امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ارسال تصوير هواپيما مدل
نویسنده پیام
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 50
( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
ارسال تصوير هواپيما مدل
سلام
من يه هواپيما مدل دارم كه سيستم ارسال تصوير بصورت زنده ميخواهم روش نصب كنم كه كيفيت تصوير اصلا مهم نيست اصلا حالا يه سوال داشتم

الان بيشتر از فرستند هاي 2.4 گيگاهرتز استفاده ميكنند كه بسته به توان از 250 ميلي وات تا 3 وات هستش كه بردي بين 300 متر تا 40 كيلومتر دارند

من اگه بخواهم از فرستنده هاي تصوير فركانس پائين مثلا VHF استفاده كنم تا اين مسافت مثلا 30 كيلومتري كار كنه فكر ميكنيد سنگين بشه هواپيما؟
اين هم بگم كه سمت گيرنده هر نوع انتي نياز باشه ميتونم نصب كنم
اما سمت فرستنده محدوديت در وزن هست كه نهايت نبايد بيشتر از 300 گرم بشه
آيا هرچي فركانس پائين تر بشه برد فرستنده هم بيشتر ميشه؟

تصوير نياز به كد كردن هم نداره ميخواهم مثل يه فرستنده تصوير صدا سيما باشه نيازي نباشه واسه كد كردن تصوير بخواهم هزينه اضافه كنم در ضمن از لحاظ قانوني ميتونم مجوز بگيرم و هيچ مشكلي ندارم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۳۱:۱۹، توسط rasool661.)
۰۲-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۳۰:۰۰
تشکر شده توسط : a.mehran, orange signal
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #2
RE: ارسال تصوير هواپيما مدل
30کیلوووووومتر !!! داداش یکم زیاد نیست ؟
فکر کنم رو فرکانس vhf نتونی یه دستگاهی رو هواپیمات بزاری که 30 کیلومتر تصویر بفرسته اگه هم بشه که فکر نکنم بشه باید نویز زیادی رو تصویر بخوره که احتمال دریافتش کمه چون تو این فرکانس فرستنده های زیادی وجود داره

میتونی یه عکس از هواپیمات بزاری تا ماهم ببینیم چطوریه ؟ اگه امکانش هست.

میتونی یه عکس از هواپیمات بزاری تا ماهم ببینیم چطوریه ؟ اگه امکانش هست.

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۱۰:۱۶، توسط a.mehran.)
۰۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۰۷:۲۵
تشکر شده توسط : rasool661
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3
ميبخشيد من در مورد فركانس ها اطلاعاتم كمه
البته روي 2.4 گيگاهرتز تا 60 كيلومتر هم من فيلمشو تو يو-تو-ب ديدم انتنش هم امني زير 10 دي بي مسير مستقيم
گفتم شايد VHF فركانش پائين تره برد بيشتري ميتونه بفرسته
البته منطقه ما كلا فرستنده هاي آنالوگ صدا و سيما چند ماه ديگه كلا جمع ميكنند بخاطر اومدن ديجتال كه نميدونم باز نويز بگيره يا نه
ولي كيفيت و نويز مهم نيست

آيا ميشه با فركانس هاي پائين تر مثلا FM هم تصوير ارسال كرد كيفيت اصلا مهم نيست

عكس از هواپيما
[تصویر:  1c761cd41c729ba71.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۷:۳۸:۴۴، توسط rasool661.)
۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۰۷:۳۰:۴۴
تشکر شده توسط : a.mehran, babyy, Ambassador
a.mehran آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 93

تشکرها : 5125
( 4490 تشکر در 1882 ارسال )
ارسال: #4
تبلیغات نشه ولی به لینک زیر سربزن و زنگ بزن بهشون ازشون سوال کن بالاخره تو این کار هستن حتما میتونن کمک کنن
کلیک برای ورود

اینم ببینین
کلیک برای ورود

silent people have the loudest minds شادی − بهینه شده برای ورژن جدید شادی − بهینه شده برای ورژن جدید
سایت من Abrdade.com
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۱۰:۳۵، توسط a.mehran.)
۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۰۸:۵۱
تشکر شده توسط : rasool661, babyy
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #5
فقط اين هم اگه ميشه جواب بديد ممنون ميشم

هرچي فركانس پائين تر بياد برد بيشتر ميشه؟

ميشه روي فركانس 100 مگاهرتز هم تصوير ارسال كرد؟
۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۲۸:۴۵
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 90
( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #6
(۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۱:۲۸:۴۵)rasool661 نوشته است: فقط اين هم اگه ميشه جواب بديد ممنون ميشم

هرچي فركانس پائين تر بياد برد بيشتر ميشه؟

ميشه روي فركانس 100 مگاهرتز هم تصوير ارسال كرد؟
دوست عزیز. شدنی هست ولی خیلی هزینه میبره . کما این که این برد ی که شما میخوایین خیلی زیاده اونم برا ارسال تصویر . من یه فرستنده با برد 2 کیلومتر ارسال تصویر برای یکی ساختم 1 میلیون پول ازش گرفتم ... من خودم شرکت تو این زمینه مخابرات بی سیم دارم . در حد کارشناسی بهت بگم که اونجا که گفتین انتن اومنی هست . فکر کنم اشتباه شده در ایران اولا به توان های بیشتر از 200 یا 400 میلی وات با فرکانس تشعشی 2.4 که باند ISM یا ازاد هستن اجازه انجام کار نمیدن مگر با مجوز رگولاتوری مثلا توان 1 الی 5 وات چون واقعا قدرت زیادی در این فرکانس هست که ممکنه فرستنده های دیگر را کور کنه . و اون انتن که گفتین اومنی نیست . که فقط باید دایرکشنال باشه منظورم دیشی یا 24 اندرو یا یاگی باید باشه تا این برد را بده . هرچی فرکانس بالا بره قدرت فرستندگی در محیط باز زیاد میشه ولی حتما باید محیط باز باشه وگرنه بردش خیلی کم میشه در حد 1 یا 2 کیلومتر و هرچی فرکانس پایین بیاد اگه برای ارسال تصویر استفاده میشه .چون پهنای باند هم کم میشه پس تصویر خوب نداریم در حد ارسال صوت یا فقط عکس میشه . پس بیخیال فرکانس کم شو . چون امکانش خیلی کم هست و زمان میبره . با رادیو های نانواستیشن و کلا رادیو های وایرلس 2.4 گیگا هرتز اصلا نمیشه . چون فرستندت در حال جابجایی و حرکت هست . پس اینم از این .
روی فرکانس 100 اصلا حساب نکن . که اگه بخوای باید پهنای باند را خیلی بالا بببری که رو این فرکانس نمیشه . من باش صوت را هم با پهنای باند 32 کیلو زورکی سوار کردم چه برسه به تصویر که در حد مگا هست .
دیگه اوامری باشه در خدمتیم TongueTongueTongueTongue
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۰۳:۴۵، توسط cinapa.)
۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۵۶:۵۵
تشکر شده توسط : rasool661, babyy, رسول, a.mehran, lord_viper
rasool661 آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #7
واسه اون 2.4 كه گفتم يارو ايراني نبوده سمت فرستنده آنتن امني بوده و 2 وات ولي سمت گيرنده 24 ديبي فلت ارتفاع هواپيما دو كيلومتر و فرستنده و گيرنده كاملا به هم ديد مستقيم داشتند ولي من هم ميخواهم تو بيابان تست كنم نه تو منطقه شهري

ولي حالا از 2.4 بگذريم من بيشتر علاقه ام روي فركانس هاي مگاهرتزي بود بخاطر هزينه كمترش
هنوز درست متوجه نشدم كه آيا فرستنده هاي مگاهرتزي مثلا VHF آيا بردشون بيشتره؟

من كيفيت برام مهم نيست فقط رو سر هواپيما يه دوربين هست ميخواهم از بعضي نقطه ها عكس بگيرم به همين خاطر فقط تصوير رو ببينم و دوربين رو تغيير جهت بدم همين

من بيشتر دوست داشتم در مورد فرستنده هاي VHF بدونم كه سمت فرستنده نياز به فرستنده سنگين و آنتن سنگين داره؟ و همچنين مسافتي كه ميتونن تحت پوشش قرار بدن سمت گيرنده هر نوع آنتني نياز باشه ميتونه بزارم.
بعد ميشه روي مثلا FM هم براي تصوير كار كرد اگر كسي جواب منطقي كامل بهم بده خيلي ممنون ميشم كامل
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۴۶:۵۰، توسط rasool661.)
۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۲۷:۵۷
cinapa آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 35

تشکرها : 90
( 98 تشکر در 53 ارسال )
ارسال: #8
(۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۳:۲۷:۵۷)rasool661 نوشته است: واسه اون 2.4 كه گفتم يارو ايراني نبوده سمت فرستنده آنتن امني بوده و 2 وات ولي سمت گيرنده 24 ديبي فلت ارتفاع هواپيما دو كيلومتر و فرستنده و گيرنده كاملا به هم ديد مستقيم داشتند ولي من هم ميخواهم تو بيابان تست كنم نه تو منطقه شهري

ولي حالا از 2.4 بگذريم من بيشتر علاقه ام روي فركانس هاي مگاهرتزي بود بخاطر هزينه كمترش
هنوز درست متوجه نشدم كه آيا فرستنده هاي مگاهرتزي مثلا VHF آيا بردشون بيشتره؟

من كيفيت برام مهم نيست فقط رو سر هواپيما يه دوربين هست ميخواهم از بعضي نقطه ها عكس بگيرم به همين خاطر فقط تصوير رو ببينم و دوربين رو تغيير جهت بدم همين

من بيشتر دوست داشتم در مورد فرستنده هاي VHF بدونم كه سمت فرستنده نياز به فرستنده سنگين و آنتن سنگين داره؟ و همچنين مسافتي كه ميتونن تحت پوشش قرار بدن سمت گيرنده هر نوع آنتني نياز باشه ميتونه بزارم.
بعد ميشه روي مثلا FM هم براي تصوير كار كرد اگر كسي جواب منطقي كامل بهم بده خيلي ممنون ميشم كامل

خوب . هر چی فرکانس بالاتر بره فقط در محیط باز برد بیشتری و پهنای باند بیشتری دارن . پس هم امکان انتقال تصویر بهتر و سریعتر و هم برد بهتری دارن . اگه پهنای باند یه فرستنده کم بشه معمولا از برد فرستدنده هم کم میشه مثلا همین باند 2.4 گیگ پهنای باند خیلی زیاد در حد 200 مگا هستن از 100 تا 200 مگا . اگه تمامی پهنای باندت را اشغال نکنی برد زیادی هم داری .
ولی هرچی فرکانس پایین بیاد قدرت انتشارت کم میشه . و نه تنها قدرت کم میشه پهنای باند هم کم میشه .
باند FM اگر منظورت فرکانس کاریر باشه نه نوع مدولاسیون نه نمیشه ولی اگه مدولاسیون منظورته که اصلا نوع مدولاسیون در برد تاثیر نداره . مثلا میشه فرکانس یه فرستنده بالای 800 مگا باشه ولی نوع مدولاسیونش AM یا جور دیگه باشه .ایجا چیزی که مهم هست برای شما فرکانس زیاد همراه با پهنای باند زیاد هست .
نوع انتن زیاد مهمه طرف گیرنده هر چیزی نمیتونی بزاری . مثلا بیای و نوع دیشی یا همون فلت یا پچ بزاری انوقت از زاویه دید انتن کم میشه ولی به DB اضافه میشه . در اینجا اصلا و ابدا نمیتونی از اتن های فلت یا پچ و یا دایرکشنال استفاده کنی . عمرا جواب بده . حتما باید هر دوتا انتن اومنی باشه .
البته تا 3 الی 5 کیلومتر وزن فرستنده خیلی کم هست مثلا در حد 300 گرم یا یه کم بیشتر .
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۲۱:۵۹، توسط cinapa.)
۰۴-خرداد-۱۳۹۳, ۱۴:۱۵:۱۹
تشکر شده توسط : babyy, rasool661, رسول, orange signal

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Toungue ارسال فرمان برای مسافت دور parsegade 9 3,253 ۲۴-شهریور-۱۳۹۴, ۱۰:۴۰:۲۸
آخرین ارسال: parsegade
  ارسال sms با تلفن lord_viper 1 2,785 ۱۱-آبان-۱۳۸۷, ۱۵:۳۶:۱۰
آخرین ارسال: saeed450

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS