امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
كمي خنده براي سلامتي مفيد است بيا تو بابا جان
نویسنده پیام
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #1
كمي خنده براي سلامتي مفيد است بيا تو بابا جان
ياد دوران دانشجويي بخير
يه استاد داشتيم كه ميگفت بيل گيتس و امثال انها با من جلسات متعددي داشته اند و ار من راهنمايي ميگرفتند يارو ميدونست كه دروغ كيلومتر نميندازه همينطوري ميبست يه روز از روي اجبار و از بدبختي ما شد استاد درس مهندسي نرم افزار ما
چون ميدونست نميتونه درس بده گفت از امروز هر جلسه يكي در مورد يه موضوع كنفرانس ميده
خلاصه كنفرانسها شروع شد يكي داشت در مورد فلش صحبت ميكرد كه آقا حس استاديش كل كرد و گفت
بله فلش برنامه قوي است يه روز ما داشتيم براي يه شركت آلماني برنامه مينوشتيم كه بانك آن فاكس بود در بين كار به مشكلاتي برخورد كرديم و بعضي از توابع فاكس به خوبي كار نمي كرد
لذا من از آنجايي كه ده سال فلش كاركرده بودم توسط ابزاري به نام فريم كه در فلش است مشكل بانك را برطرف كردم خوب ديگه براي امروز بسه بريد استراحت كنيد من با رييس مركز فن آوري اطلاعات جلسه مشاوره دارم
گذشت تا رسيد به ما من داشتم در مورد ado , ado.net كنفرانس ميدادم كه يارو دوباره شروع كرد به اظهار فضل و در ادامه صحبتهاي من كه در ان موقع در مورد oledb بود گفت :
بزاريد براتون اين مساله را راحتتر بگم oledb دقيقا همان uses crt در پاسكال است كه در همه سيستمها كار نميكنه حال كرديد با يك جمله همه چيز را براي شما روشن كردم در اين لحظه من ديگه مردم و رفتم تو چمناي دانشگاه دوساعت غلت ميزدم و ميخنديدم
واقعا يادش بخير چه روزايي بود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
۱۸-مرداد-۱۳۸۳, ۰۱:۴۰:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

يادش بخير منم دانشگاه بودم از درس برنامه نويسي افتادم فقط بخاطر اينكه بجاي فورترن با پاسكال جواب سوالها رو داده بودم Amaze البته اول ترم به استاده گفتم بابا من فورترن بلد نيستم ولي پاسكال بلدم اونم گفت اشكالي نداره ولي آخر ترم كه افتادم بهم گفت : من گفتم اشكالي نداره نگم تو امتحان هم اشكال نداره در صورتي كه من فك ميكردم منظورش اين بوده كه اشكالي نداره تو تو امتحان به پاسكال جواب بدهAmaze :P بعد از اعتراض من تنها لطفي كه بهم كرد اين بود كه بهم نمره 10 داد :evil: و گفت خيلي بهت ارفاغ كردم برو بعد از اين درس بخون.
بعدها فهميدم گفته بود : اين بابا(منظورش من بودم) بهش گفتم اشكالي نداره به پاسكال بنويسي بخاطر همين سر كلاسهاي فورترن نيومده انتظار هم داره نمره بهش بدم .
پس بگو ناراحت بوده چرا سر كلاسش نرفتم :wink: :P Amaze ، ولي جدا دوره دانشجويي يه دوره خيلي خيلي خوبه.
۱۸-مرداد-۱۳۸۳, ۰۸:۱۳:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم قبول نكردن پسوورد براي ويندوز (كمك همي الان) sarv 13 17,533 ۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۴۷
آخرین ارسال: sarv
  برنامه براي كرك كردن فايل هاي app موبايل adaneshjoo 1 3,251 ۱۸-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۳۰:۲۷
آخرین ارسال: veyskarami
  براي اپلود کردن فايل در http://www.5gigs.com چي كنم ؟ SajjadKAZ2003 0 2,942 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۲۱:۱۲:۳۰
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  من براي اجرا کردن فايلهاي MSI به windows Installer احتياج د! SajjadKAZ2003 1 2,502 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۵۶:۱۴
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  درخواست كمك براي Ghost behzad-khazama 1 2,554 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۰۹:۰۴
آخرین ارسال: kamran11958
  كمك چند تا سوال( مفيد براي همه) m-m 2 3,464 ۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۴۶:۵۲
آخرین ارسال: hnoktedan
  cبرنامه نويسي براي موبايل با وي بي babak125 2 3,503 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۹:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: ashkan
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  1روز خوب براي اخترشناسان‌و كسايي‌كه‌به‌ستاره ها علاقه دارند ashkan 0 2,012 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۵۰:۳۵
آخرین ارسال: ashkan
  كلي e-book براي دانلود ... Mohamad_VB 2 3,380 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۳۰:۱۶
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS