امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دنیای کثیف آنتی ویروس ها
نویسنده پیام
arnh آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 75

تشکرها : 38
( 172 تشکر در 76 ارسال )
ارسال: #1
دنیای کثیف آنتی ویروس ها
قبل از نگارش این گزارش . برای مجلات داخلی که در زمینه علوم الکترونیک و رایانه و حتی روزنامه های رسمی کشور متاسفم .
که بدون ذکر منبع مقالات منتشر شده در این انجمن و یا دیگر سایت ها را به نام خودشان به چاپ می رسانند .

تمام حقوق این گزارش برای گردآورنده محفوظ می باشد .

از هر کسی بپرسیم بهترین آنتی ویروس کدام است . همینطوری هم که شده باشد نام یک آنتی ویروس را بیان می کند که این آنتی ویروس در مقایسه با دیگر آنتی ویروس ها خوب عمل می کند .
و دلیلش هم این است که فلان ویروس را که هیچ آنتی ویروسی نتوانست آنرا پاک کند این آنتی ویروس توانست از بین ببردش .
از خود درباره کثرت آنتی ویروس ها می پرسم . اینکه چرا آنتی ویروس ها اینقدر تنوع دارند.( می دانید که بعد از گیم ها و پلیر ها آنتی ویروس ها بیشتر تنوع را در عرصه نرم افزارها دارند )
نا خود آگاه خود را قانع می کنم که چون تعداد ویروس ها زیاد است . باید آنتی ویروس های متنوعی هم موجود باشد تا بتواند این حجم از ویروس را نابود کند .
اما من که در این زمینه متخصص هستم . سال هایی از زندگی خود را صرف ویروس نویسی کرده ام و هم برای چند شرکت معتبر آنتی ویروس کار کرده ام چرا باید با همچین دلیل بچگانه ای قانع بشوم .
امثال من خوب می دانند که با چند تکنیک ساده می تواند همه ویروس های موجود را به دام انداخت . و با چند ماه وقت گذاشتن می توان درصد خطا را به کمتر از یک در صد رساند .
حتی خودم شروع به طراحی همچین ضد ویروسی کردم که تا حد زیادی موفقیت آمیز بود اما هیچ کدام از شرکت های آنتی ویروس استقبال که نکرده . با این موضوع قهر آمیز هم برخورد کردند .
کم کم با دنیای کثیف آنتی ویروس ها آشنا شدم .( آنها حتی از ویروس نویس ها حمایت هم می کردند . و تا جایی که می توانستند سعی می کردند اطلاعاتی در مورد مجرم به مراجع قانونی ندهند )
بعضی از آنتی ویروس ها آنقدر هوشمند طراحی شده بودند . ( مثل مک آفی ) در صورتی که کاربر خود را آماتور تشخیص می دادند . به مقابله با یک ویروس فرضی می پرداختند . و سعی می کرد تا به کاربر به فهمانند که سیستم شما آلوده است .
این دنیای کثیف کوچک نبود . خیلی بزرگ بود به وسعت تمام دنیای ما . آنتی ویروس نویس ها حتی ویروس نویس ها را هم به بازی می گرفتند .
مگر ویروس نویس کیست یک جوان جویای نام . اگر خیلی با هوش باشد می داند که جایی برای ضربه زدن وجود ندارد .
چشمانش را که باز می کند می بیند جایی را گذاشته تا او به آنجا حمله کند . تا یک جنگ بین دنیای آنتی ویروس ها و این ویروس نویس کوچک برپا شود .
با کمال تعجب ویروس نویس کوچک خیلی بزرگ می شود . چون هر آنتی ویروسی برای ویروسش یک اسم تعیین کرده .
اینجاست که شک می کنیم . در همه چیز یک قانون نامگذاری مشخص هست . اما چرا در دنیای آنتی ویروس ها چنین چیزی نیست . جز این است که کاربر سر درگم شود و همیشه ترس از ویروس در وجود او باشد .
برای چند ویروس متفاوت یک نام برگزیده می شود . و برای یک ویروس چند نام . این است که شک را بر می انگیزد .
از دوستان شنیدم که در ازای نوشتن چند ویروس از یک آنتی ویروس داخلی پول دریافت کرده اند . در کشور ما هم این دنیای کثیف کثیف تر هم هست .
چرا که هر کار ندانی به کارشناسی برگزیده شده است .
اگر ویروسی نباشد آنتی ویروسی نیست . اگر هک نباشد به برنامه امنیتی نیازی نیست و اگر امنیت بالا باشد . و جایی برای نفوذ نباشد نیاز به متخصص امنیتی نیست . این اندیشه سرمایه دار ها در دنیای کثیف آنتی ویروس هاست .

با تشکر . منتظر بیان دیدگاهتون و مباحثه در این زمینه با موافقان و مخالفان هستم .
۲۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۳۹:۳۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : alaska
ajlajlajl آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 70

تشکرها : 932
( 2618 تشکر در 1020 ارسال )
ارسال: #2
RE: دنیای کثیف آنتی ویروس ها
البته تقریبا میشه حدس زد که یک چنین چیزهایی در جریان باشه.
ولی برای شرکت بزرگی مثل مک آفی ؟؟؟. نمیدونم.

میزان رای دشمن است!
[تصویر:  cff100.png]
۲۰-مرداد-۱۳۸۶, ۱۶:۵۵:۲۸
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
HoseinVig آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 97

تشکرها : 4768
( 2464 تشکر در 677 ارسال )
ارسال: #3
نمیدونم والا ...
شایدم اینجور باشه که تو میگی .
اینایی که گفتی راه های مناسبی برای افزایش در آمدشون هست ، بنا بر این میتونه صحت داشته باشه
راستی گفتی برای چند شرکت معتبر آنتی ویروس نویسی کار کردی ؟ چه خوب . میشه اسماشونو بگی....

۲۱-مرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۱۹:۱۶
Pedram_HookEx آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 23

تشکرها : 1
( 109 تشکر در 65 ارسال )
ارسال: #4
مرسی خیلی جالب بود اصلا یه لحضه نفهمیدم کجام نمیدونم ولی احساس میکنم دنیای مجازی هم مثل دنیای واقعی که ما توش زندگی میکنیم دارای یه سری قوانین هست مثل این ضدونقیض ها که اگه هر کدوم نباشن ضدشون هم بوجود نمیاد

راستی چند وقت پیش توی هفته نامه کلیک در جام جم خوندم که یک آنتی ویروس ایرانی وارد بازار جهانی شده و خیلی برام جالب بود البته اینم بگم که متاسفانه در دنیای کامپیوتر زیاد از برنامه نویس و کسی که کار اصلی رو انجام میده حمایت نمیشه و در عوض این سیاست هست که باید اونو به اوج برسونه یا اونو از پا بندازه و صد البته همه میدونن که در سیاست های مالی مصالح جامعه اصلا براش مد نظر نیست

به هر حال ممنون علی خان
راستی علی جان خودم حمایتت میکنم آنتی رو بنویس پخشش با منBiggrin

• اینم یه کتابچه ویژوال بیسیک برا اونایی که میخوان برنامه نویسی رو شروع کنن(حجم 916KB)لینک دانلود
  • تمام نکات و ترفند های مهم در ویندوز XP حتما دانلود کنید(حجم 86KB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]
  • بروزرسانی ویژوال بیسک 6 به آخرین نسخه یعنی سرویس پک 6 (حجم 61MB)لینک دانلود[تصویر:  new4.gif]

(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-مرداد-۱۳۸۶, ۱۱:۳۳:۲۲، توسط Pedram_HookEx.)
۲۱-مرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۲۵:۲۳
Scorpion آفلاین
مدیر بازنشسته

موضوع‌ها: 44

تشکرها : 958
( 1525 تشکر در 501 ارسال )
ارسال: #5
این مورد خیبو وقته مطرح و معلومه که کمپانی های انتی نویسی برای منافعه خودشون این کارارو میکنن
مخصوصا گنده هاش مثل نورتن و ...

گر نیک و بد نزد خدا یکسان بدی در ابتلا --با جبرئیل ماه رو ابلیس هم سیماستی
۲۳-مرداد-۱۳۸۶, ۰۲:۰۴:۰۰
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

تشکرها : 0
( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #6
روزانه 100 تا 200 ویروس ساخته میشه (این فقط آمار همون جاییه که من کار میکنم)
قدیمی ها میدونن کجا رو میگم
بیشتر از 100 تا سایت رو تو لیستم دارم که ویروس روی سیستم ها میزارن
از طریق کد های مخرب
خودتون رو ناراحت نکنید
اطمینان داشته باشید که همه مون الان ویروسی هیتسم
حتی من که خودم آنالیزور ویروس هستم برای همون شرکته که میدونین

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۰۸-شهریور-۱۳۸۶, ۱۲:۴۰:۱۳
Darg غایب
مدير بازنشسته

موضوع‌ها: 40

تشکرها : 381
( 702 تشکر در 190 ارسال )
ارسال: #7
avini نوشته است:...اطمینان داشته باشید که همه مون الان ویروسی هستیم...
تا تعریفت از ویروس چی باشه!!!
۰۹-شهریور-۱۳۸۶, ۰۹:۵۵:۴۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
far_222000 آفلاین
مدير بخش ديتابيس

موضوع‌ها: 68

تشکرها : 468
( 1249 تشکر در 422 ارسال )
ارسال: #8
این اتفاقاتی که شما ازش به عنوان دنیای کثیف یاد می کنین، خیلی هم کثیف نیست، اگه این اتفاقات نیوفته خوب خیلی ها بی کار می شن!!!!!!
مسلماً زمانی که حجم تولیدی ویروس کم می شه باید شرکت های آنتی ویروس نویسی بیان و خودشون تولید ویروس کنن تا بتونن محصولشون رو بفروشن و بتونن علاوه بر دادن حقوق به کارمندانشون، پول رو در قسمت آنتی ویروس ها به گردش در بیارن!!!!
و این کار ضرری به کسی نمی زنه ( البته شاید بگین 1 ویروس می تونه ضرر های زیادی بزنه، ولی این رو باید بگم که کسی ضرر می خوره که ضرر پذیر باشه، وقتی سایت مشکوک بری یا فایل بگیری خوب بایدم انتظار گرفتن ویروس رو داشته باشی)

این دنیای کثیف - به بیان شما - اگه تعادلش به هم بخوره، پشت سرش خیلی اتفاقات می افته، پس بهتره همین جوری ادامه پیدا کنه!!!!

پارک24
مرجع خرید و فروش خودرو
۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۰۱:۳۱:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
sepehrEZ آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 9

تشکرها : 14
( 25 تشکر در 15 ارسال )
ارسال: #9
سلام آقا. كاملا حرفات درسته . الان ويروس نويسي تبديل به يكي از بزرگترين تجارت ها شده . كه اغلب مردم هم از اين ماجرا با خبر نيستند.
مكافي مياد يه تيم ويروس نويس استخدام مي كنه. بعد كه ويروس هاش كل دنيا رو گرفت مياد و واسش آنتي مي نويسه.

آموزش كامل StandAlone كردن برنامه هاي نوشته شده با ويژوال بيسيك :
http://escada.blogfa.com/post-7.aspx

آموزش كامل به كار گيري Skin Crafter در VB به همراه يك سورس كد نمونه :
http://escada.blogfa.com/post-6.aspx
۱۰-شهریور-۱۳۸۶, ۰۴:۵۹:۰۳
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی انتی ویروس comodo(کومودو) amirhasan.king 3 5,038 ۱۳-شهریور-۱۳۹۹, ۱۱:۴۴:۰۱
آخرین ارسال: mohadddeseh
  مشکل با ویروس.کمک gemlove 4 4,760 ۲۳-دى-۱۳۹۵, ۱۳:۰۵:۲۳
آخرین ارسال: javad917
  [سوال] ویروس تغییر فرمت عکس bime 1 2,592 ۲۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: NO DONGLE
  راه حل برای ویروس new folder.exe ahmad-md 12 17,450 ۱۶-دى-۱۳۹۴, ۱۹:۰۳:۱۲
آخرین ارسال: cctv1
  آنتی ویروس ساده akbar8 10 6,962 ۲۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۵۲:۰۱
آخرین ارسال: grimm
  [سوال] نحوه حذف کامل ویروس shorcut salehjg 3 4,143 ۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷:۱۶
آخرین ارسال: Di Di
  Kill کردن آنتی ویروس شید در User Mode بهروز عباسی 0 2,247 ۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۳۹:۵۵
آخرین ارسال: بهروز عباسی
  [سوال] بین این دو انتی ویروس کدام را پیشنهاد میدهید؟ amirhasan.king 4 4,327 ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶:۳۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  مشکل جدی با انتی ویروس اویرا amirhasan.king 13 12,990 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲:۵۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  کشورهای سازنده انتی ویروس ها amirhasan.king 1 5,038 ۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۵:۱۶:۴۵
آخرین ارسال: veyskarami

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS