هست که اعتماد ایجاد می کنه.

----------

شاید جدا از ماژول ، بردهای با کاربرد مستقیم سود بیشتری داشته باشن . روی تولید پروژه های open source هم می شه تامل کرد. کلا کاری که بخواد صدا کنه ، باید با بقیه ی محصولات متفاوت باشه. گرچه شاید برای شروع به کار یه گروه اینترنتی جالب نباشه ، باید بیشتر بررسی کرد.

نقل قول: این میون هر کسی هم که طرح جدید یا ماژول خاصی داشت استقبال می کنیم ما براش تولید و پخش می کنیم و ایشون را صاحب امتیاز طرح قرار می دیم

البته همینطوری که نمی شه ، وگرنه قدم اول ورشکستگی هست ، مگر اینکه واقعا سرمایه دار باشید! ، طرح ها باید ارزش گذاری بشن و بعد اولویت بندی ...
چندتا طرح رو نمی شه با هم رفت جلو ، حداقل در شروع کار.

من پیشنهاد می کنم شما یا بقیه ی دوستان ، ایده هاشون رو برای تیم های بازاریاب و تبلیغات ، همینطور گروهی که نیازهای بازار رو بررسی می کنه بگن ، اگر این 2تا اوکی شد ، می شه بحث رو جدی تر دنبال کرد ، چون مشکل هر طراحی همین موارد هست.

مورد دیگه اینکه خودتون چقدر در کار بازار هستید؟ چون فقط اینترنت و فروم جواب نمی دهه. بقیه ی دوستان هم اعلام کنن ، خودشون ، یا اگر کسی رو می شناسن که می تونه کمک کنه. کلا هر کسی بگه می تونه عهده دار چه کاری بشه؟ طبیعتا در این جمع ها طراح زیاد هست ، اما نیاز به بازاریاب و کسی که نیازها رو در بیارهه خیلی بیشترهه ...

مشکلات دیگه ای هم هست که اگر بحث جلو رفت اشارهه می کنم. منتظر نظرات و تجربیات بقیه ی دوستان هم هستیم.

۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۱:۴۳:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, kimiafars, omid_phoenix, salehjg
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 71

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #13
بسار متشکر اولا اگر برد ارم زدید یکی به منم بفروشید
دوما جهت بازاریابی باید پایه کار مشخص بشه و بدونیم دقیقا چه کاری میخوایم انجام بدیم تا بشه روش مانور بدیم
برای اعتماد سازی دوستان موظف میشن به بستن قرارداد و دادن سفته تضمینی و از اینجور قراردادها یا ثبت شرکت و... که نه طرحهها و امتیازها پایمال بشه نه کسی تو وظیفه کم کاری کنه
من خودم یه شرکت دارم البته چون افراد انتخابی متخصص نبودن و فقط بنده همه کاره بودم راه به جایی نبورد و محکوم به شکسته
در این باره تجربه ای دارم که چطور عمل کنیم دوستان هم راهنمایی بفرمایند بهتر میشه
اول بیام هدف رو مشخص کنیم ببینیم نرم افزاری بشیم سخت افزاری بشیم چی بسازیم چند تا هستیم
تا برسه سر سایت و فروشگاه و بازار یابی و سرمایه گذاری
پس همه ی دوستان که قصد مشارکت دارند لطفا نظراتشون را بفرمایند تا تصمیم کلی گرفته بشه

در زمینه بوردهای اموزشی هم هنوز می تونیم بسیار موفق باشیم و علاوه بر ماژولها نمونه هایی بسازیم که خود اموز باشه ه در اینده بیشتر بحث رو باز میکنم

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۳:۰۵:۳۸
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador, salehjg
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #14
به نظر من برای استارت کار و سرمایه گذاری روی ساخت ماژول زیاد جالب نیست
حداقل اگه واردات یک سری ماژول مدنظر بود میشد روش حساب باز کرد ولی برای شروع ساختش به صلاح نیست
برای ساخت ماژول نیاز به رضایت و سوق مشتری به سمت بازار داخل دارید
رضایت مشتری ملزم بر اینکه ماژول ساخت داخل چقدر از نظر قیمت و کیفیت از بازار خارج سرتر باشه
گسترش کیفیت هم نیاز به تخصص و تحقیق همه محور داره
و زمان زیادی رو میطلبه تا این کالا برتری خودش و ثابت کنه
بعد بحث قیمت که در ایران شاید مهمترینش هست
در بدو کار تجربه خیلی زیادی رو میطلبه تا قیمت تموم شده یک کالای داخل نسبت به مشابه خارجی پایینتر بیاد
نمونه بازار رقابتی ،کالای چینی که قیمت تموم شدش از جمع هزینه قطعاتش پایین تره!
و یک سری دلایل دیگه که باعث میشه مشتری سریع جذب بازار داخل نشه
پیشنهادم این نیست روی ساخت ماژول سرمایه گذاری نشه!
فقط برای شروع کار زیاد جالب نیست!

ولی شاید یک سرمایه گذاری کوچیک اولیه برای ساخت یک سری سیستم آنالوگ مثل منابع تغذیه، اینورتر
یا ساخت پروگرامر و کیت های آموزشی، زمان و هزینه اولیه خیلی کمتری رو بطلبه
قبلا تو ساخت منابع تغذیه و پروگرامر تجربه هایی داشتم و طبق برآوردی که کردم سود خوبی داره و خیلی خوب هم میشه مشتری داخلی جذب کرد
ساخت همچین کالاهایی مسلما تبلیغات و بازاریابی راحتی هم خواهد داشت
بعد که شرکت کمی واسه مشتری شناخته شد میشه کار رو گسترش داد و از سود کار روی سرمایه گذاری رو ایده های بزرگتر استفاده کرد

۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۵:۱۵:۱۵
تشکر شده توسط : Ambassador, kimiafars, sharin, salehjg
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل

موضوع‌ها: 79

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #15
سلام به دوستان شرکت کننده در بحث .

نقل قول: من خودم یه شرکت دارم البته چون افراد انتخابی متخصص نبودن و فقط بنده همه کاره بودم راه به جایی نبورد و محکوم به شکسته
خب همونطور که گفتم منم به اینجور کارا علاقه دارم، و همینطور که گفتین به خاطر تک نفره بودن و همه کار بودنه خودم نتونستم به نتیجه مطلوبی برسم، من هنوز متوجه نشدم در صورتی که بخوایم تیمی کار کنیم چطور میتونیم اون کار اعتماد سازی رو انجام بدیم.
روراست بگم که درصورتی که به نتیجه مطلوب برسیم منم هستم،‌هم بعنوان تامین کننده بخشی کوچیک از سرمایه و هم نیروی کار و مخصوصاً فروش.

البته یه نکته دیگه هم می مونه که واقعاً محصولی که قراره بیرون بیاد اونم به دست چند نفر و در جاهای مختلف به چه اسمی قراره تموم بشه در واقع به اسم کی؟ اینجاست که کار پیچیده تر هم میشه...

من در خدمتم...

START...

۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۱۹:۲۹:۵۹
تشکر شده توسط : sharin, babyy, kimiafars, salehjg, omid_phoenix
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #16
در واقع ما هر چقدر هم که بیایم و سفت و سخت برای اعتماد سازی قانون بذاریم باز هم اگر کسی بخواد کار شکنی کنه با مشکل مواجه می شیم اینو به شخصه تجربه کردم و افرراد هم میان زیر اب هم رو می زنن و گروه را از هم می پاشونن اینم تجربه دارم
از طرفی با بر هم زدن رابطه تیم قلابشون رو تیز میکنن و کسی که طرحهای پایانی رو داره به تور می اندازن و استفاده های خودشون را انجام میدن و به نتیجه مطلوبی هم می رسند

ولی راههایی مانند ثبت شرکت و گذاشتن وثیقه در حساب شرکت و چند امضا بودن حسابها همچنین نوشتن قرارداد شیوه های جلوگیری از دور زدنه افراد گروهه

ولی بازهم باید یه کوچولو دلسوزی بین اعضا و روحیه کار گروهی واعتماد وجود داشته باشه تا شکست نخوریم
چون به هر حال در چنین کارهایی افراد فکر میکنند که کارشون از کار بقیه گروه بیشتره و صود بیشتری باید گیرشون بیاد

این امر باعث میشه که ناسازگار بشن و کناره گیری کنند و در اخر کناره گیری یک نفر از اعضای موسس باعث از هم پاشیدن گروه خواهد
شد
نقل قول: البته یه نکته دیگه هم می مونه که واقعاً محصولی که قراره بیرون بیاد اونم به دست چند نفر و در جاهای مختلف به چه اسمی قراره تموم بشه در واقع به اسم کی؟ اینجاست که کار پیچیده تر هم میشه...

اگر شرکتی ثبت بشه یا یک نام تجاری که همه ذینفع خواهند بود و همه از همان نام استفاده می کنند اما در غیر این صورت یکی از راهکارها اینه که همه یاعضا تمام داکیومنتهای مربوط به طرح را داشته باشند
ولی پسندیده نیست
بهتر همونه که تحت یک نام واحد شروع به فعالیت کنیم و محصول را هم با همان نام بفروشیم یا در فروشگاههامون به فروش برسونیم
در واقع باید منیت را کنار بذاریم و ما بشیم این سر لوحه اکثر شرکتهای دنیا بوده وای تو ایران اینجوری نیست و همه دوست دارند همه چی به اسم خودشون باشه و سود بیشتری ببرند و مشکلاتی که همه ی عزیزان می دونند

نظرات همهی دوستان محترمه و از اینکه در این تاپیک به بحث می نشینید ممنونم

اینجا هممون تقریبا یک فروشگاه داریم یا یک سایت و همه هم دستی در بازار اگر بخواهیم میتونیم یک محصول را با یک نام و سایت به خصوص راه اندازی کنیم و حساب وکتاب همه هم مشخص باشه
مبالغ هزینه ها سود ها و ضرر های احتمالی
همه هم که بالغ و عاقلند ماشاالله و میتونند یه وثیقه به سایت بدهند به عنوان حسن انجام کار و...

ولی باید دید این افراد که قصد پیوستن را دارند چند مرده حلاجند و ایا واقعا تبحر در قسمتی که می خواند کار کنند دارند یا خیر
از سویی باید مشخص کنیم چکار می خوایم بکنیم یعنی همه نظر بدهند بعد تاپیک خصوصی بشه و طرححهای بیشتری بدهیم
و بنای کار را بر همون طرححها بذاریم

ابتدا مشخص کنیم بازار چه چیزهایی داغ هست
بعد چه کالاهایی تولید کنیم که اینده دار باشه
برای نرم افزار های اپن سورسمون میخوایم چکار کنیم و تا کجا پیش بریم
راهکارهای امنیتی رو در نظر بگیریم که طرحها لو نره

برای تبلیغات چه کسانی میتوانند کمک کنند
چه کسانی حاضرند درصدی و پورسانتی کار کنند
برای نام واحد چه راه کاری پیاده کنیم
ایا همه با گذاشتن صفته و چک موافقند یا نظر دیگری دارند
چه کسانی سربازی رفتند برای ثبت شرکت و...
تحت نام ایران لد فروشگاه بزنیم یا فقط بهمون لینک بدهند
تجهیزات را از کجا وارد کنیم قطعات را چگونه خریداری کنیم
اینها تعدای از سوالاتی است که بهتره نظر همه رو بدونیم ؟؟؟؟

نقل قول: من پیشنهاد می کنم شما یا بقیه ی دوستان ، ایده هاشون رو برای تیم های بازاریاب و تبلیغات ، همینطور گروهی که نیازهای بازار رو بررسی می کنه بگن ، اگر این 2تا اوکی شد ، می شه بحث رو جدی تر دنبال کرد ، چون مشکل هر طراحی همین موارد هست.
به نظر بنده اگر به این تعداد افرادی که اعلام امادگی کردند بسنده کنیم نمیتونیم دنبال بازاریابی و تبلیغات بریم که کار رو سخت می کنه اما اگر همه روی یک طرح کار رو شروع کنیم برای دستگرمی و اعتماد بیشتر گروه به هم و پس از اماده سازی طرح و جواب به سوالات بالا میتونیم توی سایتهای تبلیغاتی شروع به تبلیغ کنیم به فروشگاههای فروش قطعات هم نمونه ارسال کنیم و صحبت کنیم
اینها با اینترنت و تلفن حل میشه
از طرفی من میتونیم شیراز را تبلیغ کنم ولی اونا نمونه رو می گیرن و شروع به فروش می کنند و پولش رو واریز میکنند
به هر حال شیراز با من
اینترنتی هم که سایتها رو مشخص می کنیم و لست را تقسیم می کنیم بین هم و شروع می کنیم
میمونه اصفهان و تهران ومشهد که اونم فکر کنیم کسانی باشند که زحمت رو بکشند و با فروش هر دونه پورسانتشون رو بگیرند
رقبای اینترنتی(فروشگاهها) هم که باید تلفنی باهاشون هماهنگ کنیم البته یه مدیر تبلیغات نیاز داریم تا بتونه طرف را راضی کنه برای خرید ماژول و...

بعد از اینکه چم و خم بازار دستمون اومد می تونیم بازاریاب پیدا کنیم یا خودمون همون شهرهای اطراف را بازاریابی کنیم که مشکله ولی بازاریاب میتونیم استخدام کنیم البته درصدی

خوب حالا بیاد نظراتون رو یکی یکی بفرمایید تا ببینیم باید از کجا و چجوری شروع کنیم

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۱۸:۰۲، توسط kimiafars.)
۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۵۸:۰۴
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, sharin, salehjg, omid_phoenix
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #17
نقل قول: ابتدا مشخص کنیم بازار چه چیزهایی داغ هست

موافقم.

نقل قول: برای تبلیغات چه کسانی میتوانند کمک کنند
نمی تونم ، شاید خیلی کم.
نقل قول: چه کسانی حاضرند درصدی و پورسانتی کار کنند
اینم می شه ، بعدا که اعضا اوک شدن بیشتر باید صحبت بشه.
نقل قول: برای نام واحد چه راه کاری پیاده کنیم
کنار می یایم :)
نقل قول: ایا همه با گذاشتن صفته و چک موافقند یا نظر دیگری دارند
به شخصه خیر. اما جلو جلو حسن نیتم رو نشون می دم.
نقل قول: چه کسانی سربازی رفتند برای ثبت شرکت و...
من که نرفتم.
نقل قول: تحت نام ایران لد فروشگاه بزنیم یا فقط بهمون لینک بدهند
اگر بچه های زیادی بیان ، می شه بهش فکر کرد ، اگر نه بعیدهه ، با بچه های بالا هم باید صحبت بشه.
نقل قول: تجهیزات را از کجا وارد کنیم قطعات را چگونه خریداری کنیم
معمولا تولید کننده همگی نفر تو چین دارن ، این کار هم مایه می خواد ، برای شروع مناسب نیست.
نقل قول: اینها تعدای از سوالاتی است که بهتره نظر همه رو بدونیم ؟؟؟؟
این از من . منتظر بقیه هم هستیم ، خواهشن کسایی که مایل هستن سریعتر اعلام کنن که تا گرمه بچسبیم بهش و وقت نرهه.

2تا سوال هم من اضاف کنم:
نقل قول: کیا می تونن نیاز بازار رو در بیارن؟
خودم نمی تونم.
نقل قول: کیا می تونن طراحی کنن یا برنامه نویسی ( به منظور ایجاد لایبرری و ... که اگر شد به وقتش گفته می شه ، برنامه نویسی هم ترجیحا C )
این بخش رو کاملا هستم.

جناب kimiafars شما هم اعلام کنید .
منتظر بقیه هم هستیم.

نقل قول: به نظر بنده اگر به این تعداد افرادی که اعلام امادگی کردند بسنده کنیم نمیتونیم دنبال بازاریابی و تبلیغات بریم که کار رو سخت می کنه اما اگر همه روی یک طرح کار رو شروع کنیم برای دستگرمی و اعتماد بیشتر گروه به
در مورد اینکه همه روی یه طرح کار کنن ، خوب کمی عجیب هست ، آخه بسته به طرح دارهه.
بهترهه کارها تفکیک شده باشه و همپوشانی نداشته باشه ، وگرنه کار جلو نمی رهه. اگر قابل تفکیک هست که اوکی هست.

در مورد استخدام بازاریاب ، اگر از بچه ها کسی جور نشد ، موافقم که کسی استخدام بشه و درصدی کار کنه.

بقیه بچه ها اعلام کنن ، کسایی هم که نظر ندن هم به این معنی می شه در نظر گرفت که علاقه ای به بودن در گروه ندارن.
نهایتا لطفا تا فردا ، پس فردا اعلام کنید.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۰۸:۰۷، توسط sharin.)
۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۰۰:۴۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : kimiafars, omid_phoenix, Ambassador, babyy
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #18
بنده لینکی دارم که بتونه برام از چین قطعه بیاره و ارزون حساب کنه البته چند وقتیه ندیدمش باید پیداش کنم
بازاریابی رو هم شیراز با من البته یزد هم یه کم میتونم ساپورت کنم
برای بازاریابی اینترنتی هم که می تونم کمک کنم

برای برنامه نویسی با سی اشنایی دارم ولی نمیدونم بتونم به این سرعت لایبرری بنویسیم یا نه

ولی برای خودم طرحهایی رو لازم داشتم که درست کردنش برام نمی صرفید میدادم دوستان درست می کردند که درست هم عمل نمی کرد و قکر میکنم که اون طرحها جواب بدن و بشه با نرم افزار تحولی ایجاد کرد البته برای حرفه ای ها نه جوجه برنامه نویسها

در کل اینده این کار بسار درخشانه چون همه یکی یه سایت داریم و به هر حال پروژه های نون و اب دار هم می گیریم
اینم می دونید که پروژه های بالا رو به حرفه ای ها می دن پس باید با معرفی کارهامون حرفه ای بشیم تو بازار

تک روی کاری را حل نمی کنه و فقط برای مدتی پیش میره
من الان تنهایی دارم روی پروژه سنگین کار میکنم تقریبا داره میشه یک سال اون هم به کیفیت گروه نمیرسه
از سویی تک روی شما میتونید یه پروژه مشخص وروتین راانجام بدی ولی اگر گروهی باشیم بهتر می تونیم موفق باشیم پس سعی کنید بیاین تو گروه

برای نام محصول و سایت هم برای من مشکلی نداره

۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۰:۳۰:۴۲
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador, sharin, babyy
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #19
(۱۴-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۵۸:۰۴)kimiafars نوشته است: ابتدا مشخص کنیم بازار چه چیزهایی داغ هست

آره
منم موافقم

نقل قول: برای تبلیغات چه کسانی میتوانند کمک کنند

یه محدوده کوچیکی رو میتونم تحت پوشش بگیرم
ولی بیشتر تبلیغات اینترنتی هستم

نقل قول: چه کسانی حاضرند درصدی و پورسانتی کار کنند

بعد تشکیل گروه و تصمیمات نهایی بیشتر حولش بحث میکنیم

نقل قول: برای نام واحد چه راه کاری پیاده کنیم

واسه من که مشکلی نداره
حالا با تصمیم جمع تعیین میکنیم

نقل قول: ایا همه با گذاشتن صفته و چک موافقند یا نظر دیگری دارند

بنظرم جالب نیست
ولی نظر خاصی هم ندارم!
با راهکارهای بهتری هم شاید بشه حسن نیت و ثابت کرد
باید بیشتر روش فکر کنیم

نقل قول: چه کسانی سربازی رفتند برای ثبت شرکت و...

منم نرفتم

نقل قول: تحت نام ایران لد فروشگاه بزنیم یا فقط بهمون لینک بدهند

با مدیریت سایت باید صحبت بشه
نشد حالا زدن فروشگاه اختصاصی زیاد مشکل نیست و شدنیه

نقل قول: تجهیزات را از کجا وارد کنیم قطعات را چگونه خریداری کنیم
نقل قول: بنده لینکی دارم که بتونه برام از چین قطعه بیاره

خوبه
فقط باید مشخص بشه تا چه حدودایی میشه روش حساب باز کرد

نقل قول: کیا می تونن طراحی کنن یا برنامه نویسی ( به منظور ایجاد لایبرری و ... که اگر شد به وقتش گفته می شه ، برنامه نویسی هم ترجیحا C )

برنامه نویسی C تقریبا هستم
ساخت لایبری هم بسته به چارچوب کار میتونم کمک کنم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۵۲:۲۵، توسط omid_phoenix.)
۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۱:۵۲:۱۵
تشکر شده توسط : kimiafars, sharin, Ambassador
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه

ارسال: #20
بسار ممنون
نقل قول: بنظرم جالب نیست
ولی نظر خاصی هم ندارم!
با راهکارهای بهتری هم شاید بشه حسن نیت و ثابت کرد
باید بیشتر روش فکر کنیم
خوب نظر و ایدتون را بفرمایید لطفا
نقل قول: ابتدا مشخص کنیم بازار چه چیزهایی داغ هست

خوب اینده بازار دست چه محصولاتی هست؟
و الان چی تولید کنیم ؟
دوستان طرح یک pcb را اماده کردند برای شرو ع کار دارن میفرستند من هم تست کنم اگه صلاح دونستند عمومی اعلام می کنند اگرم نه خصوصی میفرستند

موقعی که دستم رسید نظرم رو می گم تا اون موقع هر کش نظرش رو بفرماد ببینیم چه محصولی را میشه تولید کرد و...

تا به حال نظر به ساخت مین بوردی هست که بشه یک سری ملزومات را بهش افزود البته میشه یه پرتوکل از خودمون براش پیاده کنیم که یه کم مشکل میشه ولی نشد نداره
از سویی برای این مین بورد بچه هایی بسته به نیاز بازار تولید می کنیم
لایبرری و... هم رایگان میزاریم حتی نقشه و... که کسی هم نتونه زیرو رو بکشه البته این نظر چندی از مهندسین است
دیگر دوستان هم نظر بدهند لطفا

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۱۶:۰۵، توسط kimiafars.)
۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۲:۰۸:۵۲
تشکر شده توسط : Ambassador, omid_phoenix
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #21
البته مین برد که نمی شه گفت :)
بذارید تیم که جمع شد ، در یه تاپیک خصوصی تر ایده ها رو مطرح می کنیم و به برگزیدشون عمل می کنیم ، فعلا زودهه.
دوستان با الگوی چند ارسال قبل نظرشون رو اعلام کنن.
تا حالا r0b0 و kimiafars و خودم نظر دادیم. منتظر بقیه هستیم.
قرار نیست همه قابلیت های همدیگه رو داشته باشیم! باید بتونیم همدیگه رو کامل کنیم. مدنظرتون باشه.

۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۰۷:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, kimiafars, omid_phoenix, Ambassador
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #22
نقل قول: خوب نظر و ایدتون را بفرمایید لطفا

فعلا نظر جالبی به ذهنم نمیرسه
فقط مشکلی که هست نحوه ارتباط اعضای گروه با هم دیگه است
چیزی که بیشتر میزنه تو ذوق اینه که ارتباط اعضا فقط مجازیه و بدون دسترسی اعضا ، کار به درستی نمیتونه در مسیر قرار بگیره

نقل قول: خوب اینده بازار دست چه محصولاتی هست؟
و الان چی تولید کنیم ؟
نقل قول: تا به حال نظر به ساخت مین بوردی هست که بشه یک سری ملزومات را بهش افزود البته میشه یه پرتوکل از خودمون براش پیاده کنیم که یه کم مشکل میشه ولی نشد نداره

یک سری از مین بردهایی که پیشنهاد کردید جالب بودن
کلا گستره طرح زیاده و خیلی ایده ها هستن که باید وارد بازار بشن
قبلش بهتره چارچوب کلی کار تعیین بشه

۱۵-شهریور-۱۳۹۲, ۲۳:۱۹:۳۸
تشکر شده توسط : babyy, kimiafars, sharin, Ambassador

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آشنایی با ماژول های مورد استفاده در تابلو روان panel123 1 1,605 ۲۶-شهریور-۱۳۹۷, ۲۳:۳۵:۰۱
آخرین ارسال: hadikh73
  اتصال ماژول سریال به وای فای ht.perspo6 0 2,140 ۲۶-اسفند-۱۳۹۴, ۱۳:۴۹:۰۹
آخرین ارسال: ht.perspo6
  راه اندازی GPS با ماژول Ublox NEO-6M mehran032 2 5,464 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۰۲:۵۲:۳۲
آخرین ارسال: alimogmov
  راه اندازی ماژول تابلو روان EBKA 14 11,028 ۰۲-اسفند-۱۳۹۳, ۱۳:۱۹:۱۰
آخرین ارسال: EBKA
  حساس ترین ماژول الترا سونیک در بازار کدام است؟؟ esisajad6 8 6,100 ۰۳-اسفند-۱۳۹۲, ۱۴:۰۲:۱۲
آخرین ارسال: esisajad6
  خروجی ماژول های gps 0121takpa 1 2,388 ۲۰-آبان-۱۳۹۲, ۰۱:۵۷:۱۹
آخرین ارسال: 0121takpa
  [سوال] ماژول بی سیم apcog 5 5,149 ۲۱-دى-۱۳۹۰, ۰۰:۴۵:۵۹
آخرین ارسال: atige

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS