امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقا اشكان اينو بخون لطفا
نویسنده پیام
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 6

تشکرها : 0
( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #1
آقا اشكان اينو بخون لطفا
آقا اشكان بد نبود براي اعياد اسلامي مثل تولد امام زمان هم تبريك تو سايتت مي ذاشتي چون به هر حال اكثريت اعضاء سايتت مسلمونند

موفق باشيد

سيد وحيد مرتضوي زاده
۱۰-مهر-۱۳۸۳, ۰۱:۴۷:۲۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2
Re: آقا اشكان اينو بخون لطفا
vahid_mortezavi نوشته است:آقا اشكان بد نبود براي اعياد اسلامي مثل تولد امام زمان هم تبريك تو سايتت مي ذاشتي چون به هر حال اكثريت اعضاء سايتت مسلمونند

موفق باشيد

سيد وحيد مرتضوي زاده
آقا وحيد يه گير اساسي دادي داداش ميخوايي كركره رو بكش پايين Amaze Amaze (الان حرف نزده بيچاره اي واي بحال ...)
ولي از اونجا كه مرام اين سايت جواب دادنه حتي به اينطور سوالها باشه منم ميگم.
من نميخواستم جنبه مذهبي به سايت بدم بخاطر اينكه اصلا سايت بحثش جداي از اينطور مسايله . برنامه نويسي كه بحث حرفه ايه و مذهب يه بحث اعتقادي قاطي كردن اينا با هم توي سايتي كه خصوصي نيست(همه ميدونين كه اين سايت رو من اداره نميكنم بلكه شماها هستيد كه با پستهاتون ادارش ميكنيد - يعني مال من نيست ، از اولش هم قرار من با خودم اين بوده كه فقط وب مستر سايت باشم و بس-اگه غير از اين بود بدون كسي تو سايت خصوصي كس ديگه پست نميزد مگر براي خوش و بش).
حالا شايد بگي پس چرا جشن مهرگان رو اعلام كردي(فك كنم همزماني اينا باعث اين مشكلات شده باشه) خوب اين يه جشن ايرانيه باستانيه و جشن گرفتن اصلا به هر دليلي بنظر من خوبه.
ولي باز اين برميگرده به مرام سايت كه از روز اول بر اين پايه بود كه به ايروني و ايران اهميت بده ، نگاهش به ايران باشه به جونهاش به مردمش به خاكش و .. و به ايروني بگه تو ميتوني مثل ديگران ، تو قدرت اينو داري كه اول باشي فقط بايد همت بكني . اين از اين ولي من حالا از شما گله دارم از ايراني مسلمان! : ايراني مسلمان چقدر به مليت خودت اهميت ميدي ؟ (خيلي كم و در حد بيخيالش) دليلش هم وضعيت فعلي ايران و بيتفاوتي مردمش نسبت به اونه حتي طرف بجاي ساختن كشور فرارميكنه(ايران رتبه اول فرار مغزها در جهانه).از اصل دور نشم.
حالا اگه ايرانيهاي مسلمان! متاسفانه فراموش كردن اين جشن رو بايد بگم من يكي خيلي براي اونها متاسفم جشن مهرگان همپايه جشن نوروز بوده در ايران باستان و چرا همين الان همين ايرانيها جشن نوروز رو ميگيرن و يا شب يلدا رو ولي جشن مهرگان و تيرگان(درتيرماه روزي كه ايران خط مرزيش با توران مشخص شد) و سده و ... فراموش شده و ازش نامي برده نميشه؟؟؟ چرا ايروني‌ها اينقدر نسبت به گذشتشون بي تفاوت هستن من نميدونم؟
آمريكاييها جشن هالووين رو ميگيرن در صورتي كه اين جشن اساسا مربوط به ايرلند هست ، تازه متاسفانه ايرونيها حتي به تبعيت از اونها هم ميان اين روز رو جشن ميگيرن و يا روز والنتين هم همينطور (در صورتي كه ايرونيهاي باستان براي همه اينها روز خاصي دارن) .
شايد علت اصلي اينها بي تفاوتي ما ايرونيها به جشنهاي ملي خودمونه . اكثر جونهاي ايروني افسرده هستن اينو همه ميدونن و غيرقابل انكاره چرا ؟
چرا ايروني به راحتي كشورش رو ول ميكنه ميره ؟
چرا كشور هر روز با مشكلات تازه روبرو ميشه؟
چرا (متاسفم اينو ميگم) دخترانن ايران رو توي دبي ميفروشن؟
چرا اينهمه بي هويتي زياد شده؟
چرا چرا ....؟
نميخوام بحث به سياست برسه چون اصلا بنظر من اين بحث سياسي نيست (حداقل 70 درصدش مربوط به مردم ميشه و 30درصد مربوط به حكومت)
بحثيه شروع شده البته نميدونم چقدر دوستان علاقه به اينطور بحثا دارن ولي اگه علاقهمندي بود ادامه داده ميشه.

قربان همه ايرونيهايي كه ايران رو مرام و اعتقادشون ميدونن.
خاك پاي همه جونهاي ايران زمين (اشكان)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۱-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۱۵:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 7

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #3

سلام
من هم به این جور بحثا خیلی علاقه دارم . حرفهای زیادی هم واسه گفتن دارم ولی خوب اینجا جاش نیست .

اما در مورد حرف آقا وحید من موافق ایشونم . بابا لااقل نصف جماعت این سایت ایرانیه مسلمانه معتقد هستن . ( دقت کنید مسلمان معتقد ) می شد واسه خاطر اینا یه سطر کوچولو در مقابل اون مقاله طویل و دراز مهرگان نوشت که آقا
میلاد با سعادت منجی عالم بشریت امام زمان (عج) مبارک باد .
نمی خوام اینجا بحث بشه . فرصت کردم یه ایمیل طویل و دراز واسه آقای اشکان عزیز ارسال می کنم و می شینیم بحث می کنیم .

با تشکر _ مشمولی
۱۱-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۳۵:۰۵
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #4

أقا اشكان ما قبل از اينكه ايراني باشيم مسلمونيم فكر ميكني اينهايي كه واسه چندر غاز از ايران فرار ميكنند مسلمونند نه عزيز من مسلمون يعني همشهري وحيد جان (حسين رضا زاده )
كه كشورش رو به ده ميليون دلار نميفروشه در حالي كه پول ساختن خونش رو هم نداره اين يعني تربيت اسلامي
ما از وقتي چشم باز كرديم تو گوشمون بعد از اذون علاقه به ميهن رو بهمون يا دادند
فكر مي كني اينهايي كه ميرفتند جنگ و تكه تكه ميشدند ميهن پرست بودند نه عزيز دلم اونا ميهن پرست بودند ولي قبل از اون مسلمون بودند من 2 تا دايي دارم كه هر دوشون جانبازند يكي شون شيميايي شده كه هميشه تكه هاي ريه هاش از حلقش مياد بيرون اما هنوز هم وقتي ميخاد رو دو پاش كه پر از تركشه بلند بشه ميگه ياعلي
من نمي خوام شعار بدم هر چند تا حالا شبيه شعار شد اما گاهي ما آدما فراموش ميكنيم به چه كساني مديونيم
همه مي دونند بني صدر هم يك وطن پرست دو آتيشه بود تا حدي كه ميگفت ما بايد مثل اشكانيان مبارزه كنيم(در كوههاي ايلام)
اما حضرت علي ميفرمايد به خدا ملتي ذليل نشد مگر انكه در خانه خويش با دشمن جنگيد
حاصل عقايد اون خاين رو هم ديديم
من نمي خوام به كسي توهين بشه من خودم يك وطن پرستم اما وطنم رو فقط به خاطر عقايدم دوست دارم و هر لحظه حاظرم چشمهام رو كه بهترين نعمت خداست كه در اختيار منه و جونم رو كه بالاترين امانت خداست بابت دينم و وطنم بدم

موفق باشيد

سيد وحيد مرتضوي زاده
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۰۰:۳۴:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #5

vahid_mortezavi نوشته است:أقا اشكان ما قبل از اينكه ايراني باشيم مسلمونيم فكر ميكني اينهايي كه واسه چندر غاز از ايران فرار ميكنند مسلمونند نه عزيز من مسلمون يعني همشهري وحيد جان (حسين رضا زاده )
كه كشورش رو به ده ميليون دلار نميفروشه در حالي كه پول ساختن خونش رو هم نداره اين يعني تربيت اسلامي
ما از وقتي چشم باز كرديم تو گوشمون بعد از اذون علاقه به ميهن رو بهمون يا دادند
فكر مي كني اينهايي كه ميرفتند جنگ و تكه تكه ميشدند ميهن پرست بودند نه عزيز دلم اونا ميهن پرست بودند ولي قبل از اون مسلمون بودند من 2 تا دايي دارم كه هر دوشون جانبازند يكي شون شيميايي شده كه هميشه تكه هاي ريه هاش از حلقش مياد بيرون اما هنوز هم وقتي ميخاد رو دو پاش كه پر از تركشه بلند بشه ميگه ياعلي
من نمي خوام شعار بدم هر چند تا حالا شبيه شعار شد اما گاهي ما آدما فراموش ميكنيم به چه كساني مديونيم
همه مي دونند بني صدر هم يك وطن پرست دو آتيشه بود تا حدي كه ميگفت ما بايد مثل اشكانيان مبارزه كنيم(در كوههاي ايلام)
اما حضرت علي ميفرمايد به خدا ملتي ذليل نشد مگر انكه در خانه خويش با دشمن جنگيد
حاصل عقايد اون خاين رو هم ديديم
من نمي خوام به كسي توهين بشه من خودم يك وطن پرستم اما وطنم رو فقط به خاطر عقايدم دوست دارم و هر لحظه حاظرم چشمهام رو كه بهترين نعمت خداست كه در اختيار منه و جونم رو كه بالاترين امانت خداست بابت دينم و وطنم بدم

موفق باشيد

سيد وحيد مرتضوي زاده

با سلام

من اين متن رو نخونده بودم تا الان ولی خيلی برام جالب شد
خدمت دوست عزيز بگم که داداش قبل از اينکه اسلام پايش ريخته بشه ايران بود پس ما اول ايرانی هستيم
بعد مسلمان ( اگه کسی باشه) پس فکر نميکنم که عقايد مذهبی کسی به مليت اون شخص برتری داشته باشه
چون به نظر من اگه آدم ها فکرشون رو کمی باز کنند به اين نتيجه ميرسند که اصلاً مرز ها بايد برداشته بشند
شما هم اگه واقعاً به اسلام اعتقاد داری بهتره که دنبال دلايل بگردی که چرا جوون ها از ايران فرار ميکنن
نه اينکه فقط محکوم کنی
به شما بعد از ازون عشق به ميهن رو ياد دادند ولی به امثال من چيزه ديگه
به من ياد دادن که به حقوق و اعتقاد همه احترام بزارم ( سال 67 توی اوين اينجوری احترام ميزاشتن : مسلمونی يا نه ؟ آره مساوی بود با حبس و خيانت به تمام افکار شخص و نه برابر بود با مرگ )
به من ياد دادن که هيچ وقت قاضی نباش ولی از حقت دفاع کن
من و امثال من که خارج از ايران هستيم به خاطر پول اينجا نيومديم چون فکر نميکنم که حتی توی
بد ترين خوابت هم بتونی تصور اون چيزی رو بکنی که ما از دست داديم

پدر هامون
مادر هامون
پسر ها دختر ها و ....
بهتره که کمی به اين مسائل فکر کنی و بعد قضاوت کنی دوست عزيز دين يک اعتقاد شخصيه
و فکر نميکنم که به جا باشه اينجا وارد بشه
چون همون جور که شما از اين مساله ناراحت شدی که چرا فلان عيد مذهبی رو کسی تبريک نميگه
شايد کسی هم از تبريک گفتنش ناراحت بشه
کاش همه وجود اين رو داشتيم که به هم و به اعتقاد هم احترام ميگزاشتيم نه به دليل ايرانی بودن و يا مسلمان بودن
بلکه تنها به دليل انسان بودن
از آقا اشکان گل هم عذر خواهی ميکنم که اينجا اين بحث رو کردم
:oops: :oops:
موفق باشيد

Root is not accessible
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۰:۱۸:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #6

سلام
مثل اينكه بحث داغ شد . اول اين مطالب رو مي خونيم بعداً جواب مي ديم
اما بابا وحيد خان چرا لو دادي من اهل كجام :oops: :oops: :?: :?: :?:

با تشكر ـ مشمولي
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۳:۱۸:۳۴
vahid_mortezavi آفلاین
كاربر تک ستاره
*

( 1 تشکر در 1 ارسال )
ارسال: #7

اولا من فكر ميكنم بحث از حالت منطقي داره خارج ميشه و به حالت مغالطه داره در مياد
ما بايد ياد بگيريم كه به عقايد ديگران احترام بذاريم و اونا رو حتي اگه مخالف عقايد ما هستند بپذيريم من هيچوقت مخالف تبريك جشنهايي كه آقا اشكان پيدا مي كنه نيستم اما ميگم اگه قرار تبريك يا تسلسيت بگيم به همه احترام بذاريم و عقايد همه را در اين روند دخيل كنيم اما اگه هم نميشه خوب موضوع را جدا كنيم وهيچ پيغام اين چنيني در كار نباشه
در ضمن اگه شما از تبريك تولد امام زمان ناراحت ميشي كي گفته ما از تبريك جشن مهرگان به وجد ميايم

ضمنا فكر نكن كه فقط شما چيز هايي رو از دست داديد
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۵:۰۱:۰۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #8

آقاي وحيد مرتضوي اگه قرار باشه من به همه احترام بزارم براي تبريك اونوقت بايد به 6ميليادر نفر جمعيت جهان بخاطر عقايدتوش تبريك بگم كه (نميشه) . من مليت ايراني رو دوست دارم و براي همين سعيم اينه كه بنوعي به همه بگم ما ايراني هستيم .

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۶:۵۴:۲۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
v-mashmoolie آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 3 تشکر در 3 ارسال )
ارسال: #9

سلام .
آقاي پورياي عزيز
البته ببخشيد كه اينو مي نويسم با اينكه شما خيلي به بنده لطف دارين
اولاً اسلامي ديني هست كه از اولين روز خلقت انسان بوجود آمده وتدريجاً به ما انسانها تعليم داده شده .
ثانيا ً به نظر من اعتقاد بايد جلوتر از مليت باشه . اما چرا ؟ .
مهم نيست كه ما از كجا اومديم . مهم اينكه العان چطوري فكر مي كنيم . اين يكي از اصول دين ماست كه هيچ فرقي نبايد بين قوميت ها و مليت ها باشه . تنها تفاوت بين اعتقاد هست . خود شما هم گفتين . مرز چيزيه بين سياستمداران . اما خوب من در اين نقطه از اين دنيا ، بدنيا اومدم و طبيعتاً اينجا رو دوست دارم و اگر كسي بخواد كه اونو از بين ببره هويت منو تهديد مي كنه ومن در مقابل اون جونم رو هم مي دم اما همانطوريكه گفتم مساله مهم اينكه من چي فكر مي كنم واعتقادم چيه . اگر كسي خواست اعتقادم رواز من بگيره ديگه جاي فكر كردن نيست . بايد از جان گذشت . حتي من برتري دين رو به مليت در اين مي بينم كه مليت اجباريه ولي دين اختياريه . و به همين خاطردر اين مرحله از زندگي براي من ، اعتقاد افتخار داره ولي مليت نه . ايران ايرانيه كه پدران ما براي ما ساختن. چه خوب و چه بد و افتخار اون هم مال ايرانيان گذشته هست ولي دين من ديني هست كه خودم انتخاب كردم .اين روش تفكر منه و مي تونم بهش افتخار كنم .
آقاي اشكان عزيز
ما درسته ايراني هستيم ولي مسلمان نيز هستيم . اين دو تا در كنار هم هستين و هيچ گاه از بين نمي رن . پس اگر هدف شما از تبريك اعياد ملي گسترش تفكر وطن پرستيست بهتره كه با تبريك اعياد مذهبي دينمون رو هم تبليغ كنيم و تفكر ديني رو هم رواج بديم . و يا اگه هدفتون اينكه كه بگين ما ايراني هستيم بهترين افتخار اينكه بگيم ما مسلمان هستيم .
البته قبول دارم ايرانيان بسيار هستند كه مسلمان نيستند ( البته به صورت واقعي ) ولي در همين ايران ، كساني هستند كه در اينجا بدنيا آمده اند ، بزرگ شده اند ، بودجة اين كشور آنها را به مقامي چه از لحاظ مادي و يا معنوي رسانده ولي وطن فروشند و با اينكه دستشون در سفرة ايران هست ولي ايراني نيستند.
اين حرفها روبدون هيچگونه قصد و غرضي زدم . اميد وارم كه هيچ يك از دوستان به دل نگيرن
با تشكر ـ مشمولي
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۱۸:۴۲:۳۴
mehdvirus آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 27

( 39 تشکر در 26 ارسال )
ارسال: #10
ي
من با پوريا بيشتر موافقم :)
اين فرار مغز هم ربطي به اين نداره كه چون ايروني هستي بمون تو ايرون تا هيچ كاري از دستت بر نياد همينكه ميره خارج كلي اعتبار كسب ميكنه بعد ميگه من ايروني هستم اين مهمه وقتي يه كشوري مقام اول رو از نظر مغز تو جهان داره چرا وقتي ازش درست استفاده نميشه بايد بمونه تو ايران اصلا بزار چند تا بگم مثلا همين پير اميديار صاحب اي بي (ebay) با وجود اينكه الان خيلي مشهور شده ميلوني كاربر داره 6000 تا كارمند داره وقتي ميره مصاحبه ميگه من ايرونيم اين افتخارش برا ايروني ميمونه همه دنيا الان ميدونن ايرونيا كي هستن يا اصلا سرگروه برنامه نويسي همين بازي معروف نيد فور اسپيد دست يه ايرونيه يا يكي ديگه تو هاليود كلي معروفه كه اسمش يادم رفته يا يكي ديگه تو گوگل و صد تا از اينا :? حالا من ازت يه سوال بپرسم اگه اينا تو ايران بودن خداييش با اين امكاناتي كه ما داريم ميتونستن اين كاره بشن :idea: :?: الان من برا دانلود 10 مگابايت برنامه بايد يك ساعت و ربع الاف بشم هيچ سايتي هم نرم چون همه سرعت برا دانلود رفته يا همين مشكل كارت اعتباري كه خودش كلي مشكله :cry:
۱۲-مهر-۱۳۸۳, ۲۰:۰۴:۰۹
PouriaAmid آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 15

تشکرها : 34
( 311 تشکر در 133 ارسال )
ارسال: #11

خيلی دوست ندارم که اينجا وارد بحث بشم چون به جز اينکه کدورت به وجود بياد نتيجه ای نداره
ولی چند تا نکته هست که بايد گفته ميشد
دوست عزيز من نه از تبريک و نه از تسليت ناراحت ميشم و به همه هم احترام ميگزارم
و اينکه گفتم شايد کسی از اين کار ناراحت بشه دقيقاً به خود شما برميگشت که
نسبت به اين موضوع اعتراض کردی و فکر ميکنم که اشکان جواب خوبی داد
درسته که خيلی از کار بران اين سايت مسلمان هستن ولی فکر نميکنم که با تبريک گفتن يا نگفتن يک مراسم مذهبی به کسی توهين شده باشه و باز هم برميگردم به اين حرف که اگه 90% از دوستان اينجا مسلمان باشند ولی 100% ايرانی هستن پس اگه بخوايم ارجعيت رو ملاک قرار بديم جشن های ملّی در رده ی اول قرار ميگيرن
باز هم ميگم که من قصد توهين به هيچ دسته يا مليتی رو نداشتم
ولی از اينکه شما تمام کسانی رو که از ايران رفتند رو توی يک خمر ريختی و بهشون تهمت اين رو زديد که وطنشون رو دوست ندارند و به چندر قاز وطنشون رو فروختن ناراحت شدم و جواب دادم

با تشکر :oops: :oops:

Root is not accessible
۱۳-مهر-۱۳۸۳, ۰۳:۱۷:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  [فوری] پیشنهاد قالب...لطفا شرکت کنید omid_phoenix 8 5,782 ۰۷-فروردین-۱۳۹۵, ۰۱:۱۱:۰۲
آخرین ارسال: omid_phoenix
  [سوال] باسلام میخواستم ازولتاژتک فاز سه فاز بسازم لطفا راهنمایی فرمایید farrah 0 2,094 ۰۹-اردیبهشت-۱۳۹۱, ۱۱:۳۴:۳۱
آخرین ارسال: farrah
  لطفا Source پروژه بازي دوز به زبان اسمبلي را ارسال فرمائيد اميري 0 3,656 ۱۹-خرداد-۱۳۸۷, ۱۲:۳۹:۵۶
آخرین ارسال: اميري
  لطفا توضیح بدهید hamed_Arfaee 1 1,913 ۱۸-اسفند-۱۳۸۶, ۲۰:۳۵:۰۰
آخرین ارسال: hamed_Arfaee
at لطفا كمك كنيد shahbaz 1 1,823 ۰۲-مهر-۱۳۸۵, ۲۰:۱۸:۲۱
آخرین ارسال: arashrj
  تو ور خدا اينو بخونين reza_vb6 8 4,613 ۱۵-بهمن-۱۳۸۴, ۱۹:۲۷:۵۱
آخرین ارسال: Iron_Fist
  لطفا يك برنامه پي ام بمبر معرفي كنيد roozedidar 0 2,181 ۱۸-بهمن-۱۳۸۳, ۲۱:۲۸:۰۷
آخرین ارسال: roozedidar
  پيشنهاد براي آقا اشكان vahid_mortezavi 1 2,429 ۳۱-شهریور-۱۳۸۳, ۱۶:۰۲:۴۸
آخرین ارسال: ashkan

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS