ايران ويج و مشكل پهناي باند
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
ايران ويج و مشكل پهناي باند
تاريخچه :
1381-82 : بار نخست ايران ويج روي سرورهاي البرز بودن و فقط هم صفحه هاي html بود . تعداد بازديد كم و سرعت آپلود كم پهناي باند بدون مشكل.
1382-83 : پلن انتخابي 50 مگ روي سرور پرشين تولز و بون مشكل پهناي باند.
1383-84 : پلن ارتقاع يافت به 100 مگ بازهم بدون مشكل پهناي باند
1384-85 :ارتقاع پلن به 200 مگ و 8 گيگ پهناي باند اما پس از گذشت 3 ماه مشكل پهناي باند آغازيدن گرفت ماه نخست با افزايش 2 گيگ مشكل حل شد اما ماه دوم مجبور به افزايش 4 گيگي پهناي باد شدم (البته همه به لطف و كمك پرشين تولزيها) و ماه سوم كلنجار براي افزايش پهناي باند مصادف بود با تغييرات فروم و تاكيد پرشين تولزيها به ارتقاع به 400 مگ (220هزارتومان) كه بعدا منتفي شد(من زير بار نرفتم)
اما اين پايان ماجرا نبود فروردين ماه پس بحث هاي فراوان قرار شد پهناي باند به دوبرابر افزايش يابد يعني 16 گيگ براي هميشه اما ...
اما ارديبهشت ماه اوج گيري مجدد بود بطوري كه همين دو برابر هم فقط تا 19 ماه ميلادي دوام آورد و بازهم سايت بسته شد.(كه به همت آقا مهدي گل بازهم سايت باز شد).
اما اين روند ممكن نيست ادامه دار باشه.
روشهايي كه رفتم و نتيجه نگرفتم.
1- تبليغات گيري از دوستان تا ميزان كليك سنجيده شود كه متاسفانه هيچ ...
2- عضويت توي سايتهايي كه پول بابت كليك روي تبليغات ميدن كه بازم نشد.
3- كارت تخفيف پي تي براي خريد هاست كه .... هنوزم هست.
4- تبليغات گرفتن براي گرفتن هاست مجاني كه متاسفانه تازه متهم هم شدم.
ديگه راهي به ذهنم نميرسه.

فعلا آخرين راه همون كارتهاي تخفيف پرشين تولز هست اگر بچه ها همت كنن.
اينا هشدارهايي هست كه داده ميشه تا شايد كسي اينو بشنفه.اما كو گوش شنوا؟؟؟!!!
-------------------------------------------------------------------------------

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۱-خرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۴۷:۰۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #2
RE: ايران ويج و مشكل پهناي باند
اشکان جان می دونم که خیلی سختی و زحمت کشیدی و جداً باید به شما و بقیه کسایی که برای سایت زحمت کشیدند و می کشند خسته نباشید گفت.

ولی من هم می خوام یک حقیقتی رو بهتون بگم:
در حال حاظر سایت ایرانویج از یک موقعیت بسیار عالی برخورداره نه تنها برای کسایی که برنامه نویسی رو تازه شروع کردند بلکه برای اون هایی هم که تجربه این کار رو دارند بسیار مورد استفادست چون انقدر سورس و کد درون سایت هست که اگر کسی بخواد میتونه در هر زمینه ای خیلی راحت از تجربه های دیگران که در قالب کد دراومدند استفاده کنند.

خودم رو مثال میزنم. درزمینه دیتابیس چیز زیادی نمیدونستم اما تا چند ساعت قبل از آخرین باری که سایت دچار کمبود پهنای باند شد تقریبا تمام کدهای مربوط به برنامه نویسی پایگاه داده رو از روی سایت جستجو و دانلود کردم. و واقعا هم استفاده بردم و حتی اون کدهایی رو هم که شما در اولین برنامه های سایت گذاشته بودید رو هم دیدم و برداشتم چون واقعا بهشون نیاز داشتم !

حالا می خوام بگم که ایرانویج امروز تبدیل شده به یک بانک سورس "دیگه حداقل و حداقلش در زمینه VB" و حتی در جستجوی روی نت برای سورس کد برنامه ها هم نمیشه اسم ایرانویج رو ندید !

باور کنید که اصلا نمی خوام سرتون رو درد بیارم یا اینکه ...
فقط یک سوال دارم ازتون چرا طرح سی دی ایرانویج رو عملی نمی کنید ؟
می دونم بازم می گید فرد داوطلب "این بار نمی خوام دواطلب بشم" اما شاید بشه با کم کردن توقعاتمون کارهارو راه انداخت !
باور کنید اگر سی دی ایرنویج بیرون بیاد "حتی با این شکل و ترتیب (نمی گم نامرتب)" , اولین کسی که اون رو تهیه کنه خودمم !
اگر مشکل اعتبار دارید و از اینکه تعداد زیادی سی دی ریخته بشه تو بازار و برای هزینه ای که می کنید ممکنه متحمل ضرر بشید, خوب از طریق سایت اقدام به تبلیغ کنید هزینه ارسال رو هم روی هزینه نهایی بکشید. این طوری به تعداد لازم سی دی تولید میشه
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۲:۱۰:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #3
حقيقاتش 1 سال پيش اين طرح داده شد ولي عده اي از بچه ها از اينكه سورسهاشون بصورت سي دي بشه ناراحت بودن و منم قبول كردم بدون اجازه اونها اينكارو نكنم.
ولي انگاري مجبور به اين عمل شدم . باشه ببينم چيكارش ميشه كرد. ولي اينا همه فقط مسكن هستن . بايد كاري كرد سايت مستقلتر از اين چيزا بشه.

۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۷:۳۹:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #4
دفه اول که مشکل پهنای باند پیش اومد من خیلی فکر کردم کلی راه حل هم دادم هرچند شاید راه ها بی خودی بود ولی کسی حتی ردش هم نکرد وقضیه بدون هیچ نتیجه گیری ول شد(به مهدی گفتم انگار خیلی هم برای اشکان مهم نیست) احتمالا با افزایش چند درصدی پهنای باند ااز طرف پرشین تولز ولی هر سایتی حتی اگه فعالیتی هم نداشته باشه رشد می کنه و کاملا مشخصه که دو باره هم پهنای باند کم می یاد حتی اگه 4 یا 5 برابر حالا پهنای باند داشته باشه
باید به فکر یه درآمد رو به رشد بود و حتما هم رو به رشد
اولا می گین چرا کارت تخفیف پرشین تولز رو نمی گیرین خیلی جالبه یعنی فکر می کنین اگه مثلا من هاست بخوام و بتونم از PT بگیرم بدم می یاد از 20% تخفیف؟ یا اینکه به خاطر ایران ویج برم یه سایت بزنم تا یه کارت تخفیف بگیرم؟
اولا چرا فروشگاه راه نمی ندازین؟ همین شرکتی که داره خدمات فروش از طریق پست رو میده کلی فروشگاه راه انداخته که یک هزارم اینجا بازدید کننده ندارن و می گن داریم درآمد کسب می کنیم
دوما تبلیغات رو باید جلوی چشم باشه باید متنوع باشه و باید مربوط باشه وقتی چیزی به کار من نمی یاد خوب روش کلیک هم نمی کنم اگر هم به خاطر سایت این کار رو بکنم کلاه سر تبلیغ دهنده گذاشتم و بعداز یه مدتی می فهمه و دیگه تبلیغ نیم ده چون اکثر کسایی که میان الکی می یان
مثلا گوگل که تبلیغ می کنه دقیقا به شما می گه این 100 نفری که فرستادم کجا ها رفتن چند دلار خرید کردن از این خرید چه قدر سود داشتی و نسبت سود به تبلیغ رو بهتون می ده می گه اگه 10$ تبلیغ کردی مثلا 30$ هم سود داشتی و تبلیغاتش متناسب با نیاز مشتریه و این قدر هم متنوع که تکراری توش نیست چون تکراری بودن کلیک بر حسب نمایش رو پایین می یاره
می تونم بپرسم این تبلیغات چند بار نمایش داده شدن؟ خیلی راحت اگر نسبت کلیک به نمایش زیریک در صدداری حتما ایراد از تبلیغ و جای نمایشش و اگه بالاتر از این حرف هاست تعداد نمایش کمه و اگه تعداد نمایش هم خوبه پولی که بابت نمایش می گیری کمه (به ازای هر کلیک حدود 100 تومان باید باشه) مشکل اصلی گرفتن تبلیغ که میشه از کسایی که تو سایت های دیگه تبلیغ دادن رفت و حرف زد تبلیغ خودش نمی یاد
یه مدتی رفتم تو فکر تبلیعات اگه کارم بگیره حتما مشکل تبلیغ ایران ویج رو حل می کنم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۵۰:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5
هميشه اين آقاهادي حرفاي خوبي ميزنه.اما راه حل بدون انجام هيچ كاري بيفايده هست . مهدي يه روز بهم گفت بايد فروم عوض شه و خودش هم تغييرات رو بعهده گرفت و اگز كمكي خواست كردم ولي درباره بقيه چيزا همه فقط منتظرن من انجامش بدم اينطوري نميشه مثلا گفتن كلاس باشه منم موافق كلاسم ولي آيا كسي حاضر هست بياد كمك كنه براي تشكيل كلاس ها و سر سامان دادن كارش؟؟؟ تو منافعش هم شريك شيد.
همين سي دي كه ميگن يه نرم افزار ميخواد كه تك تك برنامه ها رو از ديتا بيس بخونه و با توضيحات نمايش بده و نهايتا فايل زيپ رو باز كنه (چيزي نسبتا ساده) ولي آيا كسي هست انجامش بده؟؟؟؟؟ ايمپورت اكسپورتش با من فقط برنامش ايجاد شه.
در ضمن بنده حضوري با چند شركت تماس مستقيم داشتم يكيش همين همكاران سيستم ولي خوب نشد شايد مشكل از طرف من باشه ولي آيا كس ديگه اينكارو كرد؟؟؟؟(زمستان سال پيش كلي سعي كردم ولي نشد به چند شركت هم ايميل زدم كه جوابي نگرفتم) منظورم شركتهايي هستن كه اينجا عضون : http://www.irica.com حدود 900تا ولي دريغ از يه جواب كوتاه.
درباره كارت تخفيف هم نگفتم حتما خودتون بخرين آيا هيچ كدوم از بروبچ اينجا كسي رو نميشناسه كه بخواد هاست بگيره؟؟؟؟ حتي يه نفر؟؟؟؟
اينجا ديگه بايد توسط تيم اداره بشه نه يه نفر مشكل تا حدد زيادي به اين قضيه برميگرده يه تنه نميشه .

۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۳۸:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #6
ايران ويج مركز خيلي قويي هست ولي نه يه تنه نميشه . ميشه اينجا يه تيم راه انداخت و براي ديگران با يه مبلغي (ناچيز حتي) مثلا وبلاگ راه انداخت و يا تم طراحي كرد و .... همين فروم رو راه انداخت . نوك نصب كرد . و ... خيلي چيزاي ديگه از فوتوبلاگ گرفته تا ... باور كنيد ايران ويج پتانسيلش رو داره .منافعش هم مستقيم ميره تو جيب تيم. تو پا پيش بزار امكاناتش با من .

۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۵۷:۱۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7
ميبينيد دادن پيشنهاد چندان هم سخت نيست.

۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۵۸:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8
اگر كسي ايده پولسازي داره و خودش هم حاضر هست وقت بزاره بياد اينجا هر امكاني بخواد براش فراهم ميشه.

۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۰۱:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #9
نقل قول: هميشه اين آقاهادي حرفاي خوبي ميزنه.اما راه حل بدون انجام هيچ كاري بيفايده هست
اخه اول راه حل باید نقد بشه بعد اجرا ! ممکنه راه حل های من اشتباه باشه من فکر می کنم درآمد داره ولی ممکنه یکی دیگه این کار رو کرده باشه بگه به این دلیل یا این دلیل نمی شه
نمی شه من شب بخوابم یه چیزی به ذهنم برسه صبح بلند بشم و اجراش کنم ! مثلا مهدی گفت باید فروم عوض بشه وشد ! نباید عوض شدن فروم برسی می شد انواع فروم ها مقایسه می شد و بعد یکی انتخاب می شه ؟ دلیل منتقی بود فروم قبلی نیاز به مدیریت بیشتری داشت ولی تغییر هم نیاز داشت؟ با مشکلاتی که پیش اومد ارزش هم داشت با دو قسمت کردن سایت همه مشکلات حل شد؟ (من چند بار به مهدی گفتم به جای عوض کردن فروم nuke رو Upgrade کن و یه ماژول فروشگاه هم روش نصب کن)
به نظر من سایت رو باید یه تیکه کرد(برگشت به فروم قبلی رو هم یه برسی بکنید)
اگر کسی موافقت یا مخالفت نکنه به فرض که من وقت هم داشته باشم و بزارم خوب این که باز می شه کار یه نفره که
نقل قول: ميبينيد دادن پيشنهاد چندان هم سخت نيست.
شاید تا یک سال پیش راحت بود الان سخته و یک سال دیگه پیش نهاد دادن برای اینجا ممکن نیست مثل این می مونه که یه درخت رشد کرده رو بخوایم درستش کنیم
برای اینکه پیش نهاد های دیگه رو نقد کرده باشم
کلاس فکر نمی کنم شدنی باشه
1 - کسایی که تو فروم هستند اصولا سراغ کلاس نمی رن چون هرچی تو فروم بپرسن بهشون می گن
2 - تا یه مکان فیزیکی نباشه اکثر مردم حس نمی کنن سر کلاسن
3 - کلاس های باید متنوع باشه مثلا کلاس رجیستری من هرچی فکر میکنم هیچ علاقه ایبهش ندارم
4 - تو کلاس نمی شه جزوه به مردم داد چون اینو می تونن تو کتاب هم بخونن دنبال یه نفر می ردن که شفاهی توضیح بده (که به صورت مجازی امکانات زیادی می خواد) آیا خودتون حاظرید سر کلاسی برید که یه کتاب بهتون بدن بخونید خوب نیاز به کلاس نیست کتاب رو بخونین مشکلاتتون رو هم تو یه فروم بپرسید
ولی سی دی شدنیه نیاز هم نیست این قدر روش کار بشه چون به راحتی کپی میشه می شه ایران ویج رو رو لوکال نصب کرد با یه چیزی مثل WebZip تمام صفحات رو به HTML تبدیل کرد و داد بیرون زمان هم از کسی نمی گیره
این طوری بهتر نیست حداقل نظرتون رودرباره بقیه پیش نهاد ها بدید

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۰۰:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #10
اما چرا فروم تغيير كرد . از روز اول اصلا قصدي براي راه اندازي فروم نبود چون سايتهاي مشابه زياد بودن ولي در اثر سوالات زيادي كه ميشد و خيلي ها ميگفتن جاي ديگه جواب نگرفتن مجبور شدم فروم راه بندازم.
از مدتها پيش فروم سايت دردسر ساز شده بود . مديريت خاصي ميخواست - كاربر و زمان بر بود - روش من و مدت زماني كه داشتم جواب نميداد وقتي پيشنهاد مهدي اومد ديدم بهترين وقته براي تغييرات و بنوعي جدايي فروم از سايت بررسي انجام شد ولي ماي بي بي خيلي جا باز نكرده بود و هنوز كار داشت واسه همين مجبور شدم روي وي بوليتن مشابهش همين ماي بي بي كار كنم ديدم امكاناتش خيلي خيلي زياده و از نظر منيج كردن خيلي قدر تر و قويتر از PHPBB هست . من خودم قبل از اينكه مهدي اقدام كنه اول فروم رو لوكال نصب كردم و امكاناتش رو ديدم. قبول كنيد اين فروم بمراتب بهتر و زيباتر و قوي تر از فروم قبلي هست. فقط تنها مشكلش عدم همخوانيش با PHPBB,NUKE هست اما اين فروم يه چيزي داره بنام پرتال
forum.iranvig.com/portal.php كه ميتونه جايگزين خوبي براي نوك فعلي باشه آره تصميم هست ظاهر سايت هم تغيير كنه.(البته هنوز خيلي مقدماتي هست و زمان خيلي زيادي ميخواد)
شايد در آينده فروم رو كلا مستقل از سايت كرديم. اين بستگي به خيلي چيزا داره.
اصولا ميگن آدمهاي گنده تحرك كمتري دارن و اين در باره ايران ويج هم ميتونه صادق باشه اگر ايران ويج گنده تر بشه و نتونيم بخشهاي مختلفش رو از هم تفكيك كنيم روزي ميرسه كه ديگه هيچ تحركي ازش نشه ديد. گنده بودن خيلي خوبه ولي ماجولار بودن بهتره.
ما الان بخشهايي مانند
- مقالات داريم (كه خودش ميتونه يه سايت باشه)
- خود سايت رو داريم (آپلود برنامه)
- و فروم .
جمع شدن اين سه تا باهم مشكلاتي از جمله جستجو رو بوجود آورده.
اگر اينا از هم جدا بشن و هركدوم يه سايت بشه من مطمين هستم خيلي بهتر جواب ميگيريم و مديريتهاي جديد بهتر ميتونن نتيجه بدن.
الان اين فروم مستقل شده و مديريتش هم افتاده دست مهدي (البته آقا مهدي كمي دير دير سر ميزنه و يخورده هم كم توجه هست ) و ايده هايي خيلي خوبي داره و ميتونه مديريت خيلي خوبي رو اعمال كنه بطوري كه بازديد اينجا بيش از سايت بشه. من خيلي منتظرم ببينم اون حرفي كه راجب تبليغات زده كي ميخواد عمليش كنه آخه.
يادش بخير يه روزي گفتم بياييد سايتهاي زنجيره اي درست كنيم ولي بجز كامران كسي نشنيد چي ميگم.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۲۵:۲۰، توسط ashkan.)
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۵۷:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #11
اينجوريا هم كه ميگي نيست....اره من كم سر ميزنم...خوب اخه نميرسم
در ضمن اگه دو تا سايت داري هر روز سر ميزني و مديريت ميكني....من مجبورم به 5-6 تا سايت سر بزنم و مديريت كنم...بماند سايتهايي كه خودم دوست دارم ببينم و مطالعه كنم ...سايت هايي كه بايد سر بزنم...سايت هاي كه بايد مشكلشون رو حل كنم و غيره
دلم خوش بود امير هم هست كمك ميكنه....اما انگار سر اون از منم شلوغ تره
برا كمك در مديريت سايت هم كسي رو ميخوايم كه از برنامه هاي مديريتي وب حاليش باشه و كار كرده باشه و وقت داشته باشه برا كمك...كه متاسفانه من كسي رو تو اينجا پيدا نكردم كه شرايط داشته باشه تا كمك كنه
برا تبليغات هم من پيشنهادم اين بود كه تبادل لينك كنيم كه بازديد كننده 4 برابر بشه...كه ديدم همينجوريش داريم كم مياريم ....بيشتر بشه كه واويلا
--
پيشنهاد ديگه من ايجاد فروشگاه هست....براي فروش سي دي كه بچه ها يا خودمون سي دي هايي كه تهيه ميكنيم رو بزاريم برا فروش....تجربه هم نشون داده ...كه اينجور چيزا خوب فروش ميره....
درسته يكي دوتا مشكل هست ... يكي اينكه يكي بايد حساب بانكي رو تند تند چك كنه .... هماهنگي برا ارسال سي دي... و غيره
كه من نميتونم ..همينجوري داره اشكم در مياد
اگه يكي هست كه پيشنهادي داره يا ميتونه كمك كنه به ايران ويج در اين موارد بگه كه رو كمكش حساب كنيم
اينجوري سايت هم ميتونه در امد داشته باشه و ميشه بيشتر گسترشش داد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۵۷:۱۳، توسط mehdvirus.)
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۵۳:۱۷

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آپلود سنتر ايران ويج dreamvbfox 3 4,114 ۲۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۵۳:۱۹
آخرین ارسال: Scorpion
  پهناي باند ايرانويچ t3r!p3000 9 8,117 ۰۷-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۲۴:۲۸
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS