امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DVB چيه و آيا ميتوان بدون مخابرات اينترنت داشت
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #12

ممنون از توضيحاتت.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۱-آبان-۱۳۸۳, ۰۸:۳۲:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
saiedhacker آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #13
سلام آقا اشكان
با سلام خدمت شما
اين كارته كه گفتي من فبلا خريده بودم اصلا به درد نمي خوره روزهاي اولش خوب كار مي كنه اما بعدا هم سرعت كامپيوتر كند مي كنه هم اعصابه آدمو خورد مي كنه اگر خواستي بدون تلفن و پول آن و كارت اينترنت به اينترنت متصل بشي برو يه مودم ماهواره اي بخر يا يه خط دي اس ال
موفق باشي
سعيد هكر
۲۱-آبان-۱۳۸۳, ۲۱:۰۰:۴۵
saeid2332 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #14

تنظیمات کارت SS2 |Sky Star 2 OR b2c2 |جهت دریافت اینترنت ماهواره ای

--------------------------------------------------------------------------------

تنظیمات کارت SS2 (Sky Star 2 OR b2c2) جهت دریافت اینترنت ماهواره ای از شرکت Opensky

1.ابتدا CD کارت DVB رو داخل سی دی رام بگذارید و سپس به بخش Device Manager رفته در اونجا یک شکل زرد رنگ رو می بینید به اسم Network Multimedia یا یک اسمی شبیه به این اسم روی این آیکون کلیک می کنید و Driver Update رو انتخاب میکنید و بعد Next رو انتخاب می کنید و بطور خود بخود از CD درایور رو پیدا میکنه.
حالا باید از برنامه dvb ss2 رو نصب کنید که خودش بطور autorun از CD اجرا میشه و شما فقط باید یک کلیک کنید تا برنامه نصب بشه.
بعد از نصب حتما" باید Restart کنید دوباره سیستم بالا میاد و باید این بار DVB Viwer رو نصب کنید.

2.بعد از نصب شما می بینید که یک آیکون دایره شکل قرمز رنگ در systemtray هست به اسم Setup 4PC برای این آیکون کلیک سمت راست کرده و این فرکانس رو انتخاب کنید :
OPENSKY :: EUTELSAT W3 7E C12

اگر تنظیمات دیش و LNB شما درست باشه اون چراغ قرمز رنگ به یک چراغ سبز رنگ تبدیل میشه.

3.حالا یکبار دیگر روی اون آیکونی که سبز رنگ شد یعنی همون SETUP 4PC کلیک راست میکنیم و گزینه Setup4PC رو انتخاب میکنیم یک صفحه برای ما باز میشه در اونجا یک کرکره هست که satelite رو باید ازاش انتخاب کنیم بیشتر وقت ها رویه Eutelsat w3 هست اگر نبود شما انتخاب اش کنید.

4.در همون صفحه ای که در بالا برایمون آمده بود به قسمت Data Services می رویم.
در بالای صفحه یک قسمت هست به نام Provider Name در اونجا هم یک کرکره هست اگر اون کرکره رویه uroponline تنظیم شده بود اون دکمه Delet که در پائین کرکره هست رو میزنیم.
بعد از پاک شدن روی کرکره ما باید نوشته شده باشه Opensky.

5.در جلوی قسمت Provider Name ما یک قسمت داریم به نام Transporder در این قسمت ما بایستی فرکانس رو انتخاب کنیم بخاطره همین یکبار روی OPENSKY :: EUTELSAT W3 7E C12 :11449 کلیک میکنیم و دکمه EDIT رو که در پائین این قسمت هست کلیک میکنیم.
در قسمت EDIT ما باید IP آدرسی که بهمون دادن رو در اونجا وارد کنیم بعلاوه شماره پورت امون برای prxoy که فعلا" 8080 هست.
و یک گزینه در پائین اون قسمت هست به نام Initial Locking Transporder اون رو هم تیک بزنید.

6.در پایان همون صفحه یک قسمت هست به نام PID List در اونجا باید چندتا کار انجام بدین اول باید اون تیک Hexadecimal رو بردارید و سپس اون لیست که شماره های PID ها رو نوشته رو ویرایش کنید. بدین صورت که در اون PID لیست فقط باید 3 شماره PID باشه 3010 و 3011 و 3021 هر شماره دیگه ای اگر به غیر از این بود پاک کنید.
اگر این 3 شماره که بالا گفتم یعنی 3010 و 3011 و 3021 در لیست نبود شماره رو بنویسید و دکمه Insert رو بزنید تا شماره رو براتون وارد کنه.
كار ما با اين برنامه تموم شد و دیگه ما با این قسمت کاری نداریم دکمه OK رو میزنیم.
تنظیمات Setup 4PC تا اینجا به پایان رسید.
××××××
حالا باید بریم سراغ Opensky Client و بقیه تنظیمات رو اونجا انجام بدیم.

اول برنامه رو نصب میکنیم و بعد از نصب کردن یک صفحه برای ما باز میشه که باید اطلاعات مون رو درون قسمت هاش بزنیم که شامل username و Password میشه.(شما بایستی از قبل در Opensky Register یا عضو شده باشید.)
در این مرحله Opensky client از طریق اینترنت به server اش وصل میشه و اطلاعات شما رو چک میکنه و بعد از این مرحله به مرحله بعد میره.
در این مرحله خود Opensky client فرکانس شما رو چک میکنه و اگر تنظیمات شما درست باشه و setup 4PC رو درست تنظیم کرده باشید درست کارها رو انجام میده و به قسمت بعد میره بعد از چندتا Next برنامه Opensky client برای شما باز میشه و شما می تونید با استفاده از این برنامه بهتر از Internet ماهواره ایتون استفاده کنید و از چندین کانال تلویزیونی و یک کیوسک که مخصوص دانلود Offline هست استفاده کنید.

اگر از ISP اسفاده میکنید که در اون Port 8080 بسته هست شما باید از طریق VPN به شبکه Opensky متصل بشید.
که انشالا دوستان دیگه اون ها رو توضیح میدن اگر توضیح ندادن بگین من بگم براتون.

برای گرفتن اشتراک از Opensky بایستی از طریق سایت http://www.broadsat.com/en/opensky/services/ و داشتن یک کارت اعتباری ازاشون خرید کنید و یک اشتراک بگیرید.
اگر سوال دیگه ای بود بپرسین اگر بدونم حتما" جواب میدم.
دوستان اگر جای اشتباهی دیدن به من بگن تا تصحیح کنم.

موفق باشین
یاحق
۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۸:۰۱:۵۴
تشکر شده توسط : Darg
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #15
RE: DVB چيه و آيا ميتوان بدون مخابرات اينترنت داشت
البته درسته این تاپیک قدیمی هست ولی دیدم منم یه نظری بدم بد نیست چون میدونم اگه یه DVB داشته باشین خیلی بدردتون میخوره

برای دانلود آفلاین استفاده از OpenSky اصلا به صرفه نیست و دقیقا سیستم دانلودش اینجوری هست که یک سری فایل رو لیست کرده که هر کدوم رو در یک زمان یا ساعت خاص در یک تاریخ مشخص برای کاربران میفرسته که اکثر اون فایل ها فایلهای قدیمی و بدرد نخور هست

پیشنهاد من برای اینکه از دانلود آفلاین لذت ببرید از SkyNet یا FileGrabber استفاده کنید که بسیار بازدهی بالاتری داره یعنی اگه شما بزارید DVBتون از شب تا صبح دانلود آفلاین داشته باشه میتونید کلی آهنگهای جدید ایرانی و خارجی و فیلم های جدید و برنامه های جدید
حتی یادمه چند بار PDF روزنامه جامجم فردا رو هم توی فایل های دانلودیم داشتم

راستی همونجوری هم که سعید خان اشاره کردن بهترین جهت برای دانلود آفلاین EUTELSAT W3 هست

علاوه بر تمام چیزهایی که گفتم میتونید تمامی کانالهای ماهواره ای رو هم با کیفیت بالا (DVD(MPEG-2 یا در بعضی موارد با کیفیت HD نیز دریافت و حتی ضبط بکنید

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۴۷:۳۶، توسط Pedram_HookEx.)
۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۳۹:۱۴
تشکر شده توسط : Darg
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #16
اوه بابا
اشکان تو هم بیکاری ها
یه Wireless بگیر دیگه حالا
من با DVB خودم ویوا ریکورد میکنم
تو دونبال چی هستی

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۰۸-شهریور-۱۳۸۶, ۱۲:۲۹:۲۰
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #17
avini نوشته است:اوه بابا
اشکان تو هم بیکاری ها
یه Wireless بگیر دیگه حالا
من با DVB خودم ویوا ریکورد میکنم
تو دونبال چی هستی

؟؟؟؟؟!!!!

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۰۵:۵۶:۲۲
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #18
به قول اقا اشکان نبش قبر می کنید؟!
۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۰۹:۴۷:۴۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #19
دی وی بی عالیه اما چه مارکی چه مدلی
بهترین اسکای استار 2.6 هست
قیمت 60 تومان اونم المانیش
این opensky اینها را بریز دور فقط sky grabber
البته جهت مسیر دانلود مهمه مثلان eutelast w3 عربها بیشترن بیشتر یعنی 99.9 عکس و فیلم س ک س ی جیرت میاد دیتا هم بد نیست البته اگر میتونی پارس انلاین تهران را پیدا کن بیبین جهت دیش رو که فرکانسی هست از دیش سایز 120 استفاده کن ال ان بی هم پریموم دیشتم دقیق تنظیم سرعت اینترنتش هم بالاست میتونه سند از ای دی اس ال باشه هم از تلفن البته با 4 تومان هم میشه یه سیستم ماهواره ای راه انداخت skynet هم بدرد نمیخوره دانلود افلاین از روسها بکن بیبین ساعاتی چند گیگ اطلاعات گیرت میاد البته از رم 1 گیگ و هارد ساتا 2 استفاده کن درایور تکنیست 4.5 استفاده کن ویندوز هم xp انتی ویروس هم در حالت دانلود غیر فعال باید باشه هارد هم یه 500 گیگ بزار اگر انجمن دی وی بی بود اونجا همه چیز مینیوشتم اطلاعات خیلی زیاده اگر سئوالی بود بپرس جواب میدیم
موافق باشی

۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۰:۳۸:۱۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : t3r!p3000, Darg
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #20
سلام.
به قول آقا جواد "به قول اقا اشکان نبش قبر می کنید؟!"
قبلی قبرو نبش کرد. این یکی جنازرم کشید بیرون.
۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۱:۴۸:۰۱
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #21
والا نمیدونم جریان نقش قبر چیه ما هم یه راهنمایی کردیم

۲۳-اسفند-۱۳۸۷, ۲۲:۳۸:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  مخابرات و fishing بر روی گوگل lord_viper 3 3,515 ۲۱-مهر-۱۳۹۲, ۱۲:۱۷:۱۱
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  پول در آوردن از اينترنت بدونه سرمايه majidmetal 12 38,002 ۱۸-تير-۱۳۹۱, ۱۳:۰۹:۵۳
آخرین ارسال: nilofar_m2004
  کم کردن سرعت اينترنت CRazYFULL 5 10,099 ۰۲-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۱۶:۳۵
آخرین ارسال: CRazYFULL
Question سوال-تعداد فرومهاي ايراني در اينترنت چقدر است؟ mohammadi89 5 27,133 ۱۳-اردیبهشت-۱۳۸۷, ۰۱:۵۹:۱۲
آخرین ارسال: EleRam
  مرورگر اينترنت sooty 1 2,629 ۱۷-آذر-۱۳۸۴, ۲۲:۲۵:۴۹
آخرین ارسال: sooty
  دنبال آموزش فورترن به زبان فارسي بر روي اينترنت ميگردم NabiKAZ 0 5,421 ۱۷-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۴:۵۰:۳۱
آخرین ارسال: NabiKAZ
  پول دار شدن صد در صد بدون هیچ گونه سرمایه گذاری حتی یک ریال aie_saber 2 18,575 ۲۹-فروردین-۱۳۸۴, ۱۲:۱۰:۳۶
آخرین ارسال: mehdvirus
  مشكل با اينترنت اكسپلورر Mohamad_VB 3 4,107 ۲۶-اسفند-۱۳۸۳, ۱۲:۳۶:۵۱
آخرین ارسال: ashkan
  مهم مهم : بدون استثنا همه وارد بشيد . ashkan 21 15,206 ۱۰-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۰:۴۹
آخرین ارسال: ashkan
  ارسال يه تكست ار اينترنت kkr124 2 3,107 ۲۳-آبان-۱۳۸۳, ۰۰:۳۱:۰۲
آخرین ارسال: amirjan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS