من آمدهام؟!
من امروز تو شركتام. اولا بگم اين اشكان خان خيلي خيلي گلاند. من اينقدر براش حرف زدم و ايشون اينقدر شنونده خوبياند كه آدم خجالت ميكشه:
خلاصه:
دانا چون طبله عطار خاموش و هنرنماي نادان چون طبل غازي بلندآواز و ميان تهي؟!
عليآقا هم نيومد :evil: دفعه ديگه تكرار نشه :wink: اما كي دوباره برميگردم تهران نميدونم. ولي يه چيزي هست كه گفتند نگيام :wink: اما من امروز دوباره سر ميزنم ولي تو يه گفتگوي ديگه و يه پروژه رو استارتاشو ميزنيم بحمدالله.
راستي ما استاد كردن لينوكس رو داريم شروع ميكنيم. باورتون نميشه اينقدر از شبكديس خوششون اومد كه نگو. بابا يه توك پا بريد شريف و مركز تحقيقات پيشرفته سيدي مجاني خيلي خيلي بهتون ميدن. من خودم 4 تا سيدي فدورا. يه سيدي پر فونت مشت و يه سيدي شبكديس كاسب شدم. واقعا چه سفر پردستاوردي؟! ولي بهترين دستاورد من ديدن آقا اشكان بود و بس :wink: آقا اشكان باورنكردنياند. بايد اين مرد بزرگ رو ببينين. دست مريزاد. آقا اشكان اگه من كاري رو شروع كردم همه و همه مرهون جنابعالي و اين سايت باحالتونه؟1 اگه چيزي بلد شدم. اگه يه جايي ميرم يه عالمه قيافه ميگيرم مال اينه كه به اين سايت تكيه كردم و ميكنم و خواهم كرد. :wink: :wink:
چاكر همه شما و ممنون از لطف آقا اشكان كه بعد از كار اداري بيشتر از 2 ساعت با من راه رفت و به دردلام گوش كرد و من اينقدر شرمنده شدم كه نگو و نپرس :oops: :oops: :oops:
خلاصه خونه من تو گوشه هاي اصفهان منزل همه بچههاي بامرام ايرانويچه. اميدوارم بتونيم يه روز يه گردهمايي بزرگ برپا كنيم و در مورد پروژه هاي آينده حرف بزنم.
راستي يه طرحي دارم: :idea:
با يه گردهمايي ويژوال چطوريد. البته حساب شده با سخنراني و دنگ و فنگ. مثلا برنامهريزياش چند ماه طول بكشه :idea: