امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راه حل برای ویروس new folder.exe
نویسنده پیام
ahmad-md آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 3
( 8 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #1
راه حل برای ویروس new folder.exe
این یه ویروسه که خیلی از کافی نتا بهش مبتلا هستن اگه از کول دیسک یا هر حافظه ای روی اون دستگاه الوده استفاده کنید .ویروس یه کپی از خودش رو با نام همون فولدر روی تمام فولدر های کول دیسک کپی می کنه.و اگه اون کول دیسکو رو رایانه دیگری قرار بدید و اون رو اجرا کنید مصیبت اغاز می شه:
1)ویروس 50% سرعت CPU رو اشغال می کنه
2)regedit قفل می شه
3) task manager قفل می شه
......
100)حالتون رو می گیره !!!!!!!!
اقابعد از اینکه new folder .exe.پدر مارو در آورد 4 آنتی ویروس نصب کردم با اپ دیت اما کار نکردند و نتونستند ویروس رو بشناسند(مک افی،نود32،کاسپرسکی و پاندا) بالاخره با این برنامه که براتون گذاشتم مشکلم حل شد.
نکته:
کول دیسکم پر ویروس بود.اونا رو دستی پاک کردم به این صورت که کول دیسکو برای exe.* جستجو کردم بعد هر چی فایل exe که حجمشون حدود 284 کیلو بیت بود را پاک کردم
اما اصل ویروس از روی کول دیسکی که حاوی ویروس بود پاک نمی شد.ابتدا اطلاعاتمو از روی کول دیسک روی هارد کپی کردم بجز فولدر حاوی ویروس بعد کول دیسکو فرمت کردم(ظاهرا تنها راهش اینه)

.zip   New_Folder.exe_Removal_Tool.zip (اندازه: 286.3 KB / تعداد دفعات دریافت: 352)

۲۴-آذر-۱۳۸۶, ۱۴:۴۴:۳۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
تشکر شده توسط : alaska, t3r!p3000
avini آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 26

تشکرها : 0
( 72 تشکر در 38 ارسال )
ارسال: #2
RE: راه حل برای ویروس new folder.exe
پاندا 2000 نصب کردی ؟
مرده مومن 2005 جش میزنه New Folder رو میترکونه

Golsun Tech
Inno3D,Force3D,Connect3D,InnoDV,DFI,Razer,Mushkin
021-66460000
Seller:Khashayar,Iman,Hossein
09194998532
Address:Tehran-Vali Asr.St -Iran Computer Center-Unit B46
۲۵-آذر-۱۳۸۶, ۰۰:۳۲:۱۱
ahmad-md آفلاین
كاربر تک ستاره
*

موضوع‌ها: 4

تشکرها : 3
( 8 تشکر در 4 ارسال )
ارسال: #3
ورژن جدید این ویروس بود که توسط انتی ویروس ها شناسایی نمی شد جان من.

۲۵-آذر-۱۳۸۶, ۰۶:۱۸:۵۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hosseinzarei آفلاین
تازه وارد

موضوع‌ها: 0

تشکرها : 0
( 0 تشکر در 0 ارسال )
ارسال: #4
(۲۴-آذر-۱۳۸۶, ۱۴:۴۴:۳۶)ahmad-md نوشته است: این یه ویروسه که خیلی از کافی نتا بهش مبتلا هستن اگه از کول دیسک یا هر حافظه ای روی اون دستگاه الوده استفاده کنید .ویروس یه کپی از خودش رو با نام همون فولدر روی تمام فولدر های کول دیسک کپی می کنه.و اگه اون کول دیسکو رو رایانه دیگری قرار بدید و اون رو اجرا کنید مصیبت اغاز می شه:
1)ویروس 50% سرعت CPU رو اشغال می کنه
2)regedit قفل می شه
3) task manager قفل می شه
......
100)حالتون رو می گیره !!!!!!!!
اقابعد از اینکه new folder .exe.پدر مارو در آورد 4 آنتی ویروس نصب کردم با اپ دیت اما کار نکردند و نتونستند ویروس رو بشناسند(مک افی،نود32،کاسپرسکی و پاندا) بالاخره با این برنامه که براتون گذاشتم مشکلم حل شد.
نکته:
کول دیسکم پر ویروس بود.اونا رو دستی پاک کردم به این صورت که کول دیسکو برای exe.* جستجو کردم بعد هر چی فایل exe که حجمشون حدود 284 کیلو بیت بود را پاک کردم
اما اصل ویروس از روی کول دیسکی که حاوی ویروس بود پاک نمی شد.ابتدا اطلاعاتمو از روی کول دیسک روی هارد کپی کردم بجز فولدر حاوی ویروس بعد کول دیسکو فرمت کردم(ظاهرا تنها راهش اینه)

babadavaye dardesh yenod32 ba update hast.albate baadaz tavize windows
۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱:۰۸
babyy آفلاین
بازنشسته

موضوع‌ها: 141

تشکرها : 35081
( 26090 تشکر در 9068 ارسال )
ارسال: #5
(۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۱:۳۱:۰۸)hosseinzarei نوشته است: babadavaye dardesh yenod32 ba update hast.albate baadaz tavize windows

فارسی بنویس بی زحمت مهندس.

---------
البته قبل نصب آنتی ویروس که هیچ پوشه‌ای رو باز نکنید.
۱۰-دى-۱۳۹۱, ۱۸:۳۰:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
hadikh73 آفلاین
مدیــر کـل سایـت

موضوع‌ها: 43

تشکرها : 13641
( 14739 تشکر در 4686 ارسال )
ارسال: #6
به نظر من بهترین راه استفاده از لینوکسه
من یه ماه پیش این ویروس رو کلا با لینوکس از روی کامپیوترم ریشه کن کردمBiggrin

۱۰-دى-۱۳۹۱, ۲۱:۴۰:۴۱
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

موضوع‌ها: 270

تشکرها : 1652
( 3938 تشکر در 1453 ارسال )
ارسال: #7
اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!
لینوکس فکر خوبیه ولی عیبی که داره تعداد لینوکسی ها کمه و همین باعث میشه به اجبار ویندوزی باشیم! :(

[تصویر:  a.jpg]

باور کنیم
همانگونه که در غیبت مقصریم در ظهور موثریم!
نیستیم؟

زیر شمشیر غمش رقص کنان باید رفت #  کان که شد کُشته ی او نیک سرانجام افتاد

چشمک - بهینه شده برای ورژن جدید دانلود پروژه برنامه نويسي
۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #8
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۵۱)Ghoghnus نوشته است: اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!
لینوکس فکر خوبیه ولی عیبی که داره تعداد لینوکسی ها کمه و همین باعث میشه به اجبار ویندوزی باشیم! :(

کجا کمه؟ خب معلومه آدمای اطراف استفاده نمیکنن چون اونقدرها فراگیر نشده
اما اصلا تعداشون کم نیست؛ همین سایت اوبونتو ایران داره میترکه از تعداد کاربر! حالا خیلیها هم استفاده نمیکنن ازش ....
۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۲۲:۵۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #9
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۲۲:۵۱)babyy نوشته است:
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۱۶:۵۹:۵۱)Ghoghnus نوشته است: اگر زمانی که فلش (یا هر حافظه دیگه)به سیستم وصل میکنید یکم درمورد فایلها بدونید و یکم دقت کنید اصلا کارتون به انتی ویروس نمیسرسه!خیلی راحت میشه تشخیص داد این ویروس هارا!

اما اصلا تعداشون کم نیست؛ همین سایت اوبونتو ایران داره میترکه از تعداد کاربر! حالا خیلیها هم استفاده نمیکنن ازش ....

خب منم منظورم اینه که فرا گیر نشده و مجبوریم ویندوزی باشیم!چون برنامه هایی که میونیسیم باید روی ویندوز اجرا بشه!Sad
یجورایی طرف حساب من همون هایی هستند که استفاده نمیکنSad (من مانده ام تنهای تنهاWhistle)

باور کنیم
نیستیم؟

۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۰:۵۲
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
babyy آفلاین
بازنشسته

ارسال: #10
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۰:۵۲)Ghoghnus نوشته است:

خب منم منظورم اینه که فرا گیر نشده و مجبوریم ویندوزی باشیم!چون برنامه هایی که میونیسیم باید روی ویندوز اجرا بشه!Sad
یجورایی طرف حساب من همون هایی هستند که استفاده نمیکنSad (من مانده ام تنهای تنهاWhistle)

تعصب رو باید گذاشت کنار
خیلی ها میگن لینوکسی شدی نباید ویندوز استفاده کنی
اصلا هیچ دلیلی هم پشت این حرف نیست
شما در کنار ویندوز لینوکس نصب کن؛ وقت بیکاری فقط باهاش کار کن تا کم کم دستت بیاد

فکر کردی همه من جمله من یه شبه ویندوز کنار کذاشتیم؟ من هنوزم ویندوز هم نصبه؛ اونم ۷ که میخوام ۸ هم نصب کنم اگه وقت بشه؛ من از متلب توی ویندوز استفاده میکنم (هرچند که واسه لینوکس هم اومده ....)
۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۸:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Ghoghnus آفلاین
مدیر بخش

ارسال: #11
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۸:۳۵)babyy نوشته است:
(۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۲:۵۰:۵۲)Ghoghnus نوشته است:

تعصب رو باید گذاشت کنار
خیلی ها میگن لینوکسی شدی نباید ویندوز استفاده کنی
اصلا هیچ دلیلی هم پشت این حرف نیست
شما در کنار ویندوز لینوکس نصب کن؛ وقت بیکاری فقط باهاش کار کن تا کم کم دستت بیاد

فکر کردی همه من جمله من یه شبه ویندوز کنار کذاشتیم؟ من هنوزم ویندوز هم نصبه؛ اونم ۷ که میخوام ۸ هم نصب کنم اگه وقت بشه؛ من از متلب توی ویندوز استفاده میکنم (هرچند که واسه لینوکس هم اومده ....)

تعصبی نیست من لینوکس را دوست دارم روی wm هم نصب دارمش همیشه!موقع انتخاب سرور برای کارهای وب(مگر موارد خیلی خاص)لینوکس انتخاب و استفاده مکینم!
اصلا سال 85 که شروع کردم به برنامه نویسی سی روی اپن سوزی بود!BiggrinBiggrinالبته قبلش که ویژآل بیسیک بود ویندوز بود و بعد دوباره شد سی شارپ که باز ویندوز!

باور کنیم
نیستیم؟

۱۱-دى-۱۳۹۱, ۲۳:۰۵:۲۶
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  معرفی انتی ویروس comodo(کومودو) amirhasan.king 3 5,038 ۱۳-شهریور-۱۳۹۹, ۱۱:۴۴:۰۱
آخرین ارسال: mohadddeseh
  مشکل با ویروس.کمک gemlove 4 4,760 ۲۳-دى-۱۳۹۵, ۱۳:۰۵:۲۳
آخرین ارسال: javad917
  [سوال] ویروس تغییر فرمت عکس bime 1 2,592 ۲۴-آبان-۱۳۹۵, ۲۲:۰۹:۰۹
آخرین ارسال: NO DONGLE
  آنتی ویروس ساده akbar8 10 6,962 ۲۲-آذر-۱۳۹۳, ۱۷:۵۲:۰۱
آخرین ارسال: grimm
  [سوال] نحوه حذف کامل ویروس shorcut salehjg 3 4,143 ۲۴-اسفند-۱۳۹۲, ۰۹:۱۷:۱۶
آخرین ارسال: Di Di
  Kill کردن آنتی ویروس شید در User Mode بهروز عباسی 0 2,247 ۱۵-مرداد-۱۳۹۲, ۱۶:۳۹:۵۵
آخرین ارسال: بهروز عباسی
  [سوال] بین این دو انتی ویروس کدام را پیشنهاد میدهید؟ amirhasan.king 4 4,327 ۳۱-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۱:۲۶:۳۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  مشکل جدی با انتی ویروس اویرا amirhasan.king 13 12,990 ۳۰-اردیبهشت-۱۳۹۲, ۱۰:۲۲:۵۹
آخرین ارسال: A.P-H@ck3r
  کشورهای سازنده انتی ویروس ها amirhasan.king 1 5,038 ۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۵:۱۶:۴۵
آخرین ارسال: veyskarami
  دستکاری پایگاه داده آنتی ویروس حمزه 327 9 8,847 ۱۵-بهمن-۱۳۹۱, ۱۰:۵۴:۴۸
آخرین ارسال: godvb

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS