امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید
نویسنده پیام
omidsafari آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 1
( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید
سلام خدمت اساتید محترم
ساعت با rtc میکرو و کریستال خارجی  که هم ساعت ثانیه شمار داره هم تاریخ که با سه کلید ساعت و تاریخ رو تنظیم میشه درست کردم. هدف از درست کردن این ساعت پروژه تایمر هست.به این صورت که باتایمر هشتا یا بیشتر پایه های میکرو رو صفر و یک کنیم یعنی برای هر پایه یه زمان خاموش یا روشن تعین کنیم(مثلا بگیم 20:35:34 زمان روشن و 23:43:00 زمان خاموش برای پایه اول) و به هر پایه یه رله متصل بشه.خودم با دستور if و متعیر تعریف کردم و زمان های روشن و خاموش هر هشت تا پایه رو دادم داخل برنامه و میکرو پایه ها رو بر حسب زمان تعین شده برای هر پایه خاموش و روشن میکنه.
حالا مشکلم اینجاست با و جود اینکه تاریخ و ساعت و با اون سه کلید تنظیم میکنم ولی هرکارمیکنم نمیدونم چطور اون زمان های متغیر ها رو تنظیم کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۱۰:۵۶:۵۰
omidsafari آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
RE: مشکل در ساخت تایمر لطفا کمک کنید
در ضمن دوستان با بسکام نوشتم
۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۱۱:۱۳:۳۸
omidsafari آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #3
سلام 
کسی از دوستان نیست کمک کنن
۰۲-مرداد-۱۳۹۵, ۱۶:۴۲:۳۸
تشکر شده توسط : Stevenfak
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13642
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #4
سلام
صبحتون بخیر
با سه تا کلید چطوری ساعت رو تنظیم میکنید؟
من برای این کار یه متغیر منو تعریف میکنم اصول کار هم به این صورت هست که بازدن کلید اول یک واحد به متغیر منو اضاف میشه بعد زمانی که متغیر منو مساوی صفر باشه ساعت روند اصلی خودش رو طی میکنه و وقتی مساوی یک باشه با زدن اون دو کلید متغیر ساعت کم و زیاد میشه و وقتی منو مساوی دو باشد با زدن دو کلید متغیر دقیقه کم و زیاد میشد و به همین صورت تمام متغیر ها رو تتظیم کنید تا در نهایت با زدن کلید اول باید متغیر منو صفر شود و ساعا روند اصلی خودش رو طی کنه

۰۳-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۴۱:۰۵
تشکر شده توسط : babyy, omidsafari
omidsafari آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #5
(۰۳-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۴۱:۰۵)hadikh73 نوشته است: سلام
صبحتون بخیر
با سه تا کلید چطوری ساعت رو تنظیم میکنید؟
من برای این کار یه متغیر منو تعریف میکنم اصول کار هم به این صورت هست که بازدن کلید اول یک واحد به متغیر منو اضاف میشه بعد زمانی که متغیر منو مساوی صفر باشه ساعت روند اصلی خودش رو طی میکنه و وقتی مساوی یک باشه با زدن اون دو کلید متغیر ساعت کم و زیاد میشه و وقتی منو مساوی دو باشد با زدن دو کلید متغیر دقیقه کم و زیاد میشد و به همین صورت تمام متغیر ها رو تتظیم کنید تا در نهایت با زدن کلید اول باید متغیر منو صفر شود و ساعا روند اصلی خودش رو طی کنه

سلام استاد عزیز
صبح شما هم بخیر
دوست عزیز درست متوجه ی سوالم نشدید من مشکلی بابت تنظیم ساعت و تاریخ ندارم من مشکلم اینه چطور ساعت تایمر رو تنظیم کنم.
یعنی کلید اضافه کنم به غیر از کلید های تنظیم ساعت و همچنین منو برای تنظیم ساعت های روشن و خاموش کردن تایمر مشکلم اینه که نمیدونم چطور ساعت های تایمر رو تنظیم کنم چه زیر برنامه ای براش بنویسم هر کار میکنم نمیشه ساعت و تاریخ مرجع و اصلی میکرو تنظیم میشه ولی ساعت تایمرها تنظیم نمیشه .
ببازم سپاسگزارم از توجهتون
۰۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۱:۱۶:۱۷
تشکر شده توسط : AlonzoSr, ethelza60
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

ارسال: #6
اگر امکان هست سورسی که نوشتید رو بذارید تا با هم اصلاح کنیم اینطوری یکم مشکل میشه نظر داد

۰۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۱:۲۰:۴۶
تشکر شده توسط : babyy, jerryii11
omidsafari آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #7
(۰۳-مرداد-۱۳۹۵, ۱۱:۲۰:۴۶)hadikh73 نوشته است: اگر امکان هست سورسی که نوشتید رو بذارید تا با هم اصلاح کنیم اینطوری یکم مشکل میشه نظر داد

shahpoori
پاسخ : مشکل در ساخت تایمر در بسکام
این زیربرنامه را تعریف کن
Config Clock = Soft , Gosub = Sectic
سر هر ثانیه میره تو روتین Sectic و تو اینجا میتونی زمان تایمرها را جلو ببری

سلام
اقا نشد روی برنامه خیلی کار کردم کلافه ام کرد
میدوند اقا مشکلش چیه همه چیش خوب کار میکنه فقط وقتی دقیقه و ساعت تایمر ها رو میخوایم تنظیم کنیم متغیر تایمرها یعنی دقیقه و ساعت تایمرها تغیر نمیکنه و دقیقه و ساعت اصلی تغیر میکنه
خلاصه کلافم کرد هر کار میکنم ساعت تایمر ها تنظیم نمیشه لطفا کمک کنید یه قسمت از پروژه امه.....
اینم خود برنامه

http://uplod.ir/viubdupbzqsg/4_100758148...20.bas.htm
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۰۵:۵۳:۱۸، توسط babyy.)
۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۰۰:۲۴:۰۰
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

ارسال: #8
سلام
به نظرم بهترین راه اینه که ساعت رو خودت بسازی و از ساعت داخلی استفاده نکنی 
برای این کار باید یکی از تایمر های میکرو طوری تعریف کنی یک ثانیه شمارش کنه و بعد هر ثانیه یکی به متغیر ثانیه اضاف کنی و یه شرط تعریف کنی که هر وقت ثانیه از 59 بیشتر شد یک واحد به متغییر دقیقه اضاف کنه و هر وقت دقیقه از 59 بیشتر شد یک واحد به ساعت اضاف کنه و هر وقت ساعت از 23 بیشتر شد ساعت مساوی صفر قرار دهد و بعد تعدادی متغیر بگذارید و تایمر ها رو با انهامقایسه کنید
پیشنهادم اینه از تایمر دوم استفاده کنید

۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۵۰:۰۲
تشکر شده توسط : babyy, a.mehran
omidsafari آفلاین
تازه وارد

( 3 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #9
(۰۵-مرداد-۱۳۹۵, ۰۸:۵۰:۰۲)hadikh73 نوشته است: سلام
به نظرم بهترین راه اینه که ساعت رو خودت بسازی و از ساعت داخلی استفاده نکنی 
برای این کار باید یکی از تایمر های میکرو طوری تعریف کنی یک ثانیه شمارش کنه و بعد هر ثانیه یکی به متغیر ثانیه اضاف کنی و یه شرط تعریف کنی که هر وقت ثانیه از 59 بیشتر شد یک واحد به متغییر دقیقه اضاف کنه و هر وقت دقیقه از 59 بیشتر شد یک واحد به ساعت اضاف کنه و هر وقت ساعت از 23 بیشتر شد ساعت مساوی صفر قرار دهد و بعد تعدادی متغیر بگذارید و تایمر ها رو با انهامقایسه کنید
پیشنهادم اینه از تایمر دوم استفاده کنید

سلام
سپاسگزارم بابت توجهتون
اینو حتما امتحان میکنم و به نظرتون ساعتی که خودم بسازم همینطور که گفتید چقدر مثل ساعت خود میکرو دقیق میشه ساعت عقب یا جلو نمیشخ؟چون برام مهمه دقیق بودنش..این رو میخواستم بنویسم تستش کنم بعد با ای سی ds1307درست کنم که به مشکل خورد..
سوال دیگه اینکه با ساعت اصلی خود میکرو یعنی هیچ راهی نداره این مشکل رو حل کرد و ساعت تایمر ها رو تنظیم کرد؟یا این ضعف بسکامه؟

فیلم پروژه آماده اش با ds1307 دیدم داخل آپارات هست ولی نمیدونم با چه زبانی نوشتن!!!
یه سوال دیگه بعد اگه بخوایم تایم رو با کیپد بدیم چطور باید این کار رو بکنیم.با همون روش که خودمون ساعت رو بسازیم؟!
بازم ازتون سپاسگزارم
بعد خواهشی که دارم ببینید راهی به ذهنتون نمیرسه با همون ساعت داخلی این مشکل رو حل کرد که ساعت تایمرها رو که تنظیم میکنیم ساعت اصلی خود میکرو تغیر نکنه یعنی راهی برای تنظیمشون هست؟

بازم ازتون واقعا سپاسگزارم
اقا اینطور که گفتید یه سوال دیگه تاریخ رو چطور  بسازم
۰۹-مرداد-۱۳۹۵, ۱۷:۲۸:۰۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مشکل برنامه تایمر با بیسکام soy1345 7 2,026 ۲۲-فروردین-۱۳۹۸, ۲۰:۴۸:۰۶
آخرین ارسال: 1نفر
  [پروژه] یک برنامه بسیار ساده می خواستم امکان داره کمک کنید questnet 1 1,637 ۲۲-اسفند-۱۳۹۶, ۰۰:۰۴:۱۵
آخرین ارسال: 1نفر
  مشکل در کار با تایمر 1 در بسکام klick 3 4,535 ۳۰-بهمن-۱۳۹۵, ۰۴:۰۴:۴۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] پیکربندی تایمر mostafa-m 5 4,271 ۲۹-خرداد-۱۳۹۵, ۲۲:۴۸:۰۷
آخرین ارسال: mostafa-m
Exclamation [فوری] مشکل نوشتن برنامه AVR با تایمر مد مقایسه dr.mohammad 7 4,184 ۲۹-دى-۱۳۹۴, ۱۳:۲۸:۴۹
آخرین ارسال: sharin
  [سوال] راهنمایی برای کار با تایمر 1 hamze_b 12 8,358 ۲۵-خرداد-۱۳۹۴, ۱۶:۲۰:۳۸
آخرین ارسال: student-p
Sad [فوری] تایمر بسکام نواوران طب 9 5,851 ۲۰-خرداد-۱۳۹۴, ۰۹:۳۵:۱۴
آخرین ارسال: student-p
  [سوال] راهنمایی برای کار با تایمر کانتر صفر hamze_b 18 10,167 ۱۰-خرداد-۱۳۹۴, ۱۷:۱۳:۲۴
آخرین ارسال: sharin
Shy راهنمایی کنید لطفا .... ماکان 3 3,102 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۳:۰۶:۴۹
آخرین ارسال: omid_phoenix
  کمک در مورد سنجش زمان توسط تایمر 0 و 1 در مگا 8 و کدویژن MicrowaveCO 6 5,155 ۰۸-اردیبهشت-۱۳۹۴, ۱۵:۵۳:۰۷
آخرین ارسال: MicrowaveCO

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS