امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خارجي‌ها براي ما آهنگ مي‌سازند؟!
نویسنده پیام
gostaresh آفلاین
كاربر دو ستاره
**

موضوع‌ها: 33

تشکرها : 3
( 13 تشکر در 11 ارسال )
ارسال: #1
خارجي‌ها براي ما آهنگ مي‌سازند؟!
اين يك اوپراي راكه در مورد دكتر محمد مصدق؟!
اينو دانلود كنين و گوش كنيد. گفتم حيفه بروبچ ايران ويج اينو نشنوند. فقط يه حرف از ممد 2000 رو دوباره تكرار مي‌كنيم. ما فقط ادعاييم همين و بس. براي بزرگانمون هم بايد خارجي‌ها كاري بكنن :cry:
http://www.michaelminn.com/mossadegh/show.html
۲۱-آذر-۱۳۸۳, ۱۱:۰۳:۰۴
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #2

متاسفانه ، همه ماها فقط ادعا داريم و هيچي نيستيم ، افرادي خودخواه و مغرور و پر افاده و بي خواصيت .
زماني من كتاب نبرد من (مربوط به هيتلر) رو ميخوندم جدا خصوصياتي كه هيتلر راجب مردم آلمان ميگه شباهت عجيبي به ايرانيها داره
آدمهايي پرادعا
آدمهايي مغرور
آدمهايي سفله پرور
آدمهايي كه منافع كشور رو فداي يه خواسته كوچك شخصي ميكنن.

حتي حافظ هم ميگه : آب و هواي فارس عجب سفله پرور است

باور كنيد تا وقتي كه اين غرور و خودخواهي رو داريم به هيچ جايي نميرسيم .
اي كاش ايراني ميفهميد توي اين دنيا توي كجاش جا داره اونوقت نه ديگه غرور بيخودي داشت نه خودخواهي و نه ...
بقول بهروز پاكشير(برنامه پرچونه توي شبكه IPN) سيبيلها اينقدر گنده شده كه فرو رفته توي گوشها و جلوي چشمها رو گرفته.

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۱-آذر-۱۳۸۳, ۱۶:۲۷:۲۱
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ
Mamad2003 آفلاین
کاربر با تجربه

موضوع‌ها: 18

تشکرها : 9
( 388 تشکر در 232 ارسال )
ارسال: #3

من با ديدن پيشرفت هاي روزانه كشور هند خوشحال نمي شم بلكه افسوس مي خورم چرا ما نمي تونيم مثل اينها باشيم و حتي خيلي بالاتر !!!! :x
به خدا توي كلاس ما كه متشكل از 60 نفر دانشجوي كامپيوتره 10 نفر توي خونه كامپيوتر ندارن !!! تا حالا برتامه نويسي نكردن !!! نمي دونن اينترنت چيه !!!

اونوقت توي ايران بقالي ها هم فاكتور كامپيوتري چاپ مي كنن و سفارش اينترنتي مي گيرن !! 8O

حالا مقايسه كن ببين كي رفته جلو ما يا اونها !!!! چرا ؟؟؟ چون تو مملكت ما آفتابه لگن 7 دسته ولي شام و نهار هيچي ! :cry:

سفارت ايران بجاي اينكه كاري كنه كه ما راحت تر باشيم هر روز يه قانون جديد در مياره و به پليس هند تحميل مي كنه !
به تازگي گفته هركي 70 درصد به بالاي درسهاشو پاس نكنه بايد ديپورت بشه !! 8O 8O
تمديد ويزاي براي ما شده مثل 7 خان رستم اونوقت بقيه دانشجويان خارجي كه اومدن اينجا مثلا از تانزانيا يا نپال همه اقامت گرفتن و عبور و مرورشون آزاده !!!!!!!!!!!!
اونوقت برادران ايراني مقيم در سفارت پدر ما رو در ميارن تا يه ويزا كه هيچ ربطي به دولت ايران نداره رو تمديد كنيم اونم با اجازه آقايون !! اگه هم 1 روز دير بريم 30 دلار جريمه مي خوريم !! :x :x :x :x

به قول آهنگ شهرزاد سپانلو : كجاي اين زمين خدايا جاي موندنه !!!!! :x :x :x :x :x

گويند بهشت و حور و کوثر باشد  ..  جوي می و شير و شهد و شکر باشد
پر کن قدح باده و بر دستم نه      ..   نقدي ز هزار نسيه خوشتر باشد  
۲۴-آذر-۱۳۸۳, ۱۳:۴۲:۴۷
ashkan آفلاین
بنيانگذار سايت

موضوع‌ها: 80

تشکرها : 0
( 140 تشکر در 87 ارسال )
ارسال: #4

وزارت خارجه فعلا دنبال منافع فلسطينه و عراقه (همونهايي كه پول دادن تا خليج فارس رو عرب كنن و جونهاي رشيد ايراني رو كشتن-جنگ با عراق كه يادتونه)

آشنایی با نظریه زبان باعث شد تا بفهمم کامپیوتر اونی نیست که من میدونم.
۲۵-آذر-۱۳۸۳, ۱۵:۵۵:۳۵
وب سایت ارسال‌ها
پاسخ

موضوعات مرتبط با این موضوع...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  عدم قبول نكردن پسوورد براي ويندوز (كمك همي الان) sarv 13 17,533 ۱۲-دى-۱۳۸۸, ۱۷:۵۰:۴۷
آخرین ارسال: sarv
  برنامه براي كرك كردن فايل هاي app موبايل adaneshjoo 1 3,251 ۱۸-بهمن-۱۳۸۴, ۱۱:۳۰:۲۷
آخرین ارسال: veyskarami
  براي اپلود کردن فايل در http://www.5gigs.com چي كنم ؟ SajjadKAZ2003 0 2,942 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۲۱:۱۲:۳۰
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  من براي اجرا کردن فايلهاي MSI به windows Installer احتياج د! SajjadKAZ2003 1 2,502 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۸:۵۶:۱۴
آخرین ارسال: SajjadKAZ2003
  درخواست كمك براي Ghost behzad-khazama 1 2,554 ۲۱-آذر-۱۳۸۴, ۱۴:۰۹:۰۴
آخرین ارسال: kamran11958
  كمك چند تا سوال( مفيد براي همه) m-m 2 3,464 ۰۸-آذر-۱۳۸۴, ۱۵:۴۶:۵۲
آخرین ارسال: hnoktedan
  cبرنامه نويسي براي موبايل با وي بي babak125 2 3,503 ۲۹-اردیبهشت-۱۳۸۴, ۰۹:۵۶:۰۵
آخرین ارسال: ashkan
  امضا كنيد(براي جزاير ايراني و خليج پارس) دخالت اروپا!!!! koroshbozorg 9 7,036 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۶:۵۱:۱۳
آخرین ارسال: a_persian_boy
  1روز خوب براي اخترشناسان‌و كسايي‌كه‌به‌ستاره ها علاقه دارند ashkan 0 2,012 ۲۵-فروردین-۱۳۸۴, ۱۵:۵۰:۳۵
آخرین ارسال: ashkan
  كلي e-book براي دانلود ... Mohamad_VB 2 3,380 ۲۴-فروردین-۱۳۸۴, ۱۸:۳۰:۱۶
آخرین ارسال: Mohamad_VB

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان

صفحه‌ی تماس | IranVig | بازگشت به بالا | | بایگانی | پیوند سایتی RSS