امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوختن فیوز شیشه ای پاور کامپیوتر
نویسنده پیام
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 11
( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #23
RE: سوختن فیوز شیشه ای پاور کامپیوتر
(۱۸-بهمن-۱۳۹۷, ۱۲:۵۵:۰۹)hadikh73 نوشته است: سلام
من تجربه ی تعمیر پاور زیاد دارم، به نظرم دیگه ارزش تعمیر نداره چون خرجش زیاد میشه و اینکه برد سوییچینگ کلا "خره" تعجب - بهینه شده برای ورژن جدید مخصوصا این برد ک قسمت ولتاژ ورودی مشکل داره
قابل تعمیر هست ولی خیلی زمان بر و هزینه بره
شما باید دیود پل تمام خازن های ورودی رو عوض کنی و سه تا ماسفت ورودی و تمام دیود های قسمت ورودی رو چک کنی،
تجربه به من نشون داده که استفاده از ترازیستور مشابه دردسر داره پس بگرد شماره خودشو پیدا کنی
مارک پاور چیه؟

(۲۵-بهمن-۱۳۹۷, ۱۵:۰۷:۵۳)alimogmov نوشته است: درود و سلام

(۲۴-بهمن-۱۳۹۷, ۲۲:۴۳:۲۷)hooman_rock نوشته است: ولتاژ تغذیه ای سی ها رو گرفتم .ولتاژ TL494  دوازده ولت بود و ولتاژ پایه تغذیه LM339  پنج ولت بود .به نطرتون این ولتاژها مشکل داره؟ قبل از سوئیچ پاور و بعد از سوئیچ هر دو این ولتاژها رو دارن.

ولتاژها درست اند. 008

اگر ولتاژ 5 stanby داری PTC  باید سالم باشد.

مقاومتهای متصل به بیس یا امیتر ترانزیستورهای چاپر و خود آن ترانزیستور ها بررسی نموده اید؟

آلان باید ایراد در بخش مدار کلید زن (Switching) بویژه ترانزیستورهای توان نیم پل یا مدار راه اندازش باشد.

یک بررسی هم روی مقاومتهای بخش گفته شده بیاندازید (بویژه نیم وات به بالاش) .

امیدوارم منظورم را درک کرده باشید.

اگر درست شد یا نشد اینجا ندا بده.

.

با سلام و تشکر

خدمتتون عارضم تمام قطعات رو چک کردم از جمله ترانزیستورها و دیودها و مقاومتها.همه سالمن.یه سوال زمانی که سیم سبز و مشکی رو واسه سوئیج به هم اتصال میدیم به ترتیب چطور فرمان استارت صادر میشه؟کجاها چه ولتاژی باید داشته باشن.و چطور از سلامت ای سی ها مطمئن بشم.؟

این هم عکس برد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-بهمن-۱۳۹۷, ۱۹:۵۷:۱۹، توسط alimogmov. دلیل ویرایش: بهتر سازی نقل قول )
۲۶-بهمن-۱۳۹۷, ۱۸:۴۰:۵۰
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #24
همه قطعات رو تست کردم سالمه.اگه میشه لطف کنید بگین چطور با ولتاژ گیری عیب رو پیدا کنم.در ضمن نقشه شماتیک مدار رو کسی ندا ره بزاره؟
اینم عکس برد

۳۰-بهمن-۱۳۹۷, ۰۲:۱۷:۴۹
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

موضوع‌ها: 3

تشکرها : 1729
( 501 تشکر در 199 ارسال )
ارسال: #25
سلام
 پست قبلم رو اگه خونده باشید یه مقدار توضیح دادم و یه طرح کلی از مدار پاور پیوست کردم

ORG 00H
:LOOP
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۳۰-بهمن-۱۳۹۷, ۰۲:۳۴:۳۰
تشکر شده توسط : hadikh73, hooman_rock
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #26
با سلام و تشکر 
پست قبلیتون رو خوندم اما نقشه مداری رو که لطف فرمودید ارسال نمودید مربوط به این پاور نبود و هر چی سرچ کردم نتونسم دیاگرام مدار رو پیدا کنم اگر دوستان بتونن برام ارسال کنن ممنون میشم.و.یه سوال: ولتاژ پایه کلکتور ترانزیستور C945 در قسمت اولیه مدار رو گرفتم صفر بود .وقطعات قبل از این ترانزیستور همه رو به جز خازنهای عدسی رو تست کردم سالمن تمامی قطعات رو تک تک تست کردم و سالم بودن ..ای سی ها رو هم عوض کردم.بعد از کلی جستجو ترانزیستور اصلی که c3150  بود رو پیدا کردم و توی مدار گذاشتم.قطعات اصلی که در مدار هستند عبارتند از:قسمت اولیه مدارمدار شامل یک ترانزیستور C3150 و دو عدد D4242مD4242میباشد که روی هیتسینک نصب شدن.در ادامه 3 تا C945 داریم.سپس ای سی سه پایه TL431 و بعد  ای سی TL494 و LM339N.  در ادامه یک ترانزیستور  A733 ودر نهایت یک ای سی دیگر از TL431 .حالا احتمال داره خازن های عدسی یا پلی استر مشکل داشته باشن؟و اینکه ولتاژ c945 از کجا تامین میشه؟ 
با سپاس و تشکر فراوان از همه عزیزان.
۰۱-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۱۶:۵۵
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #27
با سلام و تشکر 
پست قبلیتون رو خوندم اما نقشه مداری رو که لطف فرمودید ارسال نمودید مربوط به این پاور نبود و هر چی سرچ کردم نتونسم دیاگرام مدار رو پیدا کنم اگر دوستان بتونن برام ارسال کنن ممنون میشم.و.یه سوال: ولتاژ پایه کلکتور ترانزیستور C945 در قسمت اولیه مدار رو گرفتم صفر بود .وقطعات قبل از این ترانزیستور همه رو به جز خازنهای عدسی رو تست کردم سالمن تمامی قطعات رو تک تک تست کردم و سالم بودن ..ای سی ها رو هم عوض کردم.بعد از کلی جستجو ترانزیستور اصلی که c3150  بود رو پیدا کردم و توی مدار گذاشتم.قطعات اصلی که در مدار هستند عبارتند از:قسمت اولیه مدارمدار شامل یک ترانزیستور C3150 و دو عدد D4242مD4242میباشد که روی هیتسینک نصب شدن.در ادامه 3 تا C945 داریم.سپس ای سی سه پایه TL431 و بعد  ای سی TL494 و LM339N.  در ادامه یک ترانزیستور  A733 ودر نهایت یک ای سی دیگر از TL431 .حالا احتمال داره خازن های عدسی یا پلی استر مشکل داشته باشن؟و اینکه ولتاژ c945 از کجا تامین میشه؟ 
با سپاس و تشکر فراوان از همه عزیزان.
۰۱-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۱۷:۵۲
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

ارسال: #28
سلام
 درسته نقشه دقیقا از اون مدار نیست اما هدف در اصل اشنایی با بلوکهای اون و تحلیل راحت تر و پیدا کردن قطعاته وگرنه از نظر کارکرد تقریبا شبیه هم هستن. اینم یه لینک که کلی نقشه پاور توش هست LINK اگه خواستید اونا رو نگاه کنید ببینید کدوم شبیه مدار پاور شماست و توی بعضیاشون مقدار یه سری ولتاژها مشخصه.منظورم از قطعات اطراف ترانزیستور "ترانزیستور C3150 "بود که گفتین تست کردین و تغذیه ترانزیستور های C945 با تغذیه TL494 یکی هست

ORG 00H
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۱-اسفند-۱۳۹۷, ۲۱:۲۳:۳۷، توسط 1نفر.)
۰۱-اسفند-۱۳۹۷, ۲۱:۲۰:۲۹
تشکر شده توسط : babyy, hooman_rock
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #29
ضمن تشکر یه سوال از خدمتتون.  :
زمانی که پراپهای مولتی متر روی حالت بازر به سیم قرمز و مشکی میزنم بوق میزنه( در حالتی که پاور خاموشه و به برق وصل نیست) ایا این حالت طبیعیه؟در ضمن دیود شاتکی S16C40C موقع تست خارج از مدار سالمه ولی داخل مدار در حالت بازر همه پایه ها به هم راه میدن.این دیود در امتداد سیم قرمز واقع شده و از طرف دیگر به ترانس چاپر بزرگه وصله.
۰۳-اسفند-۱۳۹۷, ۲۰:۵۴:۴۴
1نفر آفلاین
مدیر بخش الکترونیک

ارسال: #30
سلام خواهش میکنم
 بوق زدن توی این حالت(سیم سیاه و قرمز) بعلت وجود خازن متصل به اونا میتونه باشه و خب بطور عادی بعد یه تایم قطع میشه درباره دیود ها هم همینطور،اگه به نقشه یا مدار نگاه کنید کاتد دیودها از طریق سلف و بعد پایه مثبت خازن صافی و آند هم از طریق ثانویه ترانس به پایه منفی خازن 
قسمت کلیدزنی مدار بدرستی کار میکنه؟چک کردین؟  تغذیه ترانزیستور های C945 درست بود؟ یه چیزی هم چند وقت پیش شنیده بودم اما تست نکردم » اینکه اگه یکی از ولتاژهای خروجی بعلتی قطع بشه پاور راه اندازی نمیشه! (مثلا قطع کردن یکی از همین دیودها و...) چون فکر کنم از ولتاژ های خروجی نمونه گیری میشه و... خلاصه این مورد هم مد نظرتون باشه

ORG 00H
MOV Life,#♥H
JMP LOOP
END

۰۴-اسفند-۱۳۹۷, ۰۲:۳۵:۳۴
تشکر شده توسط : hooman_rock
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #31
با سپاس .بله دقیقا درست فرمودید بوق بازر به خاطر همین خازن میباشد و قطع میشود.الان که ولتاژ ترانزیستورهای c945 رو گرفتم متوجه شدم قبل از سوئیچ کردن پاور دو تا ترانزیستور c945 که کنار هم هستند روی پایه بیس ولتاژ 2.5 ولترو دارند و ترانزیستور c945 تکی که جلوی هیسینک اول هست روی بیس ولتاژی نداره(در حد چند میلی ولته)، و بعد از سوئیچ پاور ولتاژ بیس اون دوتا ترانزیستور 1.5 ولت میشه و این تکی همچنان ولتاژی رو نداره. به نظرتون کجای برد اشکال داره.ممنونم از راهنماییاتون.دو هفتست درگیر این مدارم فکرم رو مشغول کرده. غمگین - بهینه شده برای ورژن جدید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۴-اسفند-۱۳۹۷, ۱۵:۵۸:۴۵، توسط hooman_rock.)
۰۴-اسفند-۱۳۹۷, ۱۵:۰۳:۰۶
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #32
یه سوال دیگه اینکه ایا راه دیگه ای هست که با اتصال یه قسمت به قسمت دیگه ای عمل سوئیچ رو انجام داد که پاور روشن بشه؟
۰۴-اسفند-۱۳۹۷, ۱۷:۱۷:۵۴
hooman_rock آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 6 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #33
اینم عکس برد

http://s9.picofile.com/file/8353195318/I...153158.jpg
۰۵-اسفند-۱۳۹۷, ۰۰:۵۸:۵۰

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] روشن شدن ناخواسته کامپیوتر salehjg 8 6,154 ۲۳-دى-۱۳۹۵, ۰۱:۵۳:۱۳
آخرین ارسال: babyy
  برای کنفرانس درس «معماری کامپیوتر» چی پیشنهاد میکنید؟ omid_phoenix 5 3,565 ۰۶-آبان-۱۳۹۳, ۱۲:۳۷:۰۵
آخرین ارسال: sharin
  چگونه از طیق اینترنت به درایو کامپیوتر راه دور دست پیدا کنیم؟ koroshbozorg 7 15,122 ۱۱-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۱۸:۵۸
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS