امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FAPI یا API فارسی
نویسنده پیام
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #100
RE: FAPI یا API فارسی
خب از این نظر درست.
نظرت در مورد اون لیست کردن بر اساس Title رو نگفتی.بازم.
۲۱-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۳۳:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #101
اگه منظورت رو درست فهمیده باشم میخای بجای نام توابع کاربرد اونا رو به صورت لیست در بیاری
البته فک نکنم خوب شه چون اولا خیلی شلوغ میشه و دوما کاربر از قسمت جستجو بهتر میتونه کارشو را بندازه

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

۲۱-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۱۵:۴۴
EleRam آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 52

تشکرها : 423
( 588 تشکر در 140 ارسال )
ارسال: #102
راستي ببنيد اگه مي خواين برنامه رو مي تونم اسکينش رو اينطوري کنم:

فایل‌(های) پیوست شده بندانگشتی (ها)

[تصویر:  banner_moharram-21.png]
روزها عاقلترينم شامها ديوانه ام...

www.EleRam.com :: نرم افزار هاي فارسي (رايگان)
www.PhotoImpact.blogfa.com :: آموزش کامل فتوايمپکت
۲۱-مرداد-۱۳۸۶, ۲۲:۱۰:۴۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #103
ajlajlajl نوشته است:شاید.
علی جون یکم جوابت ناراحت میزنه بابا من مخلصتم اصلا جنابعالی امر بفرما بنده اجرا که میکنم هیچ جونم خواستی رو هوا بهت میدمWink بابا منم نظرمو دادم نمیدونم اگه مطمئنی مفیده خوب میزاریمش(راستی اون موقع Pop Up ) رو برای Title چه کار میکنی

EleRam نوشته است:راستي ببنيد اگه مي خواين برنامه رو مي تونم اسکينش رو اينطوري کنم:

آره خیلی قشنگ شده حتما کار خودته راستی رامین خان تقریبا یه پنج روزی نبودی باز نری پنج روز دیگه بیای راستی سورس تم ت رو بزار رو سایت ببینم چه جوریاس البته یه توضیح مختصرم راجع بهش بنویس ببینیم چیه بازم ممنون

قسمت آخر هم مهدی خان یه طراحی که دیگه اینقدر وقت نمیگیره کجایی عزیز یکم زودتر راش بنداز
اگه پیشنهادی بود حتما بیان کنین
(;

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۳-مرداد-۱۳۸۶, ۰۴:۱۲:۳۰، توسط Pedram_HookEx.)
۲۳-مرداد-۱۳۸۶, ۰۳:۵۷:۴۵
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #104
کم کم دارم میزنم به سیم آخر نمیدونم چرا بعضی ها یه پست میزنن و چهار پنج روز پیداشون نمیشه و بعضی ها هم فقط اعلام موجودیت میکنن آخه مگه بیکارین میایین میگین ما هم هستیم بعد دیگه پیداتون نمیشه(البته بجز آرین خان چون اون قسمتی که کاملا توی اون مهارت داره هنوز مورد استفاده قرار نگرفته)اینقدر داریم کند میشیم که منم دارم کم کم دلسرد میشم

بازم چندتا قانون میزارم
کسی که میخواد توی این قسمت فعالیت داشته باشه اعلام نکنه که منم میخوام کمک کنم یا اینکه چه کار میتونم بکنم البته اینجای مطلب شامل آرین خان هم میشه شما هم در این روندی که برنامه طی میکنه نظراتت رو اعلام کن

نکته بعدی هر کسی که مسئولیتی قبول میکنه مدت زمان انجام اون قسمت از پروژه خودش رو اعلام کنه که بدونیم کی اونو تحویل میده

قسمت دیتابیس برنامه اصلی رو هم خودم مینویسم(فقط مشکلم اینه که از دستورات SQL تا حالا استفاده نکردم اگه کسی آموزشی یا مثالی داشته باشه که بتونه کمک کنه حتما بزاره)

بازم تا بعد

۲۵-مرداد-۱۳۸۶, ۱۳:۲۳:۴۴
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #105
با سلام.
بلا خره اومدم.
آقا پدرام براي sql يه كتاب هست ولي توي اينترنت چيزي سراغ ندارم.
در ضمن از امروز كاملا براي خدمت حاضرم.
كامپيوترم رو هم عوض كردم. مشكلاتم هم حل شد.
پس برو كنار كه اومدم...
[تصویر:  GIF%20%2836%29.gif]

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۶-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۳۱:۰۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #106
چند روز بود که مودمم خراب شده بود . هاردیسکم هم بد سکتور افتاده بود ..... خلاصه الان در اوج یه فاجعه هستم حدود یک گیگ سورس برنامه های مختلف که طلی این چند وقت دانلود کرده بودم همش پاک شد! تو این چند وقت هم به هر بدبختی بود اومدم تو سایت و پست گذاشتم ولی الان هرچی نگاه می کنم اثری از پست های من نیست!!! نکنه پاکشون کردین؟؟؟؟
در هر صورت بابت تاخیر چند روزه ام معذرت می خوام سهل انگاری نبوده بلکه حجم مشکلات و گرفتاری ها زیاد شده، از این به بعد سعی می کنم زود تر بیام و برای گروه بیشتر مفید باشم.
در مورد طراحی فرم برنامه هم هیچی از اونی که خود آقا پدرام گذاشتن بهتر نمی شه طراحی کرد!!! من اولش فکر کردم بتونم ولی خوب نه وقت کردم و نه بنظرم بشه از این بهتر درست کرد. اون اسکاینی هم که گذاشتین براش که دیگه نور الی نوره !!!
آقا پدرام وقتی این همه پست ها و آموزشهای شما رو تو سایت دیدم واقعا خوشحال شدم. سطح اطلاعاتت خیلی بالاست همه آموزشها هم کامل و عملیه . واقعا دستت درد نکنه تو خودت به تنهایی یه سایت تخصصی هستی!!! من چند وقتی بود تو فکر گذاشتن چند تا مقاله آموزشی بودم ولی الان دیگه روم نمی شه بگم برنامه نویسی بلدم!

۲۶-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۰۸:۲۴
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #107
ajlajlajl نوشته است:با سلام.
بلا خره اومدم.
آقا پدرام براي sql يه كتاب هست ولي توي اينترنت چيزي سراغ ندارم.
در ضمن از امروز كاملا براي خدمت حاضرم.
كامپيوترم رو هم عوض كردم. مشكلاتم هم حل شد.
پس برو كنار كه اومدم...
[تصویر:  GIF%20%2836%29.gif]
خوب خدا رو شکر
برای کتاب SQL یک سرچی توی سایت زدمو یه مقاله کامل و مفید پیدا کردم البته هنوز نخوندمش

میزارم اینجا بقیه هم استفاده کنن
آموزش دستورهای SQL

Di Di نوشته است:چند روز بود که مودمم خراب شده بود . هاردیسکم هم بد سکتور افتاده بود ..... خلاصه الان در اوج یه فاجعه هستم حدود یک گیگ سورس برنامه های مختلف که طلی این چند وقت دانلود کرده بودم همش پاک شد! تو این چند وقت هم به هر بدبختی بود اومدم تو سایت و پست گذاشتم ولی الان هرچی نگاه می کنم اثری از پست های من نیست!!! نکنه پاکشون کردین؟؟؟؟
در هر صورت بابت تاخیر چند روزه ام معذرت می خوام سهل انگاری نبوده بلکه حجم مشکلات و گرفتاری ها زیاد شده، از این به بعد سعی می کنم زود تر بیام و برای گروه بیشتر مفید باشم.
در مورد طراحی فرم برنامه هم هیچی از اونی که خود آقا پدرام گذاشتن بهتر نمی شه طراحی کرد!!! من اولش فکر کردم بتونم ولی خوب نه وقت کردم و نه بنظرم بشه از این بهتر درست کرد. اون اسکاینی هم که گذاشتین براش که دیگه نور الی نوره !!!
آقا پدرام وقتی این همه پست ها و آموزشهای شما رو تو سایت دیدم واقعا خوشحال شدم. سطح اطلاعاتت خیلی بالاست همه آموزشها هم کامل و عملیه . واقعا دستت درد نکنه تو خودت به تنهایی یه سایت تخصصی هستی!!! من چند وقتی بود تو فکر گذاشتن چند تا مقاله آموزشی بودم ولی الان دیگه روم نمی شه بگم برنامه نویسی بلدم!

ببین مهدی خان میدونم چی میگی برای منم ممکنه از این اتفاق ها بیفته ولی بهرحال به ما هم حق بده که اینجوری برخورد کنیم در ضمن حتما آموزش هات رو در سایت بزار تا بقیه هم حتما استفاده کنن مطمئن باش خیلیها از این آموزش ها در هر سطحی باشن میتونن استفاده کنن
اینم بگم که نگید نگفتی از این به بعد دیگه کسی تاخیر داشت منتظر نمیمونیم که کار بخوابه و واگذار به کسه دیگه ای میشه
در حال حاضر هم درگیر وارد کردن مثال های علی خان و ورژن قدیمی به دیتابیس هستم فقط به یک مشکل بر خوردم که در تاپیک http://forum.iranled.com/showthread.php?tid=5879 مطرح کردم
خوب من که فعلا در حال نوشتن مقاله اینجکت کد و چسبوندن این دیتابیس ها هستم اگه علی خان مسئولیت طراحی UI رو موقتا در اختیار بگیره که عالی میشه

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۶-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۰۲:۴۹، توسط Pedram_HookEx.)
۲۶-مرداد-۱۳۸۶, ۲۲:۵۷:۳۵
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #108
آقا پدرام.در خدمتيم.
شما بگو چيكار كنم؟
راستي آقا حامد هم يه خرده آموزش sql گذاشته.

میزان رای دشمن است!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۵۰:۰۶، توسط ajlajlajl.)
۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۴۶:۵۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #109
ajlajlajl نوشته است:آقا پدرام.در خدمتيم.
شما بگو چيكار كنم؟
راستي آقا حامد هم يه خرده آموزش sql گذاشته.

خوب دستور کار رو به صورت پیغام خصوصی برات فرستادم البته کار زیادی نیست فقط شما همون ملزومات مورد نیاز و مهم رو به اون پروژه اضافه کن و در آخر هم اگه تونستی فرم ریسایزت رو مثل API-Guide درست کن میدونم وقت گیر هست ولی منم حسابی مشغول این دیتابیس هستم

خوب حالا هم میریم سر گزارش کار خودم
اول بگم که دقیقا 7 ساعته که دارم برنامه رو برای چسبوندن دیتابیس ها مینویسم
میزارم اینجا همه ببینن اینقدر پیچ در پیچ شد که اگه بگین دوباره بنویس مخم قاطی میکنه

لینک برنامه چسبونگر
البته الان کاربردی نداره و کاربردش همون زمان چسبوندن بود

خوب چسبوندن دیتابیس قدیمی به صورت کامل تموم شد
یعنی IncludedFuncs و ExampleName ها و .... هم که با هم ناسازگار بودن هم وارد شدن

در ضمن سعی کردم تا اونجایی که میتونم همون گفته های علی خان رو اجرا کنم یعنی سعی کردم اکثر اون جاهایی که میشد به صورت اوتوماتیک وارد کرد رو وارد کنم و بقیه هم نیمه اوتوماتیک

این هم دیتابیس (البته در اینجا فقط از پروژه قبلی هست)

لینک دانلود دیتابیس

اما مسئله اصلی که دارم روش کار میکنم وارد کردن 457 مثالی هست که علی خان گذاشته خوب اگه بخواییم اینو دستی وارد کنیم حداقل یک ماه طول میکشه
برای همین دارم روی وارد کردن اونا به صورت اوتوماتیک کار میکنم وقتی بررسی شون کردم به چندتا نتیجه رسیدم
1 اینکه میشه مستقیم سورس رو از خود فایل های Frm. گرفت با این تابع هم محتویات اون فایل رو تبدیل میکنیم به سورس خالص یعنی نوشته هایی که به تنضیمات مربوطه توسط این تابع حذف میشه
خوب دوتا تابع برای این کار نوشتم
کد:
Private Function Get_Content(cExpression As String) As String
Dim Start_Pos As Long

Start_Pos = InStr(1, cExpression, "Attribute VB_Exposed")
Start_Pos = InStr(Start_Pos + 1, cExpression, vbCrLf)
Get_Content = Mid(cExpression, Start_Pos + 1)
End Function

خوب در قسمت آخر وقتی که محتویات رو گرفتیم باید بدونیم که در اون مثال از چه توابعی استفاده شده که تابع زیر یک مثال رو بررسی میکنه و اگه مثلا اگه دوتا تابع چه از نوع Sub یا Function پیدا کرد اونا رو بصورت تابع1;تابع2 خروجی میده
اینم تابع
کد:
Private Function Get_Function_Included(cExpression) As String
On Error Resume Next
Dim Funcs As String
Const FN = "function"
Const SN = "sub"
Const LN = "lib"
Dim RowEC
RowEC = Split(cExpression, vbCrLf)
Dim FinalEX
For i = 0 To UBound(RowEC) - 1
If InStr(1, LCase(RowEC(i)), "lib") Or Left(RowEC(i), 1) = "'" Then
FinalEX = FinalEX & RowEC(i) & vbCrLf
End If
Next i

For i = 1 To Len(FinalEX)
    If InStr(i, LCase$(FinalEX), FN) Then
    first_Pos = InStr(i, LCase(FinalEX), FN)
    last_pos = InStr(first_Pos, LCase$(FinalEX), LN) + Len(LN)
    If Err.Number = 5 Then GoTo Er1
    CE = Mid$(LCase(FinalEX), first_Pos, last_pos - first_Pos)
    CE = Replace(CE, LN, ""): CE = Replace(CE, FN, ""): CE = Replace(CE, " ", "")
    Funcs = StrConv(CE, vbProperCase) & ";" & Funcs
    i = last_pos - 1
    End If

Next i
Er1:
Err.Clear
For i = 1 To Len(FinalEX)
    If InStr(i, LCase(FinalEX), SN) Then
    first_Pos = InStr(i, LCase$(FinalEX), SN)
    last_pos = InStr(first_Pos, LCase$(FinalEX), LN) + Len(LN)
    CE = Mid$(LCase(FinalEX), first_Pos, last_pos - first_Pos)
    If Err.Number = 5 Then GoTo Er2
    CE = Replace(CE, LN, ""): CE = Replace(CE, SN, ""): CE = Replace(CE, " ", "")
    Funcs = StrConv(CE, vbProperCase) & ";" & Funcs
    i = last_pos - 1
    End If

Next i
Er2:

Get_Function_Included = Left(Funcs, Len(Funcs) - 1)
End Function

خوب اگه روش بهتری برای چسبوندن این مثال ها به ذهنتون میرسه بگین

البته خود این روش که مشکلی نداره فقط یکمی ممکنه کدنویسیش طول بکشه

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۷:۲۱:۱۶، توسط Pedram_HookEx.)
۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۵:۰۶:۲۲
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #110
با سلام.
طراحي رو از همين حالا ميرم دنبالش.
ولي در مورد ديتابيس چند تا مشكل دارم.
1-توي جدول LBData فيلد FullFunc قراره چي باشه؟من فكر ميكردم تعريف كامل تابع با ثوابت و تعاريفش توش قرار ميگيره.
2-هيچ كدوم از فيلد هايي كه اسامي چند تا تابع رو نگه ميدارند آخرشون ; ندارند. مگه خودت اينو مطرح نكردي؟حالا چرا نگذاشتي؟
3-تعداد گروهها واقعا زياده(112 تا).كار باهاشون براي كاربر سخت نيست؟
4- FGroupID جدول Funcs. فكر كنم كد تابع هارو نگه داره بهتر باشه.

میزان رای دشمن است!
۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۱۸:۳۹:۲۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS