امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک برای شناخت قطعه
نویسنده پیام
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 54
( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #1
کمک برای شناخت قطعه
سلام

من امروز رفتم که ماژول RF بخرم 2 تا قطعه داشت گفت اینا رو دارم جفتی 9 تومن من هم با اینکه تا حالا ندیدهAmaze بودمشون گفتم میگیرم نهایتا دیتاشیتش رو میگیرم الان که رفتم دیدم هیجی نیست!!!!!!!Angry

انگار همچین قطعه ای تولید نشده...
دوستان اگر اطلاعاتی از این دو قطعه فرستنده گیرنده دارید ملتمسانه عاجزانه بیچارگانه مفلوکانه از شما در خواست می کنم به تا پاتون می افتم و غیر غیره غیره که به فرمایید این ها رو با چی میشه را اندازی کرد.اسمی که روشون نوشته برای فرستنده هست DLR03A , گیرندهه CHALXD0 دوستان من فقط همین ها رو روی این قطعات می بینم و نمیشناسمشون..
عکس هم
عکس 1
عکس 2
عکس 3
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۳۸:۲۲، توسط behzady.)
۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۳۳:۲۳
omid_phoenix آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 108

تشکرها : 12682
( 15433 تشکر در 4574 ارسال )
ارسال: #2
RE: کمک برای شناخت قطعه
سلام
عکس ها که زیاد واضح نیستن
تو شماره ماژول ها هم ممکنه اشتباه کرده باشید
شماره آی سی هاشون و بذارید شاید بشه تشخیص داد

خوش باشید.

۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۴۷:۴۶
تشکر شده توسط : hadikh73, Ambassador, salehjg, behzady, babyy, code91, aKaReZa75
salehjg آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 133

تشکرها : 9560
( 8557 تشکر در 2603 ارسال )
ارسال: #3
سلام

برید سایتای چینی رو بگردید مثلا rf module سرچ کنید،بعد به کمک عکساشون دنبالش بگردید
سایتی بود غکر کنم اسمش alibaba بود یا همچین چیزی

EBAY اینا هم نگاه کنید
چهار تا بودن پین هدر باعث میشه به پروتکل سریال ttl فکر کنم.

شایدم اینطور نباشه

پشت ماژول، کنار پین هدر، چیا نوشتن؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۴۲:۴۷، توسط salehjg.)
۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۴۰:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, behzady, babyy, code91, Ambassador, aKaReZa75
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #4
(۰۳-مهر-۱۳۹۲, ۱۶:۳۳:۲۳)code91 نوشته است: سلام

من امروز رفتم که ماژول RF بخرم 2 تا قطعه داشت گفت اینا رو دارم جفتی 9 تومن من هم با اینکه تا حالا ندیدهAmaze بودمشون گفتم میگیرم نهایتا دیتاشیتش رو میگیرم الان که رفتم دیدم هیجی نیست!!!!!!!Angry

سلام

خیلی خیلی خوش اومدین به ایرانویج Heart

اینا معمولترین ماژولهای فرستنده و گیرنده هستند و به نام ASK معروفند و در چند فرکانس مشخص تولید میشن

روی پایه هاشون هم مشخصه که باید به کجا وصل بشن ..

برای راه اندازیشون حتما باید از آی سی های سری PT استفاده نمایین مثل PT2272 برای گیرنده و PT2262 برای فرستنده که باز خود این گیرنده ها انواع مختلفی مثل L4 , M4 و .. دارند

دو تا عکس واضح از همین مدلی که شما دارین رو میذارم ..

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۴:۱۶:۱۰
تشکر شده توسط : salehjg, code91, babyy, omid_phoenix, Ambassador, aKaReZa75
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #5
اره ask هستش
روش نوشته اطلاعاتشو اون 4 پین گیرنده هست و 3 پین فرستنده رو کیریستال فرستنده فرکانسشو نوشته

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۲۲:۵۲، توسط a.mehran.)
۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۵:۲۲:۱۳
تشکر شده توسط : code91, Ambassador
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #6
با تشکر از همه دوستان و یک عذر خواهی بابت تصویر بیکیفیت(موبایلم 3.2 مد micro نداره باطری های دوربین دیجیتال رو هم یکی از دوستان برده برای یک کارش! اندر حکایت این خرید از قضا من برق هم رفته بود که با ترانس بهش وصل کنم! من بودمو 2 قطعه فسقلی چینی لپ تاپ 24 درصد شارش یک گوشی موبایل...)

همون اول کلی جستجو کردم نمونه ی گیرندشو یک سایت چینی پیدا کردم براشون پیغام هم دادم که این محصول رو کی تولید کرده اطلاعاتی دارید ازش جواب دادن که ما فقط همین دستگاه رو داریم اطلاعاتش هم داخل صفحه هست !! هیچی فقط اسمش بود!!

و تشکر مخصوص از استاد رسول عزیز بله خود نامرد چینیشونا !!! آره این دوتا ASK مودوله شدن.

(خدا رو شکر که کسی اون لحظه ای که من رو در حال تست این وسیله بسیار ابتدایی بودم ندیده بود!!!)..

اما یک سوالی گیرنده (همون 4 پینه که رو پینش نوشته out) با 5 ولت که از رگلاتر میاد کار میکرد و اما 2 پین out وسط بهم متسل هستند که حالا ایراد رو از طراحی میگیرم و خالی نبودن عرضه یکی اضافه گذاشته..
اما اون 3 پینه فرستندهه (یعنی اونی که روی pin نوشته in)با 12 ولت کار میکنه این طبیعه؟؟
۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۴۲:۳۰
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #7
من تغذیشو (فرستنده) دوازده دادم کارکرد البته ریموت های تو بازار هم دوازده ولتن اکثرا

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
۰۴-مهر-۱۳۹۲, ۲۱:۲۹:۰۳
تشکر شده توسط : omid_phoenix, Ambassador, code91
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #8
ممنونم مهران جان
ممنون از تمامی دوستان و استاتید..
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۱۰:۳۰:۵۸
تشکر شده توسط : Ambassador, a.mehran
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #9
اگه خواستی با pt2272 گیرنده بسازی میتونم کمکت کنم ولی فرستنده زیاد ور رفتم درست کارنمیکنه

این pt2272 تو دیتا شیتش 3 نوع مقاومت معرفی کرده از دوستان کسی به جز 3 نوع مقاومت چیزی سراغ داره ؟

سایت من Abrdade.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۲۶:۵۱، توسط a.mehran.)
۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۱۶:۴۵
تشکر شده توسط : code91
code91 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 43 تشکر در 13 ارسال )
ارسال: #10
مهران جان ممنونم محبتت بعدا حتما مزاحمت میشم..

متاسفانه این چند روزه بشدت در گیر یک پروژه هستم که در آینده ی نزدیک باید یک تاپیک بزنم در انجمن موبایل ببینم میشه آخر از موبایل برای ارتبات با میکرو استفاده کرد یا نه Angry ... اما به هر حال مسله این هست فرستده یا گیرنده!! Wink

نقل قول: ولی فرستنده زیاد ور رفتم درست کارنمیکنه

گفتی درست کار نمیکنه منم اولش به همین مشکل خوردم مخصوصا اینکه سیستم اصلا درست جواب نمیداد اما بالاخره با اطلاعات دیتا شیتو غیره سایت ها قلقش اومد دستم .. تجربه اجرایی من این رو مگه:
این انکدر pt 2262 داده که فقط بیت مفرسته یعنی پایه D0 to d5 که میشه 6 تا از اون طرف هم همون جوری که خودت هم بهتر از من می دونی pt 2272 پایه های متاظر رو 0 یا 1 می کنه(البته بازم به pt 2272 داره که چند کاناله بخوای استفاه کنی و از m یا l استفاده کنی اما از نظر من 6 بیتی بهتره دلیل هم بعدا میگم)

برای اینکه هم که مثلا از 2 تا فرستده گیرده بیشتر بود سیستم خطا نده و اشتباهی روشن نشن باید پایه های متناظر 1 تا 8 رو مثل هم پیکره بندی بشن (یعنی مثلا اگر 1 رو داخل فرستنده به زمین زدی داخل گیرنده هم باید به زمین بزنی) این تا اینجا..

اما یک نکته برنامه نویسی 6 بیت برابر استا 5^2=32 این یعنی اینکه شما میتونی از 32 حالت استفاده کنی(این به این معنی هست که اگر در میکرو بخوای استفاه کنی میشه 32 حالت رو کنترل کرد) که معمولا بشتر از 10 -20 تا لازم نمیشه اما ما حد اکثر رو میگیرم.. اما چرا 5 تا بیت پس اون یکی کجا رفت ؟؟ اون یکی به میکرو میگه که عمل خوندن تموم شده!! هنر مندانه ست نه Amaze Amaze حیف که اینجا انجمن هنر نداره یا داره چشم بصیرت میخواد دیدنش!!!Amaze Amaze

در صورتی که از میکرو استفاده نمکنی که هیچ خروجی پایه مستقم استفاده میشه یا با ترازیستور میشه یک رله 12 ولتی ران کرد..

اما اگر از میکرو استفاده می خوای بکنی حتما از m این پت ها باید استفاده کنی و و و و و وقتی که اون یک دونه بیتی که برای میکرو قرار داد کردی 1 شده عمل خودن رو پایه ها رو تموم شده بدونه و محاسبات بعدی برای رسیدن به 32 تا یه مثالا( 21=...(2*0)+(1*1)=10101)) البته مکرو ها چه فرستنده چه گیرنه باید تر تیب رو رعایت کنی..
--------------------------------------------

مقاوت ها هم بر اساس ولتاژی هست که میدی جدول داره نمودار هم داره که خودت استادشی درش میاری..

--------------------------------------------
تنها مشکلی که داره به نظر من همون ولتاژ بالای که با یک چاپر فکر کنم اونم حل بشه مگه یک آی سی چند آپر میخواد اخه بیشتر 300 میلی؟!؟! Amaze

این تجربه و تحقیق های من بود .. ببین خودت چیکار می کنی خبرش رو بده که درست شد یا نه ..

اشاالله یک نمونه کامل با میکرو مقاله می کنم یا میکنم تا دیگه مشکلی در رابطه با این این متد هست حل بشه(مخصوصا اون عکس های خودمو به عنوان معما باجازه میزام!!!BiggrinBiggrin)..Cool
۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۳:۵۸:۴۰
تشکر شده توسط : omid_phoenix, babyy, a.mehran, Ambassador

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS