امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تولید Multimedia authoring tool در ایران ؟!
نویسنده پیام
maxerx آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
تولید Multimedia authoring tool در ایران ؟!
سلام ، نمیدونم جای درستی این سوال رو می پرسم یا خیر ...
می خوام بدونم آیا در ایران می شه  نرم افزارهایی شبیه به Adobe Captivate , Demo Builder ,Storyline ,Wondershare Demo Creator که کارشون درست کردن آموزش های مجازی و تولید محتوای مالتی مدیای اینتراکتیو به وسیله ی کاربره درست کرد یا ما تکنولوژیش رو نداریم ...

و اینکه در صورت وجود برنامه نویس هایی که توانایی انجام این کار رو دارن چقدر زمان و هزینه لازم هست ...چند نفر برنامه نویس و چه زبان های برنامه نویسی لازم هست ...

در مورد Demo Builder یادمه که سازندش بهم گفت ( از طریق ایمیل ازش پرسیم:) ) که با "دلفی" ساخته شده...

می دونم انجام چنین کاری در ایران با توجه به عدم حمایت از کپی رایت کار چندان و احتمالا اصلا کار عاقلانه ای نیست ، فقط می خوام نظر شمارو بدونم ...

ممنون به خاطر زمانی که گذاشتین...
۰۱-خرداد-۱۳۹۷, ۱۲:۰۱:۲۶
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #2
RE: تولید Multimedia authoring tool در ایران ؟!
سلام

بله میشه؛
با هر زبانی که برای بنرامه نویسی سیتمی استفاده میشه میشه نوشت!
در مورد هزینه و پول و . . هم بستگی مدلی که کار میکنن داره؛ مثلا اونی که کارمند یک شرکته و .. با اونی که استخدام میشه واسه فقط واسه این پروژه شرایطش فرق میکنه ...

در کل نمی صرفه انجام چنین کارهایی

−−−−
 خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید ولی من حس میکنم شما بعد از چند روز پستتون رو ویرایش میکنید یه چندتا لینک از شرکت خودتون میزارید توش خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
واسه اطلاع باید عرض کنم ویرایش بعد از چند روز غیر فعال میشه ها    خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-خرداد-۱۳۹۷, ۱۸:۲۶:۰۵، توسط babyy.)
۰۱-خرداد-۱۳۹۷, ۱۸:۲۴:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, lord_viper, Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS