امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل با باتری
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 22

تشکرها : 4898
( 4576 تشکر در 1474 ارسال )
ارسال: #12
RE: مشکل با باتری
چه ماجرایی داره این باتری Biggrin
بهزار ماله تو مگه چقدرره که ماله من ارزونه ؟
ماله من 6 سلول 5200 میلی آمپره !

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۰۴-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۱:۱۶:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : Ambassador
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

موضوع‌ها: 74

تشکرها : 677
( 1179 تشکر در 348 ارسال )
ارسال: #13
سلام
خوب هستيد
باطري توي فريز براي يكسري از باطري هاي كه بعلت اور شارژ مشكل خوردن خوبه نه باطري كه عمرشو كرده.
اما ماجراي تعويض سل
1- اين باطري ها يه برد دارن كه اگه باطري ازش قطع بشه و يا باطري كاملا بميره حتي با تعويض سل نو جواب نميده .يعني ميزان باطري رو درست نشون نميده و يا اجازه شارژ نميده و يا اور شارژ ميكنه و يا به لپ تاب اعلام ميكنه كه باطري بهش وصل نيست - يك اس يس ديپ 8 پايه است كه توي كارخونه پروگرم ميشه و براي پروگرم كردنش بايد عين باطري رو داشت و از روي اون رو اين يكي پروگرام كرد. اين اي سي كلا مقدار خرابي باطري و ميزاني كه باطري شارژ نگه ميداره و نحوه شارژ سل ها و... توشه دقيقا مثل بايوس يك نوع ايپرام كنترل هست.
2- هر سل بصورت معمول بين 15 تا 22 هزار تومه و 6 سلش ميشه با كمترين قيمت ميشه 60 تومن و 10 تومن هم براي وصل كردن نقطه جوش اتصالات جمعا ميشه 70 تومن + چند ساعت كار كه فكر كنم كه قيمتش حدود خريد نوع است.
3- اگر درست كار انجام بشه و قبل از تعويض سل باطري 10 دقيقه شارژ نگه ميداشته حالا بعد از تعويض باطري تا 10 دقيقه مونده همش 100 درصد ويا مثلا 3 ساعت رو نشون ميده و وقتي ميرسه به 10 دقيقه يهو ميشه 10 دقيقه كه بخاطر همون ايپرام هستش. در ضمن اگر باطري خراب 20 دقيقه اي شارژ ميشد حالا هم 20 دقيقه اعلام شارژ شدن نشون ميده ( توي بعضي از دستگاه ها) و بايد خود كاربر مثلا 1 ساعت دستگاه رو به برق وصل كنه تا فول شارژ شه باطري
4- قاب باطري پرسي بعد از باز كردن به راحتي نميشه مثل روز اول جمعش كرد.( اسمبل )

با تمام اين موارد درچند حالت سل رو عوض ميكنن
1- بر اثر ضربه يكي از سل ها خراب بشه
2- براي كنجكاوي
3- براي باطري هاي كه توي ايران پيدا نميشه

اميدوارم كمك كنه

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۱:۲۳:۰۸
تشکر شده توسط : babyy, Ambassador, behzady, aKaReZa75, hamed_Arfaee
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #14
آها خیلی ممنونم داداش گلم.
ماله من الآن حدد 1:10 شارژ نگه میداره ، باتریشم موجوده تو بازار ، فقط یه سوال اونم اینکه مدل لبتاب من ( Asus K43sd ) هست ، خواستم بدونم اگه باتری لبتابی بجز ماله خودش بهش وصل کنم مشکلی پیش میاد ؟ یا باید دقیقاً مثل ماله خودش باشه ؟

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۷:۲۰:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

ارسال: #15
سلام
خوب هستيد
خواهش ميكنم وظيفه است .
اين باطري ها يكسري تايپ دارن بايد تايپ ها يكي باشه و گرنه جاي قرار گيري كانكتورها هم از نظر فيزيكي و هم از نظر شماره كانكتور با هم يكي نيست و مشكل ايجاد ميكنه
به اميد ديدار

در دنياي كه مرگ شكارچي ان است بايد شكارچي بود - تعليمات دون خوان نوشته كارلوس كاستاندار
۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۳۸:۲۱
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, omid_phoenix
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #16
بزرگواری عیزیزم.
نه میگم اگه بهم بخورن چی ؟

۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۱:۵۴:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saeedsmk آفلاین
مدیر بخش کرک و کامپیوتر

ارسال: #17
سلام
خوب هستيد
ارادتمندايم
اگه به هم بخورن يعني يك تايپ هستند و براي دستگاه شما و يا معادل هاي مشابه طراحي شده اند و نبايد مشكلي باشه
به اميد ديدار

۰۵-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۰:۵۹:۴۱
تشکر شده توسط : Ambassador, babyy, aKaReZa75

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS