امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجاني براي عروسي ارگ ميزنم كمك كنيد
نویسنده پیام
kourosh_vb آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 1

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
Toungue  مجاني براي عروسي ارگ ميزنم كمك كنيد
با سلام خدمت شما دوستان عزيز يه خواهشي از تمامي ويژواليست هاي عزيز داشتم ميخواستم كه كمكم كنيد والا بنده دارم يه برنامه مينويسم با vb كه فقط يه قسمتش بيشتر نمونده تا تموم بشه اون قستم اينه كه ميخوام كاري كنم كه وقتي با كانكشنهاي خود ويندوز ميخوايم به اينترنت وصل بشيم اگر اون كانكشن error داد مثلا error 691 فرم اصلي برنامه بنده لود بشه و برنامه اجرا بشه چون بنده تازه كار هستم و نه با سخت افزار بلدم ارتباط برقرار كنم و نه با توابع api ميخواستم اگر براتون مقدوره يه نمونه از اين كاري كه خواستم برام بنويسيد و به اين ايميل ارسال كنيد kourosh_sos@yahoo.com
هر كسي اين لطفو در حق بنده بكنه يك شب براي مجلس عروسي يا تولد براش مجاني ارگ ميزنم
ممنون ميشم كمكم كنيد.
۰۱-تير-۱۳۸۵, ۱۲:۴۱:۰۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ويروسي براي كاهش سرعت اينترنت rap0661 10 9,271 ۲۶-مرداد-۱۳۹۳, ۱۷:۴۶:۱۱
آخرین ارسال: Vb6Moderator
  نصب SQL Server ! ميتونيد كمك كنيد؟؟؟ Mohandese_Javan 10 8,853 ۰۲-مرداد-۱۳۹۲, ۱۰:۲۸:۳۳
آخرین ارسال: lord_viper
  [سوال] ايجاد محدوديت زماني براي اجراي برنامه megatron 11 8,248 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۰۸:۵۳:۰۴
آخرین ارسال: lord_viper
  من برنامم به آخر رسيده يك ماه تلاش كردم اما برنامم كامپايل نميشه كمكم كنيد mohammad29 9 6,428 ۲۴-فروردین-۱۳۹۲, ۱۲:۲۹:۴۶
آخرین ارسال: rap0661
  اين ارورر ieframe.dll چي هست..كمك كنيد farzad1360 9 12,945 ۰۵-بهمن-۱۳۹۰, ۱۸:۱۹:۵۶
آخرین ارسال: yasser_sh
  سورس برنامه براي گذاشتن رمز روي ويندوز بعد از ريستارت يا خاموش شدن rap0661 19 16,987 ۰۱-آبان-۱۳۹۰, ۰۰:۰۶:۳۱
آخرین ارسال: Ghoghnus
  ويروسي براي بشدت پايين آوردن سرعت سيستم rap0661 12 8,389 ۰۴-مهر-۱۳۹۰, ۲۱:۵۷:۱۸
آخرین ارسال: abbasalifix
  كمك براي اجرا شدن برنامه فقط براي يك بار Mr.pRoGraMmer 15 15,373 ۰۴-شهریور-۱۳۹۰, ۰۳:۴۴:۴۸
آخرین ارسال: joker
  كمك در براي برنامه D4RK3NZZ 1 2,738 ۲۱-تير-۱۳۹۰, ۲۳:۴۵:۱۰
آخرین ارسال: Ghoghnus
  [سوال] مشكل برنامه نويسي در vb لطفا كمكم كنيد galaxyking 3 3,647 ۳۰-خرداد-۱۳۹۰, ۰۰:۱۲:۴۴
آخرین ارسال: galaxyking

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS