امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سیستم های وبلاگ دهی ؟
نویسنده پیام
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل
*****

ارسال‌ها: 1,324
موضوع‌ها: 79
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #1
سیستم های وبلاگ دهی ؟
سلام به دوستان

این سیستم های وبلاگ دهی به چه صورتی هستن من چیز زیادی ازشون نمیدونم و یکی از دوستانم می خواد راه بندازه.

آیا کسی تجربه ای در این زمینه داره؟

START...

۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۰۹:۴۳:۲۳
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amin5060
kimiafars آفلاین
کاربر با تجربه
****

ارسال‌ها: 819
موضوع‌ها: 71
تاریخ عضویت: فروردین ۱۳۸۶

تشکرها : 663
( 1139 تشکر در 512 ارسال )
ارسال: #2
RE: سیستم های وبلاگ دهی ؟
چیشو میخوای میخوای بنویسی؟؟ یا نصب کنی

تولید دیمر قناری و دستگاههای کنترل سالن هیدروپونیک و اکواپونیک(انبردست)anbordast.ir[url=anbordast.ir][/url]
۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۲۹:۳۴
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, hadikh73, amin5060
Ambassador آفلاین
مدیر بخش موبایل
*****

ارسال‌ها: 1,324
موضوع‌ها: 79
تاریخ عضویت: شهریور ۱۳۹۰

تشکرها : 30371
( 9873 تشکر در 3843 ارسال )
ارسال: #3
RE: سیستم های وبلاگ دهی ؟
(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۲۹:۳۴)kimiafars نوشته است: چیشو میخوای میخوای بنویسی؟؟ یا نصب کنی

یه چیزی شبیه بلاگ فا، یعنی وبلاگ بدم به بقیه.

START...

۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۱:۱۹:۳۲
ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : amin5060
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن
*****

ارسال‌ها: 3,949
موضوع‌ها: 352
تاریخ عضویت: بهمن ۱۳۸۴

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #4
RE: سیستم های وبلاگ دهی ؟
خب میتونی وردپرس استفاده کنی و بخش شبکش رو فعال کنی

مزایای استفاده از وردپرس برای ایجاد سرویس وبلاگ نویسی


محیط مدیریتی و وبلاگ نویسی این سیستم کاملاً ساده و کاربر پسند است و بسیاری از کاربران سایت شما ممکن است قبلاً تجربه وبلاگ نویسی توسط این سیستم را داشته باشند.

این سیستم کاملاً رایگان و متن باز است و شما می توانید هر تغییر و توسعه ای که دوست داشته باشید را در آینده بر روی آن انجام دهید.
افزونه ها ، پوسته ها و … رایگان هم اکنون برای این سیستم وجود دارد و شما نیاز به کد نویسی و یا پرداخت هزینه های نجومی برای راه اندازی سیستم وبلاگ نویسی ندارید.

در صورت مواجه شدن با هر مشکلی می توانید با مطرح کردن آن در تالار گفتگو این سیستم از راهنمایی هزاران نفر از دیگر استفاده کنندگان این سیستم بهره‌مند شوید.

مراحل انجام و راه اندازی سرویس با استفاده از این سیستم همانطور که در این نوشته مشاهده می کنید کاملاً ساده است و نیاز به دانش تخصصی در این زمینه وجود ندارد.

به صورت پیش فرض این سیستم محتوای موجود در وبلاگ های راه اندازی شده توسط سایت شما را به خوبی به موتورهای جستجوگر نمایش می دهد و این امر باعث سئو و افزایش رتبه سایت شما در موتورهای جستجوگر می شود.
وردپرس توسط میلیون ها کاربر خود هر روز در حال امتحان شدن و هر چه تکمیل تر شدن است.

با توجه به ساختار این سیستم از منابع هاست سایت شما به صورت کاملاً بهینه استفاده می شود و برای صرفه جویی بیشتر و پایین آوردن بار بر روی سرورهای سایت خود می توانید از افزونه های مکملی که برای این سیستم ساخته شده اند استفاده کنید. همچنین برای استفاده از این سیستم نیاز به خرید هاست های گران قیمت و سرورهای شخصی ندارید مگر اینکه سایت شما هزاران کاربر داشته باشد و رشد قابل توجه ای کرده باشد.

همانطور که می دانید آخرین نسخه فارسی سازی شده وردپرس توسط تیم وردپرس فارسی با تاخیر خیلی کمی نسبت به نسخه اصلی این سیستم منتشر می شود و نیازی به فارسی سازی و مواجه با مشکلات مربوط به این موضوع را ندارید.

تمامی قسمت های این سیستم ساختار بندی شده هستند و در هنگام افزایش کاربران و وبلاگ های میزبانی شده توسط سایت شما با مشکل بهم ریختگی اطلاعات در پایگاه داده ها و فایل ها روبرو نمی‌شوید.
و صدها و یا شاید هم هزاران مزیت دیگر نسبت به دیگر سیستم های راه اندازی سرویس وبلاگ نویسی …

آشنایی با وردپرس شبکه

قبل از انتشار نسخه ۳ سیستم وردپرس برای اینکه بتوانید با استفاده از این سیستم چند سایت یا وبلاگ مختلف را ایجاد کنید نیاز بود که نسخه خاصی از این سیستم را ( WordPress MU ) بر روی هاست خود نصب و سپس شروع به تنظیمات تقریباً پیچیده ای بکنید. اما با انتشار نسخه ۳ وردپرس امکان شبکه به نسخه عمومی این سیستم اضافه شد که با استفاده از آن می توانید در یک سایت به مدیریت چند سایت یا وبلاگ مختلف در کنار هم بکنید.

پس برای نصب سیستم وردپرس به عنوان سیستم وبلاگ دهی در سایت خود کافی است همان مراحل ساده نصب این سیستم را که شامل ساخت پایگاه داده ها توسط محیط مدیریت هاست ، آپلود فایل های مربوط به وردپرس و در آخر تنظیم فایل wp-config.php و نوشتن نام پایگاه داده ها ، نام کاربری پایگاه داده ها و رمز عبور در این فایل ، انجام دهید و سپس مراحل ساده ای را که در این آموزش با هم یاد می گیریم را انجام دهید.
چگونگی فعال سازی قابلیت شبکه در وردپرس

بعد از نصب و اجرای این سیستم در هاست خود کافی است قابلیت شبکه را فعال سازی کنید تا سایت وردپرسی شما توانایی نگهداری و ایجاد چند سایت یا وبلاگ مختلف را در خود بدست آورد. برای انجام این کار فایل wp-config.php وردپرس خود را باز کنید و سپس به دنبال عبارت /* That’s all, stop editing! Happy blogging. */ در آن بگردید و بعد از پیدا کردن این نوشته کد زیر را در خط بالایی آن قرار دهید.
۱

کد:
define( 'WP_ALLOW_MULTISITE', true);

حال دوباره به محیط مدیریت سایت وردپرسی خود وارد شده و از منوی ابزارها گزینه “شبکه” را که به تازگی به این منو اضافه شده است انتخاب کنید. در صفحه ظاهر شده از شما طریقه آدرس بندی وبلاگ های سایت شما پرسیده می شود که از میان دو حالت زیر باید یکی را انتخاب کنید.

۱٫ Sub-domains : در این حالت مانند اکثر سرویس های وبلاگ نویسی به وبلاگ کاربران شما در هنگام عضویت یک آدرس مانند yourblog.tortak.com داده می شود و از آن به بعد با مراجعه به آن آدرس کاربران می توانند وبلاگ کورد نظر را مشاهده کنند.

۲٫ Sub-directories : در این روش وبلاگ کاربران مانند یک شاخه در سایت شما قابل دسترس هستند مانند www.tortak.com/yourblog و الباقی صفحات و نوشته های اعضای سایت شما نیز به همین صورت آدرس دهی می شوند.

پیشنهاد می کنیم حتماً از روش اول یعنی استفاده از زیر دامنه ( Sub-domains ) برای آدرس دهی وبلاگ کاربران سایت خود استفاده کنید چون در این روش از لحاظ سئو و بهینه سازی آدرس ها برای موتورهای جستجوگر سایت شما مناسب تر است و همچنین همانطور که می بینید ظاهر حرفه ای تری را به سرویس وبلاگ دهی شما می بخشد.

در مرحله آخر کافی است بر روی دکمه “نصب” در صفحه شبکه کلیک کنید تا تنظیمات مربوطه بر روی سایت شما اعمال شود و کدهای مورد نیاز به شما نمایش داده شود. بعد از انجام تنظیمات وردپرس چند خط کد را به شما نمایش می دهد که آن ها را باید در فایل wp-config.php و .htaccess سایت خود کپی کنید. توجه داشته باشید کدهای مربوط به فایل wp-config.php را باید به جای یک خط کدی که قبلاً به این فایل اضافه کردیم قرار دهیم که این کدها چیزی شبیه به کدهای زیر هستند.
کد:
define( 'MULTISITE', true );
define( 'SUBDOMAIN_INSTALL', false );
$base = '/';
define( 'DOMAIN_CURRENT_SITE', 'www.tortak.com' );
define( 'PATH_CURRENT_SITE', '/' );
define( 'SITE_ID_CURRENT_SITE', 1 );
define( 'BLOG_ID_CURRENT_SITE', 1 );
و همچنین کدهایی که برای قرار گیری در فایل .htaccess به شما ارائه می شود چیزی شبیه به کدهای زیر هستند.
کد:
    RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
# uploaded files
RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?files/(.+) wp-includes/ms-files.php?file=$2 [L]
RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?wp-admin$ $1wp-admin/ [R=301,L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
RewriteRule ^ - [L]
RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(wp-(content|admin|includes).*) $2 [L]
RewriteRule ^([_0-9a-zA-Z-]+/)?(.*\.php)$ $2 [L]
RewriteRule . index.php [L]
پس از قرار دادن کدهای نمایش داده شده در فایل های مربوطه تقریباً کار تمام است و می توانید از وردپرس شبکه خود لذت ببرید.
تنظیم کلمات مجاز برای زیر دامنه های سایت خود

حال برای اینکه به سیستم وردپرس اجازه داده شود که با توجه به نام انتخاب شده توسط کاربران یک زیر دامنه جدید را برای سایت شما ایجاد کند نیاز است که به محیط مدیریتی هاست خود مانند CPanel سایت خود رفته که اطلاعات مربوط به دسترسی به آن در هنگام خرید هاست از طرف شرکت ارائه دهنده برای شما ایمیل می شود.

بعد از ورود به محیط مدیریتی هاست خود به دنبال قسمت Subdomains بگردید و پس از کلیک بر روی آن در صفحه ساخت زیر دامنه جدید ، زیر دامنه ای با نام “*” مانند تصویر زیر بسازید و شاخه ای را که این زیر دامنه به آن اشاره می کند را برابر با شاخه اصلی هاست خود که وردپرس را در آن نصب کرده اید قرار دهید.

تنظیم زیر دامنه در cpanel

به همین راحتی کار تنظیم wildcard subdomain نیز انجام شده است و سیستم شما قادر است به هر تعدادی زیر دامنه جدید برای کاربران سایت شما و یا بهتر است بگوییم وبلاگ هایی که توسط سایت شما میزبانی می شوند بسازند. البته باید هاست شما نیز در حالت استفاده از Subdomains محدودیتی در این رابطه نداشته باشد مانند استفاده از تنها تعدادی خاصی زیر دامنه برای هر آدرس دامنه یا سایت و …
ایجاد امکان اتصال دامنه به وبلاگ ها برای کاربران سایت شما

یکی دیگر از امکاناتی که در اکثر سیستم های وبلاگ دهی خارجی و یا حتی وطنی مانند میهن بلاگ ، بلاگفا و … به کاربران داده می شود امکان اتصال دامنه دلخواه ( مانند Tortak.com ) به آدرس وبلاگ آن ها ( مانند blog66.yourdomain,com ) است. جالب است بدانید برای فعال سازی این امکان در سایت وبلاگ دهی خود که با سیستم وردپرس آن را ایجاد کردیم نیاز به یک خط کد نویسی نیز ندارید و می توانید به راحتی با استفاده از افزونه رایگان WordPress MU Domain Mapping این امکان را به وبلاگ های ساخته شده در سایت خود بدهید.

توجه داشته باشید بعد از نصب این افزونه در سایت خود نیاز است که تنظیمات اولیه آن را انجام دهید. برای این کار نیز بعد از ورود به پیشخوان وردپرس خود البته با نام کاربری و رمز عبور مدیر اصلی سایت در منو تنظیمات گزینه Domain Mapping که بعد از نصب و فعال سازی این افزونه ظاهر شده است کلیک کنید. در صفحه نمایش داده شده شما باید IP سرور هاست خود را وارد کنید که برای بدست آوردن آن می توانید با ورود به محیط مدیریتی هاست سایت خود مانند CPanel این IP را مشاهده کنید و یا از ابزار های تبدیل آدرس دامنه ( Domain ) به آدرس IP استفاده کنید.

آدرس IP سرور در CPanel

همچنین تنظیمات دیگری نیز در صفحه ظاهر شده می توانیم انجام دهیم که در زیر با آن ها آشنایی پیدا می کنیم.

۱٫ Remote Login : با استفاده از این قابلیت می توانیم به کاربران این امکان را بدهیم که با ورود در یکی از آدرس های سایت خود در دیگر آدرس ها نیز به عنوان کاربر عضو وارد شوند که می تواند به سایت شما جلوه هوشمندانه تری را ببخشد.

۲٫ Permanent Redirect : توجه داشته باشید در صورتی که کاربر آدرس دامنه ای را به آدرس وبلاگ خود در سرویس شما وصل کند بعد از چند روز از طریق موتورهای جستجوگر مانند گوگل به این دلیل که وبلاگ مربوطه از هر دو آدرس قابل دسترس است مطالب تکراری شناسایی می شود که این می تواند برای سئو و رتبه وبلاگ های موجود در سرویس شما خیلی مضر باشد. برای رفع این مشکل با فعال سازی امکان Permanent Redirect بعد از اتصال یک دامنه به هر وبلاگی دیگر آدرس اصلی آن وبلاگ به آدرس دامنه وارد شده با یک انتقال ۳۰۱ امن متصل می شود و اگر موتورهای جستجوگر و کاربران آدرس قبلی وبلاگ را وارد کنند به آدرس جدید به صورت خودکار هدایت می شوند.

۳٫ User Domain Mapping Page : با فعال سازی این مورد به محیط مدیریتی و یا همان پیشخوان همه کاربران سیستم وبلاگ نویسی شما گزینه جدیدی اضافه می شود که به کاربران این اجازه را می دهد که خود آدرس دامنه مورد نظر خود را به وبلاگ خود اتصال دهند.

۴٫ Redirect administration pages : برای حفظ امنیت رمز عبور و وبلاگ کاربران سایت خود پیشنهاد می کنیم حتماً این امکان را فعال کنید. با فعال سازی این امکان در افزونه WordPress MU Domain Mapping کاربران تنها از طریق صفحه ورود در آدرس اصلی وبلاگ خود توانایی ورود به محیط مدیریتی وبلاگ خود را دارند.

۵٫ Disable primary domain check : برای افزایش رتبه وبلاگ های میزبانی شده توسط سایت شما پیشنهاد می کنیم این گزینه را فعال نکنید. کار این بخش نیز این است که در صورتی که چند دامنه به وبلاگی اتصال داده شده باشد تک تک این دامنه ها به صورت سایت جداگانه و یکتایی نمایش داده می شوند که این امر باعث به وجود آمدن مطالب تکراری در آدرس های مختلف یک وبلاگ می شود که در نهایت منجر به کاهش رتبه وبلاگ مربوطه در موتورهای جستجوگر مانند گوگل ، بینگ و یاهو می شود.

در نهایت نیز برای اتصال دامنه هایی که خریداری کرده اید به هر یک از وبلاگ های سایت خود می توانید با استفاده از گزینه Parked Domains در پنل مدیریت هاست سایت خود دامنه های مورد نظر را مشخص کنید. البته به یاد داشته باشید قبل از این کار باید تنظیمات DNS دامنه خود را از طریق پنل مدیریتی دامنه خود برابر با nameservers ( چیزی شبیه به ns1.tortak.com و ns2.tortak.com ) هاستینگ سایت وبلاگ دهی خود تنظیم کرده باشید. در آخر نیز دوباره به محیط پیشخوان سایت خود بازگردید و با استفاده از صفحه اضافه کردن دامنه جدید ( Domains ) در زیر منو تنظیمات تعیین کنید که دامنه پارک شده در هاست شما باید به کدام یک از وبلاگ ها متصل شود که از طریق ID وبلاگ مربوطه ( برای پیدا کردن ID هر یک از وبلاگ ها کافی است از منو اصلی وردپرس خود گزینه سایت ها را انتخاب کنید و با رفتن بر روی هر یک از وبلاگ ها آدرسی در مرورگر شما ظاهر می شود که شامل ID آن وبلاگ است ) قابل آدرس دهی است.

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۱۰:۱۹، توسط lord_viper.)
۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۰۶:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, omid_phoenix, amin5060


موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کسی میتونه کمک کنه(طراحی قالب وبلاگ) nasimparsi 12 8,712 ۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۱۸:۵۳:۳۱
آخرین ارسال: lord_viper
  کدام سرویس دهنده وبلاگ بهتر است؟ C01 4 7,905 ۲۰-مرداد-۱۳۹۲, ۰۴:۱۳:۱۷
آخرین ارسال: WhiteNoise
Rolleyes [سوال] تصویر قبل از ورود به وبلاگ tishab 1 3,034 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۸:۱۰:۵۱
آخرین ارسال: babyy

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS