امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوره فرانت اند
نویسنده پیام
amiirh79 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
دوره فرانت اند
سلام دوستان، من یه مدتیه که علاقه مند به یادگیری فرانت اند شدم ولی یه مشکلی در همین برام بوجود اومده، اونم اینه که توی اینترنت کلی سایت برای آموزش هستش و از بس زیادن سایت های آموزشی که واقعا گیج شدم کدومشو انتخاب کنم. کدوم منبع از همه بهتره و من رو آماده بازار کار می‌کنه؟
ممنون میشم تجربیاتتونو در اختیارم بذارید. با تشکر گل
۰۳-شهریور-۱۳۹۸, ۱۶:۲۷:۰۷
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #2
RE: دوره فرانت اند
سلام

پایه و اساس همه اینها چیزی جز html و css و js نیست که حتی اون css و js هم باید با html کار کنند ... 

پس اگر نظر منو بخوایید در وهله اول باید با html‌ اشنایی داشته باشید و یادش بگیرید
در مزحله بعدی css رو یاد بگیرید و ترکیبی کنید با html
و در مرحله آخر js رو یاد بگیرید 

یاد گیری html تقریبا کاری نداره؛ با دو سه روز تمرین میتونید تقریبا متوجه بشید چی به چیه؛ منبعش هم فرقی نداره

برای css هم توی گوگل سرچ کنید "یاد گیری css" ؛ کلی سایت و با مثال و .. هست که میتونید استفاده کنید؛‌ نکته ای که در مورد css هست اینه که باید خیلی تمرین کنید و کد ببینید و .. تا بتونید به جد بازار کار برسید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خودم هیچوقت موفق به چنین کاری نشدم تا حالا خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

مثالهای سایت https://www.w3schools.com/css/ هم خیلی مفید و خویه 

در کل بنظرم وقتتون رو تلف نکنید تا یچیزی رو پیدا کنید ه خیلی جامع و کامل باشه و از اول بیاد همه چیز رو بگه و رایگان باشه و . . و بعد تازه بخوایید شروع کنید ...

این تمرین کردن و ممارست شماست که شما رو واسه بازار کار اماده میکنه (محمد بابی خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید )
۰۴-شهریور-۱۳۹۸, ۰۰:۱۱:۵۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, nImaarek, salehjg
nImaarek آفلاین
badtrip

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 310
( 317 تشکر در 108 ارسال )
ارسال: #3
به نظر من که html، css و js که یادبگیری تازه باید فرانت شروع کنی.
الان باید web 2 بلد باشی، دیگه با جدول و Drag & Drop زبان asp.net نمیشه طراحی کرد. نه که نشه ولی دیگه خیلی خشک میشه.
به نظرم حتی سمت bootstrap هم نرو، همین که چیزایی که babyy گفت و یادگرفتی یه ضرب برو سراغ:
html5 یادبگیری.
ReactJS یادبگیری یا vue.js یا هر تکنولوژی سمت کاربر دیگه.
بعدش با سینتکس زبان هایی که تو template ازشون استفاده میشه آشنا بشو مثل JinJa
بعدش واسه خودت پروژه بزن یا برو یه جا کارآموزی چند سال بعدش ماهی 7 الی 6 درآمد داری :) شادی − بهینه شده برای ورژن جدید

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Tell me, what you think about me
Give anonymous feedback
۰۵-شهریور-۱۳۹۸, ۰۲:۲۰:۰۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : hadikh73, babyy, 1نفر, salehjg
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #4
سلام
چرا طرف بوت استرپ نره؟

۰۵-شهریور-۱۳۹۸, ۰۹:۲۱:۴۶
تشکر شده توسط : salehjg, Ghoghnus
nImaarek آفلاین
badtrip

موضوع‌ها: 61

تشکرها : 310
( 317 تشکر در 108 ارسال )
ارسال: #5
چون تنبل میشه. درست مثل این میمونه که از اول به اشتباه به ما یاد دادن تو ویندوز برنامه نویسی کنیم و همچنین از IDE استفاده کنیم! همین باعث ضعف اکثر برنامه نویس ها هست!
این بهتر نبود که لینوکس به جای ویندوز به ما یاد میدادن و بجای استفاده از IDE با nano یا vim برنامه نویسی میکردیم؟ از دست auto complete خلاص میشدیم؟
بدعادت به کپی پیست نمیشدیم؟ الان شخصا اگه اینترنت نداشته باشم نمیتونم برنامه نویسی کنم این خیلی ضعف بزرگی هست که اکثر برنامه نویس های ایرانی دچار هستند

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them

Tell me, what you think about me
Give anonymous feedback
۰۵-شهریور-۱۳۹۸, ۱۲:۰۰:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : babyy, 1نفر, salehjg, hadikh73
lord_viper غایب
مدیر کل انجمن

موضوع‌ها: 352

تشکرها : 5193
( 9875 تشکر در 2650 ارسال )
ارسال: #6
برای فرانت اند همونجور که baby عزیز گفتن میتونی از html و css بعد javascirpt شروع کنی وقتی اینها رو خوب یاد گرفتی
میتونی از کتابخونه هایی که پر استفاده هستن مثل bootstrap و jquery استفاده کنی تا بتونی کارهای بهتری انجام بدی
بعدش باید با php کار کنی تا حدی که بتونی شرطها و حلقه ها و کار با دیتابیس رو یاد بگیری
بعدش میتونی یه سیستم مدیریت محتوی انتخاب کنی مثلا وردپرس یا جوملا
بعد سعی کنی برای این سیستمها قالب و پلاگین بزنی.
حالا در این زمان شما میتونین از چیزی که یاد گرفتین درامد کسب کنین.

(۰۵-شهریور-۱۳۹۸, ۱۲:۰۰:۴۸)nImaarek نوشته است: چون تنبل میشه. درست مثل این میمونه که از اول به اشتباه به ما یاد دادن تو ویندوز برنامه نویسی کنیم و همچنین از IDE استفاده کنیم! همین باعث ضعف اکثر برنامه نویس ها هست!
این بهتر نبود که لینوکس به جای ویندوز به ما یاد میدادن و بجای استفاده از IDE با nano یا vim برنامه نویسی میکردیم؟ از دست auto complete خلاص میشدیم؟
بدعادت به کپی پیست نمیشدیم؟ الان شخصا اگه اینترنت نداشته باشم نمیتونم برنامه نویسی کنم این خیلی ضعف بزرگی هست که اکثر برنامه نویس های ایرانی دچار هستند

اتفاقا من به IDE عادت دارم خیلی قابلیتهای بدرد بخوری دارن که کار راه اندازن و سرعت انجام کار یا خطا یابی رو بالا میبرن یا کار با گیت و svn دارن.
برای auto complete هم میتونی غیر فعالش کنی یا ازش استفاده نکنی تا اخر اسم تابع رو خودت بنویسی
(من همین کارو میکنم خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید )

کپی پیست کردن هم به نظرم برای کسی که برنامه نویسی رو کامل یاد گرفته و حرفه ای شده اشکالی نداره چون سرعت کارش رو بالا میبره
خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید یه کد رو ممکنه چندین بار نوشته باشی یا میتونی کتابخونش کنی برای استفاده یا کپی پیست کنیش خنده بلد − بهینه شده برای ورژن جدید

ولی اینکه منطق رو ندونی و صرفا بخوای کپی پیست کنی این یک اشتباه هست.
و در کل همه اینها برای کسی که تازه داره یاد میگیره خوب نیست چون باید یاد بگیره.
کسی که دنبال یادگیری باشه میره دنبالش و کامل یاد میگیره ولی اونی که نخواد هیچ وقت پیشرفت نمیکنه.
برای برنامه نویس شدن هیچ راه میونبری وجود نداره.
(البته اینها صرفا نظرات شخصی من هستش)

[تصویر:  xshon.png]
از آن نماز که خود هیچ از آن نمی فهمی خدا چه فایده و بهره اکتساب کند
تفاخری نبود مر خدای عالم را که چون تو ابلهی او را خدا حساب کند
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۷-شهریور-۱۳۹۸, ۱۴:۲۹:۲۷، توسط lord_viper.)
۰۷-شهریور-۱۳۹۸, ۱۴:۲۲:۱۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : 1نفر, salehjg, nImaarek, babyy, hadikh73
ahhzn آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #7
(۰۳-شهریور-۱۳۹۸, ۱۶:۲۷:۰۷)amiirh79 نوشته است: سلام دوستان، من یه مدتیه که علاقه مند به یادگیری فرانت اند شدم ولی یه مشکلی در همین برام بوجود اومده، اونم اینه که توی اینترنت کلی سایت برای آموزش هستش و از بس زیادن سایت های آموزشی که واقعا گیج شدم کدومشو انتخاب کنم. کدوم منبع از همه بهتره و من رو آماده بازار کار می‌کنه؟

سلام دوست عزیز، واقعا حق با شماست...من هم زمانی که میخواستم یاد بگیرم، منابع آموزشی زیادی بودن، یعنی هر کس که یه دوره نگاه میکرد حالا از هرجایی، خودش هم شروع به ضبط ویدیوی کپی میکرد ک متاسفانه علائه بر کیفیت پایین ویدئو، آموزش ها هم بسیار کیفیت پایینی داشتن...
یه بار به خودم اومدم.. گفتم باید اینقدر تحقیق و پرسو جو کنم تا بهترین منبع آموزشی فارسی رو پیدا کنم...اون هم سایت سون لرن بود که منو وارد بازار کار کرد...البته تیم سون لرن فقط آموزش هارو زحمت کشیدن و خیلی کامل و جامع تهیه کردن، اگه آدم تلاشگری باشید بدون شک بعد از گذروندن دوره ها و تمرین کردن میتونید وارد بازار کار باشید. اسم دوره متخصص فرانت اند هستش.
۰۹-شهریور-۱۳۹۸, ۱۲:۱۵:۴۱
ahhzn آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
(۰۳-شهریور-۱۳۹۸, ۱۶:۲۷:۰۷)amiirh79 نوشته است: سلام دوستان، من یه مدتیه که علاقه مند به یادگیری فرانت اند شدم ولی یه مشکلی در همین برام بوجود اومده، اونم اینه که توی اینترنت کلی سایت برای آموزش هستش و از بس زیادن سایت های آموزشی که واقعا گیج شدم کدومشو انتخاب کنم. کدوم منبع از همه بهتره و من رو آماده بازار کار می‌کنه؟

در ضمن اگه میخوای آشنایی کاملی قبل از ورود به دوره متخصص فراننت اند سون لرن رو داشته باشی، میتونی مقاله html چیست و css چیست رو هم مطالعه کنی ...
موفق باشی.
۰۹-شهریور-۱۳۹۸, ۱۲:۱۷:۴۲

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS