نظرسنجی: آیا در این طرح شرکت میکنید
فعلا سرم شلوغه !
0%
0 0%
حتما همکاری میکنم
50.00%
2 50.00%
اصلا همکاری نمیکنم
0%
0 0%
ترجیح میدهم بعدا به این جمع اضافه شوم
50.00%
2 50.00%
در کل 4 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سرویس اینترنتی جدید ایران ویج
نویسنده پیام
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 31

تشکرها : 0
( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #1
سرویس اینترنتی جدید ایران ویج
سلام خدمت دوستان خوب و قدیمی و صمیمی و عزیزم در ایران ویج مرکز اینترنتی بزرگ برنامه نویسان (Amaze)
در حال حاضر که دارم این مطلب رو مینویسم لازم می دونم از تمامی برو بچه های (نسل جدید ایران ویج) تشکر کنم که این سایت رو خوب و عالی اداره میکنن و لازم میدونم که بخاطر این همه غیبت های طولانی و نا موثر بودنم (بخصوص که مدیر یکی از بخش ها هستم) در جریانات اخیر سایت از همه عذر خواهی کنم (جدا مدیر به این نالایقی نوبره !!!).
همانطور که گفتم اخیرا بسیار فعالیت کمی داشتم و حضور در سایت شاید در ماه خیلی کم شده که علت اصلی هم اینه که درسا سنگین تر شدن و اگه بخوام مث گذشته هم در درس و هم در کامپیوتر فعالیت کنم فشار زیادی رو باید متحمل بشم. حالا بخاطر این که دل من طاقت دوری ندارد برگشتم و میخوام این دوسال و خورده ای قبل از کنکور رو یکم با بچه های گل اینجا بگذرونم. اما بهتره بیشتر از این روده درازی بپرهیزم و به عنوان اصلی این بحث بپردازم
این سرویس جدید اینترنتی که اینجا ازش حرف میزنم یک سرویس شبه جامعه مجازی و شبه بلاگ و شبه باشگاه های مجازی هست. این سرویس ها رو ما هر کدوم در قالب سایت های فارسی کم وبیش شاهد بودیم اما وجود همگن و جالب و ایرونی ها رو کنار هم بطوری که فرد هنگام استفاده از سرویس ها حس کنه از یک سرویس واحد داره سود میبره  ندیدیم و یا حداقلش خیلی کم دیدیم. با توجه به تجربه این سرویس ها در فضای مجازی وب فارسی میشه نتیجه گرفت که تلفیق موفق این ها کنار هم با مدیریت خلاق و گروهی می تونه بازخور بسیار خوببی چه از نظر فرهنگی ، چه از نظر مالی ، چه از نظر توسعه وب مجازی بده که همگی این ها کنار هم کاری سودمند رو نتیجه میده. خوب این همه قصه گفتم که بگم آقا اینجانب یک سرویس به شکل فوق طراحی کردم و چند هفته ای روش کار کردم. این سرویس  ایده یک شبه نبوده و تقریبا کل تابستون امسال رو روش وقت گذاشتم تا به همچین شکلی پرورشش بدم.
اما بعد از یک "دو دو تا چهار تا" ساده بدین نتیجه رسیدم با این همه حجم سرویس ارائه شده در این سیستم تقریبا ارائه این سرویس و پیاده سازی و مدیریت کل  اون یک نفره محاله ! خوب کار رو خوابوندم و سراغش نرفتم تا اینکه به ذهن ناقصم رسید که اگه این کار به نفع انجمن ایران ویج و با همکاری این افراد شکل بگیره سود بسیار بالایی هم برای این ایران ویج و هم برای خود سرویس خواهد داشت.
اما این همکاری چی خواهد بود ؟
من در حال حاضر با برنامه ریزی ساده ام وقت روزی یک ساعت کار با کامپیوتر رو دارم که همین روزی یک ساعت رو اگه به طراحی کد های سرور ساید بپردازم و جفت و جور کردن مستندات بنظرم خیلی هنر کردم.
اما این سرویس قسم هایی مثل کد های برنامه کلاینت این سرویس دهنده (شما فرض کنید یه چیز مثل یاهو مسنجر برای سرویس چت یاهو) ، کد های آزاکس و برنامه نویسی وب کلاینت (یعنی طراحی سرویس گیرنده ای که در مرورگر با تکنیک آزاکس سرویس های رو ارائه بده) ، طراحی قالب های گرافیکی اچ تی ام ال ، طراحی قسم های گرافیکی سایت ، و در نهایت کمک اساسی در بخش مدیریت کاربران برای امرو اجرایی برای جلو گیری از هرج و مرج و خلاصه سازماندهی این سیستم و مدیریتی برای برگذاری مسابقات و جشنواره های مختلف.
هم چنین افرادی برای روابط عمومی و دریافت پیشنهادات سودمند مردم و ارتباط با آن ها و در نهایت افرادی برای مدیریت تبلیغ ها جهت پشتیبانی مالی سرویس دهنده.
خوب همونطور که از بالا پیداست تخصص های زیادی برای انجام امور بالا لازم نیست و همچنین برای این کار محدودیت تحصیلی و سابقه کاری خاصی هم لازم نیست. با شرکت در پروژه فوق و کمک به انجام امور مختلف این سیستم با همیاری و همکاری هم اگه بتونیم سیستم رو خود کفا و قوی بار بیاریم میتونم بگم در نهایت اگه ته کار چیزی بمونه بنا به تعرفه ی خاص بین اعضا تقسیم میشه که یکمی هم دست اعضا رو از نظر مالی بگیره. در ضمن بخشی هم از برگشت سرمایه برای کمک و شارژ ایران ویج و کمک به توسعه ایران ویج و سرویس جدیدش تعلق خواهد گرفت.
خوب این سرویس یا پورتال اینترنتی هم بنظرم فعلا با نام NetVig شروع بفعالیت کنه و تمام سرمایه فعلی هم فقط کار و علاق بچه ها هست. بعد از این همه می تونم بگم برای تا اینجای کار هم فعلا اعضا ضروری فقط همون طراح کد های جاوا اسکریپت (که معلومه باید چه تخصصی داشته باشه) ، طراح وب و قالب وب (تخصص طراحی قالب های وب و اچ تی ام ال و شناخت زیر و بم آن) و طراح برنامه سرویس گیرنده (که بنظرم با تخصص ویژوال بیسیک هم میتونه خوب و کافی باشه) و در نهایت طراح و گرافیست صفحات با تخصص کار با نرم افزار های گرافیکی مثل فلش و فوتوشاپ و ....  هستن.
از افرادی که تمایل به همکاری در تمام ضمینه های مذکور در کل این پست را دارند  دعوت بعمل می آوریم تا در این تایپیک تمایل خود را اعلام بدارند و همچنین از افرادی که با تخصص های که چند خط پیش اشاره کردم بهشون هر چه سریع تر نام خودشون رو اعلام بدارند تا کار از نظر فنی هر چه سریع تر شروع بشه.
در ضمن اگه کسی از برو بچه های تو هاستینگ کار میکنه یا آشنا داره که اون وب هاست تمایل به اسپانسرینگ از این طرح داره میتونه تمایل خودشو بصورت پیغام خصوصی بمن اعلام کنه تا با شرایط هم بیشتر آشنا بشیم.
خب آخر ار پیشنها د وانتقادی بود بنده پذیرا هستم.
نزدیک دو سه روز یه بار به اینجا سر خوام زد و جواب ها و شروع و درصد پیشرفت مراحل مختلف را به اطلاع افراد خواهم رساند پس اگه دو سه روز نبودم فکر نکنید قید اینجا رو زدم و بی خیال این پروژه شدم بطور کل مشکل کم بود زمان میاورم  :question:
اوخ اوخ یک 20 دقیقه ای هست دارم تایپ میکنم امیدوارم شما هم مث من خسته نشده باشید ، منتظر جواب ها تون هستم.
۱۴-آبان-۱۳۸۵, ۰۰:۰۲:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #2
RE: سرویس اینترنتی جدید ایران ویج
مبارکه !
من در خدمتگذاری حاضرم .
و حاضرم تمام و کمال برای راه اندازی این سرویس سرمایه گذاری کنم .
(البت به شرطی که خیلی در گیر مسائل جزئی اون نشم )
۱۴-آبان-۱۳۸۵, ۱۲:۱۸:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #3
بسیار عالی !!
از حضور گرمت ممنون ! راستی از نظر کد نویسی چی ؟ هستی ؟
منتظر بعدیاش هستیم.
راستی کار در حال حاضر دیتا بیس و متد دیتا بیسش تکمیله و مستنداتش هم کامله به زودی راجع ریزز امکانات این سرویس یک توضیح قرار خواهم داد.
۱۴-آبان-۱۳۸۵, ۲۱:۵۹:۳۷
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #4
وحید جان پروژه بزرگی رو شروع کردی که نیاز به نیروی زیادی داره ولی در هر حال

منم به سهم خودم در قسمتایی که بتونم حتما کمک میکنم
امید وارم چیز خوبی بشه
موفق باشی

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

۱۵-آبان-۱۳۸۵, ۱۳:۱۲:۳۲
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #5
RE:  سرویس اینترنتی جدید ایران ویج
vahid2000 نوشته است:راستی از نظر کد نویسی چی ؟ هستی ؟
کد نویسی برای چه بخش هایی ( فقط کد نویسی یا طراحی هم هست ؟)

vahid2000 نوشته است:منتظر بعدیاش هستیم.
من به نوبه خودم التماس می کنم . دوستان تشریف بیارند . حداقل نظرشون رو بیان کنند . Shy

vahid2000 نوشته است:راستی کار در حال حاضر دیتا بیس و متد دیتا بیسش تکمیله و مستنداتش هم کامله به زودی راجع ریزز امکانات این سرویس  یک توضیح قرار خواهم داد.
منتظر توضیحات هستیم . Happy
۱۵-آبان-۱۳۸۵, ۱۴:۱۳:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #6
آقا توضیحات ریز اماکانات سیستم از قراره این پی دی اف هست .
اگه غلط املایی و انشایی داشت به بزرگی خودتون ببخشید  آخه این سند بیشتر برای مستند سازی بوده ولی حالا برای این که ریز امکانات رو بیشتر بشناسین این سند رو گذاشتم.
امکانات تثبیت شده فعلا به این شکله اگه نظری دارین زود بگید تا کار شروع نشده اعمال کنم.
در ضمن مث این که به همت یکی از دوستان کارای سرور هم داره درست میشه  :question:
راستی کمک کد نویسی هم در برنامه نویسی با ویژوال بیسیکه هم در کد نویسی سروره هم در کد نویسی اچ تی ام ال هم در کد نویسی جاوا اسکریپت و آزاکس و هم در طراحی قالب ها و گرافیک سایت که در هر کدوم از ضمینه ها تمایل داشتید اعلام کنید من در خدمتتونم.
۱۶-آبان-۱۳۸۵, ۱۵:۵۶:۰۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #7
سلام .
وحید آقا من نظر شخصی خودم رو می گم .
برداشت اول من چیز دیگه ای بود . کامل تر و جامع تر و کاراتر از طرحی که شما ارائه کردید .
و حالا که این پی دی اف رو مطالعه کردم . حتی ته انتظاراتی که میشه از یک کار گروهی ( تیمی داشت . وجود نداره ).
اگه مایل باشید کامل توضیح می دم .( البت که فقط نظرشخصیه من )
۱۷-آبان-۱۳۸۵, ۱۱:۴۸:۴۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #8
خب مطمئنم خوشحال میشم نظر دیگران هم بدونم . من تا جایی که تونستم این شکلی توستم کار رو در بیارم که امکانات به تیم ها بصورت گروهی ارائه بشه. حالا اگه میشه بیشتر بگو مطمئنا نظر دیگران در پیشبرد کار بسیار بهتره. با این که یه خورده کد نوشتم اما اگه نظری برای تغییر طرح داری حتما اعلام کنید (فعلا کار رو پس میخوابونم نظر ها که بیشتر شد یه چیز جامع تر ایجاد شد کار رو بهینه میکنم).
راسی این وسط هر کی هر نظری داره بگه مطمئنا هر فردی یه سلیقه و نظرو تجربه ای داره
۱۷-آبان-۱۳۸۵, ۱۵:۵۳:۱۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #9
وحید آقا یه سوال :
شما چطوری می خواهید با این استقبال یه تیم رو تشکیل بدید ..
من توی خود ایرانویج برای تشکیل تیم ویروس نویسی بیش از 30 نفر نقدا اعلام کردن که می خوان توی این تیم فعال باشند . و حالا فقط سه نفریم .

فک کنم عمل کردن به صورت سری بهتر از موازی کاری باشه .
۱۸-آبان-۱۳۸۵, ۱۱:۳۶:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #10
علیرضا جان با نظرتون موافقم ولی اینجا با اون چیزی که شما گفتی یکم فرق میکنه

فرقشم اینه که اینجا یه محیط برای رشد تیمهای مختلف موجوده و این خودش باعث جذب افراد به صورت فعال میشه (البته من اینجوری فکر میکنم)
ولی برای تیمی که برای ویروس نویسی تشکیل شد همچین چیزی نبود

البته فقط با درست کردن یه انجمن دیگه نمیشه تمام این کارهایی که قراره انجام بشه رو انجام داد
سخت ترین قسمت جذب افراد هست
به نظر من بهترین سوالی که باید پرسیده بشه اینه که اصلا چرا یه نفر باید بیاد عضو یه سایت بشه ؟
اخه با این همه انجمنهای کوچیک و بزرگ چرا یه نفر باید عضو یه انجمنی بشه که اصلا نمیشناسه

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

۱۸-آبان-۱۳۸۵, ۱۴:۴۵:۳۳
vahid2000 آفلاین
مدیر بازنشسته

( 20 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #11
خب من یه خورده منتظر موندم که بیشتر راجع به محتوا کار و این که چرا بنظر شما این طرح جواب بده نیس بشنوم دیدم بحث داره به جاهای همیشگی این گونه بحث ها کشیده میشه (یعنی حاشیه هایی مث کمبود اعضا و استقبال کم و ....).
ببیند من الان سه نفر نفر عضو رو خیلی بهتر میتونم مدیریت کنم و مطمئنا برای اول کار حتی بیشتر از 5 نفر هم صلاح نمیدونستم جمع بشن اونم بخاطر اینه که هر چی گروه بزرگتر بشه مدیریت اون از پشت اینترنت و محیط مجازی سخت و سخت تر میشه.
همین الان هم دو گزینه برای اسپانسرینگ و هاستینگ سراغ دارم همراه حداقل دو سه نفری که الان اعلام آمادگی کردن . همین هم برای من خیلی عالی و ایده آله .همونطور که گفتم این طرح رو قبلا خودم شروعش رو در تابستون داشتم و الان هم همونطور که گفتم برای بخش طراحی سرور ساید خودم هم تنهایی کار میکنم. بخش های دیگه هم لزومی ندارن از الان شروع به کار کنن (یعنی گروه آژاکس و گروه برنامه نویسی کلاینت) ، یعنی میتونیم صبر کنیم با گذشت زمان که کار توسعه بیشتری یافت آژاکس و برنامه سرویس گیرنده کلاینت رو اضافه میکنیم و ظاهر گرافیکی رو هم به روز ترو بهتر میکنیم و کم کم به این گزینه ها میرسیم.
با توصیفات بالا میتونم بگم حتی اگه تعداد نظر دهندگان از اینم کم تر بود بازم روی این طرح کار میکردم و مطمئنا بعد از گذشت زمان تیم مدیریت و توسعه و روابط عمومی و تبلیغات کم کم شکل میگرفت. پس من بنظرم از نظر اعضا با وجود همین تعداد محدود کار بسیار خوب و امیدوار کننده است و همینجا خواهش میکنم بجای پرداختن به حواشی بیشتر به محتوا و امکاناتی که نوشتم بپردازید و اگه نظر و یا پیشنهادی داشتید خواهشا دریق نفرمایید. همونطور که گفتم کد نویسی رو رو هوا نگه داشتم امکانات بهتر و بهبود یافته تر که تثبیت شد کد های هسته سیستم رو بنویسم.
منتظرتون هستم.
۱۸-آبان-۱۳۸۵, ۱۹:۴۰:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [سوال] چرا تو ایران ویج سوت و کور شده؟ parviz2012 24 18,426 ۳۱-تير-۱۳۹۲, ۱۲:۲۰:۵۶
آخرین ارسال: veyskarami
  ایران ویج دسکتاپ mohamadpk 24 18,706 ۰۷-اردیبهشت-۱۳۸۹, ۱۰:۴۳:۵۳
آخرین ارسال: ha_60
  چرا سایت ایران ویج اینجوری شده !؟ reza_vb6 12 12,600 ۲۴-فروردین-۱۳۸۹, ۰۰:۵۰:۳۹
آخرین ارسال: Agary
  پروژه های جدید hamed_Arfaee 6 7,186 ۲۵-مهر-۱۳۸۷, ۱۵:۵۳:۴۲
آخرین ارسال: lord_viper
  ساخت برنامه های اختصاصی برای ایران ویج yeketaz 15 9,216 ۱۹-مرداد-۱۳۸۷, ۰۱:۳۷:۲۶
آخرین ارسال: amirjan
  پیشنهادی در باب ثبت نام اعضای جدید mojtabamalaekeh 8 6,443 ۲۱-اسفند-۱۳۸۶, ۱۳:۲۷:۲۷
آخرین ارسال: mojtabamalaekeh
  اضافه کردن یک بخش جدید در انحمن yeketaz 1 2,182 ۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۲۱:۲۷
آخرین ارسال: lord_viper
  مشکلات جدید سایت ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω 6 4,660 ۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۱۹:۱۹:۲۸
آخرین ارسال: ΛΛ Θ l-l $ Σ Ω
  مشکلات سایت ایران ویج mojtabamalaekeh 10 7,749 ۰۴-دى-۱۳۸۶, ۰۹:۴۷:۳۱
آخرین ارسال: ha_60
  سایت تخصصی برنامه نویسی ایران ویج golbarg_2008 0 3,161 ۰۱-آبان-۱۳۸۶, ۱۷:۵۴:۲۱
آخرین ارسال: golbarg_2008

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS