امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
LM567
نویسنده پیام
bsz آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
LM567
با سلام و عرض ادب؛
از دوستان کسی از LM567 برای دتکتور مادون قرمز جواب گرفته؟ با چه مداری؟ من یه مدار بستم (فایل پیوست) خروجی آی سی که پایه 8 هست با دور و نزدیک کردن جسم به سنسورمادون قرمز تغییر می کنه ولی انگار آنالوگ تغییر میکنه مثلا بین 1.8 تا 3.5 ولت 
دوستان چه مداری برای دتکتور مادون قرمز با ماکزیمم برد 1 سانتی متر پیشنهاد میدن؟ مداری که به نویز محیط حساس نباشه
ممنون 

.pdf   Mondotronics-3-337-datasheet.pdf (اندازه: 88.86 KB / تعداد دفعات دریافت: 62)
۱۱-مهر-۱۳۹۵, ۱۵:۱۹:۵۶
رسول غایب
بازنشسته

موضوع‌ها: 237

تشکرها : 15003
( 20196 تشکر در 5767 ارسال )
ارسال: #2
RE: LM567
(۱۱-مهر-۱۳۹۵, ۱۵:۱۹:۵۶)bsz نوشته است: دوستان چه مداری برای دتکتور مادون قرمز با ماکزیمم برد 1 سانتی متر پیشنهاد میدن؟ مداری که به نویز محیط حساس نباشه
ممنون 

سلام

اگه میخواین به نور محیط حساس نباشه بهتره از گیرنده مادون قرمز سه پایه استفاده نمایین
۱۱-مهر-۱۳۹۵, ۱۹:۳۲:۱۷
تشکر شده توسط : babyy
bsz آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
RE: LM567
سلام
من فکر می کنم سنسورهای 3 پایه فقط فرکانس حدود 38 کیلوهرتز رو فیلتر می کنند که اگه بخواهیم با LM567 استفاده کنیم باید فرکانس خروجی LM567 هم رو 38khz تنظیم بشه. مداری که من بستم روی فرکانس 1khz کار می کنه. به هر حال مشکل اصلی من اینه که 0 و 1 از خروجی آی سی نگرفتم درحالیکه اگه خروجی پالس رو به ورودی وصل کنم خروجی 0و1 میشه ولی اگه خروجی پالس رو به فرستنده مادون قرمز بدم و ورودی رو از گیرنده بگیرم تو خروجی تغییرات می بینم ولی نه به صورت 0 و 5v بلکه 1.8 و 3.5 ولت میبینم.
۱۲-مهر-۱۳۹۵, ۱۲:۳۰:۳۴
تشکر شده توسط : babyy

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS