امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اینترنت مجانی
نویسنده پیام
mri_6889 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 24

تشکرها : 0
( 2 تشکر در 2 ارسال )
ارسال: #1
Question  اینترنت مجانی
سلام.

من زیاد از اینترنت استفاده میکنم و بیشتر دانلود میکنم. اما مشکلم اینجا است که قیمت گران، سرعت کم است. برای ADSL هم فعلا در این قسمت شیراز که ما هستیم، خبری نیست ضمن اینکه گران هم هست.

میخواستم بگید چطور میتونیم با هزینه کمتر، کیفیت بهتر داشته باشیم؟

پیشنهادات:

1- استفاده از Dial-UP و استفاده از برنامه هایی مثل OnSpeed برای بالا بردن سرعت و نرم افزاری شبیه آنچه لولوهوکو نوشته بود، برای زدن User , Pass از ISPها ===> قسمت دومش دزدی است

2- استفاده از اینترنت ADSL ===> امکانش فراهم نیست -- هزینه هم بالا است

3- استفاده از کافی نت برای ADSL ===> من حجم دانلودم بالا است، و کافی نت میخواهد برای هم n GB دانلود xnTooman پول بگیره

4- اینترنت ماهواره ای ===> که این هم فقط Recive است و برای Send باید دائما Dial-Up استفاده کرد که هزینه تلفن سر به فلک خواهد زد، ضمنا ماهی nTooman هم برای سرویس دهی میگیرند.

5- راه حل های شما...

متشکرم.

هزینه کمتر - کیفیت برتر
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۰:۳۳:۰۹
arashps آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

( 17 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #2
RE: اینترنت مجانی
خوب اگه زیاد استفاده میکنید از اینترت به نظر من که dsl براتون خوبه چون نصف بیشتر اعتبار کارت و اکانتهای اینترنتی dial-up که برا باز شدن سایت هدر میره! اونقدر که ماشالا سرعتا بالاست
ماهواره ای و زدن پسورد و ... هم بیخیال . بهترین انتخاب همون dsl هست

۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۰:۴۷:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #3
به نظر منم همون adsl بهترین انتخابه چون :
نقل قول: سرویس اینترنت پرسرعت ADSL در ایران

ADSL چیست ؟

ADSL یا خط دیجیتالی نامتقارن، به نوعی ارتباط پرسرعت دیتا جهت دسترسی به اینترنت و یا پخش ویدئویی اطلاق می گردد که از طریق خطوط تلفن معمولی انجام می پذیرد. ADSL درواقع یکی از انواع خدمات و محصولات xDSL می باشد که به منظور انتقال پرسرعت دیتا تا Mbps ٢ بر روی سیم تلفن مسی موجود در شبکه تلفنی (PSTN) طراحی گردیده است.

مزایای استفاده از سرویس ADSL

• دسترسی به اینترنت پرسرعت
• اتصال دائم به اینترنت
• استفاده همزمان از اینترنت و تلفن
• حق اشتراک ثابت ماهانه
• نصب سریع و آسان

شیوه ای نوین برای برقراری ارتباط با اینترنت

تکنولوژی جدید ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) با ارتقاء امکانات خطوط تلفن آنالوگ، انتقال پرسرعت داده ها را همزمان با انتقال صوت امکان پذیر نموده است. در روش ADSL (خط دیجیتالی نامتقارن مشترک) برخلاف روش Dialup موجود، سیگنالهای دیجیتالی به صوتی تبدیل نمی شوند و کانال انتقال Data از Voice کاملا" مجزا می باشد. بنابراین کاربر بدون نیاز به خط تلفن جدید حین ارتباط با اینترنت قادر به برقراری مکالمات تلفنی نیز خواهد بود.

ارتباطی پرسرعت با اینترنت

روشADSL، ارتباط با اینترنت را با سرعتی تا ٣٠ برابر روشهای Dialup برای کاربران امکان پذیر نموده است که البته میزان سرعت به نسبت تعداد کاربران محلی online از ٦٤Kb/s تا Mb/s ١ متغیر می باشد.
سرویس ADSL باتوجه به سرعت بالای ارتباط (در مقایسه با سرویس های Dialup) و هزینه مناسب (در مقایسه با سرویس های پهنای باند موجود) راه کاری ایده آل برای کاربران خانگی پرمصرف و کاربران تجاری (دارای شبکه داخلی) می باشد.

اتصال دائمی به شبکه اینترنت

در روش ارتباطی ADSL کامپیوتر یا کل شبکه داخلی شما در اتصال دائم با شبکه جهانی اینترنت می باشد. بدون انجام شماره گیری، بدون شنیدن بوق اشغالی و بدون اتلاف وقت جهت برقراری ارتباط، فقط با روشن کردن کامپیوتر به دنیای اینترنت قدم بگذارید. با بهره گیری از سرویس ADSL در عصر پرسرعت تبادل اطلاعات وقت و هزینه های خود را بیهوده هدر نمی دهید.

بدون هزینه های تلفن و هزینه های پنهان

باتوجه به تقسیم خط تلفن به دو بخش انتقال Voice و Data توسط تکنولوژی ADSL ، برقراری ارتباط با شبکه اینترنت بدون پرداخت هزینه تلفن میسر گردیده است. با سرویس ADSL بدون هیچ نگرانی از پرداخت هزینه های سنگین تلفنی و تنها با پرداخت حق اشتراک ثابت ماهانه، صرفنظر از میزان استفاده، از اتصالی مطمئن به اینترنت لذت ببرید.

را ه اندازی سریع و آسان

راه اندازی سرویس ADSL در مقایسه با ارتباط بی سیم نقطه به نقطه، P2P و Leased Line بسیار سریعتر و ساده تر بوده و ظرف مدت کوتاهی انجام می گیرد. تکنولوژی ADSL کامپیوتر شما در اندک زمانی به عضوی از شبکه اینترنت مبدل می نماید.ید.

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۱:۴۲:۰۷
Soheilvb آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 49

( 129 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #4
ADSL بهترين سرويسه. و اگه زياد استفاده كنيد مثل من كه هزينه تلفنم اندازه پول يك ماهه ADSL بهتره همينو بگيري./
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۴:۴۶:۱۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #5
َADSL اصلا بدرد نمیخوره چون یک گیگابایت رو سر چهار پنج روزه تموم میکنی که هزینش هم میشه حدود 28 هزار تومان.

اگر تو شیراز هستی برای دانلود فایلهات برو به هتل چمران بخش کافینتش ==>کافی شاپ سارا رو راست بگیر از طرف خدمات هواپیمایی که بگزری میرسی به کافینتش.سرعتش وحشتناک بالا هست چون وایرلس هست.و برای یک سیدی کامل که دانلود کنی که حدود 40 دقیقه وقت میبره با رایت سیدیش 5000 تومان میگیره.البته اگر دانلود نکنی ساعتی 500 تومان میگیره.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۶:۳۶:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
kasrakhan آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 4
( 39 تشکر در 21 ارسال )
ارسال: #6
کی گفته بده ؟ به نظرت 1 GB با dial up چقدر طول می کشه ؟ من دو روز کامپیوتررو روشن گزاشتم تا 256 مگابایت رو دانلود کردم [تصویر:  71.gif] (البته با سرعت گزشته چون الان خیلی بیشتر شده )
در ضمن ما ADSL داریم تا adsl و سرعت های مختلف داره
مزیت های ADSL نسبت به وایرلس هم بیشتره گرچه شاید بعضی جاها سرعتش کمتر باشه

ببخشید که فعالیتم کمه ! درس و .... اجازه نمی دن
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۶:۵۴:۵۷
Soheilvb آفلاین
کاربر با تجربه

( 129 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #7
آخه 4 تا 5 روز ADSl مي شه 28000 تومان لولو جان
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۷:۰۰:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
lolohacko آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 12

تشکرها : 101
( 419 تشکر در 177 ارسال )
ارسال: #8
اره دیگه یک گیگابایت خیلی کمه همین که بری توی چند تا سایت و با یاهو چت کنی و چند تا فایل رو دانلود کنی به سرعت تموم میشه.

بوسه ای به گرمای ظهر تابستان بر لبانت گزاشتم خنده ای به سرمای شبهای زمستان از لبانت دیدم اما اگر میدانستی چقدر شبهای زمستان را دوست دارم هیچ وقت...
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۱۹:۰۲:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Iron_Fist غایب
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 109
( 456 تشکر در 134 ارسال )
ارسال: #9
من شنیدم دو نوع خدمات ای دی اس ال داریم یکی با پهنای باند اشتراکی و یکی
دیگه با پهنای باند غیر اشتراکی که مسلمآ گرون تره !
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۲۰:۲۳:۱۱
arashps آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 1

( 17 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #10
خوب دیگه چیکار میشه کرد؟؟وایرلس که همه جایی امکانش نیست و هزینش هم بالاست و برا شرکتایی که چندین کامپیوتر میخوان استفاده کنن خوبه. دیال آپ هم که دیگه نیازی به توضیح نداره. بهترین راه برای کسایی که استفادشون زیاده adsl هست . من چند نفر از دوستام از adsl استفاده میکنن و خیییلی راضین . هزینش هم اینقدری که شما میگید زیاد نیست و کاملا میصرفه برای کسی که میخواد زیاد استفاده کنه! حالا اگه طرف خییییلی اهل دانلودای با حجم بالا هست اون مسئله دیگست! اما برای استفاده های معمولی و دانلودهای نه خیییلی خفن عالیه

۰۲-تير-۱۳۸۵, ۲۰:۲۹:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Soheilvb آفلاین
کاربر با تجربه

( 129 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #11
مگه ADSL سرعت دانلودش چقدره كه به درده دانلود نمي خوره
۰۲-تير-۱۳۸۵, ۲۰:۴۶:۵۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اینترنت وایرلس ترانسپورتر 22 11,496 ۲۷-تير-۱۳۹۲, ۱۶:۱۱:۰۲
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  [سوال] اینترنت جی پی آر اس(GPRS)ایرانسل ترانسپورتر 61 49,675 ۲۹-اسفند-۱۳۹۱, ۰۰:۰۳:۱۳
آخرین ارسال: ترانسپورتر
  چگونه از طیق اینترنت به درایو کامپیوتر راه دور دست پیدا کنیم؟ koroshbozorg 7 15,122 ۱۱-دى-۱۳۸۷, ۱۳:۱۸:۵۸
آخرین ارسال: Di Di
  فهمیدن سرعت واقعی اینترنت ! Iron_Fist 2 19,198 ۲۶-تير-۱۳۸۵, ۱۷:۱۲:۲۳
آخرین ارسال: Darg
Cool رد و بدل اطلاعات تو اینترنت محمد حسینی 3 3,834 ۱۷-فروردین-۱۳۸۵, ۱۸:۳۴:۳۵
آخرین ارسال: محمد حسینی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS