امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تغيير كن تا آينده براي تو باشد
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
تغيير كن تا آينده براي تو باشد
دوستان و همراهان گرامي سايت : دورد بر شما .
مدتيه از سايت استقبال نسبتا خوبي ميشه (البته هنوز كمه اما بسيار اميدوار كننده) براي همين احساس من بهم ميگه بايد تغييراتي اساسي تو سايت ايجاد كنم . تغييراتي كه بتونه به كسايي كه اينجا پست ميزنن كمك كنه تا بتونن قدرت و قابليتشون رو به ديگران نشون بدن . اين كار چند خوبي داره
1- تشويق ديگران براي زدن پست هاي جديد در اينجا .
2- كمك به كسايي كه دنبال سورس ميگردن
3- از همه مهمتر اينه كه كاري بشه تا كسي كه اينجا پست ميزنه بجز مسايل معنوي(عينهو تبليغات برگه ارمغان بهزيستي شده) بتونه از زحمتي كه كشيده استفاده مادي كنه بقول معروف بي مايه فتيره .
درسته همه ما ايروني هستيم و حتما هم ايران رو دوست داريم و هر پستي كه اينجا ميزنيم كمك ميشه تا يه ايروني با استفاده از اون مشكلش رو حل كنه ولي من يكي با اينكه خيلي به اين اصل اعتقاد دارم ولي اينو هم قبول دارم اگه پستي بزني و نتوني ازش استفاده كني نزني بهتره .
حالا از شما دوستان ميخوام توي اين راه كمكم كنين يعني پيشنهاد از شما اجرا كردنش با من . شايد طول بكشه ولي حتما پيشنهاد خوب انجام ميشه.
قبلا آقا داود (رفيق فابريك سابق) بهم گفت يه كاري بكن هركي يه كامنت واسه يه برنامه ميزاره برنامه نويس رو تو جريان بزاره منم بهش گفتم چشم،اما يكم طول كشيد تا انجام شه چون باور كنيد دست تنها خيلي واسم سخته بخصوص بايد PHP بنويسم كه خودش هم كلي دردسر داره.ولي الان كسي كامنت بزاره بلافاصله يه ايميل به برنامه نويس ارسال ميشه و يه ايميل هم به من (تا منم پيگيري لازم رو بكنم).
حالا هم دارم روي يه قسمت كار ميكنم تا بشه جستجوهايي بهتر و سريعتر داست تا كسي كه دنبال يه برنامه خاص ميگرده دوساعت علاف سايت نشه آخرشم نتونه پيداش كنه . خودم هم به اين نتيجه رسيدم سايتم يكم شلوغه بايد تغييراتي بكنه.
حالا از دوستان ميخوام تو اين زمينه ها(زير نوشتم) هم پيشنهاد بدن و هم اگه ميتونن كمك كنن يه زنده باد ايران بگن و بيان جلو.
1- (بقول خارجكيش) بيزينس سايت .
2- بيزينس كسايي كه اينجا پست ميزنن .(اين جدا براي من مهمه)
3- افزايش خوانندگان سايت.
4- معرفي اين سايت به مصرف كننده هاي واقعيش(مثلا شركت هاي نرم افزاري) .
5- معرفي اين سايت به كاربران واقعيش (مثلا برنامه نويسان)
6- بهبود در همه زمينه هاي سايت.(بهبود در جستجو و ايجاد قابليت جديد و ... بگو هرچي ميدوني ديگه)

فعلا هم توي همين فروم يه بخش ايجاد ميكنم ، تا دوستان اگه كامپوننت و يا يك نرم افزار دارن (مثلا حسابداري و يا هرچي كه بنوعي به نرم افزار و كامپوتر برميگرده) و ميخوان تبليغات واسش بكنن بيان توش و تبليغات رو بزارن و حتي اگه دمو Demo هم دارن ميتونن لينكش رو هم بزارن و ديگه هرچي كه خودشون دارن و توضيحات و ... بزارن تا بدونن زحمتي كه ميكشن توي اين سايت بدون جواب نيست شايد اولش زياد استقبال نشه ولي اگه شماها و همه دوستان كمك كنن حتما مشتريش پيدا ميشه.
پس يه زنده با ايران بگيد و پيشنهاد و انتقاد و ... هرچي داري بريزيد اينجا.

زنده باد ايران و ايراني
(بقول استاد شجريان با كمي تغيير) خاك پاي بچه هاي ايراني
اشكان
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۲-بهمن-۱۳۸۳, ۰۸:۴۳:۰۰، توسط ashkan.)
۱۰-اسفند-۱۳۸۲, ۱۱:۳۳:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

هيچ كس نبود ، يه جوابي چيزي ؟؟؟
۱۳-اسفند-۱۳۸۲, ۱۷:۱۰:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : orange signal
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #3

سلام
براي كم كردن شلوغي سايت بهتره كه هر زبان را به چند قسمت تقسيم كني مثلا در وي بي
multimedia
api function
game
database
activex
network
internet programing
operating system
file and directory
wince
security
screen and graphic
miscellaneous
forms and control
dates_math
Office_VBA
string_manipulation
و زماني كه پست زده ميشه حتما شاخه مزبور تعيين شود
براي جستجو هم يك فيلد در بانك درست كن و عنوان را بزار و جستجوي كليدي را در عنوان انجام بده
در پايان هر ماه هم از برنامه هاي هر گروه يك آرشيو تهيه كن كه بتوان تمام انها را يكجا دريافت كرد
بازم فكر ميكنم و جواب ميدم
والا ما بيشتر از اين عقلمون جواب نميده
۱۹-مرداد-۱۳۸۳, ۰۶:۲۸:۱۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mohamad_VB آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 41

( 16 تشکر در 9 ارسال )
ارسال: #4

آقا اشكان پيشنهاد شما خيلي عاليه مخصوصا قسمت بيزينسش Amaze
من يه برنامه براي فروش دارم البته هنوز كامل نشده اگه يه بخشي براي معرفي همچين برنامه هايي باشه خيلي عالي ميشه

درباره برنامم بعدا توضيحات تكميلي رو ميدم

O Allah the Almighty ;
Protect me and guide me ;
To your love and mercy ;
Ya Allah don’t deprive me ;
From beholding your beauty ;
O my Lord accept this plea
۱۹-مرداد-۱۳۸۳, ۰۸:۱۶:۳۶
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #5

و اما درمورد
۱۹-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۰۹:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
yamin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 19

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #6

داشتم رد مي شدم گفتم منم يه چيزي بگم اشكان جان سايت ايران ويج يك مشكل بزرگ داره
اونم موژولا ي غير فعاله با شاخه هاي كم مصرف الان اسم سايت شده ايران وي بي (البته
دست بعضي از دوستان كه به ديگر موضوعا ت توج دارن درد نكنه اينا حل شه سايت تيريپ ميشه
۲۰-مرداد-۱۳۸۳, ۱۳:۴۱:۱۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

آره يمين جان اينو راست ميگي ، بابا اينجا شده همش هك و كرك و ... يخورده هم بانك اطلاعاتي و چيزاي ديگه ، زبان برنامه نويسي هم همش شده وي بي (البته جاوا هم كم نيستا) ولي زبونهاي ديگه دلفي ، سي ، بابا چيزاي ديگه ارايه بشه .
بابا من يه كاري رو شروع كردم تو ايران ميشه گفت تكه اونم برنامه نويسي توي خونه (يعني ميخوام كاري كنم دوستان تو خونشون نشستن برنامه بنويسن) ولي انگار كسي توجه به اين قضيه نداره يا كم روش كار ميشه .
اگه مقالعه منو تو قسمت نوشتن برنامه هاي كاربردي بخونن ميفهمن تمام هدف اجراي يه روشه تا با اون روش بدون اينكه برنامه نويس با ديگران تماس فيزيكي داشته باشه فقط از طريق اينترنت اقدام به نوشتن برنامه براي ديگران كنه . مثلا يه برنامه يا سيستم انبارداري مينويسي ولي توي خونه بدون اينكه اصلا با كسي برخورد كني و يا ... .
چي بهتر از اين چرا پيگيري نميشه نميدونم ، باور كن اگه بشه اينكارو كرد ميشه خيلي راحت با خيلي شركتها قرارداد بست و واسشون كار انجام داد.
چه تو كه تو سبزواري چه كامران كه سنندجه و يا هر كس ديگه ، مكان ديگه از ميون ميره Biggrin
۲۰-مرداد-۱۳۸۳, ۱۵:۵۳:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  پيشنهاد براي ارتقاي www.iranled.com t3r!p3000 40 29,312 ۲۷-بهمن-۱۳۸۷, ۱۰:۰۶:۳۶
آخرین ارسال: ha_60
  برنامه كامپيوتري براي حل دستگاه معادلات خطي roozbeh2007 1 6,703 ۰۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۴:۳۹:۰۶
آخرین ارسال: ashkan
  تغيير هاست فروم-هاستينگ اسپانسر ashkan 2 2,936 ۱۲-خرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۳۵:۵۴
آخرین ارسال: afshin
  تغييرات در ايران ويج و انتخاب مديران براي سايت ashkan 32 18,421 ۰۱-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۴۵:۰۶
آخرین ارسال: 4shir
  براي شروع كار با php ha_60 19 8,020 ۱۱-دى-۱۳۸۴, ۱۸:۱۴:۵۲
آخرین ارسال: kasrakhan
  اگه ميشه عنوان (گپ استان) رو تغيير بديد Piter1355 25 13,520 ۲۲-اسفند-۱۳۸۳, ۱۰:۱۸:۳۸
آخرین ارسال: NabiKAZ
  پيشنهاد براي آقا اشكان vahid_mortezavi 1 2,429 ۳۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۶:۰۲:۴۸
  برنامه ساخت وب كم مجازي براي ياهو NabiKAZ 3 3,365 ۲۵-شهریور-۱۳۸۳, ۱۳:۵۵:۳۸
  پيشنهاد براي ارزيابي بهترين برنا ashkan 2 3,468 ۲۶-اردیبهشت-۱۳۸۳, ۰۸:۵۸:۳۰

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS