امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل بسیار عجیب لطفا بدادم برسید!!
نویسنده پیام
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 12
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
Cool  مشکل بسیار عجیب لطفا بدادم برسید!!
سلام .امیدوارم این پست جاش اینجا باشه و ادمین محترم حذف نکنن ک دارم بیچاره میشم.
بعد قرنی یه لپ تاپ خریدیم اولش بدون مشکل.ویندوزشو 8.1 کردم ک بعد مدتی یه دفعه این مشکل بوجود اومد دوباره ویندوزو 10 کردم با آخرین آپدیتا اما مشک هنوز وجود داره:::
لپ تاپ مثلا حرفه ای هست : لنوو lenovo Y5070
مشکل اینجاست ک ( هم در ویژوال استدیو 2013 و هم در 2015) وقتی پروژه رو تو محیط IDE دارم دیزاین میکنم همه چی روی فرم اوکی هست اما وقتی دکمه دیباگ رو میزنم و چه کلا برنامه کامپایل میشه(منظورم حتی فایل exe ساخته شده هست) کل دیزاین فرم و ابزارهای روی فرم هم تغییر سایز میدن و هم جابجا میشن و اصلا خود فرم سایزش کوچیک میشه ک تو عکس اول کاملا مشهوده؟؟!!!!!!!!!!!
عکس و توضیح حالت بوجود اومده رو تو استک هم گذاشتم : http://stackoverflow.com/questions/37275...or-compile 
یا دیدن مستقیم عکس :
عکس اول : http://i.stack.imgur.com/UPj8g.png و عکس دوم : http://i.stack.imgur.com/U9qDd.png

حالا همین پروژه روی کامپیوتر دسکتاپ چه خونه چه محل کار اول ک لود میکنی همون جور دیباگ شده بالا نشون میده (به ریخته حالت دیباگ شده فرم رو لپتاپ).فرمو تو دیزاینر  درستش ک میکنم دیگه اوکی میشه. و رو سیستم کاملا در هر حالتی چه محیط دیزاین چ کامپایل exe همه چی درست سر جاش هست اکا جالبه ک حالا درست شده ای فرمو دوباره میبرم تو لپتاپ توحالت دیزاین ، یه فرم به هم ریخته نشون میده ولی موقع اجرا یا دیباگ همه چی درست میشه هموجوری ک تو سیستم دسکتاپ درست کردم ولی تو حالت دیزیاین هنوز به ریخته نشون میده و بسیار جالب تر اینکه اگه این فرم به ظاهر به هم ریخته رو تو لپتاپ دوباره تو حالت دیزاین درست کنم و اجزا رو بچینم با موقع اجرا دیباگ یا کامپایل برنامه همه چی به هم ریخته میشه!!!!
خودم فکر میکنم مشکل از کارت گرافیک باشه ولی همه برنامه ها حتی گیم کاملا همه چی اوکی هست؟؟!!! فقط تو ویژوال استدیو ک وارد میشه اینجوری میشه دارم دیوونه میشم!!  :X(:  :X(:  :X(:  :X(:  :X(: با کلی پول قرضی لپتاپ 4 تومنی خریدیم حالا نمیدونم مشکل چیه ؟!! 6 ماه هم هست دارم سروکله میزم با ویندوز عوض کردنوآپدیت درایور ها و .... هنوز درست نشده.
هم با VS 2013 , 2015 و هر کدوم رو با ویندوز 8.1  و 10 امتحان کردم.الانم ویندوز لپتاپ 10 هست فول همه پی آپدیت.هم VS 2013 و هم 2015 روش نصبه و رو هر دو VS این مشکل وجود داره.واقعا بسیار بسیار سپاسگذار میشم ک  این مشکل منو حل کنید.
با نهایت تشکر از همه دوستان.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۷:۱۸:۴۳، توسط hotcat.)
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۷:۱۳:۲۷
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل بسیار عجیب لطفا بدادم برسید!!
یعنی عمرا هیچ کس نیست بدادمون برسه دیگه ایول!!SadSadSadSad
۲۸-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۲۰:۱۱:۰۷
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #3
قطعا مشکل شما ربطی به لپتاپتون نداره
1-نسخه سالم رو از کامپیوتر شخصی بگیرین تو لپتاپتون پوشه پروژه رو کامل پاک کنین و نسخه سالم رو کپی کنین سر جاش ببینین درست میشه
2-شما همون ویژوال استودیو که رو کامپیوتر تون نصب دارین و درست هست همونو رو لپتاپ بریزین(به طور کامل از رو لپتاپ پاک کنین با تمام پوشه های جانبی که تو جاهای دیگه میسازه) در ضمن قبلش لپتاپتونو هم با یه انتی ویروس اینترنت سیکوریتی چک کنین که ویروس یا اسپای ور نداشته باشه

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۳۲:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4
(۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۰:۳۲:۲۴)lord_viper نوشته است: قطعا مشکل شما ربطی به لپتاپتون نداره
1-نسخه سالم رو از کامپیوتر شخصی بگیرین تو لپتاپتون پوشه پروژه رو کامل پاک کنین و نسخه سالم رو کپی کنین سر جاش ببینین درست میشه
2-شما همون ویژوال استودیو که رو کامپیوتر تون نصب دارین و درست هست همونو رو لپتاپ بریزین(به طور کامل از رو لپتاپ پاک کنین با تمام پوشه های جانبی که تو جاهای دیگه میسازه) در ضمن قبلش لپتاپتونو هم با یه انتی ویروس اینترنت سیکوریتی چک کنین که ویروس یا اسپای ور نداشته باشه
جناب lord_viper عزیز بنده دقیقا همین کارو کردم و ویندوزو عوض کردم با فرمت کردن هارد.و دقیقا همون نسخه ک رو کامپوتر نصب هست رو نصب میکنم ک مال گردو هست  و سالمه.البته فقط 1 مورد میمونه و اون اینکه به هر حال من پروژه های نوشته شده با همین وضع رو دارم و شاید نباید اونارو اجرا میکردم اونم اول.ولی مسئله اینجاست حتی پروژه جدید میسازم چه با 2013 چه 2015 این مشکل هست.کامپوننت تلریکو نصب میکنم هیچ کدوم از ایکون های ابزار ها نمایش داده نمیشه ولی همین کامپوننت روی کامپیوتر خونه یا محل کار 100% اوکی هست.آنتی ویروسم آپدیت و فعال هست و چک هم کردم nod esmart sec V9.
تقریبا دیگه روانی شدم. میگید چه کار کنم.به مایکروسافت هم میل زدم میگن باید پروداکت کی و آی خرید رو بدی تلفنی تمس بگیر تیکت میزنیم بعد پیگیری میکنیم..ماشالله ماهم ک 60 میلیونی بابات این نسخه  ها تو میدون انقلاب پول میدیم!!
به نظرتون دوباره از اول ویندوز نصب کنم؟؟
فقط 1 مورد اینکه این لپ تاپ ظاهرا دوتا چیپ گرافیک داره تو حالت عادی از یه چیپ گرافیک اینتل کار میکشه وقتی تو مد بازی میره از گرافیک انویدیا.اما به هر حال همه چی داره کاملا نرمال کار میکنه فقط تو ویژوال ک وارد میشی تو مد دیزاین هم ظاهرا همه چی اوکی هست دکمه دیباگ رو ک میزنی فرمی ک نمایش میده سایزش کاملا کوچیگ میشه و لبه سمت راست فرم برش مبخوره مثل عکسی ک گذاشتم و مثلا اگر لیبلی یا هرچی باشه برش میشه و بعضی آبجکت ها مثل رادیوباتوم یا هر چی از اون ارنجی ک تو حالت دیزاین روی فرم قرار دادی به هم میخوره!!!!
چی کار کنم.لطفا...
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۱:۴۱:۱۱
hamed_Arfaee آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 231

تشکرها : 1250
( 2634 تشکر در 730 ارسال )
ارسال: #5
سلام
وقتی حالت های ویژوالی رو خاموش کنید چجوری نشون میده ؟
هم تو پروژه که گزینه اکس پی ویژوال استایل داره و هم حالت ویژوال ویندوز رو .
[تصویر:  MonthCalendarAppreance2.jpg]
[تصویر:  maxresdefault.jpg]

حامد ارفعی

موفقيت، پيش رفتن است، نه به نقطه ي پايان رسيدن.(آنتوني رابينز)

تریگرها در SQL server

آیا میدانید SQL ای
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۳:۰۴:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hotcat آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6
ویندوز 10 هست با 8.1 امتحان کردم نشد
اگه بخوام دوباره ویندوزو عوض کنم بنظرتون 10 یا 8.1؟
ممنون از پاسختون اقای ارفعی
جالب اینکه گارانتی لپتاپ ابدا پاسخ گو نیست در این مورد و میگه ربطی به لپتاپ نداره نسخه غیر اورجینال برنامه مشکل داره. خوب همین نسخه از VS رو 100 تا سیستم دیگه نصب کردیم مشکل نداشت!!
بازم راه حلی بفکر دوستان رسید ممنون میشم کمک کنن
۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۵, ۱۴:۰۶:۴۵
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #7
فورم و المانهاش رو چک کنین AutoScale و AutoScaleMode فعال نباشه و مقدار minimum  مربوط به width و height فورم رو چک کنین .نام و اندازه فونت رو هر دو سیستم یکیه؟
سایز مانیتور شرکت و لپتاپ یکیه؟تنظیمات DPI ایندو چطور؟
لینکهای زیر میتونه مفید باشه

کد:
http://through-the-interface.typepad.com/through_the_interface/2011/03/handling-dpi-scaling-in-your-net-applications-forms.html
http://stackoverflow.com/questions/27633483/my-windows-form-keeps-on-shrinking-resizing-on-build
www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_misc/designtechniques/article.php/c13585/Changing-Layout-Dynamically-in-Windows-Forms.htm

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-خرداد-۱۳۹۵, ۱۰:۱۸:۵۰، توسط lord_viper.)
۰۱-خرداد-۱۳۹۵, ۱۰:۱۶:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کد باز کردن عکس gif در سی شارپ اگه دارید لطفا بهم بدید. game_is_over 2 6,008 ۲۳-خرداد-۱۳۹۶, ۱۲:۴۴:۰۹
آخرین ارسال: sani8888
  مشکل عجیب در برنامه نویسی #C taksa2012 2 3,097 ۱۳-آبان-۱۳۹۳, ۱۳:۳۸:۴۰
آخرین ارسال: taksa2012
Question [فوری] والله گیچ شدم اسم این منو چیه.باید بسازم.لطفا راهنمایی کنید hotcat 4 3,829 ۱۰-تير-۱۳۹۳, ۰۱:۴۶:۴۲
آخرین ارسال: hotcat
  نمایش پیام "لطفا چندلحظه صبر کنید" taksa2012 8 5,832 ۱۵-آذر-۱۳۹۲, ۱۷:۴۸:۵۲
آخرین ارسال: Ghoghnus
Question [سوال] لطفا منو راهنمایی کنید ! vierso 2 3,657 ۰۸-فروردین-۱۳۹۲, ۲۲:۲۸:۵۰
آخرین ارسال: aKaReZa75

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS