امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساخت OCX ای که کنترلها دیگه به اون بچسبن
نویسنده پیام
m-amini آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
ساخت OCX ای که کنترلها دیگه به اون بچسبن
سلام دوستان
من یک کنترل FRAME ساختم که یه زره با کترل ذاتی وی بی فرق داره فرقشم اینه که میتونی رنگ خطهای قاب رو عوض کنی یا اینکه اون رو کاملا شفاف کنی . اشکالی که این OCX داره اینه که مثل کنترل فریم (قاب ) وی بی کنترلهای دیگه روی اون نمی چسبند . اگر دقت کنید وقتی مثلا یک برچسب روی کنترل فریم وی بی میزارید و بعد اگر فریم رو جابجا کنید . برچسب خودبخود جابجا میشه . ولی روی کنترل فریمی که من ساختم این اتفاق نمیفته ؟ راهنمایی کنید چکار کنم . مرسی
۱۴-فروردین-۱۳۸۵, ۱۳:۵۷:۰۸
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: ساخت OCX ای که کنترلها دیگه به اون بچسبن
در زمان طراحی کنترل UserControl ات یک خصوصیت به اسم ControlContainer در پنجره خوصیات داری که اگر اون رو برابر True قرار بدی کنترلت خاصیت Container یا به قول شما چسبیدن بقیه اشیاء رو بهش میده
۱۴-فروردین-۱۳۸۵, ۱۵:۳۶:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
m-amini آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 5

تشکرها : 1
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #3
دست عزیز ممنونم . اما من اینار رو هم کردم ولی باز نشد . ایا ممکنه به این مربوط باشه که من خاصیت Border Style یوزر کنترل رو Teranc parent تنظیم کردم . ممنون
۱۴-فروردین-۱۳۸۵, ۱۹:۵۹:۰۹
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #4
خصوصیت BackStyle که شفافیت میپذیره و نه BorderStyleمن امتحان کردم دیدم کار میکنه اما اگر پس زمینهت شفاف باشه اشیایی که درون کنترلت قرار می گیرند دیده نمیشند
سعی کن پس زمینرو از شفافیت خارج کنی
۱۴-فروردین-۱۳۸۵, ۲۲:۰۰:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation [سوال] یادگرفتن vb یا c# یا هر زبان دیگه ای esafb52 20 11,536 ۲۴-اسفند-۱۳۹۰, ۱۶:۴۶:۴۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  جستجوی یک رشته درون رشته ی دیگه RAMA2009 5 8,623 ۲۴-اسفند-۱۳۹۰, ۱۲:۰۶:۵۴
آخرین ارسال: Di Di
  bind کردن برنامه vb با یه فایل دیگه RAMA2009 22 10,587 ۱۱-بهمن-۱۳۹۰, ۱۲:۱۳:۳۲
آخرین ارسال: Payman62
  ارسال پکت به جای برنامه دیگه mohamadpk 28 18,412 ۰۲-اسفند-۱۳۸۹, ۱۱:۰۸:۱۷
آخرین ارسال: tak-fanar
  در یه تکست باکس دو کلمه رو پیدا کنیم و بین این دو کلمه رو توی یه تکست باکس دیگه بریز kimiafars 13 8,888 ۱۸-شهریور-۱۳۸۸, ۱۱:۵۶:۵۳
آخرین ارسال: pashmaloo
  نحوه ی کامپایل برنامه (VB 6) به همراه دیتابیس اکسس برای اجرا بر روی کاپیوتر های دیگه MCS 0 2,864 ۲۲-مرداد-۱۳۸۸, ۰۱:۴۳:۱۱
آخرین ارسال: MCS
  برای ایجاد یک CommandButton روی یک برنامه دیگه خارج از فرمم چکار کنم red11011 8 6,632 ۱۹-خرداد-۱۳۸۸, ۱۷:۲۰:۱۳
آخرین ارسال: lord_viper
Question محدود کردن OpenDialog برنامه های دیگه far_222000 0 1,325 ۱۵-تير-۱۳۸۷, ۱۰:۴۰:۰۳
آخرین ارسال: far_222000
  چه جوری میشه یه برنامه رو در برنامه دیگه ادغام کرد meisambandari 9 5,946 ۲۵-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۳۶:۳۴
آخرین ارسال: godvb
  چه طوری می شه اطلاعاتی که از Queryبدست آورده ایم تو یه جدول دیگه کپی alishah 1 1,686 ۳۰-آبان-۱۳۸۶, ۱۴:۴۱:۲۳
آخرین ارسال: psdcompany

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS