امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقايون يه كمك اساسي!
نویسنده پیام
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #12

واقعا هيچي بهتر از آموزش تصويري نيست
بيا اينم آموزش تصويري
[تصویر:  Sample2.jpg]
۳۰-بهمن-۱۳۸۴, ۰۱:۲۴:۰۱
siamak-s آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 29

تشکرها : 6
( 4 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #13

سلام دوستان

از بابت پاسخاتون ممنون
براي من اتفاقي افتاد كه نتونستم تاپيك رو دنبال كنم بخاطر همين ادامه تاپيك رو الان ميگم
اسپايدر برنامه ات رو بايد تويه يه شبكه امتحان كنم احتمال زياد جواب ميده در هر صورت دستت درد نكنه
آقا ايرون دست شما هم بابت آموزش تصويري درد نكنه !
اما دوستان نزاريداين كامنت ناكام بمونه :(
سوال هامو يه بار ديگه مطرح مي كنم اگه ميشه اساتيد جواب بدن :
دوستان ثابت هاي مورد نياز براي كار با توابع ساخت كليد مقدار دهي كليد و خواندن و پاك كردن كليد باز كردن كليد چيه ؟ من هر كاري كردن نوفهميدم! (در ضمن اي.پي.آي فارسي هم دانلود كردم اما از توابع رجيستري حرفي نزده بود)
آقايون طرز گرفتن كنترل كيبورد كامپيوتر هاي ديگه از طريق سرور يك شبكه چيه ؟
نگفتيد چه جوري ميشه ما تصوير صفحه نمايش رو در سرور داشته باشيم (تصوير صفحه نمايش كلاينت ها رو)
نحوه آدرس دهي يك ديتابيس و ساخت كانكشن استرينگ براي ديتا بيسي كه روي شبكه هست رو ميشه بگيد ؟
يكي از دوستان گفت ميشه با هوك كارايي كرد ، اصلا اين هوك چيه ميشه يه مقاله اي چيزي معرفي كنيد
در مورد فايل هاي دي.ال.ال و اينكه اصلا تويه اينا چي ميريزن مقاله اي حرفي حديثي داريد بهم بگيد

با تشكر
سيامك

تا شقايق هست زندگي بايد كرد
۰۹-اسفند-۱۳۸۴, ۱۹:۰۹:۰۴
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #14

نقل قول: دوستان ثابت هاي مورد نياز براي كار با توابع ساخت كليد مقدار دهي كليد و خواندن و پاك كردن كليد باز كردن كليد چيه ؟ من هر كاري كردن نوفهميدم! (در ضمن اي.پي.آي فارسي هم دانلود كردم اما از توابع رجيستري حرفي نزده بود)
دقيقا اين دو~سه صفحه اخير رو كه بگردي چند تا از بچه ها سوال پرسيده بودند و من و دوستان ديگه هم مثال براشون زديم و توضيح داديم
ظمنا در كل براي فهميدن ثابت هاي لازم و چيز هاي لازم ديگه براي كار با يك تابع بايد به ام اس دي ان مراجعه كرد

سوالات ديگه رو هم بلد نيستم
در مورد هوك هم مقاله مناسبي پيدا نكردم
۰۹-اسفند-۱۳۸۴, ۱۹:۳۴:۱۹
محمد حسینی آفلاین
کاربر فعال بخش رباتیک

موضوع‌ها: 139

تشکرها : 974
( 1781 تشکر در 620 ارسال )
ارسال: #15

نقل قول: آقايون طرز گرفتن كنترل كيبورد كامپيوتر هاي ديگه از طريق سرور يك شبكه چيه ؟
گفتم که . با وین ساک کلیدی رو که میخوای بفرست.

نقل قول: نگفتيد چه جوري ميشه ما تصوير صفحه نمايش رو در سرور داشته باشيم (تصوير صفحه نمايش كلاينت ها رو)
باید هر لحظه از صفحه نمایش عکس بگیری بعد به صورت باینری بفرستی.

با وین ساک فقط می تونی تکست بفرستی! تو مقصد باید این اطلاعات تفسیر بشه. خاصیتی نداره که بشه عکس فرستاد یا از این کارا کرد.(حداقل من نمیدونم) هر چیزی رو باید یه جوری تبدیل به تکست کنی بعد از فرستادن وین ساکی که اطلاعات رو میگیره برگردونه اونا رو به حالت اولش.
هر کاری کردم نتونستم خوب توضیح بدم! .

به راه بادیه رفتن، به از نشستن باطل ------------- اگرچه وصل نیابم، بقدر وسع بکوشمRolleyes
۰۹-اسفند-۱۳۸۴, ۲۳:۴۲:۴۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  بهزاد مجيك بومبر ورژن 1.2 -- يه سوال و يه مشكل اساسي!! parsiaweb 3 2,331 ۲۸-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۵۹:۵۹
آخرین ارسال: محمد حسینی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS