امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور مي‌شه اطلاعات يك صفحه asp رو استفاده‌كرد؟
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
چطور مي‌شه اطلاعات يك صفحه asp رو استفاده‌كرد؟
دوستان عزيز! من يه سوال عجيب دارم. اين صفحه بورس اوراق بهادار تهرانه مي‌خوام اطلاعات اونو تو يه سايت ديگه ببرم و از اون استفاده كنم.
چطوري مي شه اين كار رو كرد؟
راستي فرمت تاريخ رو ببينيد.Amaze معركه‌اس اين دقيقا همون كاريه كه هركي بخواد زود كارش حل بشه مي‌كنه :wink: الگوريتمهاي مشتي هم داره؟! ولي من از بورس انتظار اين كار رو نداشتم :x شما چطور؟ :wink:
۰۲-آذر-۱۳۸۳, ۱۷:۵۴:۴۶
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

به به گسترش خان گرامي . چه عجب داشتم كم كم نگران نبودت ميشدم.راجب سوالت از اين تگ استفاده كن توي صفحت مشكلت حله :
کد:
<iframe src="http://69.0.199.104/qtp_27-04-2048/tsep/sum/todaylist.asp?start=1" height="250" scrolling="auto"></iframe>
اينطور كارا براي افزايش سرعت هست تا صفحه زودتر نمايش داده بشه(بورس يه كار پر بيننده هست لازمه از اينطور تكنيكها توش استفاده بشه)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۳-آذر-۱۳۸۳, ۰۹:۳۱:۴۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #3

اشكان خان شرمنده!
يه سوال ديگه هم دارم. بذار مساله رو درست شرح بدم. شاخص كل سهام بورس اوراق بهادار عملا شاخصي است كه بر معاملات اثرگذار است ولي اين شاخص مثل خيلي چيزهاي ديگه ايرانيزه شده‌است. داريم با چندنفري روي تعريف يك شاخص جديد (البته گوش بورس فعلا كر) كار مي‌كنيم مي‌خوايم اطلاعات اون صفحه رو پردازش كنيم و شاخص رو بر اساس يك گروه چندتايي از شركتها درآريم. مي‌بيني كار خيلي جالبيه. اين كار تو بورس وال استريت انجام مي شه و اونها هم چندتا شاخص دارند. براي اينكار چه توصيه‌هايي مي‌تونيد بكنيد. چه زباني بنويسيم بهتره. براي سايتش چيكار كنيم و خلاصه سرور عزيز هركاري بهتر مي‌دوني به ما بگو ما اون كار رو مي‌كنيم؟ :wink:
۰۳-آذر-۱۳۸۳, ۱۰:۳۱:۲۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #4

دشمنت شرمنده .
خوب واسه اين كار بايد يه برنامه بياد اين صفحه رو بخونه تبديلش كنه به تكست (سورس اچ تي ام الش رو ميگم) بعدش بره بگرده اعداد رو از توش با يه الگريتم خاص دربياره و بريزه تو ديتا بيس خودش . اگه بخوايي آنلاين اين كار انجام بشه فك كنم بهترين گزينه زباني مثل پي اچ پي و يا آ اس پي هست. من خودم دقيقا براي همين بورس(دقيقا كار تو) تصميم داشتم اين كار بكنم ولي عملي نشد (يعني درحد يه تعريف باقي موند و اصلا پيش رو نگرفتم) البته قصدم بود با وي بي اينكار بكنم چون نميخواستم آنلاين باشه.
ولي اگه بخوايي انجامش بدي بگو اگه تونستم كمكت ميكنم . :wink:

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۰۳-آذر-۱۳۸۳, ۱۱:۵۹:۲۹
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #5

ashkan نوشته است:من خودم دقيقا براي همين بورس(دقيقا كار تو) تصميم داشتم اين كار بكنم ولي عملي نشد (يعني درحد يه تعريف باقي موند و اصلا پيش رو نگرفتم) البته قصدم بود با وي بي اينكار بكنم چون نميخواستم آنلاين باشه.
ولي اگه بخوايي انجامش بدي بگو اگه تونستم كمكت ميكنم . :wink:

اي خدا اين آقا اشكان كجا بوده اين همه وقت! :wink: اشكان خان من خودم پايه‌ام. مي‌دوني چيه اين كار پول هم توشه ولي نه الان وقتي كه اين رو جا انداختيم. امروز كه 3/9/1383 هست بورس دقيقا 401 شركت دارد. من فردا 20 تاشو انتخاب مي‌كنم و با يه الگوريتم محاسبه شاخص ميآم سراغت. يعني پس فردا يه پست مي‌زنم مشت؟! :wink: بخدا سعي مي‌كنم علي‌رغم بدقولي‌هاي قبلي‌ام اين كارو بكنم. چون خيلي خيلي مهمه. چاكرتم :wink:
۰۳-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۱۳:۱۵

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  حقوق فناوري اطلاعات Mohamad_VB 1 4,144 ۱۵-اردیبهشت-۱۳۹۷, ۰۹:۴۷:۰۶
آخرین ارسال: bardia.m
  چطور 750MB روی CD با ظرفیت 654MB رایت شده؟ mojtabamalaekeh 3 4,244 ۲۶-آذر-۱۳۸۹, ۱۵:۱۰:۴۹
آخرین ارسال: modj.ir
  جدیدترین نسخه ویندوز 7 و اطلاعات دقیق همراه با عکس توسط خودم Mr.pRoGraMmer 9 10,520 ۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۲۳:۱۸:۲۰
آخرین ارسال: Payman62
  سوال در مورد ذخيره اطلاعات sarv 3 4,744 ۲۰-بهمن-۱۳۸۷, ۱۴:۱۳:۵۱
آخرین ارسال: Rink8
  بازگردانیه اطلاعات درایو فرمت شده HoseinVig 5 5,783 ۲۶-اسفند-۱۳۸۶, ۲۲:۰۰:۱۵
آخرین ارسال: lord_viper
  پاك كردن حرفه اي اطلاعات MCG 4 4,798 ۲۱-اردیبهشت-۱۳۸۵, ۱۱:۵۷:۵۸
آخرین ارسال: Darg
Cool رد و بدل اطلاعات تو اینترنت محمد حسینی 3 3,834 ۱۷-فروردین-۱۳۸۵, ۱۸:۳۴:۳۵
آخرین ارسال: محمد حسینی
  برگرداندن اطلاعات فلاپي (F1) arashrj 5 3,992 ۱۲-آذر-۱۳۸۴, ۱۲:۳۷:۴۷
آخرین ارسال: mRizvandi

پرش به انجمن: