سلام.
همون طور که از اسم سون سگمنت مشخصه دارای ۷ قسمته.
شما هر فسمت رو باید بنا به نیازی که دایر به شکل یک مستطیل در بیارید.
مثلا برای هر فسمت ۱۰ تا ال ایدی نیاز دارید ُشما میتونید اونارو ۲*۵ بچینید.
چیدنشون هم به این صورته که زمین همرو با یک مقاومت وات بالا به زمین وصل میکنی.
مثبتشونم همرو به یک ترانزیستور قدرت وصل میکنی و ترانزیستور رو هم با میکرو کنترل ، کنترل میکنی .
سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر. توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم. همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم. در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیبیابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم. اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید. https://www.youtube.com/@aKaReZa75
یعنی هر 10 تا رو با هم موازی کنم بعد آندو به ترانزیستور وصل کنم بعد به منبع تغذیه(که حالا وصل میشه به پایه Vcc میکرو atmega16) و کاتد و با یه مقاومت وات بالا به زمین .right?
led هام 2 ولت اند پس چون موازی بستم با همون 2 ولت drive می شن ولی به خاطر وجود ترانزیستور باید محاسبات انجام بدم؟vcc میکرو هم 5 ولته.
سپاس بی کران
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۰۹:۵۱:۵۳، توسط پارس.)
ماسفت نمیخواد ، چون مقاومت گذاشتیم جریان زیادی نمیکشه .
شاید هر ۱۰ تاشون یه چیزی حدود ۳۰۰ میلی آمپر جریان بکشن.
یه ترانزیستور در حد ۵۰۰ میلی آمپر یا ۱ امپر کافیه.
سلام، من حسین باقری هستم، طراح الکترونیک و برنامه نویس میکروکنترلر. توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم. همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم. در کنار مباحث گفت شده، اصول اندازه الکترونیکی، نحوه صحیح مونتاژ و عیبیابی بردهای الکترونیکی، شبیه سازی مدارات مختلف رو هم یاد میگیریم. اگر علاقه مند به یادگیری موضوعات عنوان شده هستید، به کانال یوتیوب من با آدرس زیر سر بزنید. https://www.youtube.com/@aKaReZa75
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-خرداد-۱۳۹۳, ۱۲:۵۹:۳۵، توسط aKaReZa75.)
یه نکته ی خیلی مهم اینه که
وقتی سخت افزارته میسازی روی برد جا برای آی سی لچ هم بذار و برنامه رو بر اساس آی سی های لچ بنویس
اگر این کار نکنی چون ال ای دی گذاشتی اعداد درست دیده نمیشن
یعنی سایه میفته روشون و ال ای دی ها کمرنگ روشن میشن
اگر از لچ استفاده کنی برای اینقدر ال ای دی نیازی به تقویت نیست
برای هر سگمنت من تا 70 تا ال ای دی وصل کردم بدون مشکل کار میکنه