امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
FAPI یا API فارسی
نویسنده پیام
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #111
RE: FAPI یا API فارسی
خوب جواب ها از این قراره که:

1- ازFullFunc فقط برای پارامترها و ثوابتی که میتونه بگیره استفاده میشه دقیقا مثل API-Guide
2-آخ شرمنده همین الان درستش میکنم اشتباه شده بود هم اولش نداره هم آخرش که حتما اضافه میکنم
3-خوب فکر نمیکنم چون کاملا مباحث جداگونه ای رو ارائه میدن راستی بعدا اگه وقت شد برای گروه ها فیلد Desc شون هم پر کنیم که به صورت PopUp ظاهر بشه
4-چون میخواییم از SQL Command استفاده کنیم فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد اگه SQL به کوچیک بزرگ بودن حساس باشه که آره حتما باید شماره ها رو وارد کنم(از این قسمت منو مطلع کن که ببینم حساسه یا نه که اگه بود اونم درست کنم)
راستی از روند پیشرویت هم ما رو مطلع کن حتی اگه هنوز تمومش نکرده باشی
در آخر هم موفق باشی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۲۲:۴۱:۳۶، توسط Pedram_HookEx.)
۲۷-مرداد-۱۳۸۶, ۲۲:۳۴:۱۴
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #112
با سلام.
ديروز رفتم دنبال طراحي كه به همين مشكلا برخوردم.
يه چيز ديگه.توي فرمي كه آقا پدارم طراحي كرديد.بخش "پارامتر هاي تابع".1)منظور از پارامتر هاي تابع همون FullFunc هسته؟2)مقادير بازگشتي رو بهتر نيست توي اطلاعات تابع بگذاريم؟
و يه چيز ديگه.من كه با اين Visual data manager ويژوال نميتونم ببينم توي فيلد fullfunc چي هست.اگه ميشه يه مثال بزن.
در مورد برنامه هم تا شب خبر ميدم.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۸-مرداد-۱۳۸۶, ۱۴:۰۸:۲۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #113
برای قسمت اول درسته پارامترهای تابع همون FullFuncs هست و در قسمت بعد هم نه چون مقادیر بازگشتی با زبان برنامه نویسی وابسته نیستند پس به همون دلیل باید در یک قسمت مستقل قرار بگیره که فقط به تابع وابسته باشه

منظور من اینه که اگه در LBData قرارش بدم مثل اینه که گفتم در زبان ++C یک مقدار رو برمیگردونه و در زبان VB یک مقدار دیگه رو
و در مورد قسمت آخر هم من که مشکلی در دیدن اون فیلد ندارم(FullFuncs) بعدشم گفتم دیگه مقادیری که در اونجا هست عینا مثل قسمت Parameters ها در API-Guide هست

(راستی یه Offic 2003 هم نصب کنی کمک دستی خوبی میشه میتونی برای Debugging ازش استفاده کنی)
۲۸-مرداد-۱۳۸۶, ۲۰:۳۴:۳۷
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #114
دستت درد نکنه علی خان من هم دیتابیس رو آماده کردم و فکر نمیکنم که مشکلی توش باشه میزارمش اینجا بعد هم برنامه رو دیدم برای اینکه بتونی فارسی تایپ کنی هم این کارو بکن

Control Panel>>Regional And Language Options>>Language Tab
و Install Files For Complex.... رو تیک بزن
بعد Apply کن و سی دی ویندوز رو بزار
بعد در همون Tab روی دکمه Details کلیک کن و بعد هم فارسی رو Add کن و بازم Apply و بعد از Language Tab به Advanced Tab برو و در اونجا هم در Combo فارسی رو انتخاب کن و یک ریاستارت هم بکنی بدک نیست

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   db1.1.zip (اندازه: 114.02 KB / تعداد دفعات دریافت: 10)

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۰۱:۱۷:۲۷
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #115
سلام
من همش رو نخوندم از اول هم در جریان پروژه نبودم فقط نگرانم دوباره غیر فعال بشه اگه یه نفر یه کلیت بگه که چه خبر بوده و اگه مشکلی فعلا هست و کاری که برای اینده می خوان بکنین
ممنون

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۵۹:۱۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #116
خب اينم برنامه با منو و resize .دست آقا پدرام درد نكنه.
اگه چيز ديگه اي هم ميخواد بگين.
يه چند تا ديگه سوال آقا پدرام.
1-بجاي Listview از listbox استفاده ميكردي راحت تر نبود؟
2-من هنوز نفهميدم مزيت tabstrip چيه؟براي resize هم سودي نداشت.؟؟
3-توي بخش example نميخواي از كنترل خودت استفاده كنيم؟
جواب جواب ha_60 رو هم آقا پدرام بده بهتره.(به عنوان مدير پروژه)
فعلا.

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Farsi API a2e.zip (اندازه: 4.9 KB / تعداد دفعات دریافت: 5)

میزان رای دشمن است!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۱۴:۴۱:۱۵، توسط ajlajlajl.)
۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۱۴:۲۳:۵۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #117
علی دستت درد نکنه واقعا تا اینجای کار که عالی بوده
فقط منم یه کد برای حداقل سایز پنجره به برنامه اضافه کردم که ببین اگه خوبه که باشه

خوب برای سوالها هم بگم

1-چرا نمیشه فقط یادت باشه در ListBox خاصیت IntegralHeight رو برابر True قرار بده تا برای Resize کردن مشکلی پیش نیاد

2-خوب حالا دیدم که اینجوری کد رو نوشتی حله (من شرمنده) اگه خواستی میتونی عوضش کنی ولی مثل PictureBox برای ریسایز کردن راستت میشه همون فاصله تا کنترول داخلیت

3-چرا چرا 100% اونم چیزی نیست خودم اضافش کردم کد ریسایزشم مشکلی نداره

خوب علی آقا برای اینکار شما بهتر میتونستی توضیح بدی (میدونی که ما یکمکی لکنت تایپی داریمWhistle)

اینجوری به خدمت هادی خان توضیح بدم که بیشترین سعی و تلاش گروه در این بوده که بتونه تمام امکاناتی که در برنامه های پیشین که در سایت و سایت All-api درست شده بود رو حفظ کنه علاوه بر اون مهمترین قسمت هایی که اضافه شده (به عبارتی خواهد شد)اینها هستند

اول امکانات کلی رو میگم
1-کاربرد اصلی برنامه اینه که بتونه اطلاعات لازم و مفید رو راجع به توابع API ( که راجع به کاربرد و چگونگی کار با اونهاست)برای کاربر نمایش بدهد

2-مهمترین و منحصر به فرد ترین کاربرد اینه که فقط به یک زبان ختم نمیشه و تمامی برنامه نویسان در هر یک از زبان های(سی - دلفی - ویژوال بیسیک - .....) میتونن از اون بهره ببرن و بدین صورت هست که اطلاعات هر زبان به صورت جداگون در دیتابیس ذخیره میشه و با توجه به تابع و زبان(برنامه نویسی) انتخابی میتونه اطلاعات درخواستی خودش رو در فیلد های برنامه مشاهده کنه

3-امکان پیشرفته دیگه ای که تقریبا به صورت ابتدایی در برنامه API-Guide به کار رفته امکان آپدیت از طریق اینترنت هست با این فرق که امکان ویرایش و حذف و ایجاد رکورد جدید در این قسمت وجود داره که از نمونه خارجی پیشرفته تر هست

4-امکان آخر هم که میخواستم موقع تنظیم برنامه بیان کنم (ولی الان میگم) اینه که کاربر میتونه مثال انتخابیش رو مستقیم به ویژوال بیسیک بفرسته و حتی اون مثال رو بصورت یک پروژه ذخیره کنه (بدون استفاده از ویژوال بیسیک)(البته دارم روش کار میکنم امیدوارم هرچه زودتر تموم بشه)

علی خان اگه چیزی مونده شما بگید

و مطلب آخر که به علی خان مربوط میشه اینه که من فردا دارم میرم مسافرت ماهشهر یه جورایی هم اجباری هست و نمیشه نرم احتمالا دو سه روزی نباشم گفتم که زیاد شرمندتون نشم مخصوصا علی آقا راستی به کامپیوترم هم می برم تا از اونجا بتونم در روند پروژه شرکت داشته باشم
پس فعلا

فایل‌(های) پیوست شده
.zip   Farsi API ae.zip (اندازه: 16.07 KB / تعداد دفعات دریافت: 9)

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۲۳:۳۳:۱۴، توسط Pedram_HookEx.)
۲۹-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۴۷:۳۶
Di Di آفلاین
مدير بخش هك و كرك

موضوع‌ها: 116

تشکرها : 1816
( 4046 تشکر در 1321 ارسال )
ارسال: #118
بروبچ خسته نباشید.
والا ما از این همه تلاش و زحمت شما داریم اینجا خجالت می کشیم رومون نمی شه پست بدیم!! واقعا کارتون آفرین داره. راستش از پست هایی که می ذارید دقیق نمی شه فهمید کجای کار هستید و الان احتیاج به چه چیزی دارید. انگار همه کارا رو خودتون دارید به بهترین شکل انجام می دید. در کل اگه جایی کاری چیزی از دستمون بر میاد دریغ نکنید.

۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۰۹:۴۶:۰۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
arian_vc آفلاین
در حال پیشرفت

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 66
( 311 تشکر در 95 ارسال )
ارسال: #119
برو بچ خسته نباشید!
ولی من یه نکته کشف کردم! اگه یه برنامه نویس انگلیسی بلد نباشه به درد لای جرز دیوار میخورن (از جمله خودم!!)
نکته دوم اینکه مقدار بازگشتی تو همه ی زبونا یکیه! فقط اسمش تو ویبی و سی فرق فوکوله! مثلا اگه مقدار بازگشتی تو ویبی عددیه تو سی هم همینطوره!
۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۱:۴۶:۴۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ha_60 آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 216

تشکرها : 560
( 6556 تشکر در 2385 ارسال )
ارسال: #120
ممنون
حالا می خواین بفروشینش opensorce ؟
ولی به نظر می یاد که خوب پیش میره
من پیش نهاد می کنم به جای اینکه امکاناتش رو افزایش بدید با یه امکانات معمولی اول یه نسخه بدین بیرون بعد تکمیل کنین (البته خودتون بهتر می دونید - ولی نیست این پروژه های گروهی استعداد خوابیدن دارن :d)

هادی امین زاده
دیدن چیزی که همه می بینند هنر نیست
بانک اطلاعات صنایع ایران.
۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۱۸:۱۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

ارسال: #121
با سلام.
آقا eleram .شما نظر بده مطمئن باش ما ميبينيم.حتي اگه من هم نبينم آقا پدرام حتما ميبينه.حد اقل توي اين يكي بخش در اين مورد مطمئن باش.شما غصه نخور.
آقا arianشما هم همونطور كه آقا پدرام گفت دو روز ديگه صبر كن . حسابي باهات كار داريم.
برنامه هم از لحاظ ظاهري ديگه فكر نكنم مشكلي ديگه داشته باشه.ديتابيس هم كه آماده است.احتمالا حالا ديگه بايد بريم سر كد نويسي.حالا اگه كسي پيشنهاد يا چيزي داره بگه.
**يه چيز ديگه آقا آرين.اگه ميشه دو سه تا از تابع ها رو قسمت سي شون رو اضافه كن(تو چدول LBData سه تا ركورد اضافه كن). كه تو برنامه تستشون كنيم.
و يه چيز ديگه.آقا پدرام اين كد حد اقل سايز فرم خيلي جالب بود.توي بخش api يه آموزش براش بزار.
فعلا خداحافظ.

میزان رای دشمن است!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۴۴:۱۴، توسط ajlajlajl.)
۳۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۹:۴۲:۳۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS