امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
‏يک سوال
نویسنده پیام
down آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
‏يک سوال
‏با سلام ، من سوالي‌ در مورد برنامه هاي تبديل کننده پسوند exe بهjpg دارم. مي‌خواستم بپرسم که آيا اينها صحت دارن ؟ مثلا يه نمونه در اين سايت هست که لينکش رو در پايين گذاشتم ، که ادعا ميکنه پسوند رو ‏به jpg تبديل ميکنه اما وقتي‌ برنامه رو اجرا ميکني‌ و فايل بايند شده با عکس رو باهاش به
jpg ‏تبديل ميکني‌ نه فايل سرور اجرا ميشه نه عکس. روش ديگه اي ديدم که با ورد پسوند رو به shs ‏تبديل ميکنه. مي‌خواستم ببينم چه جوري ايکون اين اسکرپ ساخته شده رو تغيير بديم؟  اگر ميشه ساده توضيح بديد چون من  اطلاعات خيلي‌ کمي‌ دارم. منتظر جواب دوستان هستم. (اين هم لينک سايت )
http://senatoramir.blogfa.com/post-171.aspx
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۵۱:۱۸
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

تشکرها : 0
( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2
RE: ‏يک سوال
اين کار ممکنه ! ولي کار هرکسي نيست . به برنامه اي که کاربر باهاش عکس رو نگاه مي کنه بستگي داره . اين کار فقط در صورتي انجامپذيره که يه حفره ي امنيتي تو نرم افزار نمايش عکس کاربر وجود داشته باشه .

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۲۶:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Payman62 آفلاین
مدیر بخش ویژوال بیسیک

موضوع‌ها: 149

تشکرها : 1308
( 3661 تشکر در 942 ارسال )
ارسال: #3
RE: ‏يک سوال
سلام.
همون جور که Toxic گفت به برنامه باز کننده عکس مربوطه. مثلا پینت(Paint). شما که عکس رو اجرا کنی برنامه ای مثل پینت باز میشه تا نشونش بده. حالا اگه ببینه عکس نیست و فرمتش ناشناخته هست چیزی نمایش نمیده ولی فایل exe رو هم اجرا نمیکنه.
این روش هم که در لینک آموزش داده شده عملی نیست. چون فرض محال هم بکنیم پینت آدرس فایل رو دریافت کنه ولی شما باید ابتدا دستور ذخیره فایل exe رو هارد رو بدید و بعد هم خودتون اجراش کنید.

ساخت فایل با پسوند SHS هم روش مناسبی نیست. چون نمیتونی آیکون فایل رو عوض کنی. تازه بعد از اجرای فایل SHS فایل رو تو تمپ اکسترکت میکنه و از کاربر اجازه اجرای یه فایل exe رو میگیره که خوب قربانی پی به نقشه پلیدت میبره.
۱۹-شهریور-۱۳۸۵, ۲۰:۴۵:۲۱

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS