امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کرک DLL
نویسنده پیام
zand120 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
درخواست کرک DLL
سلام این برنامه، نرم افزاریه که نقشه آفلاین رو در محیط های مختلف از جمله دات نت فراهم میکنه. لینک نسخه آزمایشی و کد استفاده از آن اینجاست.
مشکل یه عبارتی هست که روی نقشه در نسخه unlicensed نوشته میشه. این عبارت:

کد:
unlicensed copy for evaluation only

و dll اصلی که میخوام کرک بشه نسحخه 32 بیتیش داخل فولدر 

کد:
c.a.r.t.o.t.y.p.e_dot_net_sdk_evaluation_5.0.11\C.a.r.t.o.T.y.p.e.Demo\vs2015\bin\x86\Release

قرار داره و حجمش : 4025736 بایته.
dll دارای strong name assembly هست که من تونستم با استفاده از CFF EXPLORER حذفش کنم. ۲ تابع در مورد license داره که یکی برای ثبت لایسنس هست به صورت : 

کد:
license(byte[] aKey)
و دیگری تابعی برای چک وجود لایسنس به نام licensee که در صورت عدم وجود لایسنس رشته خاصی رو بر میگردونه. این دوتا تابع رو هم بدون اینکه dll از کار بیوفته با نرم افزار CFF EXPLORER از کار انداختم ولی یه رجوع دیگه تو تابع اصلی به چک لایسنس هست که تو CFF پیداش نمیکنم. (وجود این ارجاع رو وقتی dll رو با رفلکتور دیکامپایل کردم فهمیدم).
این رو هم اضافه کنم که من هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم و یکی دو روزه دارم باهاش ور میرم و ممکنه چیزایی که گفتم اشتباه باشه. اساتید بر من ببخشن و اگر ممکنه یه نگاه به این فایل بندازن. ممنون
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-اسفند-۱۳۹۶, ۱۳:۰۳:۲۱، توسط zand120.)
۲۲-اسفند-۱۳۹۶, ۱۷:۲۷:۳۰
zand120 آفلاین
تازه وارد

( 7 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #2
RE: درخواست کرک DLL
سلام بر اساتید دیگه زحمت نکشید خودم کرکش کردم ممنون از همگی. لبخند ملیح − بهینه شده برای ورژن جدید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-اسفند-۱۳۹۶, ۱۳:۰۲:۰۳، توسط zand120.)
۲۳-اسفند-۱۳۹۶, ۱۲:۴۲:۱۲
تشکر شده توسط : babyy
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #3
خب بزارید اینجا ما هم استفاده کنیم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

یا اینکه روش کرک کدنش یاد بدید همه یا دبگیریم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۲۳-اسفند-۱۳۹۶, ۱۳:۴۸:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, vigraz
zand120 آفلاین
تازه وارد

( 7 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #4
(۲۳-اسفند-۱۳۹۶, ۱۳:۴۸:۳۵)babyy نوشته است: خب بزارید اینجا ما هم استفاده کنیم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

یا اینکه روش کرک کدنش یاد بدید همه یا دبگیریم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

اول که با reflector کدش رو برگردوندم و جای ارجاعات به چک لایسنس رو که در 3 محل بود پیدا کردم. ولی پلاگین reflexil برای این dll چون mixed-mode بود کار نمی کرد. بنابراین باید با یه نرم افزار دیگه ارجاعات رو حذف میکردم. از همون CFF Explorer استفاده کردم چون امکان تغییر و ذخیره این مدل dll رو داشت ولی مشکل اینجا بود که توابع رو مثل reflector نشون نمیده و بعد از پیدا کردن تابع باید اون رو disassembleکنی و call هایی که می خوای حذف کنی رو بر اساس کدش پیدا کنی. اینجا بود که با استفاده از ILDASM.exe کد مربوط به فراخونی تابع ها رو پیدا کردم و با اون یکی نرم افزار حذفشون کردم و کار تموم شد خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
۲۳-اسفند-۱۳۹۶, ۱۴:۴۳:۵۰
تشکر شده توسط : babyy, hadikh73, 1نفر, Di Di, nImaarek, vigraz
sa1151sh آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #5
سلام من یک نرم افزار دارم که محدودیت DEMO یک ماهه دارد و میخواستم محدودیت زمان از بین برود لطفا راهنمایی کنید sa1151sh@gmail.com
۲۲-مهر-۱۳۹۷, ۰۸:۴۱:۱۷

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS