electro-learning نوشته است:ما که از خیر پولمون گذشتیم درد دل من اینه که هنوز آقا اشگان داره از این شرکت حمایت میکنه و تبلیغشو گذاشته بالای سایت http://www.codevig.com
بعدشم وقتی یک شرکت کلاه یک نفرو بر میداره باید اجازه داد همینجور راحت کار کنه کلاه باقیه رو هم برداره و تبلیغ کنه
بهترین و ارزانترین هاستینک ایرانی
درد دل من از اینه ):
يكم : سايت كد ويج هاستش روي سرور جهان هاست هست و اصلا من قصد راه اندازي يه سايت جدا نداشتم ولي وقتي هاست رو مجاني دادن اينكارو كردم.
دومش چرا فقط من بايد مقصر باشم ؟؟؟؟ اصلا يعني چي كه من دارم تبليغش رو ميكنم ؟؟؟؟ هاست مجاني بده تبليغ تو رو ميكنم وقتي شما هيچ كمكي نميكنيد چشم هم نداريد ببينيد كسي كمك ميكنه؟؟؟؟
گفتم روي تبليغات صفحه اول سايت كليك كنيد هيچ كس اين كارو نكرد بعداز گذشت 6 ماه الان فقط 600 تا كليك شده من نبايد بايت اين كارا از كسي شاكي باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ (فكر كنم دو سومش مال خودمه) . پس اين تعداد روزانه 2000 نفر ويزيتور و پهناي باند مصرفي 800 مگ در روز چيكار ميكنن ؟؟؟؟؟ از اين تعداد 320 نفر بيش از يك ربع تو سايت بودن پس چيكار ميكنن اينا ؟؟؟
اينم لينك پهناي باند مصرفي مال ماه قبل روزايي كه تعداد بازديد خيلي كم باشه اونوقتا سايت دان بوده.
http://www.iranvig.com/status/2006-04-apr.htm
سومش : گفتم كارت تخفيف هاست پرشين تولز هست اگر كسي ميخواد بياد بگيره اين وسط هيچي گير من نمياد فقط سايت كمتر دان ميشه و پهناي باندش بيشتر ميشه ولي بجز مهدي بقيه انگار نه انگار كه بابا هاست ايران ويج ديگه داره كم مياره اصلا براشون مهم هم نيست هيچ كسي تا بحال درخواستي بابتش نداده. همش من بايد بيام كاسه گدايي جلوتون بگيرم تا كمكي بكنيد. گفتيد ما حاضريم پول بديم ولي من حاضر نيستم بابت اين سايت گدايي كنم . نميدونم ميفهميد چي ميگم من تابحال دستم رو جلو هيچ كس دراز نكردم و حاضرم نيستم اينكارو بكنم . اگر واقعا دلتون براي سايت ميسوزه خيلي هم ادعا داريد ميتونيد كارتهاي تخفيف رو بگيريد و هم شما يا دوستانتون سود كنن هم سايت . ولي دريغ از درخواست حتي يه نفر. يا اينكه حداقل روي تبليغات كليك كنيد تا طرف حاضر شه تبليغ بده سايت .
چهارمش : فكر كردي چرا ايران ويج اين ماه بسته نشد؟؟؟(البته تا بحال) الان پهناي باند مصرفي دوبرابر معمولش شده تازه الان 18 ماه ميلادي هست و تا آخرش 13 روز ديگه مونده. آره كلي با همين هاست پرشين تولز بحث و جدل كردم تا اونها حاضر شدن پهناي باند رو افزايش بدن .
فكر كنم براي هاست پرشين تولز ايران ويج بمراتب بيشتر اهميت داره تا براي بچه هاي اين جا چرا كه اونها بيشتر براشون مهم هست ايران ويج سرپا باشه تا شماها.
پنجمش كد ويج رو درست كردم تا شايد كمك حال سايت ايران ويج بشه دريغ از برنامه هايي كه ارسال بشه تا بزارم تو سايت هيچ كسي به خودش زحمت نميده برنامه بفرسته بجز چند نفر خاص بقيه عين خيالشون نيست(تعدا كل ارسالها كمتر از انگشتان دو دست) . نه براش تبليغ ميكنن نه حاضرن برنامه بهش بدن و نه ... تازه غر هم ميزنن. يكي براي من ايميل زده فلان برنامه رو ميخوام گفتم مبلغش ميشه 10000 تومان طرف بهم ميگه من چطور به تو اعتماد كنم!!!
بهش گفتم آخه من ميخوام با همين مبلغ كلاه تو رو بردارم!!!؟؟؟
ميگه آدرس دفتر سايت رو بده خودم بيام ببينم و پولو بدم.
ششم : همين فروم رو اگه اصرار مهدي و همت امير و مهدي نبود الان فرومتون هم عين همون قبلي بود اگه فروم به اين قشنگي شد فقط بابت زحمات مهدي و بعدش امير بود بقيه فقط تماشاچي بودن .
هفتم : بزودي زود هم براي اين كلاس آموزشي رجيستري كه دوست خوبم آقاي Darg گفته آگهي ميزنم ببينم چند نفر حاضرن براي ياد گيري خودشون و كمك به اين سايت توش ثبت نام كنن.
ديگه هم خسته شدم از اين به بعد هر طوري دوست داريد غر بزنيد نه ديگه مهمه برام نه ديگه اهميت ميدم. راستش خيلي خيلي خسته شدم.
آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.