امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اين لينكو ببينين
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #12

اين ترجمه رو بايد اصلاح كرد.
فايل zip. رو كه دانلود كرديد. اونو باز كنيد. يك فولدر درست مي‌شه به اسم Bootdisk كه يه فايل Bootdisk.exe توشه. اين فايل رو اجرا كنيد يك ديسك فلاپي مي‌خواد. ديسك فلاپي رو بهش بدين. ديسكت Boot رو مي‌سازه. حالا با اين ديسكت كامپيوتر رو Reboot كنيد. V2OS بالا مي آيد.
چند تا نكته!
0- من اجراش كردم. همين الان خيلي هم با ترس و لرز ولي كامپيوترم هيچطوريش نشد. ممكنه از شما طوريش بشه من نمي‌دونم. Biggrin
1-براش يك اسمبلر هم نوشتند. زحمت بكشيد و يك كامپايلر C براش بنويسيد اجر داره.Amaze Amaze
2-براش دوتا شل نوشتن. من نمي‌دونم چطوري ازشون مي‌شه استفاده كرد. برام بگين.
3- براي ديدن ليست دستورالعمل اين را در خط Command بنويسيد:
کد:
Help c
4- نترسيد وقتي بالا مي‌آيد ممكن است بعضي كليدها كار نكند. علتش رو نمي‌دونم. روش كار مي كنم بهتون مي‌گم. :wink:
5- يه چيز ديگه. فاتحه ديسكتتون خونده شده. چون استيل فرمت اين سيستم عامل با داس و ويندوز فرق داره.Amaze Amaze Amaze
۲۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۲:۵۴:۱۵
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 0
( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #13
سلام
سلام
در مورد خطر كه من خودم اجرا كردم و هيچ اتفاقي نيافتاده
اين سيستم عامل خيلي خيلي كوچيكه و كارايي اون رو نبايد با سيستم عاملهايي مثل ويندوز يا لينوكس مثال زد ولي در نوع خودش بي نظيره با اون كوچيكي مي تونه همه USB ها و PCI‌ها رو بشناسه . كارش خيلي عاليه
همون طور كه جناب گسترش توضيح دادند يك ديسكت بوت درست كنين بعد سيستم رو بوت كنين . با يه سيستم حول و حوش دو هزار البته نگين بي سواده منظورم يك CPU در حد متوسط حدود چهار ثانيه طول مي كشه لود بشه كه خيلي جالبه .
دو تا دستور HELP C براي ديدن ليست دستورات و HELP K براي ديدن ليست كليدهاي برنامه هست
كليد هاي كنترل سمت راست كار نمي كنن و بايد از سمت چپ استفاده كنين . كليدهاي num lock و كليد caps lock هم كار نمي كنن . عملكرد كليد ALT و CTRL هم مشابه هم هستن . در مقابل نام دستورات توضيحاتي داده كه مي تونين استفاده كنين. من اگه وقت كردم دستورات رو ترجمه مي كنم و مي زارم تو سايت در ضمن يك سيستم اسكريپت نويسي مانند همون برنامه نويسي شل در يونيكس در اين سيستم عامل هم هست كه سر در نياوردم . اگه كسي در اين مورد چيزي بدونه راهنمايي كنه .
ولي يه چيز خيلي جالبه كه اين سيستم عام در سال 1999 ساخته شده نه 2004 واسه همين شايد نسخه هاي ديگه اي از اين سيستم باشه . اگه پيدا كردم به شما هم مي گم و البته اگه پيدا كردين به ما هم اطلاع بدين .
در ضمن مثل اينكه كسي طالب مينيكس نيست . بابا من فكر كردم العان از سروروي سايت بالا مي رين كه مينيكس رو ارسال كن . لااقل يكي مي گفت تا دلمون نشكنه . :( :( :cry:
بهر حال منتظرم كسي بخواد

با تشكر ـ مشمولي
۲۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۵:۴۶:۴۲
kamran11958 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 69

( 24 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #14

سلام مشموليجان اگه ميشه براي من ارساي كن! :wink:
۲۷-مرداد-۱۳۸۳, ۱۸:۳۷:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #15

سلام
آقاي كامران براتون ارسال كردم
يه سري به ميل باكستون بزنين
به اين آدرس ارسال شد
kamran11958@yahoo.com
با تشكر ـ مشمولي
۲۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۶:۲۸:۴۷
4shir آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #16
دستتون درد نكنه
اقا ممنون خيلي حال دادين :wink: اميدوارم من هم بتونم موفق باشم توي سايت شما و همونطور كه من از شما چيز ياد ميگيرم بتونم چيزي هم در حد توان خودم ياد دوستان بدم راستي اقا من اين مينيكس رو ميخوام به اين ميل اگر بدي ممنون ميشم
empror_biazar<at> yahoo<dot>com
قربان دستت موفق باشين
ساسان :wink:
۲۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۲۸:۳۱
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #17

مشمولي جان من سه سال دنبال اين سورس هستم (اونم به زبان سي)
خواهش مي كنم برام بفرست
mac_200000@msn.com
۲۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۷:۲۹:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #18
دوباره سلام
امروز اين سومين باريه كه به سايت ميام- چيكار كنم مثل بعضيا عاشق سايت شديم و ديگه نمي شه دوري رو تحمل كرد . واسه همين گفتم دوباره سلام
بگزيرم
در مورد سورس مينيكس مثل اينكه طرف دار پيدا كرده واسه همين مي زارم تو سايت
در ضمن شما آقاي وحيد ما كه با هم هم اسميم خيلي دوست داشتم تو گروهتون عضو بشم ولي فكر كنم شما اهل تهران باشين و اين ديگه امكان پذير نيست .
:cry:
ولي براتون آرزوي موفقيت مي كنم .
با تشكر ـ مشمولي
۲۸-مرداد-۱۳۸۳, ۱۹:۱۲:۳۶
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #19

مشمولي جان اين گروه براي تمامي ايران است
حتي اگر در شهرستان دوري هم باشيد با ايمايل (e_mail ) ميتوني با ما ارتباط بر قرار كني
در اين گروه بروي تما مي ايرانيان به خصوص ايران ويج باز است
۲۸-مرداد-۱۳۸۳, ۲۰:۵۳:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #20
براي چهارمين بار سلام
خوب سورس مينيكس رو گذاشتم تو سايت ببرين و كيف كنين
اما آقا وحيد راستش من سرم خيلي خيلي شلوغه . واسه سايت هم قرار بود يك برنامه بسازم كه خيلي دير شده . بچه هايي كه يادشون مياد من هنوز نتونستم خودمو ببخشم كه چرا اين برنامه كه اينقدر حمايت شد به خاطر اينكه ديگه پيگيرش نشدم نوشته نشد .
اما قول مي دم كه اين برنامه كه گفته بودم ( farsi API GUIDE ) را تا آخر تابستان حتماً بنويسم و بزارم تو سايت . :x اگر هم افتخار بدين و مارو عضو گروهتون كنين كه ممنون مي شم . :oops:
با تشكر ـ مشمولي
۲۸-مرداد-۱۳۸۳, ۲۱:۱۰:۳۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #21
Re: براي چهارمين بار سلام
v-mashmoolie نوشته است:خوب سورس مينيكس رو گذاشتم تو سايت ببرين و كيف كنين
اما آقا وحيد راستش من سرم خيلي خيلي شلوغه . واسه سايت هم قرار بود يك برنامه بسازم كه خيلي دير شده . بچه هايي كه يادشون مياد من هنوز نتونستم خودمو ببخشم كه چرا اين برنامه كه اينقدر حمايت شد به خاطر اينكه ديگه پيگيرش نشدم نوشته نشد .
اما قول مي دم كه اين برنامه كه گفته بودم ( farsi API GUIDE ) را تا آخر تابستان حتماً بنويسم و بزارم تو سايت . :x اگر هم افتخار بدين و مارو عضو گروهتون كنين كه ممنون مي شم . :oops:
با تشكر ـ مشمولي
مشمولي جان يه چند وقتي بود هي گفتم بگم به مشمولي يا نه (پس چي شد) ولي حدس زدم كه سرت شلوغه گفتم بزار بي دغدغه كارشو بكنه (آخه خودم هم جدا گاهي وقتا گيج ميزنم از بس گرفتار كارها ميشم)
۲۹-مرداد-۱۳۸۳, ۰۹:۲۷:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #22

سلام
واي خدا دارم از خجالت آب مي شم . :oops: :cry: :oops: :oops:
آقا من يك زماني بدجوري جو گرفته بود . مي خواستم يك كار خيلي توپ انجام بدم ولي باور كنين از بس شلوغي شد كه ديگه اصلاً فرصت نكردم . يكي دو تا برنامه رو دستم مونده بود و گروه نرم افزاري ما هم يك طرح تاز رو شروع كرده بود براي همين باور كنين بعضي روزها تا ساعت دوازده شب هم مي شينم و برنامه هاي عقب افتاده را تموم مي كنم . از طرف ديگه يكسري مشكلات ديگه هم باعث شد كه ديگه همه چيز قاطي بشه .
اما قول مي دم :x به محض اينكه فرست شد يعني وقتي كه طرح گروهمون تموم شد اين برنامه رو در گروه مطرح مي كنم و با همه دوستاني كه دسترسي دارن ، برنامه را تمام مي كنم و اولين نسخة آن را هم تقديم شما اشكان عزيز مي كنم . :wink:
بهر حال خيلي شرمنده
با تشكر ـ مشمولي
۲۹-مرداد-۱۳۸۳, ۱۰:۳۷:۲۶

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  دوستاني كه دنبال نظر و امتيازن ببينين. ashkan 1 1,949 ۱۶-تير-۱۳۸۳, ۱۲:۴۹:۳۳
آخرین ارسال: v-mashmoolie

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS