امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سوالات VB
نویسنده پیام
Rayanehfarda آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 7

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
سوالات VB
با سلام به همگي
من وي بي كار هستم ولي چندان از وي بي نميدانم
لطفا به سوالاتم من جواب بدهيد

1. چطور ميتوان فيلدي در datagrid را فريز كرد؟
2. چطور ميتوان ركوردهاي datagridرا يكي در ميان رنگي كرد؟
3. چطور ميتوان از تركيب 2 كليد استفاده كرد؟ مثال ctrl+s
4. چرا تركيب متن انگليسي و فارسي در كريستال ريپورت بهم ميزد؟
5. چطور ميتوان شماره رديف را در كريستال ريپورت گروه بندي كرد؟
(يعني شماره رديف در گروه بعدي از يك شروع شود.)
6. چطور ميتوان در اكسس اطلاعات چند فيلد را به دنبال اطلاعات چند فيلد ديگر بيايد
مثلاً من درTable معاملات چند فيلد دارم كه 3 تا از آن فيلدها بنام نام، فاميلي، تلفن هست و در Table ديگري
7. من 2 كامپيوتر به هم لينك دارم (شبكه) برنامه بانك اطلاعاتي كه ساخته در 2 كامپيوتر (A و B) اجرا كردم آيا من ميتوانم بانكهاي اين 2 را به هم لينك كنم البته من در داخل اكسس كامپيوتر B Import table كردم و مسير داريو شبكه را دادم و بانك اطلاعاتي در كامپيوتر A را بصورت لينك وارد بانك اطلاعاتي كامپيوتر B كردم ولي سرعت خيلي پايين بود آيا شما نظري دارديد؟
8. دوستان من روي بانك password گذاشتم و براي ارتباط برنامه با بانك هم دستورات مربوطه را نوشتم يك مشكل بوجود آمد و آن هم اين بود كه در پروژه اي كه نوشتم از كريستال ريپورت استفاده كردم و وقتي برنامه را Run كردم متوجه شدم موقعيكه ميخواهم فايل كريستال ريپورت را از درون برنامه باز كنم به مشكل بر ميخورم بايد چه كار كنم

با تشكر نوري

۲۰-شهریور-۱۳۸۵, ۱۵:۱۱:۵۵
Soheilvb آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 49

( 129 تشکر در 46 ارسال )
ارسال: #2
RE: سوالات VB
سوال 1 نمی شه
سوال 2 ....
سوال 3 از خاصیت KeyPress فرم و تابع GetKeyState برای اینکه بفهمی کنترل فشرده شده یا نه
سوال 4 و 5 بیشتر توضیح بده.
۲۰-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۵۴:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 11

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #3
سلام اينهمه سوال رو چطوري مي خواي جوابش رو يك جا بگيري.
1 و 3 كه جوابش رو قبلا گرفتي.
2- بايد از gridDTCاستفاده كني كه اين خاصيت رو خودش داره.
در مورد سوالات كريستا ل ريپورت متاسفانه من از اكتيو ريپورت استفاده مي كنم و كريستال خوب بلد نيستم. ضمن اينكه اكتيو ريپورت در شبكه بهتر جواب مي ده.
6 - خوب متوجه سوالتون نشدم و لي فكر مي كنم مشكلي كه شما داريد رو با زدن Querieبايد حل كرد. البته اگه مشكلتون چيزي باشه كه من فكر مي كنم.
7- در برنامه هاي شبكه بجاي لينك چند بانك بهم ديگه كه باعث كاهش سرعت ميشه با يد از يك بانك ثابت استفاده كرد. مسير بانك رو به برنامه هات چه سرور و چه كلاينت از طريق شبكه معرفي مي كني.(اينجور مواقع اگه شبكه قطع بشه سرور هم نمي تونه كار كنه) براي سرعت بيشتر شما بايد بانك رو بسته نگه داري و فقط هنگام استفاده از كامند ها بانك يك بار باز و بعد از اجراي دستور دوباره بسته بشه.اينجوري فقط به اندازه كاربري كه با برنامه كار مي كنه به بانك فشار مياد نه به تعداد كار براني كه فقط برنامه رو بالا هستند . ضمن اينكه اكسس نهايتا 6 كاربر رو همزمان مي تونه جواب بده.
8- همون طوري كه گفتم من زياد كريستال كار نكردم و لي اين رو مي دونم كه بر روي شبكه اكتيو ريپورت خيلي بهتر و راحتر جواب مي ده.
اميد وارم تونسته باشم يكمي كمكت كرده باشم.

به نا اميدي از اين در مرو، بزن فالي
بود كه قرعه دولت به نام ما افتــــــد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-شهریور-۱۳۸۵, ۰۸:۵۴:۱۰، توسط tanhatarin.)
۲۱-شهریور-۱۳۸۵, ۰۸:۵۳:۱۲
Rayanehfarda آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
خيلي ممنون از راهنمايهايتان
2- لطفا بيشتر راهنمايي كنيد من چه OCX را بايد در كتابخانه اجرا كنم
و اگر اين OCX در كامپيوترم نيست لطفا براي بفرستيد
3- لطفا مثال بزنيد و كدها را بنويسيد من اينكار كردم ولي نتيجه نگرفتم
4- مثلا من در يك فيلد بانك اطلاعات دارم : "نام شركت ZMC است"
و وقتي اين ركورد در كريستال ريپورت ميايد كلمه "است" اول ميايد و بعد كلمه "ZMC" و بعد كلمه هاي "نام شركت" ميايد
حال اين يك مثال كوچك است در بعضي فيلدها از چندين كلمه فارسي و انگليسي استفاده ميكنم كه تمامي اين كلمه جابجا ميشود
5- وقتي من شماره رديف براي ركوردها در نظر ميگرم در گروه بعدي شماره از يك آغاز نميشود
6- من در چند TABLE از فيلدهاي نام، نام فاميلي، تلفن استفاده كردم
ميخواهم اطلاعات اين فيلدها در يك TABLE ديگر يا Querie ديگر به دنبال هم بياد
7- من بانك را در يك كامپيوتر قرار دادم و در كامپيوتر ديگر بانك را از طريق LINK به هم وصل كردم
در برنامه كامپيوتر 2 سرعت خيلي پايين آمده من بايد دقيقا چه كار كنم
8- لطفا اكتيو ريپورت را برايم بفرست يا بيشتر راهنمايي كن كه چطور بايد اكتيو ريپورت داشته باشم
۲۱-شهریور-۱۳۸۵, ۱۴:۵۵:۵۰
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #5
سلام
با فشردن كليد Ctrl+tدر محيط vbپنجره ‍Componentsباز مي شود كه در قسمت Designersبايد گذينه DataDynamics ActiveReporrs 2.0تيك كرد.
در صورت نبود اين گزينه بايد اكتيو ريپورت رو نصب كني.
براي ساختن Querieدر محيط vb مي توني از DataEnvironment استفاده كني.
با واردشدن در قسمت Propertiese -- commandدر اين محيط و انتخاب گزينه SQL Statement در قسمت Generalمي توني Querieدرست كني . زياد مشكل نيست. البته ميشه از دستورات SQL هم استفاده كرد.
مشكل كريستال ريپورت هم با انتخاب گزينه Right to Left بر طرف ميشه ولي تا اونجايي كه من مي دونم بعضي از ورژنها اين خاصيت رو ندارند.
در مورد شبكه كردن برنامه هم همون طور كه گفتم شما نبايد يانك لينك شده داشته باشي و فقط بايد از يك بانك استفاده كني . برنامه هايي كه در كامپيوتر هاي ديگه هستند رو بايد از طريق شبكه به بانك اصلي وصل كني . كار سختي نيست.شما كامپيوتر سرور رو مثل يك درايور خودت در نظر بگير و از مسير My network places اون رو به برنامه معرفي كن.
من وي بي كار نيستم . اصلا كامپيوتر نخوندم و تو هيچ كلاس مربوط به كامپيوتري هم تا حالا شركت نكردم ولي شيريني برنامه نويسي من رو به اين مسير كشونده.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۲-شهریور-۱۳۸۵, ۰۸:۱۵:۰۳، توسط tanhatarin.)
۲۲-شهریور-۱۳۸۵, ۰۸:۰۶:۲۶
Rayanehfarda آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #6
سلام آقا و يا خانم تنهاترين
ببيند من در برنامه ام از كريستال ريپورت استفاده كردم در كريستال اطلاعات از بانكم گزارش گرفته ميشود اگر من در كامپيوترهاي user بانك نداشته باشم و برنامه را از طريق شبكه به بانك وصل كنم پس تكليف كريستال چه ميشود

من از بانك اكسس استفاده كردم و آنرا رمزدار كردم و در ارتباط با بانك رمزدار مشكلي ندارم ولي فايلهاي كريستال من باز نميشود لطفا در اين زمينه مرا راهنمايي كن

درضمن ميخواستم بدانم كه چگونه از تركيب دو كليد ميتوانم استفاده كنم ctrl+s لطفا يك مثال بزن يا سورس را برايم بنويس

من برنامه اكتيو ريپورت 3 را خريدم ولي هنوز موفق به نصب برنامه نشدم اگر در اين زمينه اطلاعاتي داري مرا راهنمايي كن

مرسي
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-شهریور-۱۳۸۵, ۰۹:۵۱:۰۷، توسط Rayanehfarda.)
۲۶-شهریور-۱۳۸۵, ۰۹:۴۸:۳۸
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #7
سلام
1- همون طور كه گفتم كريستال ريپورت در شبكه مشكلاتي داره. ضمن اينكه ما در برنامه ها از دونوع كريستال ريپورت استفاده مي كنيم . نمونه اول كه در دل خود برنامه هست مثل ديتاريپورت كه تو شبكه بهتر جواب مي ده. نمونه دوم شما در جاي ديگه اي كريستال ريپورت مي سازيد و مسير رو به برنامه معرفي مي كنيد (فكر مي كنم شما از اين روش استفاده كرديد) . در اين صورت بايد كريستال ريپورتها رو در سرور بسازيد و مثل بانك كه مسير سرور رو نشونش دادين مسير كريستال رو هم معرفي كنين تا همه برنامه ها بتونن از يك كريستال استفاده كنند. مثل خود بانك.
2- همون طور كه قبلا هم گفتم من خيلي كريستال بلد نيستم ولي شما بايد رمز رو علاوه بر برنامه به خود كريستال هم معرفي كنيد.
3- منظورت از تركيب دو كليد رو خوب متوجه نشدم . در كجاي برنامه مي خواي از تركيب دو كليد استفاده كني؟
4- من از اكتيو ريپورت 2 استفاده مي كنم . در ضمن نمي دونم كجاي نصب دچار مشكل شديد و شايد هم نصب كردين و تو وي بي نمي تونيين ببينينش؟

۲۹-شهریور-۱۳۸۵, ۰۸:۳۰:۳۰
Rayanehfarda آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #8
سلام
مشكلم را راجب فايلهاي كريستال در شبكه حل كردم مرسي از راهنمايت

لطفا اگر راجب بانك رمزدار با فايلهاي كريستال چيزي ميداني برايم بنويس
خود فايلهاي كريستال خارج از برنامه وي بي هم وقتي open ميكنم كلمه عبور ميخواهد

البته ميدانستم فايلهاي كريستال در برنامه وي بي قرار ميگيرد و احتياج به مسير دهي نميباشد

براي اين فايلها هم اين مشكل بوجود آمده است

راجب تركيب دو كليد منظورم اينست مثلاً وقتي فرم از تركيب دكمه ctrl و دكمه s استفاده ميكنم بتوانم ركورد مورد نظر را ذخيره كنم يا كليدهاي ديگر مثل alt+k ...
۲۹-شهریور-۱۳۸۵, ۰۹:۲۷:۴۳
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #9
سلام
همون طور كه گفتم من خيلي كم با كريستال كار كردم و تا حالا در هيچ برنامه اي از كريستال استفاده نكردم. ولي سعي مي كنم كه امتحان كنم و راه حلش روبرات بفرستم.
در مورد تركيب كليد ها شما به طور مستقيم نمي تونين همچين كاري انجام بدين ولي مي تونين به طور غير مستقيم و با استفاده از كامند و يا منو اين كار رو انجام بدين.
مثلا عملياتي كه قراره با Ctrl+s انجام بشه رو در كامند يا منو بنويسيد و سپس كامند يا منو رو با كليد Ctrl+s فعال كنيد . براي اين كار در منو قسمتي وجود داره كه شما بين كليد هاي تركيبي كليد مورد نظر رو انتخاب مي كني.و براي كامند هم شما با استفاده از علامت & قبل از حرف مورد نظر در كپشن كامند رو حساس به كليد هاي تر كيبي مورد نظر مي كني كه در چنين مواقعي در كپشن  كامند  زير حرف مورد كه با كنترل كار ميكنه يك خط ميوفته.
(در ضمن پيش نهاد مي كنم از SQLبه عنوان بانك استفاده كنيد).

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-شهریور-۱۳۸۵, ۰۷:۴۲:۰۵، توسط tanhatarin.)
۳۰-شهریور-۱۳۸۵, ۰۷:۳۸:۲۱
Rayanehfarda آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #10
سلام آقاي تنهاترين
من مشكل خيلي مهم با كريستال دارم

خواهشمند است برايم حلش كنيد
اگر شما يك بانك اكسس رمزدار داشته باشيد
و با وي بي يك برنامه بانك اطلاعاتي نوشته باشيد
براي ديدن گزارشات (REPORT) با كريستال ريپورت يا برنامه هاي مشابه چرا كار ميكنيد

من وقتي بانكم را رمز نداشت مشكلي نداشتم
آلان نميدانم چه كدي بنويسم تا برنامه وقتي فايل كريستال را باز ميكند
از دورن برنامه كد رمز داده شود و گزارش دچار مشكل نشود

لطفا جواب بدهيد
مرسي

گر گيري دستي، گيرند دستاني دستت
۰۸-مهر-۱۳۸۵, ۱۷:۲۵:۴۹
tanhatarin آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 5 تشکر در 5 ارسال )
ارسال: #11
سلام
خوب هستين؟
يكي از روشهاي اتصال كريستال ريپورت به برنامه استفاده از DataEnviromentهست. براي اينكار شما كافيه فقط رمز عبور رو براي  DataEnviroment تعريف كنيد.براي اين كار اپتدا در قسمت Connectione راست كليك مي كنيم و با انتخاب گزينه Properties اين پنجره رو باز مي كنيم.
در قسمت All اين پنجره روي گزينه Password دابل كليك كرده و مقدار اون رو در پنجره كوچكي كه باز ميشه مي نويسيم.
با اين كار DataEnviroment رو به بانك رمز دار وصل كرديم. و كافيه كريستال ريپورت رو هم در همون حالت معمولي به DataEnviroment وصل كنيم.
----------------------
اميد وارم تونسته باشم كمكتون كنم.

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹-مهر-۱۳۸۵, ۰۸:۵۵:۰۸، توسط tanhatarin.)
۰۹-مهر-۱۳۸۵, ۰۸:۵۳:۵۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تمامی سوالات در مورد FSO arsanhacker 6 6,613 ۱۶-بهمن-۱۳۸۷, ۱۱:۰۳:۱۷
آخرین ارسال: vz67

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS