ايران ويج و مشكل پهناي باند
نویسنده پیام
amirjan آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 348
( 697 تشکر در 251 ارسال )
ارسال: #12
RE: ايران ويج و مشكل پهناي باند
نقل قول: دلم خوش بود امير هم هست كمك ميكنه....اما انگار سر اون از منم شلوغ تره
من این امتحاناتم تموم شه , حله , دربست در خدمتم , 24 ام تموم میشه.

سید امیر حسین حسنینی

Human knowledge belongs to the world ...
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۴۷:۴۶
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #13
Ha_60 گفته هات در مورد کلاس رو کاملا تایید می کنم. اونجا در نهایت نظری هم بر این بود کهسی دی آموزشی برای رجیستری تهیه بشه !
خوب درمورد این سی دی که منم گفتم میتونم MultiMedia تهیش کنم, باز بحث رو به قضیه بخش فروش سی دی میرسونه که دوستان هم به اون اشاره کردند.

حقیقتش رو بخوایند بحث کلاس مجازی ابعاد ناشناخته زیادی داره که فکر می کنم اگر بخوایم یک دفعه واردش بشیم به مشکل برمی خوریم و مشکلاتی به مشکلات حال حاظر افزوده میشه !
همون طور که آقا اشکان اشاره کردند:
الان همه جا در همه کشور ها همه دولت ها و همه شرکت ها و سازمان ها در پی کوچک کردن (تفکیک و جداکردن) بدنه خودشونند تا بهتره بتونند بر فعالیت هاشون مدیریت داشته باشند.
نمی خوام موضوع بحث کلاس رو اینجا باز کنم اما ایجاد چنین چیزی در
سایت فقط سایت رو بزرگتر می کنه و ...

بنابراین روی ایجاد بخش فروش سی دی باز هم تاکید می کنم. حال اگر این بخش راه بیافته مصلما اولین محصولش کد های سایت خواهد بود و اگر لازم باشه آموزش رجیستری که قولش رو داده بودم به عنوان قدم بعدی پیاده می کنیم.

راستی یه چیز دیگه کر می کنم اگر فروش سی دی رو از طریق کد ویج انجام بدید بهتر باشه چون اونجا مخصوص این کاره. این فقط نظر من بود, تا نظر مدیران و دیگر دوستان چی باشه ؟
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۰۴:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #14
درسته يكي دوتا مشكل هست ... يكي اينكه يكي بايد حساب بانكي رو تند تند چك كنه .... هماهنگي برا ارسال سي دي... و غيره
نیاز به این کار نیست یه شرکت تو اصفهان هست که محصولاتتون رو بهش معرفی می کنید و کاربرها بعد از خرید نحوه در یافت و پرداخت پول رو تو اون سایت مشخص می کنن پست سی دی رو ازشما می گیره می بره به آدرس مشتری و پول رو می گیره برای شما می یاره و یه درصدی می گیره تازه خود این شرکت هم فروشگاه داره و فکر کنم بشه باهاش صحبت کرد و به جای اینکه محصولات رو خودمون بزاریم از محصولات فروشگاه اونا استفاده کنیم
و اما کوچیک کردن کار خوبیه ولی تیکه تیکه کردن نه بااین کار سایت روتیکه تیکه شده هرکدوم برای خودش کدوم سایتی رو دیدین که این کارو بکنه ؟ Google با این همه وسعتش برگشته و داره از یه Account برای همه خدماتش استفاده می کنه با این که شاید 100 تا خدمات داره می ده این جا هرقسمتش مستقل برای خودش در واقع می شه گفت با کدویج سه تا سایت کاملا مجزا هستند که مال یه نفره
برای فروم هم VB خیلی قویه شاید اینجا به VB نیاز داشت ولی MyBB فقط قیافش شبیه به VB و من که فرقی بین این و phbb ندیدم

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۰۲-خرداد-۱۳۸۵, ۲۱:۱۳:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #15
هادي جان منظورم از كوچيك كردن همون تفكيك كردن هست ولي چرا گوگل اينطوريه ؟ آخه تو سايت ايران ويج رو با يه نفر نگهدارنده(اونم كه خودش كار داره هر وقت بتونه سر ميزنه-موقع صبحانه و نهار بيشتر سر ميزنه-بقيش هم گريز ميزنه) اونم تو ايران با اينترنت هندلي و هزينه هاي ديگه با سايتي مثل گوگل با چندين هزار نفر مسئول در قسمتهاي مختلف و اونم تمام وقت و توي آمريكا!!!؟؟؟ و با درآمد آنچناني مقايسه ميكني ؟؟؟
اگه منظورم كوچيك كردنه بدليل اينكه هيچ كسي نمياد تو سايت كمك كنه ما ايروني جماعت تك پر هستيم و تكي بهتر كار ميكنيم چه اشكالي داره از اين عيب بعنوان مزيت استفاده كنيم.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۱۲:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #16
RE:  ايران ويج و مشكل پهناي باند
Darg نوشته است:Ha_60 گفته هات در مورد کلاس رو کاملا تایید می کنم. اونجا در نهایت نظری هم بر این بود کهسی دی آموزشی برای رجیستری تهیه بشه !
خوب درمورد این سی دی که منم گفتم میتونم MultiMedia تهیش کنم, باز بحث رو به قضیه بخش فروش سی دی میرسونه که دوستان هم به اون اشاره کردند.

حقیقتش رو بخوایند بحث کلاس مجازی ابعاد ناشناخته زیادی داره که فکر می کنم اگر بخوایم یک دفعه واردش بشیم به مشکل برمی خوریم و مشکلاتی به مشکلات حال حاظر افزوده میشه !
همون طور که آقا اشکان اشاره کردند:
الان همه جا در همه کشور ها همه دولت ها و همه شرکت ها و سازمان ها در پی کوچک کردن (تفکیک و جداکردن) بدنه خودشونند تا بهتره بتونند بر فعالیت هاشون مدیریت داشته باشند.
نمی خوام موضوع بحث کلاس رو اینجا باز کنم اما ایجاد چنین چیزی در
سایت فقط سایت رو بزرگتر می کنه و ...

بنابراین روی ایجاد بخش فروش سی دی باز هم تاکید می کنم. حال اگر این بخش راه بیافته مصلما اولین محصولش کد های سایت خواهد بود و اگر لازم باشه آموزش رجیستری که قولش رو داده بودم به عنوان قدم بعدی پیاده می کنیم.

راستی یه چیز دیگه کر می کنم اگر فروش سی دی رو از طریق کد ویج انجام بدید بهتر باشه چون اونجا مخصوص این کاره. این فقط نظر من بود, تا نظر مدیران و دیگر دوستان چی باشه ؟
پس فعلا آموزش منتفي شد . باشه اشكالي نداره ولي بد نيست سي دي آموزشي رو تهيه كني توي همون كد ويج ميزارم.

۰۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۱۴:۳۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #17
RE:   ايران ويج و مشكل پهناي باند
ashkan نوشته است:پس فعلا آموزش منتفي شد . باشه اشكالي نداره ولي بد نيست سي دي آموزشي رو تهيه كني توي همون كد ويج ميزارم.
آخه از صحت های من طوری برداشت کردید که انگار من به فکر خودم هستم ! Sad
اصلا هم این طور نیست به قول یکی از بچه ها "من خیلی به ایرانویج بده کارم" و قصد دارم طرح سی دی آموزشی رو اجرا کنم و اون رو در اختیارتون بزارم حالا میخوایید بزارید توی کدویج یا جای دیگه ای در هر حال می خوام منافعش به ایرانویج برسه.
در مورد کلاس هم نگفتم منتفی شد. فعلا مشغله ای برام پیش اومده که نمی تونم روی درآوردن و طراحی جزوات تمرکز کنم. نمی دونم کی شاید از یک ماه دیگه کار برنامه کلاس رو شروع کنم.
بچه ها که به من خط ندادند اما قصد دارم جزوات رو با فرمت مخصوص برنامه خودم دربیارم تا هم دانلودشون کم زمان تر باشه "کم هزینه تر" هم اینکه کار ماندگاری برای سایت بشه ... Rolleyes
۰۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۱۴:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #18
نه دارگ جان من اصلا اون برداشتي كه تو فكر ميكني نكردم . واينم حقته بگي نه هيچ مشكلي نيست.
در ضمن من هنوز روي اين حرف كوچيك كردن و متعدد كردن سايت هستم.

۰۴-خرداد-۱۳۸۵, ۰۹:۳۸:۴۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohandese_Javan آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 90

تشکرها : 1
( 39 تشکر در 23 ارسال )
ارسال: #19
سلام!
نقل قول: اينجوريا هم كه ميگي نيست....اره من كم سر ميزنم...خوب اخه نميرسم
خوب آقا جون اگه نمیرسی مجبور نیستی مدیر باشی!
به کسی بر نخوره ولی ببینید وضع سایت رو. فعالیتهای مدیران رو!

از اون آدمایی نیستم بخوام بیخودی انتقاد کنم ولی ایرانویج خیلی با گذشته تفاوت داره.
۱۰-خرداد-۱۳۸۵, ۱۸:۳۱:۰۶
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #20
این قضیه فروشگاه به کجا رسید ؟
یه مقدار از حیطه صحبت بیاید بیرون ودست به عمل بزنید At
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰-خرداد-۱۳۸۵, ۲۲:۰۲:۴۶، توسط Iron_Fist.)
۱۰-خرداد-۱۳۸۵, ۲۱:۴۸:۳۹
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #21
اشکان جان میخوای فروشگاه رو از طریق ناک راه بندازیم؟ یه ماژول داره براش[تصویر:  rose.gif]
۱۰-خرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۵۲:۲۸
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #22
نديدم ؟ماجول خاص داره ؟ نكنه منظورت e_commerce هست ؟ مثل ناك هست ولي فروشگاه هم همراهشه؟

۱۱-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۲۷:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  آپلود سنتر ايران ويج dreamvbfox 3 4,114 ۲۶-بهمن-۱۳۸۸, ۱۹:۵۳:۱۹
آخرین ارسال: Scorpion
  پهناي باند ايرانويچ t3r!p3000 9 8,117 ۰۷-مهر-۱۳۸۷, ۲۲:۲۴:۲۸
آخرین ارسال: Di Di

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS