امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجزیه و تحلیل آنتی ویروس های موجود
نویسنده پیام
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

تشکرها : 0
( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #23
RE: تجزیه و تحلیل آنتی ویروس های موجود
با حرف های ARNH در مورد اینکه خیلی ها آماتور هستن تو ایران موافقم
چون خیلی از دوست های من تا یک ویروس جدید میگیرن سه سوت (الو خشی سیستمم ویروسی شده فردا بیا ویندوزش رو عوض کن) منظور از خشی همون اسم خودمه ( خشایار) همه منو به این اسم صدا میکنن
انگار با یک ویندوز عوض کردن همه چیز حل میشه
خیلی ببخشید اما بعضی ها اینقدر بی شعور هستند که هنوز فرق بین ویروس New Folder با خوده New Folder رو نمیدونن پسر چند بار ویندوز عوض کرده که ویروس پاک شه دوباره وقطی وارد شده رفته رو یکی از New Folder های تو سیستمش که ویروس بود کلیک کرده و ...
خلاصه همه آنتی ویروس ها یک مشکلی دارن حتی همین Panda که من طرفدارشم

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۱۵-اسفند-۱۳۸۵, ۱۶:۳۲:۱۶
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #24
avini نوشته است:خیلی ببخشید اما بعضی ها اینقدر بی شعور هستند که هنوز فرق بین ویروس New Folder با خوده New Folder رو نمیدونن پسر چند بار ویندوز عوض کرده که ویروس پاک شه دوباره وقطی وارد شده رفته رو یکی از New Folder های تو سیستمش که ویروس بود کلیک کرده و ...

.zip   AVk2.zip (اندازه: 186.57 KB / تعداد دفعات دریافت: 72)
البته این ویروس .. و اغلب ویروس های این مدلی توسط این ضد پرونده پاک میشند .
۱۵-اسفند-۱۳۸۵, ۲۱:۰۲:۱۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
k3i1 آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 23
( 19 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #25
سلام دوستان:
من يك مقاله از سايت Gartner كه بسيار معتبر هست و در تمام زمينه ها تحقيق مي كنه پيوست كردم.
اين سايت تقريبا هر 2 سال يك بار محصولات ضد كدهاي مخرب را آزمايش مي كنه و گزارش مي ده. البته اين آخرين مقاله اين دسته هست...

دوستان خوشحال ميشم نظر بديد.
شادكام باشيد.

فایل‌(های) پیوست شده
.rar   gartner-magic-quadrant.rar (اندازه: 204.21 KB / تعداد دفعات دریافت: 50)
۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۵۳:۰۴
IISecurity.C آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 41

تشکرها : 70
( 270 تشکر در 112 ارسال )
ارسال: #26
به عنوان یه مدیر امنیتی که سابقه زیادی هم دارم kasper رو تائید میکنم حتی نسخه 7 اش از 9 هم بهتره
nod هم خوبه ولی زود قول میخوره و الگویی عمل میکنه پس اشتباهش زیاده
kasper رو راحت میشه سفارشیش کرد میزان و ....
kasper به راحتی قابلیت پویش سورس کد ها مخصوصا کدهای تحت وب رو داره
بعدش bit خوبه
یکی از مهم ترین شاخصه های انتخاب من تاثیر اینا سرعت سیستم هستش
وقتی نورتون رو روی سرور نصب میکنی احتیاجی نیست ویروسی بشی همین کلی دردسر ماشاالله اصلا هم bypass نمیشه که Laugh
راستی یکی دیگه از مشخصه های خوب کاسپر احترام شرکتش به مشتری هاش هست (من از هیچ ابزار کرکی استفاده نمیکنم)
روی 12 سرور ویندوزیم چه در داخل چه خارج کاسپر تحت سرور نصبه البته انتی نمیتونه کامل سد باشه و یه ابزار کمکی محسوب میشه
فایروال کاسپر به سختی bypass میشه (ولی میشه) توی تشخیص پروسه ها کاسپر تکه اینجکت در صورت تنظیم درسته روش خیلی سخته
به راحتی میتونه پورت ها رو مانیتور کنه و گیر الکی نده
همیشه خدا هم با ابزارهای ترکیبی bind مشکل داره
اگه برای لینوکس بخواین (تحت سرور مخصوصا) مکافی خوبه چرا ؟
چون بهترین خاصیتش خصوصی سازیش هست
الان میدونین که 90% شلر ها از الگوی همسانی استفاده میکنند کافیه بخش اصلی و مخرب یکیشون رو (حتی کد شده) به مکافی لینوکس بدی و .....

البته اینا نظرات شخصی هست . که طی تحقیقات و تست های زیادی انجام دادم و تقریبا هر ابزاری رو روی میز کارم تست میکنم

خداوند بی نهایت است اما بقدر نیاز تو فرود می اید
بقدر ارزوی تو گسترده میشود
و بقدر ایمان تو کارگشاست
۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۵۵
تشکر شده توسط : Mr.pRoGraMmer
k3i1 آفلاین
تازه وارد

( 19 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #27
(۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۱۱:۵۵)IISecurity.C نوشته است: به عنوان یه مدیر امنیتی که سابقه زیادی هم دارم kasper رو تائید میکنم حتی نسخه 7 اش از 9 هم بهتره
nod هم خوبه ولی زود قول میخوره و الگویی عمل میکنه پس اشتباهش زیاده
kasper رو راحت میشه سفارشیش کرد میزان و ....
kasper به راحتی قابلیت پویش سورس کد ها مخصوصا کدهای تحت وب رو داره
بعدش bit خوبه
یکی از مهم ترین شاخصه های انتخاب من تاثیر اینا سرعت سیستم هستش
وقتی نورتون رو روی سرور نصب میکنی احتیاجی نیست ویروسی بشی همین کلی دردسر ماشاالله اصلا هم bypass نمیشه که :lool:
راستی یکی دیگه از مشخصه های خوب کاسپر احترام شرکتش به مشتری هاش هست (من از هیچ ابزار کرکی استفاده نمیکنم)
روی 12 سرور ویندوزیم چه در داخل چه خارج کاسپر تحت سرور نصبه البته انتی نمیتونه کامل سد باشه و یه ابزار کمکی محسوب میشه
فایروال کاسپر به سختی bypass میشه (ولی میشه) توی تشخیص پروسه ها کاسپر تکه اینجکت در صورت تنظیم درسته روش خیلی سخته
به راحتی میتونه پورت ها رو مانیتور کنه و گیر الکی نده
همیشه خدا هم با ابزارهای ترکیبی bind مشکل داره
اگه برای لینوکس بخواین (تحت سرور مخصوصا) مکافی خوبه چرا ؟
چون بهترین خاصیتش خصوصی سازیش هست
الان میدونین که 90% شلر ها از الگوی همسانی استفاده میکنند کافیه بخش اصلی و مخرب یکیشون رو (حتی کد شده) به مکافی لینوکس بدی و .....

البته اینا نظرات شخصی هست . که طی تحقیقات و تست های زیادی انجام دادم و تقریبا هر ابزاری رو روی میز کارم تست میکنم

سلام دوست عزيز:
تقريبا 35 شركت ضدويروس هست. شما همه را روي ميز كارتان تست كرده ايد؟
خوشحال مي شوم اگر شابلون آزمايش هاي خودتان را در اختيار من و بقيه دوستان قرار دهيد.
البته آيا همه آنها را خريداري كرده ايد و از نحوه پشتيباني آنها اطلاع داريد؟
۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۳۳:۲۷
IISecurity.C آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #28
ببینید من با شرکت های دولتی همکاری دارم پس اکثرا از نسخه های اصلی استفاده کردم
میز کاری هم که عنوان کردم برای تست خودم بوده چون کسی ازم انالیز نخواست برای مدیریت بهتر باید بعضی از ابزارها همه نوعه تست بشند چون توی حیطه کاری ما چیزی بنام اشتباه و جبران وجود نداره
اکثر انتی ها (حالا نمیدونم چند تاست) رو ازمایش کردم

و بقدر ایمان تو کارگشاست
۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۶:۲۱:۰۱
k3i1 آفلاین
تازه وارد

( 19 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #29
جالبه:
شما مقاله من را مطالعه كرديد؟ شما با اين سابقه نبايد اين سايت برايتان تا آشنا باشد.
شما ضدويروسهاي آمريكايي را اصل تهيه مي كنيد؟ آنها به شما پشتيباني مستقيم و بنام مي دهند؟
من نمونه عرض كنم كه چند سال پيش كسپر حفره امنيتي داشت كه اگر تاريخ را يك يا چند سال با command prompt به عقب برمي گردانديم از فعاليت باز مي ماند و بقيه ماجرا.
من با پشتيباني روسيه تماس گرفتم حاضر با پاسخ نشدند و ....
شما چطور تعداد ضدويروسها را نمي دانيد در حالي كه سايت هاي Multi engine را حتما مي شناسيد و شما با سابقه طولاني از آنها غافل نيستيد!!!
من منتظر شابلونهاي آزمايش شما هستم.

موفق باشيد.
۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۴۳:۰۱
Mr.pRoGraMmer غایب
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 58

تشکرها : 2031
( 2927 تشکر در 1008 ارسال )
ارسال: #30
سلام خوب هستین
من بر اساس تجربه و کارهام حرفهایی میزنم
انتی ویروس نود 32 با اپدیت تو کافی نت بود امدم کیلاگرم را باز کردم هیچ کاری نکرد نشناختش از upx استفاده کرده بودم رفتم یه کافی نت دیگه مکافی بود کافی نت بعدی هم نود مکافی به روز بود بعد رفتم یه کافی نت بازش کردم مکافی شناخش اومدم از یه پکر استفاده کردم مکافی دیگه نشناختش مکافی نود 32 را با هم دورشون زدم من بر اساس مقاله نمیگم بعد میان پشت وبلاگ فایل از قبیل تروجان یا ... نود 32 ورژن 4 رو اینها کار کرده بود تا یه حدودی میشناختش اما avira سه سوت شناساییش میکرد اونم ورژن رایگانش وقتی میخواستم پروژه کیلاگرم را سیو کنم میشناختش من با یه بدختی avira هم دور زدیم اما بیت دیفندر تنها انتی ویروسی بود که واقعا عالی عمل کرد میگن سریع ند اپدیت میشه سرعت سیستم پایین نمیاد خوب تو شناسایی کردن هم خیلی ضعیفه نسبت به بیت دیفندر کاسپزای هم قبول ندارم چون دادم اسکن کرد همین حالا نشناخت انتی ویروسهای که شناخت
AntiVir - - TR/Crypt.MWPM.Gen
BitDefender - - Gen:Trojan.Heur.C0847B6E7E
GData - - Gen:Trojan.Heur.C0847B6E7E
Ikarus - - Worm.Win32.VB.cj
Sophos - - Mal/Behav-043
من میتونم اون چند تا انتی هم دور بزنم
اما یادم نمیره gdata هم پیش بیت دیفیندر رقابت داشت avira هم هم پشت سر بیت دیفندر این تجربه منه من از بیت دیفیندر روی سیستم ها میترسم به عنوان یه هکر تازه وارد من احساس شکست میکنم چون دور زدن انتی بیت دیفیندر واقعا سخته
پیشنهاد من بیت دیفندر هست من که میخوام دانلودش کنم لینکشو دیدیم میزارم همینجا
موافق باشید
پیداش کرم هم لینک دانلود هست هم توضیحات:
امنيت كامل در اينترنت با BitDefender Total Security 2009 Final
همیشه وجود یک آنتی ویروس خوب و کارا با قابلیت های کامل نیاز یک سیستم رایانه ای به شمار می رود. وجود ابزاری امنیتی که بتواند در سیستم را در مقابل حملات ویروس ها و کرم های اینترتی محافظت نماید. نرم افزارهای زیادی در زمینه امنیت وجود دارند. یکی از این نرم افزار ها BitDefender نام دارد. ابزاری بسیار کامل که امنیت مثال زدنی را برای سیستم ها به ارمغان می آورد. اما مجموعه نرم افزار های شرکت BitDefender در یک بسته نرم افزاری جمع آوری شده که BitDefender Total Security نام گرفته است . بسته ای که با دارا بودن تمامی نرم افزارهای امنیتی این شرکت به کاربرانش لذت استفاده از یک رایانه امن را هدیه می دهد.
BitDefender Total Security با استفاده از آخرین تکنولوژی های موجود اقدام به اسکن سیستم کرده و با به روزرسانی سریع به هیچ ویروس و یا فایل مخربی اجازه ورود به سیستم کاربرانش را نخواهد داد.
محیط کاربری این نرم افزار بسیار ساده است و همین عامل به کاربران کمک می کند تا به راحتی بتوانند نرم افزار را مدیریت کنند. این بسته نرم افزاری شامل تمامی نرم افزار های این شرکت برای امنیت کامل خواهد بود. نرم افزار عبارتند از :
ANTIVIRUS & ANTISPYWARE:
نرم افزاری هایی که از ورود انواع ویروس ها و نرم افزارهای مخرب به سیستم کاربران جلوگیری کرده و خیال کاربران را از حمله ویروس ها راحت خواهد کرد.
ANTI-PHISHI:
این نرم افزار برای آنان که با صفحات وب سایت ها سروکار زیادی دارند و به طور کلی وقت زیادی برای گشت و گذار در اینترنت می گذارند مناسب است. چراکه از بازشدن صفحات مخرب وب سایت ها جلوگیری کرده و حتی اجازه لود شدن را هم نخواهد داد.
FIREWALL:
همه می دانیم که به دیوار آتش پیش فرض روی ویندوز به هیچ وجه نمی توان اطمینان کرد زیرا بسیار ضعیف عمل می کند. بسته BitDefender Total Security دیوار آتشی را در خود جای داده است که با قدرت بالا در مقابل حملات ایستادگی می کند و نرم افزار هایی را که به اینترنت متصل خواهند شد را برای امنیت بیشتر کنترل خواهد کرد.
ANTISPAM:
حتما با ایمیل های تبلیغاتی و مخرب مواجه شده اید. ایمیل هایی که گاهی باعث اختلال در کار خواهد شد. با ANTISPAM موجود در این بسته امنیتی جایی برای این پست های الکترونیکی نخواهد بود.
PARENTAL CONTROL:
به این خاطر در بالا ذکر شد که این بسته بسیار کامل است چون نرم افزاری هم برای کنترل فرزندان دارد. پدر و مادر هایی که دوست ندارند فرزندانشان به سایت های مخرب و غیر اخلاقی دسترسی داشته باشند می توانند از این قابلیت برای هدف خود استفاده کنند.
BACKUP:
دیگر قابلیت این بسته امنیتی وجود ابزاری است که اجازه پشتیبان گیری از فایل ها را خواهد داد . شاید زمانی پیش آید که به هردلیلی فایل از بین برود BACKUP موجود را می توان بازیابی کرد و با خیالی آسوده به کار ادامه داد.
TUNE-UP:
و آخرین ابزار موجود که باعث می شود فایل های اضافی و ریجستری موجود روی ویندوز از بین برود. یعنی دیگر فایلی که بدون استفاده است روی سیستم باقی نخواهد ماند. با این وجود سرعت رایانه تا حدودی افزایش خواهد یافت.

قابلیت های بسته امنیتی BitDefender Total Security 2009 Final:
- محیطی بسیار کامل برای امنیت فوق العاده بالا
- استفاده بسیار آسان از نرم افزار
- وجود 8 نرم افزار برای امنیت کامل
- به روز رسانی سریع
- استفاده از جدیدترین متدهای اسکن سیستم
- عدم کاهش کار آیی یا Porformance سیستم
- نصب آسان و سریع نرم افزار و کرک شدن به سادگی
- سازگاری با سخت افزار های در حد معمولی
- سازگاری با نسخه های مختلف ویندوز از جمله ویندوز محبوب ویستا
- و ...

دانلود با حجم ۹۱.۸ مگابایت
http://dl.kamyabonline.com/download/prog... Final.exe
پسورد فایل : www.kamyabonline.com

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۲۲:۱۲، توسط Mr.pRoGraMmer.)
۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۰:۰۳:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
IISecurity.C آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #31
(۲۵-فروردین-۱۳۸۸, ۱۷:۴۳:۰۱)k3i1 نوشته است: جالبه:
شما مقاله من را مطالعه كرديد؟ شما با اين سابقه نبايد اين سايت برايتان تا آشنا باشد.
شما ضدويروسهاي آمريكايي را اصل تهيه مي كنيد؟ آنها به شما پشتيباني مستقيم و بنام مي دهند؟
من نمونه عرض كنم كه چند سال پيش كسپر حفره امنيتي داشت كه اگر تاريخ را يك يا چند سال با command prompt به عقب برمي گردانديم از فعاليت باز مي ماند و بقيه ماجرا.
من با پشتيباني روسيه تماس گرفتم حاضر با پاسخ نشدند و ....
شما چطور تعداد ضدويروسها را نمي دانيد در حالي كه سايت هاي Multi engine را حتما مي شناسيد و شما با سابقه طولاني از آنها غافل نيستيد!!!
من منتظر شابلونهاي آزمايش شما هستم.
تهیه هر ابزاری از امریکا یا هر جای دیگه که با ایران مشکل داره خیلی سادس خیلی (معلومه که اصلا به تجارت الکترونیک اشنا نیستید ) انتی که ما میخریم به اسم دیتا سنترمونه این خیلی سخته ؟Shy )
باگ ؟ مهم نیست چی بودیم مهمه که چی هستیم یادتون میاد 10 زیر دامنه یاهو هک شد ؟ یادت میاد دلتا به سایت سازمان ملل نفوذ کرد و اینترپل دنبالش بود ؟
یادت میاد موصاد رو ترک ها هک کردند ؟
الان دیدی nod 32 رو توی پروسه ها راحت میشه کنار گذاشت ؟
شنیدی از کارت صدا به admin سرور نفوذ کردم ؟
هر ابزاری باگ میده و باگ داره توی خود کسپر باگی هست که غیر قابل بخشودنی هستش ولی باید بین بد و بد تر بد رو انتخاب کرد
معلومه سطح اطلاعاتون خیلی کمه .البته بنده هم ادعایی ندارم و خواستم کمکت کنم
روسیه هم راحت به ایران و خود تهران ساپورت میده At
زیاد هم به ارقام فکر نکن جا میمونی

موفق باشيد.
[/quote]
اول اینکه اصلا من با ip ایران هیچ کاری نمیکنم چون چند حساب اعتباری دارم و کل کار هامو با یه سرور لینوکس که remote dektop داره انجام میدم (حتی vpnهم نه) چون دیتا سنتر مجازی هستیم و خودمون رو انگلیسی معرفی می کنیم
تلفن نیاز نیست بزنی ساپورت نت اش عالیه البته چون اپراتور توی دیتا داریم (ایرانی هم هست) مشکل تلفنی هم نداریم
شمایی که داری این بحث رو میکنی باید این چیز ها رو درک کنی برادر Smile
البته میدونم امکانات ما بیشتر از یه ادم معمولی هست ولی بازم میشه ترفند های زیادی هستش
دانستن تعداد انتی ویروس ها نشانه درک بالاست Laugh خیلی جالبه
من حتی با انتی های دستی پرل خصوصی h4ck y0u هم کار کردم ( و update میدم)
اصلا دانستن تعداد انتی ها مهم نیست فهمیدن و درک عملکرد مهم هستش وگرنه برو توی http://www.virustotal.com/ یا http://virscan.org/ یه فایل 2 کیلو بایتی رو اسکن کن خیلی از انتیهای معروف میان (من تعداد رو فهمیدم علامه دهرم Whistle)
خیلی از اطلاعات بنده برای خودم و انجام علمی کارهام هستش
کسی که راجب مسائل سطح بالا میخواد صحبت کن باید خط به خط گفته های دیگران رو مطالعه کنه
[quote]ببینید من با شرکت های دولتی همکاری دارم پس اکثرا از نسخه های اصلی استفاده کردم
میز کاری هم که عنوان کردم برای تست خودم بوده چون کسی ازم انالیز نخواست برای مدیریت بهتر باید بعضی از ابزارها همه نوعه تست بشند چون توی حیطه کاری ما چیزی بنام اشتباه و جبران وجود نداره
اکثر انتی ها (حالا نمیدونم چند تاست) رو ازمایش کردم

و بقدر ایمان تو کارگشاست
۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۲۱:۲۳
k3i1 آفلاین
تازه وارد

( 19 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #32
سلام دوست عزيز:
شما چرا ايران هستي؟
اين امكاناتي كه شما گفته خيلي زياده ( هاااا ايكه گفتي يعني چه؟)!!!
دوست عزيز من امكانات شما را سوال نكردم كه تكرار مي كنيد، من شابلونهاي آزمايشي شما را خواستم (البته چند تايي از آنها را) كه ما هم از شما چيزي ياد بگيريم.....
شما مقاله اي كه من گذاشتم را مطالعه فرموديد؟ (عنوان نكردن اين موضوع ؟!)
درخت هرچه پربار تر.....
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۰۵:۳۲، توسط k3i1.)
۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۰۰:۱۰
IISecurity.C آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #33
من گفتم که ازمایش هام برای خودمه نه برای دیگران خودت هم میتونی انالیز کنی همش لقمه اماده ؟
من چیزی که لازم باشه و در مورد اطلاعات بخوام رو مطالعه میکنم چون واقعا وقتم پر هستش
سعی میکنم سوالات رو خودم بکنم جواب ها رو هم خودم بدم منابع خارجی هم که زیاد هستند
من چرا ایران هستم ؟
من سالی فقط 4 یا 5 ماه اونم به خاطر خانوادم ایران هستم
درخت بنده هم پر ..... نبود داوطلبانه با داشتن سایتی به عظمت سایت تیم امنیتیمون نمیومدم اینجا البته بازم میگم خودم برخی موارد prog رو از اینجا کمک میگیرم (دلفی)

و بقدر ایمان تو کارگشاست
۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۵۳:۳۹

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی انتی ویروس comodo(کومودو) amirhasan.king 3 5,038 ۱۳-شهریور-۱۳۹۹, ۱۱:۴۴:۰۱
آخرین ارسال: mohadddeseh
  [پروژه] درخواست ایده در حیطه تحلیل بدافزار nImaarek 10 3,857 ۲۲-آذر-۱۳۹۶, ۱۰:۱۷:۳۰
آخرین ارسال: nImaarek
  مشکل با ویروس.کمک gemlove 4 4,760 ۲۳-دى-۱۳۹۵, ۱۳:۰۵:۲۳
آخرین ارسال: javad917
  [سوال] ویروس تغییر فرمت عکس bime 1 2,592 ۲۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: NO DONGLE
  راه حل برای ویروس new folder.exe ahmad-md 12 17,450 ۱۶-دى-۱۳۹۴, ۱۹:۰۳:۱۲
آخرین ارسال: cctv1
  آنتی ویروس ساده akbar8 10 6,962 ۲۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۵۲:۰۱
آخرین ارسال: grimm
  [سوال] نحوه حذف کامل ویروس shorcut salehjg 3 4,143 ۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷:۱۶
آخرین ارسال: Di Di
  Kill کردن آنتی ویروس شید در User Mode بهروز عباسی 0 2,247 ۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۳۹:۵۵
آخرین ارسال: بهروز عباسی
  [سوال] بین این دو انتی ویروس کدام را پیشنهاد میدهید؟ amirhasan.king 4 4,327 ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶:۳۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  مشکل جدی با انتی ویروس اویرا amirhasan.king 13 12,990 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲:۵۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS