امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
watchdog
نویسنده پیام
nj_1368 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
watchdog
با سلام خدمت دوستان لطفا یک توضیح در مورد دستور watchdog هرکی میدونه بده ومنو راهنمایی کنه
میدونم بعد از یک زمان مشخص میکرو ریست میکنه اما علت استفادش نمیدونم
تازه بعد از زمان مشخص شده تمام متغیر ها دوباره به مقدار اولیه برگشته و برنامه از اون زیر برنامه که این دستور داخلش نوشته شده خارج شده وبه اول میاد
ایا این چیزای که گفتم درست بوده؟
من راهنمایی کنید
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۱۷:۵۵
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #2
RE: watchdog
(۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۱۷:۵۵)nj_1368 نوشته است: با سلام خدمت دوستان لطفا یک توضیح در مورد دستور watchdog هرکی میدونه بده ومنو راهنمایی کنه
میدونم بعد از یک زمان مشخص میکرو ریست میکنه اما علت استفادش نمیدونم
تازه بعد از زمان مشخص شده تمام متغیر ها دوباره به مقدار اولیه برگشته و برنامه از اون زیر برنامه که این دستور داخلش نوشته شده خارج شده وبه اول میاد
ایا این چیزای که گفتم درست بوده؟
من راهنمایی کنید

وقتی واچ داگ ریست انجام میده دقیقا مثل این هست که شما از بیرون میکرو رو ریست کرده باشید.
-
اما علت استفاده بسته به خود برنامه نویس داره ولی اصولا بر می گرده به این که اگر در جایی از برنامه به هر دلیلی مشکلی ایجاد شد و میکرو نتونست کار خودش رو انجام بده ریست بشه یا مثلا یه دستگاه خارجی درست کار نکرد.
-
مثال:
شما یه دستگاه دارید که یه متوری رو کنترل می کنه اگه میکرو منتظر دریافت داده از سنسوری بشه و اون سنسور به هر دلیلی میکرو رو منتظر نگه داره موتور بدون هیچ نظارتی کارش رو می کنه ولی واچ داگ باعث میشه که میکرو ریست بشه و از وارد شدن خسارت بدلیل کنترل نشدن متور جلوگیری بکنه.
مثال:
شما یه برنامه نویشتید که مثلا یه چیزی رو مانیتور می کنه و اپراتور یه کلیدی رو هر جند وقت یک بار باید فشار بده که مثلا معلوم بشه خوابش نبرده که اگه این کار رو نکنه میکرو ریست می شه و دستگاه هم متوقف.
-
شاید بپرسید که این کار هارو که میشه با وقفه و این ها هم نوشت ولی در جواب باید گفت وقتی موضوع مهم باشه شما باید به صورت سخت افزاری محافظت رو انجام بدید و کلا عمل واچ داگ جلوگیری از بروز خطا هایی این چنینی در برنامه هست.

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۰۵-مهر-۱۳۹۲, ۲۲:۵۰:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : omid_phoenix, babyy, رسول, sharin, aKaReZa75
sharin آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 28

تشکرها : 3714
( 8171 تشکر در 2772 ارسال )
ارسال: #3
از نظر من مشکل اون مثال ها با یه timeOut نرم افزاری حل می شه و یه شمارنده بیشتر نیست.
کاربرد اصلی watch dog برای در آوردن میکرو از حالت هنگ کردن هست.

برای اون مثال ها ، اگر timeOut هم نتونست کارش رو انجام بدهه ، یعنی میکرو درست کار نمی کنه و هنگ کردهه که در این صورت watch dog عمل می کنه و بازم مشکلی پیش نمی یاد.

البته time out ها رو هم می شه با WD انجام داد ، منتها WD محدودیت هایی دارهه ، مخصوصا در برخی میکروها ، جدا از اون یک واحد جداست که بطبع باعث افزایش توان مصرفی هم می شه ( هر چند که جزءی باشه )

۰۶-مهر-۱۳۹۲, ۱۷:۴۷:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : رسول, babyy, aKaReZa75
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #4
چطور میشه کاری کرد بعد از دوازده ساعت میکرو ریست بشه؟

البته مهم نیس دقیقا دوازده ساعت باشه چند دقیقه این طرف اونطرف مشکل نداره

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۲۶:۴۶، توسط a.mehran.)
۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۱۹:۰۸:۳۱
nj_1368 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5
از دوستان عزیز ممنونم که نظر دادن وراهنمایی کردن
ریست کردن میکرو یعنی میکرو از خط اول برنامرو دوباره میخونه؟پس باید تمام متغییرها هم دوباره صفر شده و به مقدار اولیه برگرده اگر دستور واج داگ داخل یک زیر برنامه فعال بشه بعد از گذشت زمان مشخص شده بر میگرده به اولین خط برنامه وتمام مراحلی که برای رسیدن به اون زیر برنامه طی شده باید دوباره انجام بشه؟

شما دوست عزیزم بنظر من برای درست کردن 12 ساعت اگر از تایمر داخلی میکرو استفاده کنید مشکلتون برطرف بشه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۰۲:۰۵، توسط nj_1368.)
۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۰۱:۰۲
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #6
(۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۰۱:۰۲)nj_1368 نوشته است: از دوستان عزیز ممنونم که نظر دادن وراهنمایی کردن
ریست کردن میکرو یعنی میکرو از خط اول برنامرو دوباره میخونه؟پس باید تمام متغییرها هم دوباره صفر شده و به مقدار اولیه برگرده اگر دستور واج داگ داخل یک زیر برنامه فعال بشه بعد از گذشت زمان مشخص شده بر میگرده به اولین خط برنامه وتمام مراحلی که برای رسیدن به اون زیر برنامه طی شده باید دوباره انجام بشه؟
بله از اول برنامه شروع میشه.
عرض کردم دقیقا مثل اینه که ریست خارجی انجام داده باشید.
حالا وسط برنامه باشه- تو تابع باشه - تو وقفه - تو ... کلا ریست میشهBiggrin

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۰۷-مهر-۱۳۹۲, ۲۰:۳۴:۳۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, aKaReZa75

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] ریست شدن پایه میکرو هنگام سرریز watchdog alirezajf68 2 3,224 ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۱۸:۰۷:۳۹
آخرین ارسال: a.mehran
  watchdog NAVID$KASHI 1 1,781 ۲۳-دى-۱۳۹۰, ۲۳:۵۰:۳۳
آخرین ارسال: sharin
  Watchdog تایمر reza-m 5 9,584 ۲۱-آذر-۱۳۸۸, ۰۱:۴۲:۴۶
آخرین ارسال: t3r!p3000
  اشکال در بکار گیری watchdog bioosun 7 3,091 ۰۴-شهریور-۱۳۸۶, ۲۲:۱۰:۱۸
آخرین ارسال: IMeysam

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS