امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بچه هاي ايران امروز ، بزرگان فردا
نویسنده پیام
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #1
بچه هاي ايران امروز ، بزرگان فردا
چند روزي بود كه حالم چندان روبراه نبود (حجم كار و سنگيني زندگي و ...) توي اين مدت 2 و 3 تا نامه (ايميل) از دوستان اين سايت بدستم رسيد راستش ايني كه ميگم از ته دله نه مغلطه ميكنم نه فلسفه بافي ميكنم و نه دلم ميخواد سياسي حرف بزنم. اصلا بزار از كمي قبلتر شروع كنم.
تقريبا 2 يا 3 سال پيش توي يه بحث دوستانه حرف آينده ايران شد و حرف جونهاي ايراني همه بجز من (ميگم چرا) گفتن ايران نابود ميشه و از ميون ميره چون جونهاش و نوجونهاش چندان علاقه به اين كشور ندارن (كلا 7 نفر بوديم) ولي من گفتم نه اينطور نيست از ديد من آينده ايران روشنتر از روزه ايران بزودي زود توسط همين جونها به اوج ميرسه دوباره ميشه ايران هخامنشي و قدرتش رو به رخ همه دنيا ميكشه . اينو ميگفتم و ايمان داشتم (البته با كمي ترديد) چرا كه باورم نميشد كسي پيدا بشه كه علاقه به كشورش به هم ميهنش و به اين خاك مقدس كه حداقل 5000 سال تاريخ مستند و نوشته شده داره (هنوز كشوري توي جهان اينقدر قدمت نداره) و به روايتي 14000 سال تاريخ تمدن داره باشه كشوري كه اولين منشور حقوق بشر در جهان رو داره ، اولين كشوري بصورت ايالتي اداره شد و هر قسمتش حكومتي مستقل داشته باشه ، در جهاني كه هيچ كشوري حاضر نبود (همين حالا هم نميكنن چه برسه به 2500 سال پيش) مخالفش زنده باشه ولي در ايران حكومتها و مردم مخالف حق زندگي داشتن و حتي حق حكومت كردن به خودشون(ارمنستان نمونه بارز اين نوع حكومت بود)
يكي از دليلها هم جنگ ايران و عراق بود هنوز يادم نرفته چه جونهاي بزرگي جونشونو براي حفظ اين خاك فدا كردن و باورم نميشه كسي نخواد قدر اين خونها رو بدونه.
سرتون درد نيارم امروز ديگه با ايمان و بدون حتي يه شك ميگم ايران به همت نوجوانان و جوانانش به يك قدرت بزرگ جهان تبديل ميشه و به همون دوستان ناباور ميگم شما اشتباه كرديد .
دليل اين حرفم هم اينه كه روزي نچندان دور همين مردم (پدرها مونو ميگم) وقتي چيزي ياد ميگرفتن از بقيه مردم قايمش ميكردن و حاضر نبودن به ديگران ياد بدن ولي حالا بچه هاشون بدون حتي يك ريال چشم داشت دانش فنيه خودشنو به بقيه ميدن .(حالا پدرها و مادرها بايد از بچهاشون ايران پرستي ياد بگيرن).
پس زنده باد جوانان ايران زمين ، زنده باد خاك پاك ايران.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۵۰:۵۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ali110 آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 21

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #2

اي گفتي باز داغ دلمو تازه كردي آقا اشكان
تاپيكي كه براي راه اندازي سايت تخصصي مقالات گزاشته بودم يادته
خلاصه آقا خدا كنه اينطور بشه البته ميشه ولي خداكنه زودتر بشه زود زود
۰۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۳۸:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3

سلام
به به بحث فلسفی . خیلی دوست داشتم یه بحث فلسفی راه بیافته و حرف بزنیم
آقای اشکان من شمارو به خاطر این جسات و جراتی که دارین تحسین می کنم .
خودمم یکی از دلایلی که شغل کنونیمو انتخاب کردم این بود که برای ایرانی بهتر کار کنیم .
پس به امید ایرانی بهتر و ایرانیانی بهتر

با تشکر _ مشمولی
۰۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۹:۰۹:۳۲
Toxic_Program آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 32

( 7 تشکر در 6 ارسال )
ارسال: #4

خوب بايد يه چيزي باشه از ما حمايت . مثلا من يه برنامه نوشتم يه نفر اومده به اسم خودش برنامم رو ورداشته كلي مشهور شده . ( اين در مورد Toxic-ps) خوب اين برنامه مجاني بود .
حالا من چي كار كنم ؟‌
برم شكايت كنم ؟‌
يا اينكه قاتل استخدام كنم ؟

یک صدام نادون هزار عاقل کشانده در ره باطل یکی قاتل یکی مقتول در این دریای بی‌حاصل با این دستگاه دوربینم جهان را پر بلا بینم جهان بهر صفا باشد به غیر آن خطا باشد آدم‌کشی چرا باشد مگر که در جهان بین الملل نیست که از رحم و مروت هیچ خبر نیست ؟
۰۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۹:۴۰:۴۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #5

باور كنيد اين خيلي وقت بود كه توي دلم بود ، من ميدونم توي دنياي واقعي بعضي از اين حرفا خريدار نداره ولي اشكالي نيست ، چه كنيم شرايط اجتماعي باعث شده اينطوري بشه .
جون وقتي ميبينه حقشو ميخورن ، وقتي ميبينه يكي با دلالي به ثروت ميرسه ولي خودش با هزار زحمت هنوز اندرخم يك كوچه هست و ... . خوب معلومه از اين جوون انتظار داشتن براي ميهن پرستي يكم سخته و در واقع انتظار بجايي نيست ولي چه ميشه كرد .
بنظر من ماها تك تك بايد عوض بشيم ، بايد باور كنيم آينده مال بچه هاي ماست پس بياييم زحمت بكشيم تا بچه هامون به مافحش ندن (مثل حالا كه ما اينكارو دررابطه با پدرهامون ميكنيم) همه ما بنوعي وضعيت موجود رو وابسته به افكار مردم گذشته‌ها ميدونيم . اميدوارم همه ما (همه بدون استثنا) باور كنيم آينده تا وقتي من و تو درست نشيم درست نميشه .
ماها ايراد زياد داريم كه نميدونيم ولي بياييد ايراد هم رو قبول كنيم بپذيريم كه ايراني در مقطع كنوني خيلي ايراد داره (و متاسفانه بعضي جاها به اين ايراد ميباليم) نمونش بگم حتما همه شما باهاش برخورد داشتيد : پدره پول نداره براي بچش ميوه بخره (با اين وضعيت اقتصادي-معلومه نميشه ميوه كيلو 2000 تومني خريد) ولي وقتي مهمون مياد خونه حتما بايد براش هلو بياره به چه گندكي .
وقتي ميگي چرا اين كارو ميكني ميگه چون مهمونه !!!
من بحثم اين نيست كه مهمون رو نبايد تحويل گرفت نه. من ميگم مهمون هست كه باشه ولي آيا تو وظيفت رو در قبال بچت به اتمام رسوندي كه حالا براي غير داري ميكني . بچت مستحقتره يا مهمون؟؟؟ باور كن اگه به بچت بدي بخوره بيشتر لذت داره تا يه غريبه ! چيه از حرف مردم ميترسي بابا تا كي ميخوايي به حرف مردم زندگي كني ؟؟؟ مردم خيلي حرفا ميزنن آدم عاقل هميشه كاري رو ميكنه كه ميدونه درسته نه كاري كه مردم ازش ميخوان.

۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۸:۱۷:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #6

همه چيمون تو گذشته است ولي خيالي نيست ما گردن كلفت تر از اين حرفاييم تا وقتي يه جاي پا براي اينده نباشه پامونو ديگه تو گذشته نميذاريم حتي اگه شده درجا ميزنيم تا اينده بياد ولي اينده تلاش ميخواد زحمت ميخواد اميد ميخواد و سرمايه كه ما همه اينا رو داريم الا سرمايه حالا اگه جونايه ما سرمايه داشته باشن چيشون از بقيه كمه اگه يكي پيدا بشه كمي برا جون كار كنه چرا بايد ضرر ببينه حالا نميگم كسي برا جونايه ايروني كاري نميكنه ميكنه الان بيشترشو يا قاچاقچي شدن يا معتاد يا سرچهار راه ها واميستن سيگار ميفروشن به قول يه نفر اون زمان جونايي تربيت شدن كه حاضر شدن جونشونو برا كشورشون برا ملتشون برا بچه هاشون بدن ولي حالا جوري تربيت شدن كه حاضرن ديگرانو به خاطر خودشون بدن اونا تو گذشته نبودن اونا تو اينده بودن به فكر اينده بودن ولي كاش ميدونستن الان چه وضعي ما داريم كاش ميتونستن برميگشتن دوباره كشورو ملتشونو نجات ميدادن بيخيال ديگه فردا ميايم ميبينيم زدن اينجارو فيلتر كردن اشكمون در مياد :wink:
۰۵-مهر-۱۳۸۳, ۲۰:۲۴:۴۷
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #7

سلام مهدي جون عزيز.
آقا مهدي هنوز هم همون جونها هستن ولي يكم شرايط عوض شده انتظار اينكه اونها هميشه باشن و كشور رو نگردارند چندان مناسب نيست ، حالا من و تو ،امير ،كامران و مشمولي و ...(همه دوستان ديگه يكي يكي اسم ببرم نميشه) هستيم كه بايد اين كشور رو نيگرداريم ولي ديگه شرايط هم اون شرايط نيست كه بخوايي جونت رو بدي حالا بايد كار و تلاش كني تا كشورت ساخته بشه به اينم نيگاه نكن كه چون كسي اهميت نميده پس بيخيال نه همه اهميت ميدن ، يعني اوني كه بايد اهميت بده ميده و اوني هم كه نميده برات مهم نباشه كه نميده.
همين كاري كه شروع كردي و ميخوايي انجامش بدي خودش يه خدمته باور كن ، خدمت شاخ و دم نداره شايد اين خدمت تو باندازه اون خوني كه ريخته شده اهميت داشته باشه يا همين كار آقاي مشمولي (API) و گسترش(مترجم) و خودت با برنامه هات و كامران و مجيد و امير و ايمان و وحيد - آصف و ... (خيليها-ببخشيد اگه اسم دوستي رو نبردم)كمه باور كن اينها همه يعني خدمت براي كشور به اميد آينده بهتر براي بچه هامون. فقط بايد به اين راه ايمان داشت همين.

۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۰۷:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #8
ي
حالا يه چيز ديگه بيشتر حرصمو در مياره اينكه سيصد تا از ليسانس و فوق ليسانسهاي كامپيوتر رو جمع كردن تو يه شركت تا فقط نرم افزارهاي مذهبي درست كنن :? :evil: حالا چي ميشد اينو يكاري ميكردن كه هر نرم افزاري بسازن اگه اين طور بود مطمينم كه بعد دو سه سال ميتونستن به يكي از رقيباي مايكرسافت تبديل بشن همچين نابغه هايي تو كشورمون داريم كه يا بيكار موندن يا الكي برا كارهاي بيهوده ازشون استفاده ميكنن :cry:
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۵۵:۳۳
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #9

سلام
آقا اشكان اگه يادتون بياد من هم يه زماني اين حرف رو مي زدم .
واقعاُ اين كشور حاصل دسترنج و تلاش بي وقفة پدران ماست . من خودم سن زيادي ندارم . ولي شنديم كه زحماتي كشيدن . موقعي كه پنتاگون داشته انياك رو مي ساخته پدران زحمت كش ما مي رفتن روي رودخونة كنار شهر اسكي بازي مي كردن و مادران فداكارمون هم نگاشون مي كردن .
بهر حال . بگذريم . اينا كاريه كه شده . بايد به فكر آينده بود . بايد كار كنيم كه فردا فرزندان ما ، ما رو به استيضاح نكشن .

با تشكر ـ مشمولي
۰۶-مهر-۱۳۸۳, ۱۷:۰۲:۳۵
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #10
Re: ي
mehdviruse نوشته است:حالا يه چيز ديگه بيشتر حرصمو در مياره اينكه سيصد تا از ليسانس و فوق ليسانسهاي كامپيوتر رو جمع كردن تو يه شركت تا فقط نرم افزارهاي مذهبي درست كنن :? :evil: حالا چي ميشد اينو يكاري ميكردن كه هر نرم افزاري بسازن اگه اين طور بود مطمينم كه بعد دو سه سال ميتونستن به يكي از رقيباي مايكرسافت تبديل بشن همچين نابغه هايي تو كشورمون داريم كه يا بيكار موندن يا الكي برا كارهاي بيهوده ازشون استفاده ميكنن :cry:
من زياد از اين قضيه ناراحت نيستم چون اين ثابت كرد كه ايروني ميتونه تاپ بنويسه بشرط اينكه بخواد.

۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۰۸:۴۳:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #11

v-mashmoolie نوشته است:سلام
آقا اشكان اگه يادتون بياد من هم يه زماني اين حرف رو مي زدم .
واقعاُ اين كشور حاصل دسترنج و تلاش بي وقفة پدران ماست . من خودم سن زيادي ندارم . ولي شنديم كه زحماتي كشيدن . موقعي كه پنتاگون داشته انياك رو مي ساخته پدران زحمت كش ما مي رفتن روي رودخونة كنار شهر اسكي بازي مي كردن و مادران فداكارمون هم نگاشون مي كردن .
بهر حال . بگذريم . اينا كاريه كه شده . بايد به فكر آينده بود . بايد كار كنيم كه فردا فرزندان ما ، ما رو به استيضاح نكشن .

با تشكر ـ مشمولي
نه بابا اسكي نميكردن داشتن فيلم هندي سنگام رو ميديدن

۰۷-مهر-۱۳۸۳, ۰۹:۲۶:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ثبت ايران ويج در كتاب ركوردهاي گينس ali110 20 12,988 ۱۲-دى-۱۳۸۴, ۱۷:۲۲:۴۱
آخرین ارسال: mehdvirus
  ايران ويج تولدت مبارك a_persian_boy 10 7,333 ۲۱-شهریور-۱۳۸۴, ۱۵:۱۸:۳۲
آخرین ارسال: ashkan
  سعود تيم ملي ايران به جام جهاني kamran11958 10 6,874 ۲۱-خرداد-۱۳۸۴, ۱۸:۰۴:۰۵
آخرین ارسال: kasrakhan
  اشتباه كردم باگ تو ايران ويج پيدا كردم. Boydread 0 2,064 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۰۰:۵۵:۴۱
آخرین ارسال: Boydread
  هك شده ايران ويج توسط WWW.kachal667.Net Boydread 10 7,691 ۲۳-فروردین-۱۳۸۴, ۱۹:۳۲:۰۳
آخرین ارسال: amirjan
  جشن نوروز در ايران باستان koroshbozorg 0 2,334 ۲۱-اسفند-۱۳۸۳, ۱۴:۰۷:۳۰
آخرین ارسال: koroshbozorg
  جشن سوري در ايران باستان(جشن چهار شنبه سوري) koroshbozorg 6 6,618 ۱۵-اسفند-۱۳۸۳, ۰۹:۳۸:۰۹
  كندي سايت ايران ويج. ashkan 12 7,820 ۱۹-آذر-۱۳۸۳, ۱۴:۳۲:۲۹
  كي نقشه ايران داره؟؟؟ Mohamad_VB 9 5,554 ۲۵-مهر-۱۳۸۳, ۱۴:۵۶:۲۹
آخرین ارسال: Mohamad_VB
  سطح عملو(ترو خدا وارد شيد واسه ايران ويج حياتيه) yamin 9 6,334 ۱۷-شهریور-۱۳۸۳, ۱۰:۱۳:۰۰
آخرین ارسال: Toxic_Program

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS