امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ملت هميشه در صحنه ايران ويج توجه فرماييد؟!
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #23

من آمده‌ام؟!Amaze
من امروز تو شركت‌ام. اولا بگم اين اشكان خان خيلي خيلي گل‌‌اند. من اينقدر براش حرف زدم و ايشون اينقدر شنونده خوبي‌اند كه آدم خجالت مي‌كشه:
خلاصه: دانا چون طبله عطار خاموش و هنرنماي نادان چون طبل غازي بلندآواز و ميان تهي؟!
علي‌آقا هم نيومد :evil: دفعه ديگه تكرار نشه :wink: اما كي دوباره برمي‌گردم تهران نميدونم. ولي يه چيزي هست كه گفتند نگي‌ام :wink: اما من امروز دوباره سر مي‌زنم ولي تو يه گفتگوي ديگه و يه پروژه رو استارت‌اشو مي‌زنيم بحمد‌الله.
راستي ما استاد كردن لينوكس رو داريم شروع مي‌كنيم. باورتون نمي‌شه اينقدر از شبكديس خوششون اومد كه نگو. بابا يه توك پا بريد شريف و مركز تحقيقات پيشرفته سي‌دي مجاني خيلي خيلي بهتون مي‌دن. من خودم 4 تا سي‌دي فدورا. يه سي‌دي پر فونت مشت و يه سي‌دي شبكديس كاسب شدم. واقعا چه سفر پردستاوردي؟! ولي بهترين دستاورد من ديدن آقا اشكان بود و بس :wink: آقا اشكان باورنكردني‌اند. بايد اين مرد بزرگ رو ببينين. دست مريزاد. آقا اشكان اگه من كاري رو شروع كردم همه و همه مرهون جنابعالي و اين سايت باحالتونه؟1 اگه چيزي بلد شدم. اگه يه جايي مي‌رم يه عالمه قيافه مي‌گيرم مال اينه كه به اين سايت تكيه كردم و مي‌كنم و خواهم كرد. :wink: :wink:
چاكر همه شما و ممنون از لطف آقا اشكان كه بعد از كار اداري بيشتر از 2 ساعت با من راه رفت و به دردلام گوش كرد و من اينقدر شرمنده شدم كه نگو و نپرس :oops: :oops: :oops:
خلاصه خونه من تو گوشه ‌هاي اصفهان منزل همه بچه‌هاي بامرام ايران‌ويچه. اميدوارم بتونيم يه روز يه گردهمايي بزرگ برپا كنيم و در مورد پروژه هاي آينده حرف بزنم.
راستي يه طرحي دارم: :idea: با يه گردهمايي ويژوال چطوريد. البته حساب شده با سخنراني و دنگ و فنگ. مثلا برنامه‌ريزي‌اش چند ماه طول بكشه :idea:
۱۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۱:۰۷:۰۱

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
Exclamation صحنه های وحشتناک! ajlajlajl 4 5,690 ۱۷-مرداد-۱۳۸۶, ۰۳:۱۶:۰۹
آخرین ارسال: Pedram_HookEx
  ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس ali110 20 12,988 ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۲۲:۴۱
آخرین ارسال: mehdvirus
  ايران ويج تولدت مبارك a_persian_boy 10 7,333 ۲۱-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: ashkan
  سعود تيم ملي ايران به جام جهاني kamran11958 10 6,874 ۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۰۴:۰۵
آخرین ارسال: kasrakhan
  اشتباه كردم باگ تو ايران ويج پيدا كردم. Boydread 0 2,064 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۵۵:۴۱
آخرین ارسال: Boydread
  هك شده ايران ويج توسط WWW.kachal667.Net Boydread 10 7,691 ۲۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۳۲:۰۳
آخرین ارسال: amirjan
  جشن نوروز در ايران باستان koroshbozorg 0 2,334 ۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۰۷:۳۰
آخرین ارسال: koroshbozorg
  جشن سوري در ايران باستان(جشن چهار شنبه سوري) koroshbozorg 6 6,618 ۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۳۸:۰۹
آخرین ارسال: ashkan
  قابل توجه اونا كه AVR كار كردن ha_60 5 4,615 ۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۰۹:۳۶
آخرین ارسال: acv
  قابل توجه كساني كه به فرمت BMP علاقه دارند ha_60 7 10,356 ۰۷-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۰۸:۴۵
آخرین ارسال: acv

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS