امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نصب چند سیسم عامل و اجراز هم زمان آنها
نویسنده پیام
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 4898
( 4575 تشکر در 1473 ارسال )
ارسال: #12
RE: نصب چند سیسم عامل و اجراز هم زمان آنها
ممد جان : والله اونو نگاه نکردم، بعد الانم پاکش کردم دیگه ، خیلی آزار دهنده بود ، ولی یادمه سی پی یو زیاد درگیر نبود ، رم هم 2 گیگش پر بود ، ولی به نظرت هر چقدر در گیر باشه اندازه اون چیزی که بت گفتم بشتر که درگیر نیست ؟ هست ؟ تو اون شرایط سیستم آخ نگفت !
آره دوست گگلم ،گذاشتم دانلود شه :) 88 مگ دیگه مونده تا دانلود شه Biggrin

سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر.
توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
https://www.youtube.com/@aKaReZa75
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۱۱:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #13
(۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۱۱:۱۶)h.unique نوشته است: بعد الانم پاکش کردم دیگه

دوروزه داریم سر نرم‌افزار پاک شدت بحث میکنم؟ BiggrinBiggrin

مجازی سازهای مشهور vmware و virtual box
vmware که حرفه‌ایه! یادش بگیری ضرر نمیکنی
اون یکی هم مال اون شرکت سازنده ویندوزه که ننگ خدا بر او باد BiggrinBiggrin
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۶:۳۴، توسط babyy.)
۱۲-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۲۲:۴۶:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, behzady
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #14
از vmware استفاده کنی بهتره(تقریبا حرف اول رو میزنه)
احتمال داره برنامه visual box که نصب کردین ستاپش یا فایلی ازش بعد نصب مشکل داره که این حالت پیش میاد

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۱۹:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : aKaReZa75, babyy
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #15
چشم دوستان ، خیلی ممنون :)
راستی من یه ویندوز XP 64 بیت سرویس پک 2 با بد بختی گیر آوردم (( راستی ، سرویس پک 3 ، 64 بیت نداریم ؟ )) بعد وقتی نصب میشه اصلاً تو دیوایس منیجر هیج کدوم از درایور هامو نمیشناسه :| این دیگه مشکلش چیه ؟
به عشق ممد هم یه اولونتو گرفتم Biggrin ، ولی هنوز نصبش نکردم ، برنامه های ویندوز روش میاد بالا، درایور های ویندوز روش نصب میشه یا بازم باید برم دنبال درایور بگردم ؟

توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیب‌یابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم.
اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید.
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۲۷:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 57

تشکرها : 4094
( 6339 تشکر در 2085 ارسال )
ارسال: #16
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۲۷:۰۳)h.unique نوشته است: چشم دوستان ، خیلی ممنون :)
راستی من یه ویندوز XP 64 بیت سرویس پک 2 با بد بختی گیر آوردم (( راستی ، سرویس پک 3 ، 64 بیت نداریم ؟ )) بعد وقتی نصب میشه اصلاً تو دیوایس منیجر هیج کدوم از درایور هامو نمیشناسه :| این دیگه مشکلش چیه ؟
به عشق ممد هم یه اولونتو گرفتم Biggrin ، ولی هنوز نصبش نکردم ، برنامه های ویندوز روش میاد بالا، درایور های ویندوز روش نصب میشه یا بازم باید برم دنبال درایور بگردم ؟
آخه XP 64بیتی دیگه چی چی هستBiggrin از این من درآوردی ها هست ولش کنBiggrin
---
توی لینوکس درایور نمی خوای بیشترش هست فقط برای کارت گرافیک لازم میشه که یه گشتی توی فروم ها بزنی پیدا می کنی
-
برنامه های ویندوزم تا چی باشه خیلی توقع نباید داشته باشی یه wine و mono باید نصب کنی
پروتئوس که روش بالا میادBiggrin

به همه عشق بورز، به معدودی اعتماد کن و در حق کسی بدی نکن.
ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۸:۳۶:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #17
توی وبسایت wine همه ی اینا تست شده و می تونی ببینی کدوم کار می کنه کدوم نه
-
خیلی از اینا جایگزین لینوکسی دارن که دلیلی نداره دیگه از اینا استفاده کنیBiggrin
اتمل و آلتیوم اجرا نمیشن متلب و اینا ورژن لینوکسی دارن بسکام و کدویژن و اینا که ران می شن
کروم و فایرفاکس و اینا لینوکس هستن
دیگه کلا بقیه CD های خونه رو بیار بهت بگم کدوم کار می کنه کدوم نهBiggrin
من توی لینوکس دوتا مشکل دارم که پدرمو در اورده 1- دانلود منیجر بدرد بخور ندارهBiggrin
2- برای طراحی 3D مهندسی چیز بدرد بخوری که من باهاش حال کنم نبودهBiggrin
برای ورود به لینوکس باید فراموش کنی که چه نرم افزار هایی داشتی توی ویندوز و چی خیلی راحت انجام می شدهBiggrin تا وقتی که عادت کردی می شی مثل محمد که به میکروسافت فوش میدهBiggrin (می کشم می کشم انکه سورس کد را کشتBiggrin)

ویلیام شکسپیر

نباید ایمان به انسانیت را از دست دهید. انسانیت یک اقیانوس است؛ اگر قطرات اندکی از اقیانوس کثیف است، اقیانوس کثیف نمی‌شود.
مهاتما گاندی

يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اسْتَعِينُواْ بِالصَّبْرِ وَالصَّلاَةِ إِنَّ اللّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۴۸:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
aKaReZa75 آفلاین
حسین باقری

ارسال: #18
آره منم دیگه میخوام از دنیای ویندوز خداحافظی کنم Biggrin
دیگه بچه بازیه Biggrin
راستی ، اگه بخوام یه ویندوز و یه لینوکس تو درایو سی نصب باشه بدون این برنامه های مجازی ساز ، زمانی که سیستم روشن شد ازت بپرسه کدومو میخوای اجرا کنی ، باید چیکار کنم ؟

۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۱۴:۳۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #19
مثل اینکه جدیدا لینوکس ها این جنگولک بازی ها رو می فهمن و خودشون منوی
بوت دوگانه رو درست می کنن
قبلنا من با یه نرم افزاری این کارو می کردم پیدا نشدBiggrin
حالا شما نصب کن اگه خودش درست کرد که خیلی هم خوب اگه درست نکردمن اون نرم افزاره رو پیدا کنمBiggrin
روی یک پارتیشن نمی شه دو تا رو نصب کرد باید پارتیشن ها شونو جدا کنی

این نرم افزاره بود
EasyBCD
لینوکس رو نصب می کردم بعد سی دی ویندوز رو می زاشتم بوتشو درست می کردم می رفت توی ویندوز اینو نصب می کردم
و از طریق این تنظیمات رو انجام می دادم
البته نیازی به اینا دیگه نیست Ubuntu باهوش شدهBiggrin
how-do-i-set-up-a-dual-boot-with-windows-and-ubuntu

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۴۵:۰۷، توسط behzady.)
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۳۴:۳۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #20
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۴۸:۱۹)behzady نوشته است: من توی لینوکس دوتا مشکل دارم که پدرمو در اورده 1- دانلود منیجر بدرد بخور ندارهBiggrin

aria2 خوبه که! wget هم هست!! چی میخوایی دیگه Biggrin

برادر autocad نسخه لینوسکی نداره؟

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۰:۱۴:۳۲)h.unique نوشته است: آره منم دیگه میخوام از دنیای ویندوز خداحافظی کنم Biggrin
دیگه بچه بازیه Biggrin

چرا؟ اتفاقا خیلی هم خوبه Biggrin
اینکه لینوکس رو هم یادبگیری خوبه؛ ولی هیچوقت هیچکدوم به دیگری برتری نداره!!
اون سادگی کمه ویندوز داره رو لینوکسی نداره!‌ اون برنامه‌ّای ویندوزی رو لینوکس نداره و . . .
هرکدوم واسه هدفی ساخته شدن؛ باید با هدف رفت دنبالشون Biggrin الان بهزادی عین چی پشیمونه رفته سراغ فدورا BiggrinBiggrin
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۰:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : behzady
behzady آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #21
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۱۰:۰۸)babyy نوشته است:
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۰۹:۴۸:۱۹)behzady نوشته است: من توی لینوکس دوتا مشکل دارم که پدرمو در اورده 1- دانلود منیجر بدرد بخور ندارهBiggrin

aria2 خوبه که! wget هم هست!! چی میخوایی دیگه Biggrin

برادر autocad نسخه لینوسکی نداره؟
برادران autocad خیلی وقته دیگه لینوکس رو پشتیبانی نمی کنن Biggrin اون اولا که autocad بود manualcad Biggrin لینوکس هم داشتن
-
aria2 هست axel هم هست + 100 دیگه ولی هیچ کدوم کار IDM رو نمی کنن! اخرش من فایل با حجم بیش از 100 مگ بخوام دانلود کنم می رم سراغش اگه کمتر باشه با مرورگر یا با wget اصلا از اون دوتا خوشم نمی یادBiggrin
نقل قول: چرا؟ اتفاقا خیلی هم خوبه Biggrin
اینکه لینوکس رو هم یادبگیری خوبه؛ ولی هیچوقت هیچکدوم به دیگری برتری نداره!!
اون سادگی کمه ویندوز داره رو لینوکسی نداره!‌ اون برنامه‌ّای ویندوزی رو لینوکس نداره و . . .
هرکدوم واسه هدفی ساخته شدن؛ باید با هدف رفت دنبالشون Biggrin الان بهزادی عین چی پشیمونه رفته سراغ فدورا BiggrinBiggrin
من تصمیم گرفتم به حرف بزرگ تر گوش بدم و مینت نصب کنم البته قبلش هرچی دیسترو بود نصب کردم و ازمایش کنم فقط قسمت نشد جنتو رو آزمایش کنمBiggrin
الان ویندوز برای من 2 کاربرد داره 1- IDM 2- Proteus چون توی لینوکس قیافش ضایعه با اون کار کنم می گن چقدر بدبختیBiggrin البته چند وقتیه دارم رو KiCad کار می کنم ولی تهش خیلی بی خود هستنBiggrin آخرش دست به کار میشم خودم براش برنامه می نویسمBiggrin
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۲۸:۵۴)h.unique نوشته است: رفته سراغ چی ؟؟؟؟؟
من الآن دارم اوبونتو نصب میکن ، چقدر طولانیه نصبش .
راستی این برنامه ای که معرفی کردید خداس Biggrin
هم الآن داره اوبونتو رو نصب میکنه ، هم دارم آهنگ گوش میدم ، هم دانلود میکنم ، هم همون 100 تا پروسس پابرجان و هم دارم بازی میکنم :))
آخ نگفته Biggrin
خدایی دمشون گرم :)
اون دنیا خدا می گه چون پولشو ندادی اونا روت 100 تا پروسه اجرا می کنن
-----
می گم دوستان این چت باکس لینوکسی دقیقا هدفش چی بودهBiggrin

ویلیام شکسپیر

مهاتما گاندی

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۴:۱۸، توسط behzady.)
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, aKaReZa75
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #22
(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۲۸:۵۴)h.unique نوشته است: من الآن دارم اوبونتو نصب میکن ، چقدر طولانیه نصبش .

نصب اوبونتو طولانیه!؟!؟!

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲)behzady نوشته است: aria2 هست axel هم هست + 100 دیگه ولی هیچ کدوم کار IDM رو نمی کنن! اخرش من فایل با حجم بیش از 100 مگ بخوام دانلود کنم می رم سراغش اگه کمتر باشه با مرورگر یا با wget اصلا از اون دوتا خوشم نمی یادBiggrin

چرا؟! با aria2 میشه چندین قسمتی دانلود کرد!!
IDM هم هینکارو میکنه!!

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲)behzady نوشته است: من تصمیم گرفتم به حرف بزرگ تر گوش بدم و مینت نصب کنم

Biggrin بمون یه چندسال دیگه نصبش کن Biggrin

(۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۴۱:۲۲)behzady نوشته است: می گم دوستان این چت باکس لینوکسی دقیقا هدفش چی بودهBiggrin

حسین بیا جواب بده Biggrin
۱۳-اردیبهشت-۱۳۹۳, ۱۲:۵۶:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : behzady

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  سيستم عامل مكينتاش ECM-tank 4 3,876 ۰۹-آبان-۱۳۸۹, ۰۰:۳۵:۱۰
آخرین ارسال: babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS