امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا برنامه هام بالا نمیاد
نویسنده پیام
Parthia آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #1
چرا برنامه هام بالا نمیاد
سلام دوستان تو رو خدا یکی بگه چرا برنامه های من بالا نمیاد ...
راستش من هر برنامه ای رو که با سی شارپ مینویسم اگر که روی کامپیوتری که میخواد اجرا بشه سی شارپ نصب نباشه ارور میده و اجرا نمیشه راستش این برنامه هایی که مینویسم روی سیستمهایی که سی شارپ روشون نصبه و به قولی دات نت فریم ورک روش نصب هست به خوبی کار میکنه ولی اگر نباشه ارور زیر رو میده

[تصویر:  4gye876.jpg]

لطفا هر کی میدونه کمک کنه ... خودم فکر میکنم ماله Reference هاش باشه ؟؟؟
۱۳-فروردین-۱۳۸۶, ۰۹:۳۵:۲۱
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #2
RE: چرا برنامه هام بالا نمیاد
سلام
اگر دات نت فریم ورک روی اون کامپیوتر نصب نشده باشه برنامه شما اجرا نخواهد شد . هر برنامه ای که تحت دات نت نوشته میشه ، برای اجرا ، فقط نیاز به دات نت فریم ورک داره در غیر اینصورت اجرا نمیشه .

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۱۳-فروردین-۱۳۸۶, ۱۰:۳۳:۴۸
Parthia آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 2

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #3
فقط میخواستم بدونم یعنی من دیگه نمیتونم برنامه ای با سی شارپ بنویسم که تحت فرم ویندور باشه و همچنین از دات نت استفاده نکنه ؟؟؟
۱۳-فروردین-۱۳۸۶, ۱۲:۵۳:۴۲
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #4
ببین دوست من ، تمام زبانها از جمله VB یا #C و یا ++C و .... زبانهای کاملا مستقلی هستند و به دات نت وابسته نیستند . حالا وقتی شما از این زبانها برای نوشتن برنامه ها تحت دات نت استفاده می کنید قضیه کامل فرق میکنه !
تمام کدهای نوشته شده در زبانهای برنامه نویسی ذکر شده ، برای اجرا شدن در دات نت فریم ورک ، ابتدا بهMSIL تبدیل میشن که زبان قابل فهم فریم ورک هست !! دات نت فریم ورک غیر از MSIL چیز دیگه ای رو متوجه نمیشه !

شما در واقع از دات نت میخوایید که براتون بسیاری از کارها رو مثل مدیریت حافظه رو انجام بده ! مثلا CLR موجود در دات نت وظیفه اش همینه !! تمام کلاس های موجود برای کار با فایل ها ، دیتابیس یا شبکه و ..... در داخل دات نت فریم ورک هستند پس این دات نت هست که امکانات برنامه نویسی رو در اختیار شما قرار میده و در نتیجه وجودش اجباریه !
در حال حاضر کامپایلری واسه #C که وابسته به دات نت نباشه موجود نیست ( یا من نمیشناسم ) پس فعلا این زبان محدود به دات نت هست . نکته بعدی که میتونم بگم اینه که بسیاری از خصوصیت های خوب #C در واقع از دات نت فریم ورک نشئات میشه نه از خود زبان و به نظر من زبان #C خودش به تنهایی هیچ ارزشی نداره !

فکر کنم الان به جواب سوال رسیده باشید . توصیه من اینه که قبل از شیرجه زدن در دات نت و برنامه نویسی با اون ، باید ابتدا با معماری دات نت کاملا آشنا بشید . بدون داشتن درک درستی از معماری دات نت ، برنامه نویسی مفهدمی نداره !

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳-فروردین-۱۳۸۶, ۱۷:۰۴:۳۳، توسط Mamad2003.)
۱۳-فروردین-۱۳۸۶, ۱۷:۰۱:۵۸

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  اجرای خودکار برنامه با بالا آمدن ویندوز SBRE77 3 5,403 ۰۷-آبان-۱۳۹۲, ۲۲:۵۷:۴۵
آخرین ارسال: Ghoghnus

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS