امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جهان هاستینگ سرویس بیخودی
نویسنده پیام
electro-learning آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

تشکرها : 0
( 8 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #12
RE: جهان هاستینگ سرویس بیخودی
ما که از خیر پولمون گذشتیم درد دل من اینه که هنوز آقا اشگان داره از این شرکت حمایت میکنه و تبلیغشو گذاشته بالای سایت http://www.codevig.com

بعدشم وقتی یک شرکت کلاه یک نفرو بر میداره باید اجازه داد همینجور راحت کار کنه کلاه باقیه رو هم برداره و تبلیغ کنه
بهترین و ارزانترین هاستینک ایرانی

درد دل من از اینه Sad

۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۷:۱۲:۵۴
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #13
یه سوال بپرسم؟ چرا خوب ول نمی کنید برید سراغ یکی دیگه اگه سرویس ارزون قیمت می خواید همینه اگر هم سرویس بهتر می خواید باید پول بیشتری بدید

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۰۹:۰۱:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #14
RE:  جهان هاستینگ سرویس بیخودی
electro-learning نوشته است:ما که از خیر پولمون گذشتیم  درد دل من اینه که هنوز آقا اشگان داره از این شرکت حمایت میکنه و تبلیغشو گذاشته بالای سایت  http://www.codevig.com

بعدشم وقتی یک شرکت کلاه یک نفرو بر میداره باید اجازه داد همینجور راحت کار کنه کلاه باقیه رو هم برداره و تبلیغ کنه
بهترین و ارزانترین هاستینک ایرانی

درد دل من از اینه  ):

يكم : سايت كد ويج هاستش روي سرور جهان هاست هست و اصلا من قصد راه اندازي يه سايت جدا نداشتم ولي وقتي هاست رو مجاني دادن اينكارو كردم.

دومش چرا فقط من بايد مقصر باشم ؟؟؟؟ اصلا يعني چي كه من دارم تبليغش رو ميكنم ؟؟؟؟ هاست مجاني بده تبليغ تو رو ميكنم وقتي شما هيچ كمكي نميكنيد چشم هم نداريد ببينيد كسي كمك ميكنه؟؟؟؟
گفتم روي تبليغات صفحه اول سايت كليك كنيد هيچ كس اين كارو نكرد بعداز گذشت 6 ماه الان فقط 600 تا كليك شده من نبايد بايت اين كارا از كسي شاكي باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (فكر كنم دو سومش مال خودمه) . پس اين تعداد روزانه 2000 نفر ويزيتور و پهناي باند مصرفي 800 مگ در روز چيكار ميكنن ؟؟؟؟؟ از اين تعداد 320 نفر بيش از يك ربع تو سايت بودن پس چيكار ميكنن اينا ؟؟؟
اينم لينك پهناي باند مصرفي مال ماه قبل روزايي كه تعداد بازديد خيلي كم باشه اونوقتا سايت دان بوده.
http://www.iranvig.com/status/2006-04-apr.htm

سومش : گفتم كارت تخفيف هاست پرشين تولز هست اگر كسي ميخواد بياد بگيره اين وسط هيچي گير من نمياد فقط سايت كمتر دان ميشه و پهناي باندش بيشتر ميشه ولي بجز مهدي بقيه انگار نه انگار كه بابا هاست ايران ويج ديگه داره كم مياره اصلا براشون مهم هم نيست هيچ كسي تا بحال درخواستي بابتش نداده. همش من بايد بيام كاسه گدايي جلوتون بگيرم تا كمكي بكنيد. گفتيد ما حاضريم پول بديم ولي من حاضر نيستم بابت اين سايت گدايي كنم . نميدونم ميفهميد چي ميگم من تابحال دستم رو جلو هيچ كس دراز نكردم و حاضرم نيستم اينكارو بكنم . اگر واقعا دلتون براي سايت ميسوزه خيلي هم ادعا داريد ميتونيد كارتهاي تخفيف رو بگيريد و هم شما يا دوستانتون سود كنن هم سايت . ولي دريغ از درخواست حتي يه نفر. يا اينكه حداقل روي تبليغات كليك كنيد تا طرف حاضر شه تبليغ بده سايت .

چهارمش : فكر كردي چرا ايران ويج اين ماه بسته نشد؟؟؟(البته تا بحال) الان پهناي باند مصرفي دوبرابر معمولش شده تازه الان 18 ماه ميلادي هست و تا آخرش 13 روز ديگه مونده. آره كلي با همين هاست پرشين تولز بحث و جدل كردم تا اونها حاضر شدن پهناي باند رو افزايش بدن .
فكر كنم براي هاست پرشين تولز ايران ويج بمراتب بيشتر اهميت داره تا براي بچه هاي اين جا چرا كه اونها بيشتر براشون مهم هست ايران ويج سرپا باشه تا شماها.

پنجمش كد ويج رو درست كردم تا شايد كمك حال سايت ايران ويج بشه دريغ از برنامه هايي كه ارسال بشه تا بزارم تو سايت هيچ كسي به خودش زحمت نميده برنامه بفرسته بجز چند نفر خاص بقيه عين خيالشون نيست(تعدا كل ارسالها كمتر از انگشتان دو دست) . نه براش تبليغ ميكنن نه حاضرن برنامه بهش بدن و نه ... تازه غر هم ميزنن. يكي براي من ايميل زده فلان برنامه رو ميخوام گفتم مبلغش ميشه 10000 تومان طرف بهم ميگه من چطور به تو اعتماد كنم!!!Amaze بهش گفتم آخه من ميخوام با همين مبلغ كلاه تو رو بردارم!!!؟؟؟Sad ميگه آدرس دفتر سايت رو بده خودم بيام ببينم و پولو بدم.

ششم : همين فروم رو اگه اصرار مهدي و همت امير و مهدي نبود الان فرومتون هم عين همون قبلي بود اگه فروم به اين قشنگي شد فقط بابت زحمات مهدي و بعدش امير بود بقيه فقط تماشاچي بودن .

هفتم : بزودي زود هم براي اين كلاس آموزشي رجيستري كه دوست خوبم آقاي Darg گفته آگهي ميزنم ببينم چند نفر حاضرن براي ياد گيري خودشون و كمك به اين سايت توش ثبت نام كنن.
ديگه هم خسته شدم از اين به بعد هر طوري دوست داريد غر بزنيد نه ديگه مهمه برام نه ديگه اهميت ميدم. راستش خيلي خيلي خسته شدم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۰:۴۱:۵۶، توسط ashkan.)
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۰:۰۷:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
electro-learning آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 8 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #15
AmazeAmazeAmaze  ببخشید مثل اینکه اینجا همه کاسه کوزه ها سر ما قراره بشگنه  آقا اشگان من تا حالا تو سایت شما تبلیغات ندیدیم بجز تبلیغات همین جهان هاستینگ و الانم که این کارت تخفیف پرشن تولز خوب جهان هاستینگو که روش کلیک کردم و ازشم خرید کردیم وقتی هم خرید میکردم گفتم که من به اعتبار سایت ایران ویچ دارم خرید میکنم گفتم حتما آقا اشکان با این سایت خوب و پر باری که دارن توی گرفتن تبلیغات وسواس به خرج دادنو یک سایت خوبو معرفی کردن ( راستشو بخاین من از این سایت خیلی چیزی یاد گرفتم  و خیلی بهش احترام می ذارم  ) با یک کمی بازاریابی و تامل  میشد یک هاستینگ بهترو برای این سایت پیدا کرد که بشه هاست مجانی ازش گرفت  خواستید من خودم یک هاستیگ بهترو بهتون معرفی میکنم  تا بتونید ازش تبلیغات بگیرد شما از کاربران سایت میخاید که برن پول بدن ضرر کنن وقت و انرژی شون هدر بره کلی تلاششون از بین بره که سایت یک دفعه نخوابه به نظر شما این نامردی نیست Sad

خدمت ha-60 عزیز هم عرض کنم که بنده خیلی وقته هاستمو عوض کردم الان قشنگ داره به کار خودش ادامه میده من از خیل دیتا بیسمم گذشتم ولی مخام بگم اگه قرار باشه یک هاستینگ بیاد اینجوری کلاه کسی رو برداره همه چیز میشه بی قانون کسی که جرئت نمیکنه هاست بخره اینترنت میشه محل کلاه برداری باید جلو اینا رو بگیریم

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۱:۳۴:۴۲، توسط electro-learning.)
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۱:۲۶:۳۲
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #16
خود تلويزيون ميگه پفك ضرر داره ولي خودشم تبليغش رو ميكنه يا تو خارج سيگار ممنوع هست ولي بزرگترين حامي مالي مسابقات فرمول يك مارلبرو هست. اينو گفتم بدوني تبليغ چيزي نه تاييد اونه بلكه فقط موضوع گرفتن اسپانسر هست و بس. اگر تو هم تبليغ بدي و پولش رو بدي مال تو هم ميزنم واسه من هيچ فرقي نداره اگه اينكارو نكنم بايد سايتو ببندم . اگه كسايي هسن كه طالب راه دوم هست بگن .
براي اينكه بدوني تبليغاتي هم بوده اينم عكس از صفحه نخست

سايت هادي تونز كه اهل كاريكاتور هست تا بحال سه بار بهم ميل زده كه اگر شما لينك سايت مارو دوباره تو صفحه هاتون نزاريد ماهم لينك شما رو پاك ميكنيم . منم هي قسم ميخورم كه بابا لينك شما تو سايتم هست ولي واقعيت اينكه اين لينك در واقع فقط دكوره و هيچ كدوم از بچه ها حتي زحمت يه كليك كوچيك رو به خودشون نميدن .
اونم فايل پي دي افي كه هادي تونزيا برام فرستادن

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۴:۵۶:۱۹، توسط ashkan.)
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۴:۳۶:۱۳
وب سایت ارسال‌ها
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #17
اولا که ما نگفتیم ایران ویج رو جهان هاستینگ قرار داره...فقط تبلیغات بود
دوما اگه ما بگیم از رو پشت بوم خودتو بنداز پایین میندازی؟؟؟؟

خوب خودتون هم یخورده فکر کنید.... اینا همش بهانه هست که به ایران ویج اعتماد کردیم....شما میخواستی پول کمتر بدی بخاطر اون از اونجا خریدی و چون نزدیک تر بود و این هاست رو دیدی از اونجا رفتی خریدی
خواهشا اینجا رو بهانه نکنید

ایران ویج از اول رو هاست پرشین تولز قرار داشته..تا حالا هم بجز مشکل پهنای باند هیچ مشکل دیگه ای نداشته ....اگه یه هاست تایید شده میخوای
پرشین تولز رو معرفی میکنیم که استفاده کردیم
ساپورتش هم عالیه
-----
تبلیغات جهان هاستینگ رو کدویج قرار داره چون هاستش اونجاست و مجانی هاست داده
این اتفاق ممکنه برا هر هاستینگ دیگه ای هم بیفته...این دلیل نمیشه که بیایم سایتی رو مقصر بودنیم که تبلیغات رو اونجا قرار داده
===
تلویزیون از صبح تا شب داره انواع مختلف خوردنی و پوشیدنی رو تبلیغ میکنه
حالا اگه یکیش خراب از اب در اومد... بیایم بندازیم تقصیر تلویزیون که چرا پخش کرد؟
به خودمون نمیگیم چرا من اینو خریدم؟
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۴:۵۱:۱۹، توسط mehdvirus.)
۲۸-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۴:۴۷:۰۱
كاربر دو ستاره
**

( 8 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #18
اولا باید بحث پفک نوشابه و سیگار رو از نظر مشگل دار بودن از باقیه کالا ها جدا کرد تلویزیون هم بر روی تمام کالاهایی داره نظارت میکنه که مجوز داشته باشن مثلا دیدین تلویزیون بیاد تبلیغ دارو های غیر مجاز بکنه یا بیاد یک موسسه قرض الحسنه در پیتو تبلیغ کنه همه چیزو روش نظارت داره در حد داشتن یک مجوز
شمام نباید از دو تا سایتی که رو جهان هاستینگ هستند آمار میگرفتی ببینی که چی کارس این شرکت
نباید هر گی که پول داد تبلیغشو بزاری اون بالا
پس من یک سایت عکس سوپر میزنم میام تبلیغمو بزاری اون بالا حتما شمام میذاری
من تو همین سایت حداقل 3 تا تاپیک دیدم که این شرکتو فحش دادن دیگه معلوم نیست چندتاشو من ندیدم

بعدشم تبلیغی که شما میذاری باید با مراجعه کننده های سایت همخوانی داشته باشه تا روش کلیک کنند من چه میدونم که شما تبلیغاتی که اون بالا گذاشتی برای سایت مهمه و منبع درامده وگرنه روزی 20 بار کلیک میکردم

ما همه جوره مخلص این سایتم هستیم

۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۰:۰۴:۱۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  هاستینگ ریسلر VPS با امنیت بالا Iran_reseller 0 3,410 ۰۷-آبان-۱۳۸۶, ۰۷:۴۴:۲۷
آخرین ارسال: Iran_reseller

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS